Как да си намеря приятелка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си намеря приятелка?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 4151 пъти
Здравейте.

На 26 години съм и никога досега не съм имал приятелка.

Наясно съм, че е доста странно - през ученическите ми години имаше няколко момичета, които очевидно ми се натискаха (не съм чак толкова сляп), но аз така и не се възползвах в нито един случай. Причината за това е, че винаги съм имал ниска самооценка и страх от това, че няма какво да им дам при евентуална връзка.

Fast forward няколко години напред: днес работя в IT сферата и се издържам сам. Научих се на всякакви битовизми - готвя си, чистя, пера се и се гладя. За момента успявам да спестя някой лев дори, който мисля да инвестирам в бъдещ бизнес. Имам познати, на които мога да разчитам. Смятам, че се справям прилично в тези аспекти на живота.

Като цяло съм доволен от живота си, с изключение на частта с приятелките. Започнах да съжалявам, че си пропилях времето в учене по цял ден, докато съучениците ми въртяха по няколко гаджета наведнъж. Никога не съм ходил по дискотеки, а повечето запознанства ставаха точно там - сред море от алкохол и хапчета. Може би част от съучениците ми ме смятаха за задръстен, въпреки че никой никога не ми е казвал подобно нещо.

Много дружелюбен човек съм, нямам проблеми с комуникацията и не съм грозен, чисто субективно, но съм адски нерешителен. Бих казал, че съм бета отвсякъде по този показател - понякога съм неуверен и страшно много ми личи, ако никога досега не съм правил дадено нещо. Умерено количество алкохол много ми помага за този проблем, но не смятам, че мога да разчитам на това. Отчасти се опитвам да го реша, като се поставям в нетипични за мен ситуации в работата.

И в момента не ми стиска да поканя някое момиче на среща, защото предварително започвам да премислям по 1000 пъти какво може да се обърка и как да го предотвратя, а вече започва да ми тежи от угрозата да бъда сам през целия си живот. Имам волята да се променя, за да бъда по-харесван, но не знам откъде да започна.

Благодаря, че отделихте от времето си да стигнете до този ред. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8d74959b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

1.   И защо ти е приятелка точно сега? За да може да ти бозае от ресурсите, които си натрупал с толкова мъка докато върти се оглежда или се шиба с някой "алфа"?
Ако сега паднеш в тоя капан можеш да забравиш за собствения бизнес - няма да ти останат нито пари, нито време за тия работи. Сега ти е времето да дърпаш максимално напред, вместо да се занимаваш с драми.
Сам каза че си "бета". Това означава, че постоянно ще трябва да компенсираш за това, като набиваш време и ресурси. А както казах, тя винаги ще се оглежда за нещо повече и някои който не е постигнал и половината от това което ти си постигнал ще я шиба ей така за кефа.
На 26 си. До сега си бил сам и не знам как това не ти е унищожило страха от самотата.
Наистина ли се нядяваш да срещнеш "любовта", която ще ти каже че те обича, както го е казала на 10 човека преди теб.

"Можеш да загубиш много пари в преследване на жени, но няма да загубиш никоя жена в преследване на пари!" - Sandman
Поздрави!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 094de05228
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва ти социализация приятелю. Добре си направил, че си учил, сега береш плодовете, за разлика от много хора. Запиши се да тренираш нещо, в което има много жени и женско присъствие. Аз лично избрах салсата, тя ми помогна да намеря НЕЯ след тежка депресия, раздели и мисли, че ще си умра сам. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8779d6f4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей авторе освен липсата ти на увереност не виждам друг проблем, и аз имам ниска самооценка защото доста пъти са ме рязали момичетата . Ако искаш нещата трябва да си промениш мисленето и да действаш когато ти се отдаде възможност за контакт с момиче.
Пожелавам ти успех.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cec266d039
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хахаха Автора предполагам харесва жени от вида хомо сапиенс, а не женски горили. И в тази тема не се мина без алфи, гами и омеги. Значи уникални хора влизат тук. Ще доживея ли тема за отношения мъже-жени, без да се спомене думата "алфа"?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f3a6c48791
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А ако се беше "възползвал" от един или няколко случая, сега щеше да познаваш по-добре жените, и да не ги възвеличаваш толкова, т.е. да имаш повече опит, без това да ти коства нищо (освен малко приятно прекарано време да ги опознаваш).

Неопитността ти е много сериозна предпоставка да попаднеш в много капани, да срещнеш кофти жени. Въобще - много горчив опит има да натрупаш (е, освен господ ако не е решил друго и ди ти прати директно правилната жена...).

Хората преди мен са ти дали много добри съвети.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 97f4ddaa70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И аз подобно на 2 мога да те посъветвам да се запишеш на танци. Аз ходя на суинг танци (пълно е с хора от ИТ тук поради някаква причина). Но не тръгвай веднага с нагласата "о ей ся ще ходя 2 седмици на танци и ще почна да ги зарибявам да си намеря гадже". По-скоро трябва нагласата да ти е да си правиш кефа, да ти е приятно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8009ef6d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе ти страдаш от синдрома да не си сам и си се вкопчил в тази идея. Нито обичаш, нито си харесал някоя. Гледаш останалите какво правят и как те уж не са сами и искаш и ти. Замисли се дали тези хора реално обаче не са сами, хванали са се с някого точно заради същата идея. Но тази идея да не си сам и да си с някой удобен, докато се появи следващия по-удобен върши работа само до време. Но мъжете сте така, няма какво да се учудваме

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cec266d039
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   7, какво лошо има в това да искаш да обичаш и да бъдеш обичан? Това си е най-естествената нужда. Човек дори в момента да не е влюбен, пак има нужда от любов. Това не е "идея", а си е нормална душевна нужда и всеки я има малко или много. По-притеснително щеше да е, ако автора нямаше нужда да обича никого, нито да бъде обичан.

Това, че има нужда да обича, не означава, че ако срещне жена, ще я търпи само до момента, в който си намери следващата.

Аз преди години бях в положението на автора. По-късно срещнах настоящата си съпруга и сме си заедно и не съм мислел да съм с друга или пък да съм я обичал по-малко, щото видиш ли преди това съм искал връзка, без да съм бил влюбен в конкретна жена.

Коментарът ти е с леко назидателен стил и леко обиден за човек, който в момента има нужда от обич и връзка. Той е достатъчно раним и самотен в момента, за да чете такива коментари. Човек, който не го е преживял, му е широко около врата.

Но аз вярвам, че автора рано или късно ще открие любовта и то без да се налага да бъде алфа или омега, а просто бъдейки себе си. Трябва само да се успокои и да разбере, че все някога този момент ще дойде.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5df33ddd7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако всичко е както твърдиш би трябвало да имаш всички шансове за успешна връзка.
Аз бих ти казала- просто кани момичета да излизате. Такива, които ти допадат. Покани ако трябва 20-30 колкото приемат излезте, виж дали ти харесват като характер. Може да питаш приятели да те запознаят със свободни момичета, може да ходиш на места, които има момичета.

Действие трябва. И колкото и сложно да звучи, трябва да изключиш идеята за крайния резултат. Когато си без очаквания и без да искаш всичко да стане на 100% и притеснението няма да е там.
Излизате да се опознаете и да ви е приятно заедно. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 197754a3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен няма от какво да се срамуваш или притесняваш, даже напротив. Вече си си стъпил на краката, имаш добри доходи (предполагам над средните, щом си IT). А и си млад - само на 26. Точно сега е моментът да почнеш да се интересуваш от жени. В детските години до към 20 запознанствата стават така, както си ги описал. После обаче жените почват да търсят мъжа с доходи и статут. Това 90% от мъжете в БГ го нямат, защото:
- Повечето мъже изкарват под 1000 лева, ако изобщо работят.
- Масово са неграмотни и некадърни, чалгари и селяндури
- Карат само трошки коли на по 20 години
- Не се обличат с маркови дрехи, не могат да си позволят нищо
- Алкохолици са и.т.н.

От друга страна, природата на жената е различна. Младото момиче до към 20-25 не може да различи селския простак от стабилния мъж и се впуска във връзки с разни боклуци, само защото са оперени и с високо самочувствие. След като и посегне 2-3 пъти, като и изневери и спре да плаща издръжка за детето, съответната мацка почва да реве и да се оплаква по форумите какъв нещастник е приятелят и. И съответно почва да гледа на мъжете по различен начин, т.е. да търси сигурност, статут и пари вместо някой пич който е куул щото можел да изпие по литър водка на вечер например.

Така че, според мен имаш много повече козове отколкото масата наоколо. Гледай да се развиваш в работата и да увеличаваш доходите си. Важното е да го сигнализираш и жените около теб да го забележат. Тогава ще видиш как интересът им към теб ще се повиши могократно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9cb2a7e39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Не искам да те обидя, а да съм ти полезен. Щом си станал на 26 и не си имал приятелка, значи никога няма да имаш. Причините са много. На първо място, жените харесват опитни мъже. Никоя няма да тръгне с 26-годишен който не може дори да се целува, какво остава за нещо повече. Затова по-добре си намери друго занимание, от жена най-много да отнесеш подигравки щом разбере, че си на 26 и си девствен.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9cb2a7e39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   4, забавен/на си, но грешиш. Теорията за Алфите важи за хората също толкова колкото и за горилите. Жените харесват топ мъже, или още наричани алфа мъже, а не такива като автора - неуверени, страхливи. В което няма лошо, не всеки е роден алфа, не може всички да са алфи. Просто няма да има жена и това е, но човека си работи, издържа се, в останалата част от живота се справя добре. Което още повече доказва - жените търсят Алфа мъже, а не скучни момчета макар и с хубава работа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a8c7e82188
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Като си намериш високоплатена работа.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 53d6ba4227
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Запиши се на някакъв спорт или фитнес, хем ще спортуваш хем ще се запознаеш с нови хора.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cec266d039
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   №12 Може и да има нещо вярно в тази теория, но тя най-малкото гледа на нещата твърде ограничено само от еволюцонна гл.т. А връзките, влюбванията, емоциите са много по-сложни от това и е грешно да се гледа само като от позицията на алфа и бета.

Ако беше така, трябваше бетите отдавна да са измрели и всички да сме алфи, нали само те оставяли гените. А то не е точно така.

Има много фактори да искаш да си с един човек - психологически, социални, духовни, житейски, всякакви. Те дори и учените са далеч да ги анализират. И ако ти нямаш очи за тях и изчерпваш всичко с едната алфа и бета, значи мирогледът ти е твърде материалистичен и ограничен.

Има и друго - днес при хората под топ мъже не се разбира същото като при горилите. За да си привлекателна мъжка горила, трябва да си основно физически силен и едър, а при хората физическата сила отдавна не е фактор за оцеляване и по-осъзнатите жени ценят други неща повече, различни от ръст, мускули, мачовщина.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a447c5aeb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Не разчитай, че рано или късно ще откриеш любовта, всеки ден ти се разминаваш със стотици хора не си мисли, че те не са самокритични към себе си, всеки си има проблеми всеки си има страхове. Виж гледай на страха като нещо на което да се възхищаваш, гледай на страховете си като цели. Всеки от нас страда от "социална тревожност" под някаква форма. Мислиш прекалено много за това какво може да се обърка, а помисли ли какво може да се получи ? Представи ли си както си вървиш към работа и срещаш нея ? Алени коси, прекрасна усмивка, и за секунда погледите Ви се срещат, и си казваш това е момичето, това е перфектната жена за мен, но дали ти стиска да я заговориш ? Представи си че някак си изпускаш едно неловко здравей, тя се спира усмихва, някак си след неловки 5 минути си разменяте контакти, излизате на среща там разбираш, че момичето се притеснява също толкова колкото теб. Но разбираш, че е интелигентна, смирена и здраво стъпила жена която няма да те цица емоционално като повечето, тя е жена с цели, истинска жена и някак си нещата се получават, започваш да вървиш по стълбата на живота с нея и тя се превръща в жената на живота ти, онзи специален човек който всеки чака. Но ей върни се в реалността, ти си на път за работа ще я заговориш ли ? Не искаш ли като се прибереш вкъщи да има кой да те посрещне? Не искаш ли да имаш човек с който заедно да вървите напред и нагоре ? Не искаш ли някой просто да му пука за теб ? Не искаш ли някой който да ти каже просто обичам те ? Да така звучи лесно ще кажат повечето. Хора имаме един единствен живот, всеки един от нас може би малко по-рано през деня се е разминал с човека на мечите си. Заслужава ли си да го изпуснеш, само защото си въобразяваш разни глупости. Да знам че повечето ги е страх да не бъдат отхвърлени, но поставете се на мястото на момичето ? Как ще се почувствате като всеки ден ви подсвиркват, заговарят ви клошари, разминаваш се с някакъв ненормален който не спира да те гледа и да ходи по теб, някой друсан или пиян? Тя няма как да знае, че си добър, забавен, нежен, интелигентен ? Трябва да го покажеш с поведение и да преминеш през всичките лайна който ти изпива отгоре, от сорта на грозен си, плешив си, дебел си, нисък си и всякакви други, просто иска да разкара плявата, не го приемай лично. А сега дигни си 3-те букви излез с приятели и почни да правиш случайни комплименти на жени, просто ей така кажи й "Здравейте искам просто да Ви кажа, че изглеждате прекрасно" усмивка и пожелай лек ден. Това е ! На теб няма ли да ти се оправи деня ако някой непознат те спре и ти каже ей много си готин и да ти пожелае лек ден. Това е пътя приятелю знаеш, че пътя към успеха е отдаденост и практика. Няма не мога няма не искам! Единственото от което трябва да те е страх е един ден на смъртния си одър нещата който си искал да направиш не си ги направил. Живей тук и сега! Успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f65a7b3377
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Еми като за начало оправи си проблема с общуването.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9cb2a7e39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   15, физическата сила си е фактор днес, също както е била и преди. Веднъж един мой приятел беше пребит пред приятелката си от някакъв бабаит. Тя скъса с него! Казала му, че вече не се чувства сигурна с него и край.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cec266d039
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   18, за по-първосигналните жени сигурно е голям фактор. Както и за по-първосигналите мутри - жената да има патешки ботоксови джуки е фактор.

Но това, че бившата приятелка на приятеля ти го оставила след побой, не означава, че всички гледат само и единствено силата. Тя е само една от 4-те млрд жени. Да, вярно, че напоследък се понапълни с кифли, но чак да си правиш такива обобщителни заключения от подобни история, моля ти се. И не означава, че автора никога няма да си намери жена, за която да изглеждаш като горила не е най-важното нещо.

Ти от няколко примера и вече цяла еволюционна теория си построил. Все ми е на акъла, че бабите ни са гледали какви гоУеми ръКи са имали дядовците ни, като са се чудили за кого да се омъжат. Тази перверзия с нискочели първосигнални мъже я има през последните години, по-силно изразена в страни от Източна Европа и Ориента.

Стивън Хокинг както е инвалид се е женил 2-3 пъти. Той е големия алфа мъжкар, разбираш ли?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: be1d04c662
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Докато делиш на бета и алфа мъже нещата, не само че няма да си намериш приятелка, ами и единствените места където ще можеш да си намериш такава са - фитнеси, чалготеки, дистокети и някъде около тинейджърите. Това мислене е присъщо на момчетата, а не на мъжете. В истинския живот факторите са малко по-различни. Това което се приема за "алфа" в тези среди си е чиста "бета"! Един "алфа" мъж е разумен, здраво стъпил на земята човек, психически здрав и стабилен, за да може да е пълноценен за партньорката си. А не напомпаните бройкаджии, които се намират на по-горе изброените места(истинските бети).

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 08bee1e337
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Номер 11-тук сме за да се подкрепяме и всеки от опит да изкаже мнение.Твоето мнение не знам от къде го извади но показва че си грубиян и черноглед песимист
Един съсед-първата си приятелка си я намери на 40 и е мега щастлив.Никога не е късно
На всеки пътя му е различен,важното е че автора осъзнава какво му липсва и по описаното няма проблем скоро да си намери момиче.Повече комуникиране трябва

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 197754a3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Алфи, бети...
Като сигнализираш, че имаш пачка, като караш скъпа кола и носиш маркови очила, обувки и часовници, почват да ти се лепят женските и да налитат като оси, независимо какъв си иначе. Или по-точно: Парите и статутът правят от бетата алфа и половина.

Възможни са следните комбинации.
1) Високо самочувствие (алфа), много кинти. Тук проблеми няма.
2) Ниско самочувствие (бета), много кинти. Тук ако успееш да сигнализираш. че имаш кинти и жените го усетят, също нямаш проблеми.
3) Високо самочувствие (алфа), малко кинти: Тук също върви, но при всичко положения е по-зле от вариант 2.
4) Ниско самочувствие (бета), малко кинти. Зле е работата.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d0d1bf512b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До номер 15! Къде ги е намерил оня, че пребил мъжа и какво е искал от него, и това на улицата е станало, пред свидетели?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 261a9cf43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Момиче съм, но ще ти кажа какво наблюдавам при момчетата - тези, които са имали няколко връзки зад гърба си, са действали. Ако наистина ти пречи да бъдеш сам (а предполагам това е така, след като си написал цяла тема) трябва малко по малко да придобиеш тренинг. Започни да заговаряш момичета. Всякакви. Започни с тези, които не ти харесват чак толкова. В началото ще се насираш от страх, но с времето ще придобиваш още и още самочувствие до момента, в който вече няма да ти е нужно да заговаряш случайни момичета, защото вече ще си с усещането, че знаеш как се прави. Има една агнлийска мисъл fake it until you make it, която пасва в случая. Идеята не е да гледаш на всяка като възможно гадже, а възможен опит да се научиш, да придобиеш опит. Казвам ти честно, момичетата не обичаме страхливци и наистина самочувствието е ключът. Да, ще те отрежат няколко, може дори и повечето, но накрая ще усетиш разликата. Ако достатъчно дълго се правиш на самоуверен, накрая ще станеш. Добра идея е и да се запишеш на нещо (което обаче наистина ще ти е интересно). Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8d74959b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   По въпроса с алфите и бетите:
Да, такива понятия съществуват в животинския свят и алфите са тези които се размножават. Останалите 80% умират без поколение.
Едно само не мога да си обясня:
Защо, за бога, някои хора се сравняват с животните и използват факта че всички сме животни за да се държат животински и то само когато им изнася на тях??? Нищо лично, но по-често го виждам това при жените (подчертавам по-често, не най-често или изцяло). Било нормално, било естествено тя да е привлечена към огромния надъхан бабаит. Добре, нормално е, природно е. А знаете ли кое не е нормално и природно?
Държави, градове, компютри, смартфони, интернет, наука, философия, култура, религия, закони, медицина, изкуство, агрокултура, животновъдство, оръжия, фабрики......няма да изброявам всички, защото няма да стигне паметта на сървара на сайта, който също не е натурален и природен.
Делят се мъжете на алфи и бети, защото в животинския свят било така. А някой да е гледал по Енимъл Планет как алфа-лъва и алфа-лъвицата отиват в община Серенгети да подпишат граждански брак. Или как алфа-горилата вози женските горили в чисто ново BMW X6. Или как бета-вълците се записват на ММА, за да могат да набият алфа-вълка, та белкем някоя вълчица и на тях пусне. Аз лично не съм ги хващал тия епизоди, ако някой има линк към тях моля да сподели.
Та мисълта ми е, че не може да има животински стандарт към външния вид и поведението на един мъж, а човешки стандарт към отговорностите му.
Изберете си - джунгла или цивилизация. Защото ако продължаваме все така, целия "западен" свят (защото на изток все още властва религията ) ще загубим цивилизацията. На мъжете ще им писне да бъдат сравнявани със животни и ще се превърнат в животни. Защото днес вече е почти безсмислено да си цивилизован, дисциплиниран и да се трудиш. На никоя жена не и пука колко бачкаш ако не си "алфа-мъжкар", а именно това бачкане и изградило света, които познаваме.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 53d6ba4227
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Хора, всеки живот е различен и всеки човек е различен, може да открие някой какво му казвате бъдещето като някакви врачки? Авторе, дано намериш свястна жена, която просто да ти покаже как се прави, но това което ти трябва да направиш е да научиш маниери към жените, отношение, начин за социализация, да имаш хобита, да спортуваш може би. За всичко се иска опит и сега тепърва ще го градиш, затова моя съвет е да започнеш с малко по-малки, примерно 19-20 годишни. Жените обичат умните мъже, на нас ни е кеф да слушаме по-умните от нас стига да знаете как предоставите информацията, защото никой няма да се кефи ако получава усещането от другия човек "Ама ти си много глупава няма да разбереш" или нещо такова. Не позволявай другите да ти се качват на главата и успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d1ed34ef18
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   19, повечето жени са първосигнални (то и мъжете също, но говорим за жени в тази тема). Не знам къде ги намираш твоите морално възвишени, но са не повече от 2% от всички жени по света. Сещам се за един професор който беше убит от група цигани. Тоя човек цял живот е учил, работил, и накрая един манго който за 2 стотинки работа не е свършил, му отне живота. И искаш да ме убедиш, че силата нямала значение в днешно време? Като ти изкочи някой насреща, въобще няма да те пита моралист ли си, учил ли си, алфа ли си, бета ли си, ами ако си слаб, директно ще те ошамари. Може да не ти харесва, но това е света в който живеем. Затова жените си търсят физически силни мъже и да си слаб е мега отблъскващо, а ти ако щеш и 1000 дипломи имай. Дипломата няма да те спаси като ти набият шамарите. Това е реалността за съжаление.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cec266d039
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   27, не съм съгласен, за всеки влак си има пътници. Ако беше прав, по силата на естествения подбор бетите трябваше да са измрели преди милиони години, а то си ги има и днес. Обясни тогава защо ако бетите почти не разпространяват гените си, а само алфите, защо въпреки това бетите са оцелели милиони години, че дори и са в пъти повече от алфите. Начина ти на мислене е твърде ограничен и едностранчив.

Ти си станал жертва на това, което в психологията наричат грешка на потвърждаването. Цитат от книгата "Правилното мислене" на Ролф Добели, стр. 10:

"Който тръгне из живота с идеята „хората са добри“, ще открие достатъчно доказателства в потвърждение на теорията си. Който тръгне пък с идеята „хората са лоши“, ще постигне същото. И двамата, филантропът и мизантропът, ще отсеят доказателствата за обратното и ще се сдобият с тонове потвърждения за правилността на мнението си за света.
***
Проклятието е в това, че грешката на потвърждаването е напълно неосъзната. Разбира се, ние не обичаме някой да пробива дупки в здравите ни убеждения. Но по този начин всъщност издигаме щитове пред убежденията си. Все едно срещу нас се стреля с шумозаглушител: куршумите излитат и ни уцелват, но ние не чуваме пукота."

С 2 думи като си построиш някаква теория подсъзнателно игнорираш всички наблюдения, които са в противоречие, и забелязваш само тези, които потвърждават теорията ти. И така сам се самонавиваш. Замисли се защо не са останали само алфи, щом само на тях им връзват жени.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 97f4ddaa70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   27, не бъркай силата с желанието да се отстояваш и интелекта. Интелектът е да знаеш бойно изкуство въпреки, че ти изкача бабаит дето си инжектира стромба редовно. Или дори да си като тренирал крав мага - да хванеш камък от земята и да му го нацелиш в челото. Аз съм израснал в цигански квартал и много често ме спираха цигани да ми искат пари и да ме бият като не им дам. Научих се да си нося голям камък в джоба (смешно не-смешно каквото-такова) и да го използвам. Ще видиш ти колко изненадани останаха и как взеха изведнъж да ме уважават.

Интелектът е създал оръжията, с които можеш да неутрализираш и дори унищожиш най-голямата мутра.

Това, за което ти говориш, е просто социално програмиране. Социално прието е, че щом един мъжки е с мускули по-слабите трябва да му се подчинят. Идеализираме мъжете с мускули още от малки - така ни ги представят по филмите, така се държат батките от фитнеса. А работата е, че един мъж с IQ няколко точки повече от въпросния първосигнален бабаит може да го унищожи стига да иска. Проблемът е, че хората с по-високо IQ имат повече задръжки (това пак е програмиране, като най-често идва от семейната среда).

С други думи - липсата на мускули не бива да ти пречи да си психопатстваш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5b1ea1d3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   28, веднага ти отговарям:
Защото детето има двама родители. Ако бащата е алфа, но си хвърли семето и избяга, после това дете бъде отгледано от майка си, която е страхлива...сещаш се, че това дете няма да е алфа. Нещата не са толкова прости. Възпитанието също е важно, не само гена на бащата. А алфа мъжете често напускат жените си, защо мислиш има толкова много самотни майки?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cec266d039
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   30, чакай сега, какво възпитание? Нали ставаше дума за физика, без значение колко си образован, културен, имаш добра работа? Защо обърна палачинката?

"физическата сила си е фактор днес, също както е била и преди"

"Затова жените си търсят физически силни мъже и да си слаб е мега отблъскващо, а ти ако щеш и 1000 дипломи имай. Дипломата няма да те спаси като ти набият шамарите"

Просто искам да кажа, че макар за някои жени алфа мъжете да са най-желани, не за всички е така и не съм фен на това да се разглеждат нещата толкова едностранчиво и че нищо освен физика и увереност нямат значение. Ако беше така, нито един нисък мъж не трябваше да има жена през целия си живот.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5f70a5132b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   "Алфи" "Бети" "Омеги" ... Някоя ламбда да се намира ?

Да се редоцираш до едно разплодно животно .... Това ли ви е идеята за "щастие" ?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5f70a5132b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   До 18 - По тая логика, "Планината" от игра на тронове, трябва да е сред най-желаните ергени на планетата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5842ed49e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   аз съм 27, и няколко други коментара:
Честно да ви кажа, имах свободно време и реших да потроля малко, иначе не ми пука особено за алфа - малфа и подобни теории.
Авторе, дано не си се вързал.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cec266d039
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   35, не знам да си го писал, за да си убиеш времето, но ако го мислиш наистина, това не говори особено добре за теб.

И между другото не беше коректно спрямо автора. Той все пак иска съчувствие и съвети, а ти може и тотално да си го отчаял с това, че е бил бета и едва ли не, трябва да се примири, че цял живот ще си е сам.

Това нито е вярно, нито пък беше редно да го пишеш. На чужд гръб е лесно да се "троли", но когато си в позицията на автора, не е много приятно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 97cadd9406
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Чакай сега, авторът сам се нарича бета и преди мен други го бяха споменали, не обвинявай мен. Аз просто реших да си направя майтап.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f0036c760c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Все ще стане споко. Заведи я в зоопарка. Купи си куче. Все някоя ще му се израдва и ще се завърже разговор. Ходи на фитнес. Стани силен. Сложи хубави снимки. Вземи си яка комерсиална кола. Жените на всичко кълват.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2ab7a0f1f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Здрастии!
Съдейки по това което си написал изглежда че не си достатъчно привлекателен за жените и хората, което означава че не биха имали интерес към тебе. Дори да почнеш да се "социализираш" както казват в коментарите сиреч да ходиш по барове и тн. никоя няма да те погледне, пък и без това няма да знаеш как да "забиваш"

Обаче, ако имаш пари, добър външен вид и груб характер, имаш шанс да промениш живота си и жените да почнат да те харесват.

Ако не - най-добре си стой у вас пред компа. От ЛИЧЕН ОПИТ ти го казвам!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8779d6f4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Авторе колкото и да ми е неприятно подкрепям донякъде номер 39 не за друго, а защото да живееш в днешно време е трудно и всеки иска да се спаси от трудностите особено важи за момичетата който са живели в ограничения. Но да загърбим настрана материалистичното мислене смятах, че в света все още има момичета за който ще е достатъчно да се държиш добре с тях и да ги обичаш. Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4d9010494c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Някои от съветите са наистина добри. Но да добавя и аз
1. Опитай да потърсиш сродна душа в сайтове за сериозни запознанства- ще разбереш че не си "уникален" в това отношение. Бъди търпелив, но не чакай някоя да те потърси първа. Нека инициативата да бъде твоя. Нещата невинаги ще се "случват", но от това нищо не губиш- напротив- разбираш къде си сбъркал и продължаваш. Не търси "манекенка"- външният вид не е всичко.
2. Потърси съдействие от приятели, познати, роднини- не е срамно да поискаш подкрепа при опит за запознанство. Даже напротив- винаги е добре някой да "удари едно рамо".

Най- важно е да не се отказваш! Успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 77045ca752
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Ами за съжаление възрастта има голямо значение-най лесно става във възрастта 14-24, тогава младите имат най голямо желание за близост и връзка, не подбират толкова, по лесно "се лъжат". Отделно докато си ученик и студент си заобиколен от млади хора и шанса е доста по-голям. След 25 доста жени са вече заети, със сериозни връзки, където и да почнеш работа колегите ти са доста по-възрастни от теб. Аз също имам този проблем-имах дълга връзка с неподходяща жена, разделихме се но сега съм на 35 и е доста по-трудно да намеря приятелка. А като бях на 19-23 ставаше много по лесно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker