Мъж без жена е като куче без бълхи, живее си, но скучно. Жена без мъж е като бълха без куче, живее си, но няма кого да ухапе. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж без жена е като куче без бълхи, живее си, но скучно. Жена без мъж е като бълха без куче, живее си, но няма кого да ухапе.
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1929 пъти
Здравейте уважаеми модератори и читатели на сайта,
Мъж на 45 г. и искам да споделя, че колкото и да се "джафкаме" едни с други, имам предвид жените и мъжете, едни без други не можем. Каквито и недостатъци да си намираме пак търчим да си търсим половинка в живота, да остареем с някого. Затова са и противоположностите, за да се привличат. Не е хубаво нещо самотата!
Вярно е, че жената създава грижи, врънка, мрънка, гълчи и какво ли още не. Та, има ли някой, който да разбира жените, всъщност те самите не се разбират, та камо ли друг. Каквото и да направи един мъж за жена си, никога не е достатъчно, но най - важното е да не я лишава от любов, но дори и от любов и внимание да не я лишава, пак може да се окаже недостатъчно. Никога един мъж не трябва да се сърди на жена, каквото и да направи, все едно да се сърди на приподата или времето.... , защо вали...
Втората бременост на жена ми протече ужасно. Забремених я с близнаци. Роди ми две прекрасни момиченца, първото ни дете е момченце. През втората си бременост жената ме прибиваше от бой. Беше много нервна и сприхава, особено след третия месец. Абе, биеше ме професионално, с дъската за рязане по главата, с вазата за цветя, с точилката за баница, с пласмасовият меч на сина, с дървения чук за пържолите и какво ли още не. Забраняваше ми да и правя блокове, за да не я болят ръцете, а също така и ме хапеше. Дете беше на 3 годинки тогава и ме спасяваше по някога, защото се разплакваше. Абе, хормони... Сега е добре, не ме бие, но си е пак лудичка, ама пък ме обича, не ме предаде през годините, дори и когато имах и финансови проблеми.
През август правим 17 години брак, та затова поразмишлявах малко и така понаписах горните работи. Решил съм да купя на жената подарък - нова кола - Дачия. Не ме разубеждавайте! Дачия ще бъде. "Нова, ама Дачия, Дачия, ама нова".
Това е, без жена не може да се живее. Раждат ни дечица, а това не е малко и освен грижи, и наслади ни носят.
Пожелавам Ви много да се обичате и да си прощавате, никой не е съвършен и не е нужно сами да си създавате проблеми за глупости, а и по - малко се критикувайте.
Много здраве и любов на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2a305bf38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да сте живи и здрави цялото семейство! Много мило и истинско е написано!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e93146a983
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Това е, без жена не може да се живее." - Може.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ad4011d68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Оправихте ми настроението! Желая всичко най-хубаво на вас и семейството ви ,бъдете здрави!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dc0547a5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дай Боже всекиму, но без частта с дъската :-)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d7cda25f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Жените винаги има кой да хапем, споко.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d985ab5eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хахахаха!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0f2bc36adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Готин си!
А сега да попитам нещо, защо е нужно на едно семейство втора кола, след като има таксита и те излизат по рационално? За една кола разбирам, за разходки извън града, но втора? По евтино с такси защото разбивайки цената на кола, застраховки, горива, глоби, ремонти, подръжки и др се оказва че същите пари ще похарчиш средно за 12-15 години с таксита. С кола не можеш да пийнеш. С кола отговорността на пътя е твоя и тн.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ede5030d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ти пък кой си че да кажеш, че самотата не е хубаво нещо? Страха да не умреш сам не е никаква любов, а съквартирантстване. И тези като теб, които бързат да не би да умрат сами в желанието и фикс идеята си попадат на ебати изпадняците
Айде по-спокойно с тея философии брато

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 25b32069c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Дал си много точен пример как мислят мъжете, които имат ужасни жени. Свекър ми е добър човек, но жена му - заради нея никой не иска да си комуникира с него. Не само, че я търпи да му дудне по цял ден глупости, ами и си крие парите от него (тя държи неговата заплата и я харчат нея), нарежда го пред хората и се изкарва жертва, а пред мен лично му мачка самочувствието, че за нищо не ставал и никоя жена нямало да го погледне. Пропуснах да кажа, че той е привлекателен мъж, а тя дразнеща лелка с дебел, целулитен гъз дето ако я изгони, няма кой да се излъже да я прибере. Е аз не се държа така със сина му, нито майка ми с баща ми. Не е редно да търпиш жена си каквато и свиня да е. Не всички са еднакви. За мен ти не уважаваш себе си и си търсиш оправдания, за да я търпиш твоята жена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bf1c0897d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   прав си, авторе, сам човек не е добре да живее, независимо мъж или жена. само частта за боя ми е в повече, ся хормони те са си хормони, всички сме били бременни, ма чак да се бием и хапем... жена ти е прекалила, а ти си й позволил.
както и да е, важното е оттук нататък да се разбирате и обичате

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: af9b24a447
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ако ме удря така както теб и 10 деца да имам от нея ще изяде един пердах и си събира багажа и да я няма.С такава истеричка не бих живял.
По-добре самотен отколкото унижаван.
Извинявай,но си мъж под чехъл,без достойнство

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: edeec52daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Не съм съгласна с теб изобщо и не мисля че трябва да пишеш такива неща, защото мъжете в твоята ситуация, които жените им не ги уважават и ги тъпчат, в твоя пост намират още едно оправдание да търпят. Не правиш добро, а учиш хората как да са удобни подметки вместо равностойни партньори.
Първо, намираме партньор не за да има с кого да остареем и да не сме самотни, а за да създаваме и изживяваме заедно най-щастливите си моменти. Човек сам по себе си е достатъчен - да имал партньор е личен избор, който те прави допълнително щастлив.
Второ, не всяка жена създава грижи, врънка, мрънка, гълчи и т. н. Това го правят ужасните дърти лелки. По принцип жената вместо да те врънка, трябва да те подкрепя, вместо да мрънка, да търси решение на проблема заедно с теб, вместо да ти създава грижи, да те прави щастлив, да искаш да се прибереш при нея, да споделиш как е минал денят ти, да вечеряте заедно, я не да те налага с тигана. Това е толкова унизително и жалко...
Трето, истинската връзка се гради на любов, прошка и компромиси, които са взаимни, не едностранни, както е при теб. Тя си прави каквото си поиска и не те уважава, а ти трябва да търпиш, че и да я обгрижваш, защото била жена, те били такива и раждали. Между другото, и уличните кучета могат да разждат...
Аз съм жена и никога не бих се държала така с мъжа си. Преди да прочета историята нного съм се чудила как хубави мъже търпят свине - разбрах от теб. Живей си както си преценил, но не втълпявай глупости и грешни модели на читателите на сайта.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5a0069368d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Сладур :) Разбирам те напълно. Гледай само като кръшкаш /не ме убеждавай, че не го правиш/ всичко да е дискретно, защото хормоните могат да те убият и докато спиш :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7912c53f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Лелеее, жена ти вярно си е бойна. И на мен понякога хормоните са ми идвали в повече, ама чак да бия... максимумът ми е едно счупено стъкло. Просто треснах една врата по-силно. Обаче е готино, че го приемаш с чувство за хумор и разбиране. Да, тия прочути 9 месеца наистина са си адски труден период за всяка жена и си е нормално понякога да излезем от релсите. Живи и здрави и дано повече да не те бие ни с точилки ни с вази, ни с меча на детето. :))

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 33f858069c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Номер 15 - Леле, голям респект към теб! Аз съм мъж и често се дразня от лицемерието и нарцисизма на много жени и ги критикувам, но като прочета такова умно и правилно мнение и ми става драго.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 25b32069c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 20, благодаря. Това тъпчене на мъжете ми е също толкова противно като - помагай вкъщи, защото работя, но ти трябва да изкарваш парите, защото аз раждам. И жените и мъжете имат равен достъп до образование и работа и няма никаква логика мъжете да поемат финансовата тежест докато жените им си клатят краката на някоя ненатоварваща работа. А това на мъжа парите да са общи, а на жената да са си нейни, няма да го коментирам... Много нечестно и чак дискриминативно ми се струва това отношение, не го одобрявам и умишлено съм си избрала да не бъда такава. Много ми е тъжно като виждам хора да се примиряват и да се успокояват, че всички жени са едни и същи, не е така.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4684b31914
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторът. Благодаря за коментарите и за добрите пожелания. Явно, обаче някои хора не са схванали иронично - хумористичния стил на написаното от мене и са се вкарали в такива дълбоки сухарско - философски размишления за брака, които няма да коментирам, те самите разкриват собствената им природа.
Н. 11 и 15 не беше необходимо да наричате жена ми "свиня", но явно имате доста ниско възпитание, макар че претенциите ви да познавате брачния живот са големи. Желая ви щастие!
Другата седмица "Дачията" ще бъде купена и жена ми я чака голяма изненада и ще заформиме един голям купон за годишнината.
Задраве и късмет желая на всички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker