В шок съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В шок съм!
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2288 пъти
Здравейте.. с приятелят ми бяхме 1 и половина заедно. Всичко вървеше ОК докато не забременях! На 24г сме и двамата. Та първоначално уж се зарадва и беше еуфоричен, но после само говореше как не иска бебето и така нататък.
Аз много се натъжих, тъй като много исках това дете!
В края на сметка понеже сама дете нямаше да се справя да гледам-финансово и психически решихме да го махнем докато е време, защото той ми наду главата. Отидохме, направих аборт, остави ме вкъщи и до там. От 2 месеца не съм го чувала и виждала. Нито ме потърси да попита как съм след това, нито нищо. Просто ей така. Камък му падна от сърцето след болницата имам чувство.
Не мога да повярвам що за "мъже" има. Оказа се един пълен страхливец! Сега аз си тегля теглото, защото все още ми е мъчно за това, което направих заради него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 19f41a9148
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами историите тип - двамата уж са щастливи, но тя среща друг и има тръпка към него, зарязва приятеля си и го блокира отвсякъде? Това каква жена е? При такива истории какви мъже искаш да има? Ако жените се държат безотговорно и мъжете се държат безотговорно. Не може да искаш отговорност от другите а когато опре до самата теб да си гледаш интереса на първо място и да постъпваш безотговорно. Отговорността е свързана с лишения, с това да постъпиш както е редно и да жертваш свои интереси, желания и т.н. Не може от една страна да искаш да действаш спрямо емоциите си, желанията си, чувствата си, моментното си настроение а от друга да очакваш от хората да постъпват разумно, отговорно, жертвоготовно за да ти създават сигурност. Или ти действаш отговорно и търпиш и се лишаваш, правиш компромиси, не действаш според желанията си а според отговорностите или не трябва да очакваш отговорност от другите. Ти трябва да решиш какъв тип човек си. Ако си отговорен съответно ти трябва и отговорен другар, ако си човек на "чувствата" съответно не трябва да се изненадваш когато и другия действа според "чувствата". С една дума не може хем "тръпка" хем "сигурност".

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0388b1eef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Тъжно, но факт - трябваше да пишеш и да питаш преди аборта, все щеше да се намери по-добро решение. Сега можеш само да не се настройваш срещу мъжете защото далеч не всички са такива, някои биха те взели дори с бебето, нооо...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d300b40952
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Явно никога не те е обичал. Сигурно те е използвал само за секс. Заслужаваш някого който ще те обича и подкрепя а не да е с теб само за секса. Знаел е че ако избяга от теб а ти имаш негово дете можеш да го осъдиш за това ти е давал зор да го махнеш... Нямам думи за тоят приятел... Много гадно е постъпил по- добре го преживеи някак си.. късмет

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 21d3eb4777
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Dirty Daddy, специалист:

Много добре разбирам чувствата и мислите ти в момента.... но може би трябва да се замислиш какви са причините за получилата се ситуация.
"Страхливец" казваш.... а защо?
Едно е да сте се разбрали отпреди, че искате бебе, че и двамата ще поемете съответните отговорности, кой кого ще издържа, кой ще работи, къде ще живеете и всичко останало...
Съвсем друго е да сте си гаджета без накакви уговорки за съвместни планове и ти да забременееш. Естествено мъжът веднатага усеща накъде духа вятърът, че през следващите 20 години ще е ангажиран с детето и с теб. А може това да не е влизало в плановете му. Ако нямате никакви уговорки относно бебе и съвместен живот докато порастне детето и стане самостоятелен човек, не би трябвало реакцията му да те учудва. Той не е страхливец, той просто има други представи/планове за следващите години.
Ти никакво тегло не теглиш в сравнение с това, което те очакваше ако беше оставила детето а той се беше разкарал. Щеше да си поредната самотна майка с всички негативни последствия за теб и за детето, както финансови така и социални. Да си намериш после друг като си вече с дете е адски трудно. Отвори си бутилка шампанско и се радвай, че така леко си се разминала. Животът е още пред теб.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4605a62abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поредният мухльо! Номер 1, не разтягай локуми, че не всички жени са, като тази, която описва и не всички мъже са, като този мухльо. И от къде на къде ще ги пишеш такива на авторката. Да не си е правила сама детето! Ами, като правиш секс, трябва да си готов за всичко! Нямам думи.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 915297ad97
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Съгласен съм напълно с номер 4.
Съветвам номер 5 да прочете темата "Жена с дете такъв проблем ли е? " и отговорите в нея, нищо че са почти 200.
Към авторката: само не разбирам къде е шока и изненадата. Ако толкова те обичаше този левент щеше да грейне от радост при мисълта за дете и възможността да се ожените, да го гледате и да остареете заедно, не да насоява за аборт. Съгласен съм че е грубичко да не те потърси нито веднъж след като излезете от болницата, но както загатна номер 4 - вие жените си отваряте краката за грубите мъже - нежните и внимателните са льольовци, смотльовци, комплексари, путьовци, мекушавци и тн.
Единственото шокиращо нещо от историята ти е че си на 24, а живеем в 21-ви век със десетки методи за предпазване от бременност и ти пак си го оставила да направи белята. Но забравих, че презервтивите са за льольовците. Истинските мъже шибат на голо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2636c7c8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, извадила си късмет, че поне не те е зарязал на по-късен етап, а си се разминала с по-малкото зло. Все още имаш възможност да срещнеш някой истински стойностен мъж, който ще е до теб и в добро, и в лошо. Следващият път ще имаш едно наум и ще се опиташ да опознаеш човека отсреща по-задълбочено, преди да преминеш към създаването на ново детенце. Желая ти успех и се отдай на положителното мислене, защото на практика ти си спечелила неимоверно много, като не си се въвлякла доживот с последния ти "приятел". :)

м38

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 823cc2c53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   И резултатът какъв е от всичко? Че убихте едно невинно детенце, една душичка, едно българче. Меко казано, че кажа, че не мислите с главите си. Един ден може да искаш детенце, а да не се случват нещата заради тези аборти. Дано всичко е наред при теб! Децата са богатство, наистина. Не мога да ви разбера... А твоят "приятел" няма да го коментирам. Не, че ще си върнеш детето, не, че ще го промениш, но ако имаш как, свържи се с майка му и баща му и кажи какво е станало. Да видят те какво са отгледали...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b9ee2f8390
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   не оправдавам действията му, но и ти сериозно си допринесла за ситуацията. сега и да го оплюем всички, това няма да помогне и няма гаранция, че и друг път няма да изпаднеш в същата ситуация. който се бои от мечки, не ходи в гората
бъди отговорна спрямо своето тяло, използвай винаги противозачатъчни, щом и двамата не искате дете. не чакай някой друг да те пази, а се пази сама.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e4d75013fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Поне ти е станало ясно, че човека не си е заслужавал.
Ама да убиеш детето си, е голям грях, можела си да го родиш.
Така, че и двамата сте страхливци.
Не знам какво искаш да ти кажем.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e0ed1568de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   На 24 години мъжете са така. Изплашил се е, че трябва да остави приятелите и да гледа дете. Не се ядосвай. Намери си някой по зрял.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cdcaa5a78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ме го мисли, ще имаш дете. Нека то да има отговорен баща.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dae594e1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ти собствено мислене и индивидуалност имаш ли? Как така си позволила на някакъв идиот да се разпорежда с душата, ума и тялото ти?
Ако искаш да го играеш на колективен ум по-добре отиди в някоя секта, ако не-приеми че си позволила на някакъв си там да ти повлияе над решенията и си научи урока

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a06e217f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   От авторката:Благодаря на всички за отговорите и отделеното време.
Аз исках това дете, защото това си е Божи ДАР.. преди това той също е говорел някакви неща. Не е планувано, но се случи. Исках да го задържа, но детето ми да израстне без баща, който е безотговорен и една вафла не може да му купи просто нямаше как да позволя. Имам и аз вина, че позволих да се стигне до тук и не се усетих на време а чак след като се случи това нещо.
Просто искам с тази история да кажа на другите момичета.. преди да създават каквото и да било първо да опознаят добре човекът до себе си и дали може да се разчита на него :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 89e8ec113b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Аз съм номер 4 - Детето е Божи Дар наистина а аборта е убийство. Хората които стоят зад промотирането на аборта в щатите като "право на избор" са твърде добре запознати какво всъщност представлява аборта - ритуално детеубийство. Затова аборт не трябва да се прави, ако детето не може да се отглежда се дава за осиновяване, но не се убива. След аборт майката е изпълнена с тъга, съжаление, депресия и е психически травматизирана за цял живот, също така шанса детеродните и органи да са безвъзвратно увредени е огромен.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dd6d6d1aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   В шок била, а къде бля когато го правехте без презерватив? Те последствията за тебе си си остават, не е като в приказките, принца да се ожени за теб и да заживеете щастливо.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a09dfff7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Убиването на деца чрез аборт е обикновено става доста по-нехуманно от убиването на животни. Чувал съм варианти, че буквално на парчета го режат и изваждат. А друга го извадили цяло и то си мърдалоло докато умре и майка му била през цялото време оставена сама с него.

И да кажем, че не е толкова лошо това, ама уврежданията които много често се получават и водят до невъзможна желана или планирана бременност??? Винаги съм искал деца, три от четирите деца са непланирани, но в никой случай нежелани!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker