Женския флирт, винаги ли означава, че една жена иска нещо ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женския флирт, винаги ли означава, че една жена иска нещо ?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2867 пъти
Сравнително кратък ще се опитам да бъда.
На 25 съм и мога да кажа, че жените постоянно флиртуват с мен. Срещам се всеки ден с много хора, но дори и когато отида някъде или се разминаваме по улицицата женитв ме гледат до последно, докато не стигнем един до друг и не се отминем.
Не се отличавам със супер атлетично тяло, но явно такова излъчване имам.
И сега въпроса.
В голяма част от случаитв не става нишо между мен и тези жени.
Питам се обаче, винаги ли женския флирт означава, че жената чака мъжа да действа?
Защото ми се е случвало да флиртуват повече от видимо с мен и когато отида при нея, слага маската на ледената кралица, има си приятел или кой знае какво още излиза..
Та жени, а и мъже, как да различавам женския флирт и винаги ли е предпоставка за нещо?

Или в голяма част е просто за забавление

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8895bca042
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, като жена съм на 1000% сигурна, че всяка една би ти каза НЕ! Женският флирт определено не е "предпоставка за нещо" както ти се изрази. :) Всяка една има различна индивидуалност и характер, но като цяло повето го правят според мен заради его и жажда за внимание

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d79fcf2209
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Жена съм и бих казала, че поне според мен флиртът не винаги означава, че жената желае нещо да се случи. Както мъжете така и жените понякога го правим за разнообразие или просто, защото ни идва отвърте. Флиртуването е нещо нормално като това да се заглеждаме в срещуположния пол, въпреки че сме обръвзани.
Разбира се, имам предвид лек флирт, а не нешо прекалено.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5f65fc9729
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Не трябва да се бърка доброто отнишение с флирта. Това, че те е подминала някаква мацка на улицата и не те е гледала злобно не означава, че флиртува с теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 135fe25744
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Без сам да провериш, кой може да каже какво искат? Когато срещаш друг човек пред себе си, естествено, че ще го погледнеш, няма как да се разминете като слепи. Това, че са те погледнали, не значи, че флиртуват с тебе, просто човешки инстинкт. А ти, щом усещаш, че е флирт, опитай да разпалиш огъня! Флирта е само искрата.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 91c720c485
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами няма дим без огън...
Щом флиртува, значи иска нещо. Дали го иска на съзнателно ниво вече е друг въпрос, и верочно и самите жени доста често остават изненадани от последствията...
Хормоните обаче със сигурност си искат своето!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6d51918636
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   А сигурен ли си, че те флиртуват с теб? Може и само да си въобразяваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 291a22e667
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Не, не винаги означава и по реакциите на жените мисля сам си го разбрал, няма смисъл да задаваш глупави въпроси. Друго на ръка е че често мъжете бъркате милото отношение с флирт. Едва ли не всяка която се държи добре с вас я слагате в глава флиртаджийка. Научете се да правите разлика, за да не досаждате.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e1dc724fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От автора.

Не става въпрос само за жените на улицата.
А и едно е жена просто да те погледне, друго е да те гледа 10- 15 мин постоянно, да си оправя дрехите, прическата и т. н.
когато сме в подобна ситуация естествено.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fcc833c9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ти се изкара некъв много вървежен, ама флирта май е само в твойта глава, хахахх.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e3ab0801fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Женският флирт е преди всичко проба, дали е жената (още) е вървежна, дали се харесва. Жените се дефинираме до голяма степен с хубостта си и имаме нужда от потвърждение. Щом си показал интерес, значи си потвърдил :). От там насетне си ти на ход, дали ще се представиш като интересно парче или няма да стане нищо.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 95621c21b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Много рядко. Така просто си повдигаме самочувствието.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e6ffe0fc61
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Зависи от жената. Имам много приятелки, които обичат да флиртуват без никакви мисли за връзка, секс или каквото и да било. Аз не обичам да правя така и подавам сигнали само към мъжете, които харесвам. Между другото покрай мъже, които не харесвам, много внимавам да не правя жестове, които биха могли да ги накарат да си мислят, че им симпатизирам. И все пак - някои мъже смятат всичко за знак, че това е така! Преди няколко дни пак ми се наложи да обяснявам на един такъв младеж, че това, че си говоря с него като се улучим на дадено място и това че се смея в негово присъствие далеч не означава, че очаквам да имаме връзка. Това, което с времето констатирам е, че наистина комуникация между мъж и жена да си остане само на приятелско ниво е трудоемка работа. Трябва взаимно да не се привличат. Аз също съм била в ситуации, в които съм мислела, че даден мъж ме харесва, а се е оказвало, че просто е мил и любезен. Така че от тази гледна точка смятам флирта за най-удачния вариант да покажеш реално желание да се случи нещо и да не го ползваш за чесане на его. Ако това си стане общонародна практика няма да се чудим дали даден човек ни харесва, всичко ще е просто. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 91c720c485
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   7, а същите жени дали имат същото "мило отношение" към някой дърт, дебел и грозен чичка? Или някой дядко/бабка на 80? Щото нали, ако е просто "мило отношение", то трябва да е еднакво към всички?
Мъж съм, но сам забелязвам, че отношението ми става необичайно мило към момичета и женички, от които очаквам и се надявам да капне нещо...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 53eaeaa4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Очевидно е, както са ти го казали - желаят да си чешат егото. Правят си виртуаланата (душевна) чикия, така да се каже. Пускат ти рекламна акция именно за да им се вържеш, и като налапаш кукичката, като тръгнеш да ги сваляш, те подсичат моментално, веднага леденият душ: "Ма ти за ква ма имаш??? ". И така, до края на света. Искат да си имат антураж около себе си от колкото се може повече лапнишарани-така се самоутвърждават, вдигат си самооценката и самочувствието. А и все за нещо може да им потрябваш - я услуга, я почерпушка... И "моралната" победа е тяхна - ти излизаш натрапника, а тя е една такваз чиста, непорочна, безукорна... - просто бяла гълъбица. Елементарни кифленски номерца.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 53eaeaa4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Да добавя - понеже жената е парадоксално същество, в случай, че сериозно си й харесал, и когато има някакви намерения или желания, по-вероятното е да е студена още от началото, да имитира пренебрежение, защото интуитивно усеща, че так би те провокирала повече, отколкото с банален флирт. Демек - ще си речеш: че как така тази ще ме пренебрегва?... И ще почнеш да действаш. Флиртът отива към фамилиарност, а фамилиарниченето често означава вид неуважение.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 57eb0d9670
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   По начина по който описа, че те гледат (наблюдават докато се разминете) по-вероятно да изглеждаш шантав, от ония дето се оцъклят при вида на хубава жена и за това да те държат под поглед докато подминат.
И аз съм си оправдала блуза т. н защото някои като се облещите, все едно имам разкопани копчета до пъпа или поне петно...
Та затова!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9bcf35b9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Авторе, може би неправилно разчиташ знаците. Понякога мъжете възприемате елементарната светска любезност като флирт. Пресен случай ще ти разкажа. Онзи ден в претъпканата маршрутка случайно настъпих един мъж. Обърнах се, извиних се, човекът каза: "Не сте виновна, то тука игла няма къде да падне... ", в този момент се освободи двойна седалка и ние се настанихме там. Пътуваме извън София към вилите си; той от скоро си бил купил имота. Заприказвахме се за лошия транспорт дотам, къде е неговата къща, къде е моята, как е трудно, ако човек е до късно на работа, да се прибере, от тук - кой какво работи и така се оказа, че новият ми познат и съпругът ми са бивши колеги, загубили били връзка, а ето, че се оказват съседи. Като стигнахме последната спирка, разменихме визитки, аз подметнах: "Трябва непременно да се отбиеш някой ден! Тони ще се зарадва! " и всеки си тръгна по пътя. Щом си отворих портата, напълно забравих за него. Не щеш ли, след двайсетина минути новият съсед звъни. И казва: "Виж, аз още сега бих дошъл, защото си хубава мацка, обаче не обичам да съм трети в една връзка, ако ме разбираш". Направо пламнах от неудобство! Какъв "трети", какъв "четвърти", за какво изобщо става дума, освен за учтива и абсолютно неангажираща покана към стар приятел на съпруга ми? ! Мъжът ми после умря от смях, като му разказах случката. Най-много се смя на искреното ми възмущение и ми обясни нещата така: "Когато единият говори на китайски, а другият на френски, тези хора едва ли ще се разберат. Ти, миличка, си витаеш из средите на приятелите си интелектуалаци, където има негласно приет код в общуването и обещанието "ще се чуем" и отговорът "о, на всяка цена" изобщо не означават да се чуете, а са просто размяна на любезности, но в света на мъжете-бачкатори "обади се" се приема като "готова съм да правя секс с теб".

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2eda0df9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Хаха, забавна историйка! Авторе, дай подробности де, къде на улицата се гледате по 10-15 минути. Това все едно охльови се разминават. :D А ледените кралици са може би за това, че отдалеч и безмълвен се доближаваш повече до техните фантазии, които биват полети със студен душ, когато се приближиш и отвориш устата си. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e1dc724fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Автор:

Честно казано, като гледам отговоритв и вие жените не знаете защо го правите, но както и да е .
А иначе конкретен пример: Бях в банката да внасям пари. Момичето през цялото време ме гледаше право в очите, усмихваше се и си играеше с косата без дори да кажа каквото и да било, та затова пуснах течата, защото често се случва.
Тука решихте, че съм или много вървежен или смахнат.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2eda0df9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не знам за другите, но аз (номер 18) съм мъж и не видях нищо заслужаващо сериозен отговор, затова си позволих да се бъзикам. След последния ти коментар ще кажа, че една твоя снимка или най-добре на живо, би помогнало за по-адекватни отговори, но за съжаление и двата варианта са невъзможни тук. А жените винаги искат нещо, но дали е това, което ти искаш, няма гаранция. :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a0f852ea87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Нали и ние това ти казваме, бре, авторе, че неправилно разчиташ сигналите. Момичето в банката ти се е усмихвало и те е гледало в очите? Това му е работата - да е любезно с всеки един клиент. Ами и към мен момичетата в банката се държат по същия начин, нищо че съм жена на 47 години. Оправяла си била косата? Е, и? Аз поздравявам всеки човек, с който се засечем в асансьора на 16-етажната сграда, където работя. И сега какво? Трябва да ми се нахвърли ли - още там, в кабината? Не притежаваш фатален чар, както си мислиш, драги. Казвам го, без да те познавам, но съм сигурна. А ако греша и наистина го притежаваш, може би е добре да помислиш как този чар ефективно да привлича хората за нещо повече от поглед. То само с взаимно оглеждане не става.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 28a5625ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   "Та жени, а и мъже, как да различавам женския флирт и винаги ли е предпоставка за нещо? ... "

Понякога да, понякога не. Във всеки случай, ако жена ти подаде такъв сигнал (и ако те привлича, разбира се), направо атакуваш. Ако върже, върже. Ако не - чао и хайде следващата.
Най-лошият вариант е, момичето наистина да има симпатии към теб, а ти от много мислене да я изтървеш. Това е като с въдицата, рибата побутва, побутва, ти я чакаш много, не смееш да засечеш и тя избягва или изяжда стръвта. По-добре рано, отколкото никога. Така дори да изпуснеш няколко пъти, все някога ще хванеш.
И не искай никога съвети от жени, те не знаят какво искат те самите, камо ли да ти дават общи съвети.

Поздрави, М 35г.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dcbe82014b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Там е работата авторе, че за да разбереш дали значи нещо трябва да предприемеш някакви действия. Иначе само с чуденето ще си останеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker