И сега какво? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И сега какво?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1031 пъти
Здравейте. Пише ви едно младо 20 годишно момиче. Работя в едно кафе. С Шефът ми се познавам от много време, но никога не съм мислила, че ще работя при него. Той е женен, с деца (с над 10 години по големи от мен), със собствен бизнес. Когато започнах работа (декември) пускахме майтапи, шегувахме се и до там. Докато всички, без него заминаха на почивка за някъде 15 дена. От тогава започна да се закача с мен, да ме гали по коляното, по крака, беше ми хванал ръката и я погали. Говорихме си мръсно, макар че не мислих, че за някои неща е сериозен. Извика ме в колата му, на тъмно и нищо не се случи естествено. Просто си говорихме. От тогава започна да се държи различно с мен, започна да ми говори как ще ми отхапе устната, как ще ме пръсне от секс и т. н. и аз му казвах "само, говориш, нищо не правиш", а след тези работи аз бавно започвах да се влюбвам в него. Жена му се прибра и пак си ме галеше, но по - рядко. След няколко седмици тя пак замина на почивка и той пак започна. Пак ме извика в колата по тъмно и аз си помислих "сигурно пак ще си говорим", когато се случи това, за което съм си представяла всяка вечер. Качих се в колата му запалих една цигара, той също запали и искаше да запаля от неговите, а аз " Не, аз по принцип се опитвам да ги откажа" И той "Така ли? " и ме прегърна и започна да ме целува. Тогава останах без думи. Започна да ме обарва и да ме гали. След 2 минути целуване без да си отлепяме устните аз се дръпнах, а той не ме пускаше и казваше "защо ми бягаш сега? ", а аз бях в шок. В един и същ момент се почувствах хем щастлива, хем ми стана гузно за жена му. След 20 минути целуване накрая ми, каза " хайде дай една целувка и тръгвай" И аз го целунах и тръгнах шокирана от това, което се случи. Цяла нощ не можах да спя, на другия ден цял ден не мислех трезво, постоянно мислех за това. 3 дни не бях слагала и хапка в устата си. Бяхме се уговорили да ходим пак в колата и тогава най - вероятно щяхме да го направим. Звъннах му, а той не ми вдигна. Тогава изпаднах в депресия, прибрах се, чупих стъкла, удрях вратата с цялата си сила, кръвта течеше от ръцете ми, плаках легнала на земята, чувствах единствено болка душевна, не бях на себе си. За Бога влюбена съм в него, какво да правя, мисълта за него ме убива, мисля за самоубийство, живея ден за ден, нищо не може да ме трогне вече, единствено той може да ми оправи настроението, а той го няма. Вижда, че ми е гадно, но се държи дръпнато с мен за пред дъщеря си може би не знам, може и наистина да не иска да се случва нещо... А жена му е зарината в работа, не му обръща никакво внимание, постоянно спорят за нещо. Явно си търси нежност, женско внимание, но не би се нахвърлил на друга. Явно някак си съм издържала теста за потайност и дискретност. Моля ви дайте ми съвет, дайте си мнението дали щом един път се е случило, дали ще се повтори пак? Да се надявам ли на нещо или изобщо да не очаквам нищо.. Знам, че това не е правилно, но съм лудо влюбена в него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 955e239c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така се изказваш, че направо не ти вярвам че си дори и на 15. За 100-тен път чета тема свързана с този бранш аз не знам там какво се случва, ще взема да се преориентирам. Не може да сте толкова прости честно. Ти сега като шефу те закара в колата (ех спомени... а удари ли те носталгия) ти мила душице златна не помисли ли така една идея по-рано, че нещата може да загрубеят? Ще ти кажа какво ще стане според твоето поведение на двайсе(петнайсе) годишна жена. Шефа в крайна сметка ще те клатне щото си го просиш така и така ииии ще те изхвърли. Защо ли? Ами първо има семейство, второ на различни етапи сте в живота. Нека позная шефа винаги има какво да ти каже а ти на него не. Мхмммм що ли? Няма как той да избере теб пред жена си просто няма, ще те използва месец два и ще те остави защото в един момент и това омръзва говора за "правенето" нали ме разбираш правилно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6dc781bdd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да не би да свършиха мъжете, та се захвана с женен? Младостта е винаги неразумна, буйна и нахална. Обаче се замисли какво ще стане с теб когато те мине в колата, зад бара, в тоалетната или където намери? Ще ти се порадва месец, два и после довиждане. Никой мъж не оставя жена си заради авантюра. Още повече, че ти си на 20, освен голо тяло какво друго предлагаш? Съмнявам се да си много опитна.
Човека си търси секс, спокойно, щом толкова го искаш ще го и получиш въпроса е готова ли си да бъдеш кърпичка за еднократна употреба...
Да, да, знам, груба съм, нетактична, но искам да ти кажа истината. Когато аз бях млада девойка нападнах един човечец, женен, разбира се с преимущество пред жена му тъй като бях на 18, но той ме отхвърли. Яд ме беше, троших прозорци и врати, но го уважавам заради това. Мисълта ми е, че този човек няма какво друго освен секс в колата да ти предложи. Ако те устройва -давай.
Ако ли не размисли, удари си два шамара да се отрезвиш и смени работата. Пълно е с младежи, сигурно има подходящ за теб, който няма да те крие от никого, а ще ти даде целия асортимент от чувства, които човешките взаимоотношения предлагат.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f986e5365f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Оф чичо, айде стига си писал глупости, че личи от 100 километра колко са фалшиви тия истории.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d07a4d4ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уф, какво да добавя след№1? Той май всичко е казал. Но се хващам за репликата му-не може да сте толкова прости. Значи можело. Кажи, авторке, как ви е хубаво да ви употребят и захвърлят?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker