Кльощав или дебел??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кльощав или дебел???
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2723 пъти
Здравейте!
Още от малък съм имал проблем с това, че съм слаб... 'Въх, виж се каква си клечка, ще се счупиш, голям щъкел си, скакалец голям си... "
Всичко това и още много съм чувал по мой адрес. С годините малко или много съм тренирал и да кажем, че сега положението е една-две идеи по-добре. Даже за пръв път тази зима станах 70 килограма на фона на моите 1. 87 см височина и въпреки, че имам още към десетина килограма да кача до заветната цел - 80 кг - се чудя кое е "по-малкото зло" - да си дебел или да си кльощав?
Вие как мислите? Нека заформим дискусия! Нека изкажат мнение всички, независимо дали са момичета или момчета... Така де, най-добре е да си с нормално телосложение, но ако не можеш... как мислите, коя е по-добрата алтернатива - кльощав или дебел?
Как повече се харесваме, момчета? Как повече ни предпочитате, момичета? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: dc0362e893
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-добре е да си атлетичен, да имаш развита мускулатура, плътни кости, здрави сухожилия и стави и да имаш развит аеробен капацитет - тоест да можеш да се затичаш бързо. Мускулатурата, плътните кости и т.н. не са само за украса - те са индикатор за здраве, мускулите не са само пасивни белтъчини, те са ендокринен орган който произвежда хормони като иризин, които потискат образуването на заболявания, подмладяват организма и увеличават дълголетието.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 32fbfbf775
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   предпочитаме ви умни.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6a4f6a0806
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами и двете телосложения не са оферта но и са поправими. Ако трябваше да избирам бих избрал слаб поради няколко причини: Първо като си с наднормено тегло си трудноподвижен, почваш да имаш болки по краката и коленете, походката ти се изкривява тъй като свода ти пада от там почват и болки в кръста, по-трудно си намираш дрехи, предразположен си да се потиш повече и от Веско Маринов, има опасност от диабет проблеми със сърцето и ред други работи, трябват ти 2 места в градския, трибуквието ти е винаги на вън и ходи 3 дена след тебе, липса или почти никакво внимание от нежния пол, вярвай ми комплексарите се подиграват повече на дебелите от колкото на слабите, затваряш се в себе си ставаш асоциален, живота си заминава и те така. При слабите също си има недостатъци, всеки ти се репчи понеже си мислят че ще те плюнат и ще се удавиш, по-силния вятър не ти е приятел, дрехите те носят а не ти тях, хората си мислят че се друсаш и те така. Не искам да обиждам никой това го казва човек който също е бил с наднормено тегло и сега си бера гайлето след като на време не съм си обърнал внимание факт че вече съм във форма но здравословните травми си останаха все още имам проблеми с кръста и краката тъй като вместо стъпала имам лопати поради липсата на свод. Промяната е много хубаво нещо и не трябва да я правите за да плащате данък обществено мнение а просто заради вас самите. Успех и адмирации за всички който искат да променят себе си и живота си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b25f99f37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен е по-добре да си слаб. Като си дебел непрекъснато трябва да се съобразяваш какво ядеш и да се чувсташ виновен, ако хапнеш едно парче тора или шоколад.
Може би защото вече съм на годинки (34 г. ) вече не ми е толкова важно какво мислят хората за мен, а ми е много по-важно да мога да ям каквото си искам. За съжаление съм от дебелите и не става.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6f05fc373b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Грижи се за здравето си.
Когато човек е здрав отвътре, това си личи отвън.

А по отношение на това какви мъже харесват "жените" (каквото и да означава това общо понятие предвид индивидуалните вкусове и предпочитания на всяка една жена) - в повечето случаи харесваме самоуверени, целеустремени, поддържани мъже. Мъже, които влагат усилия не само да изглеждат добре отвън, но и се стремят да разширяват кръгозора си, да се обогатяват интелектуално и да виждат повече от една гледна точка. Една жена би предпочела стотици хиляди пъти кривонос, пухкав и невисок мъж, който се харесва такъв, какъвто е, и има здравословна самооценка пред един атлетичен, но твърде притеснителен, дори направо спечен, несигурен в себе си и емоционално нестабилен младеж. За това говорят множеството теми не само на мъже, но и на дами тук, в сайта, цитирам: "защо разни дебелаци и грозници имат дългогодишни приятелки, а аз тренирам, ама не ме заглеждат" - ами, честито. Ниската ти самооценка отблъсква жените около теб. С поведението си сякаш казваш: "не съм стока, не ставам за връзка" и жените, хората въобще, независимо от пола им, реагират релевантно на вярването ти - "да, ти не ставаш за връзка".

В този ред на мисли - намери тегло, което те устройва и ти харесва визуално, и започни да работиш за него. Знаеш - много качествени източници на протеини, фитнес, мултивитамини. Когато обичаш себе си отвътре, това си личи отвън. И няма нужда да питаш кой колко те харесва, нито да се променяш заради него. Просто защото ти взимаш своите решения и си в мир със себе си. Пожелавам ти да го постигнеш! Успех!

Евелин

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f2eb4d26c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Да да да, бях си намислил да драсна няколко реда, но номер 2 го каза точно с 3 думи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 90d402ef3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По-добре кльощав. След време неизбежно ще надебелееш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f1ecf75b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Жена съм. Винаги съм предпочитала слаби, стройни мъже. За мен няколкото килограма по-малко определено са за предпочитане пред няколкото килограма повече. Разбира се, хора всякакви, но определено има жени, на които ще допаднеш. За твоята височина още няколко колограма отгоре биха били добре, но ако не става, отдели внимание на други аспекти във външния си вид и би трябвало всичко да е шест.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 910ef8408a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кльощавината е по-скоро естетически проблем, докато наднорменото тегло е опасно за здравето. Загубиш ли здравето си, само ще ти е до жени. Тренирай, храни се правилно, ще качиш. И се радвай, че не си пълен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e8378ec8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не харесвам слаби момчета, смешна гледка е да съм с нормално тяло и момчетата да имат по-слаби крачета от мен или от нас момичетата. :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8957addbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Доста трудне въпрос - в двете крайности. По принцип какт оказа коментар 2, предпочитаме ви умни, но тъй като не говорим за качества и характер, а относно телосложение и външен вид аз лично предпочитам по- пълни. Не зная поради каква причина. Не зная и под "дебел" какво си представят хората.. всеки различно.. кльощави аз не харесвам, не искам да те обиждам, но мен лично никога не са ме привличали слабите мъже.. тук идва и смешната част, бившият ми приятел беше много слаб. Да и аз не знам какво се случи, просто се влюбих в него, тялото му беше последното нещо, което ми правеше впечатление. Просто си го харесах и обикнах след време. Като изключих качествата, винаги съм се заглеждала по по-едри момчета, мъже. Както искаш ги наречи.. привличат ме. Не мускулести, не кокали.. не и страшно дебели.. но пълни, с коремче. Намирам го за мъжествено и сладко един мъж да бъде по-едър от самата мен. Някак усещаш чувство на спокойствие, сякаш той може да ме пази. Не знам как да ти го обесня, но си е до човек. сега като се сетя веднъж отново пък си бях харесала един много добър приятел, беше клечав. Явно отново стигаме до характера и стойността на човека. Прави си сам изводите.. може пък и аз да съм си странна :D Не знае, но не се мъчи.. клиширано е, но наистина не е важен само външния вид, както ти дадох примери падала съм си и по слаби мъже и всичко е идвало от това че съм ги опознала.. може би ако просто го видя отстрани няма да го загледам, но съм ги опознала.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 151c69b599
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Кльощав по-добре от дебел.
Има конкретен въпрос човекът, какво остроумничите в коментарите?
Ж19

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1c3519300e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако трябва да избирам между дебел и слаб - слаб. Категорично!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 84e7038a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Съжалявам и знам, че мнението ми няма да се хареса на някои хора, но не харесвам нито кльощави, нито дебели! Естествено, че атлетичното телосложение е за предпочитане, но нормално, слабо (не кльощаво) и пълно (не дебело) също са естетични. А това е грижа преди всичко за себе си. Как да бъда с човек, който няма отношение към себе си?
Що се отнася до "умността" - айде стига с клишета, моля ви се! Да, физическото не е достатъчно за една дългосрочна връзка в никакъв случай! Перфектната физика е само сексуалното, но за останалото трябва много повече. И все пак - нека сме искрени! Някой може да е прекрасен човек, но да ни отблъсква физически - е, ще правим ли секс с него? Така че физическото е първосигналното и е важно, а след това разбираме дали има перспектива за нещо повече!
Това е голата истина и за двата пола!
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2cfc42d6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Когато бях 17-20 годишен имах същия проблем, че съм слаб и искам да съм повече, бях 60кг. (184 висок) и все исках да кача, представях си, че искам да съм 80 килограма, тъпчех се с пици и със всякакви неща, представяйки си че от тях ще кача, но не.. бях си слаб, имах си естествени плочки.. като станах на 20 се записах на фитнес с идеята да кача мускулна маса и действително качих някой друг килограм.. Но и живота на човек се променя с годините, преди като бях ученик не си давах сметка, че всеки ден се разхождах нагоре-надолу и съм минавал поне 12км пеша и метаболизма ми е бил бърз..

Сега години по късно съм на 37 и пак искам да съм 80 килограма, само че не да качвам а да свалям, защото съм 110кг... и пак ходя на фитнес и пак се уча да ходя пеша всеки ден на разходки и да изминавам по 10-12км. само че на тия години живота е по-сложен и не винаги човек има време да се разхожда..

Истината е, че още от малък трябва да се научиш да спазваш хранителен режим, да тренираш нещо от време на време, без да се вманиачаваш, килцата няма да избягат, сега от опит мога да ти кажа да се радваш на това че си "слаб" а не дебел на твоите години.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dbef1f08f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   По добре кльощав че дебел е трагедия.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 550f4fb239
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мъжът ми е слаб и е споделял подобно емоции. Ако се движиш и си спортуваш ще имаш добре оформено тяло. Аз винаги съм харесвала такива мъже, жилави, издържливи. Купчина стероидни мускули, които нямат никаква функция са за мен просто виц. Така че спортувай, храни се и не ги слушай. По нашите ширини коремите се възприемат за нормалност, а то не е.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 08fc639f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Номер 2, ти хубаво се правиш на остроумна (ако си жена) и заявяваш "предпочитаме ви умни." (с малка начална буква, което малцина биха намерили за признак на ум), но фактите са такива, че има значение какви мъже избирате, а не какви твърдите, че предпочитате. :)
Хайде да не се правим на много печени зад клавиатурата, защото обществото пределно ясно вижда какви мъже предпочита болшинството от женската част. Умът е на трето или по-задно място в списъка с предпочитанията ви! Има едни 2-3% жени, които най-вече ценят нрава и ума на мъжа, но те са просто изключение от общото правило.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2922190fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Атлетични мъже. Е, ако са и умни, още по - добре.
Нека да е млада и хубава, нищо че е богата, както се казваше в един виц.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 36cbf628a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз съм номер 1 - Хайде да бъдем откровени и мъжете и жените. Аз много добре знам каква физика харесват жените и аз тренирам именно за да имам такава физика и съответно това има ефект слава Богу. Тук не става въпрос просто за лично мнение, чел съм научни изследвания за това какъв тип мъжко тяло жените намират за неустоимо и секси и то не е нито слабо нито дебело. То е атлетично, най-важното съотношение е между обиколката на раменете и тази на талията, значи широки рамене и тясна талия. Това подсъзнателно говори за добро здраве, сила, атлетичност и отлични гени.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 495c99da2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Номер 19 по това дали някои избира да напише "ви" - с главна или с малка буква не се предценява дали е умен. Най-много да предцениш дали е грамотен. Макар че аз и по това не бих съдила. Това тук е неформален разговор, дали ще се изразяваме едни към други твърде учтиво е въпрос на избор. А от това, че ти съдиш за ума на жената по една малка буква аз пък съдя колко умен си ти.
На автора ще кажа, ако мъжа ме впечатли бих го приела всякак. Кльощавия ще заякне, дебелия ще отслабне ама простия....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 21e5e454fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ако трябва да избирам между кльощав и дебел- кльощав. И двете са крайности, но дебел е по-лошо. Ще е мек и отпуснат навсякъде, ще виси. Виждали ли сте мъж с цици? Отврат! Не говоря за Гинекомастия, това е заболяване. Гърди, получени от дебелина и застоял живот.
Най-добре е с нормално към атлетично телосложение.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 50cda6358d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Кльощав е по-добре (освен ако не е белег за анорексия), защото всяка нефункционални, излишна плът е източник на отрови, токсини, изпускани в организма. И естетически кльощавият по-добре се приема. На първо четене темата изглежда малко суетна, но на второ четене я одобрявам - всеки би трябвало да полага грижи за себе си, да има някакъв еталон ли, що ли, да се стреми към естетика, здрав вид за самочувствие както в облеклото, така и в тялото. Плуването би ти се отразило добре- то по принцип развива хармонично тяло. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0b4bcbc856
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   до 2/22
Уважаема, 19 не визира местоимението, а това, че започваш изречението с малка буква. Ти хубаво ги предпочиташ умни, но няма да си равностоен партньор в случая. А и авторът задава конкретен въпрос, присъединявам се към другите, кльощав е по-добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 08fc639f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Номер 19 съм. Номер 22, имаш грешна представа за нещата и в мнението си затвърждаваш това неколкократно. Мисли непредубедено!
Номер 2 написа изречение, което гласи: "предпочитаме ви умни. ", за което аз споменах, че е "с малка начална буква, което малцина биха намерили за признак на ум". Знаеш ли какво е изречение с малка начална буква? Такова, което неправилно е започнато с малка буква, като в случая това е думата "предпочитаме". Една умна жена веднага би се сетила за това.
А думата "ви" съвсем правилно е написана с малка буква, тъй като е в множествено число. Ти също би следвало да си наясно с това, тъй като се изказа, че разговорът бил несъществен (formal, англ. ). Ето по това аз съдя доколко умна е една жена - дали след проверка на това изречение ще успее да намери къде е била допусната грешка. А това в мнение 22 ясно личи, че не е сторено.

Освен това, ти на няколко места неправилно написа думи с непълен член, макар че трябваше те да с пълен такъв. Също и не написа няколко запетаи. И дано запомниш занапред, че не се казва "предценява", а "преценява". Ето от тези много неща аз съдя доколко една жена е умна. Ако тя е много умна, няма да стигне дотам, че да занемари речта си и после да се оправдава защо не е писала грамотно.

Най-странното е, че се оправдаваш за допуснатите грешки, тъй като разговорът бил несъществен и уж заради това можело да е неграмотен. Ти да не би да имаш двуличен начин на изразяване - един грамотен, когато е по официални поводи, и един неграмотен, когато пишеш по форуми? Ще ти кажа нещо, което е видно от практиката: Когато един човек си е грамотен по същество, той не го прави по принуда, а защото така е се е научил и му е втора природа да употребява правилни изразни средства. Грамотният човек не пише силно неграмотно - нито на документи, нито във форуми. Той пише еднакво грамотно навсякъде.

И като твърдиш, че много съдиш (цитирам: "А от това, че ти съдиш за ума на жената по една малка буква аз пък съдя колко умен си ти. "), какво успя да отсъдиш за мен?

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d9ab3be3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Никога не съм се влюбвала в "нормално" изглеждащ мъж: двама кльощави и един склонен към пълнеене, а в определени периоди откровено дебел. Нито един не спортува. На поведение: странни птици. Само един от тях с пари над средното ниво (защото целият форум е бръмнал на тая тема). Всичките със завиден интелектуален багаж, обаче:)

Alpha, ж. 29

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 08fc639f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Номер 27, всичките тези мъже със "завиден умствен багаж" защо не са до теб сега? Какви са били причините, толкова сериозни, че чак да се разделите?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fc04332553
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Обожавам кльощави мъже, за което отнасям доста подигравки. Предполагам, че момичетата като мен са малцинство, но все пак да знаете, че ни има. С нормално телосложение... ако е добър човек :D Дебел - не. Едър, напомпан - също не.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3b5b6d8b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Предпочитам кльощав пред дебел, но мога да бъде и с пълен човек, ако ме заинтригува по някакъв начин. Самата аз съм с няколко излишни килограма (заради заболяване, иначе се храня здравословно и спортувам) и съм свикнала да ми е мекичко :) Единствената ми тревога би била, ако човекът откровено не се интересува от телосложението си и не смята за проблем да яде пица всяка вечер. Независимо какво тяло има, с такъв човек трудно бих имала задълбочени отношения, защото той открито заявява по този начин, че не се интересува от себе си. Щом няма възможност да погледне себе си, какво да очаквам в бъдеще като отношение към мен? ;-) Тези, които са закърмени с грешни представи за храната и на психологическо ниво не могат да се откажат от вредните навици, са ми ок. Влизам им в положението. В повечето случаи те все пак се стараят да се променят, а аз давам чудесен пример със своето ежедневие какво може да те направи здрав и съответно щастлив.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 19f0be0335
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Не е най-важното телосложението. Естествено, висок, атлетичен, мускулест, но не тип културист, а тип плувец, ми е най-привлекателен, но това е само на външен вид, без да го познавам. На практика други неща взимат превес - отношение, самочувствие, интереси и т. н.
Харесвала съм и доста слаби, и по-пълни мъже, била съм и с такъв, който в дрехи изглежда слаб, но когато се съблече, има доста сланинки за сметка на зле-развита-мускулатура, но пък беше много умен и забавен, а и добър, всеотдаен любовник.
За нас жените тялото не е решаващ фактор, както при мъжете, защото не сме толкова визуални. Не, че не ми харесва стегнат мъж с плочки, но ако срещна пълен мъж, който ми е приятен и интригуващ, въобще не бих се замислила, същото и с прекалено слабия. Важно е да си пасваме, да е чаровен и да има привличане.
Ако трябва да избирам между прекалено слаб и дебел, сигурно ще избера дебелият, стига да не е 120 кг. Ако може да се движи свободно и не се задъхва, когато изкачваме някой баир, значи е окей. Ако обаче е такъв дето и до магазина ходи с колата, ако ще и Аполон да е, не го искам. Важно е да си пасваме по манталитет - бившият ми имаше 5-10 кг отгоре, обаче навсякъде ходеше с колело или пеша. Просто си е такъв - хем обича да хапва, хем да се движи, което е идеално. Но си имаше други кусури...
Аз също съм с няколко килограма в повече, затова нямам претенции по тялото на отсрещния. Но плувам и карам колело всеки ден и имам претенции към човека до мен също да обича да се движи независимо от телосложението си.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fc04332553
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Номер 30, връщах се няколко пъти към твоя коментар и не мога да повярвам на очите си. Казваш, че ще ти е трудно да имаш задълбочени отношения с човек, който яде пица всяка вечер, независимо какво тяло има, предполагам независимо и от други предимства. Защо толкова мразиш пицата? !

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 08fc639f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Номер 32, много удачен въпрос задаваш към номер 30! :) Отивам да тичам сега и после ще хапна пица! Аз не я мразя, а я обожавам!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0d2bc5ac71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   О, не, телосложението е важно от много гледни точки. Първо ще дам пример, че тренираните мъже са издръжливи на екстремни условия. Второто е, че това е гаранция за здрав генетичен код на поколението им. Освен това, неадекватно е твърдението, че визуалното не е важно, поради простста причина, че инстинктите точно тогава се включват. Неадекватно р и да видиш стройна мацка с пълно момче, тъй като за него си има дебели момичета. Липсата на визуална комплектованост е проблем не за естетите, а за природата. И хората които го оспорват са или озлобени и комлексирани, или са брутални коне с капаци. Мен не ме интересува, че някоя закръглена дамс ще е приятен събеседник, аз искам секс. Важи и при жените, че визията предразполага към по-силни желания. Факт.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker