Загубих я и все още ми е трудно. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих я и все още ми е трудно.
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2684 пъти
Здравейте, имах прекрасна връзка с наистина хубаво и добро момиче.
С течение на времето направих няколко грешки спрямо нея, които за жалост осъзнах късно и тя си тръгна. Вината беше изцяло моя. Не бяха непростими грешки от сорта на изневяра, а бяха липса на време, по-малко внимание и подобни неща(които не са маловажни). Опитах се всякак да говоря с нея, но тя отказа категорично като отделно бях блокиран навсякъде - телефон, социални мрежи и т. н. Просто нямах никакъв шанс дори за разговор с нея. Приех, че съм я загубил и затворих тази страница в живота си. Не очаквах, но изпаднах в депресия като не можех да се храня, не можех да работя, не можех да спя. Борбата беше тежка.

Вече минаха 4-5 месеца от раздялата и започнах да влизам в релси и реших да се виждам с други жени с идеята да си продължа живота. Оказа се обаче, че излизайки с друга аз не мога да спра да мисля за нея. Всичко е приключило, но просто аз нямам очи за друга. Снощи излизах с много хубаво и приятно момиче, разходихме се, пихме по кафе, срещата мина супер и тя каза че иска да се видим пак. Закарах я до тях и единственото което си мислех е как по бързо мога да си тръгна...
Знам че съм я загубил и че никога повече няма да се върне при мен, приел съм го, но сърцето ми явно вече го няма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: caf68918f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко време бяхте заедно?

Не можеш ли да я намериш не чрез социалните мрежи ами на живо? Обясни й, че ще се поправиш и наистина й докажи че си се поправил ако се сугласи да опитате отново. Пробвай. И успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1074d91665
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се насилвай веднага да влизаш в нова връзка, дай си време да забравиш предишната и да си направиш равносметка за да не повтаряш предишните грешки. Ако останеш известно време сам няма да ти навреди.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e63c25848d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Можеш да погледнеш на нещата и под друг ъгъл - не ти си загубил нея, а тя теб. Това, което описваш като причина за раздялата са тривиалните женски оправдания, особено когато на хоризонта се е появил по-атрактивен ухажор. Не искам да пророкувам, но много скоро въпросната ще ти "цъфне" с безброй оправдания и извинения, особено пък ако те види в компанията на друга жена - мисли си за този момент и не допускай грешката да и даваш втори шанс. Сега няма да изпадам в подробности и няма да коментирам какво ще се случи ако я допуснеш отново до себе си - ти сам ще пишеш след някой и друг месец.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 701b8530ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Опитах се всякак да говоря с нея, но тя отказа категорично като отделно бях блокиран навсякъде - телефон, социални мрежи и т. н. " - На мен това ми говори, че си се отървал леко, да? Ако тя е нарцис, който не може да прави компромиси, да прощава, тя самата да полага усилия за отношенията ви, така че да вървят а очаква от теб да си перфектен и да се вместваш в някакви нейни измислени стандарти то тогава тя не си струва и е по-добре за теб да си далече от нея. Този тип жени са самовлюбени егоистки които не гледат на теб като на човек а като на средство да запълнят някакви свои необходимости и ако ти се отклониш от "правилното поведение" просто бягат и те оставят. После естествено се оплакват, че са в лошо положение и че мъжете не искат "сериозна връзка". Защо ли не искат? Може би защото те самите не са сериозни а бягат при първия проблем?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8bacd4904c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Стига рева за тая овца (предишната). Щом не иска да те вижда, защото не си ѝ обръщал достатъчно внимание - и не дава шанс за разговор, значи е самонадеяна патка. Мятай се на следващата и след 2 месеца ще се чудиш какво си се тръшкал за нищо. Отървал си се навреме.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e532cb8d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хората, които влизат веднага в нова връзка, не осъзнават всъщност колко много грешат с тази си стъпка.
Правилно правиш, необвързвайки се към момента.
Изстрадай раздялата и след това с чисто сърце си дай карт бланш да се влюбиш отново, както си трябва, а не половинчато.
Имам много познати, които няма и 2-3 дни след раздяла си намират нови жени, започват да им свалят звезди публично само и само да се изкарат победители в раздялата си, да се изкарат по-добри, а после ми реват на рамото, че еди коя си им липсва брутално, ама не искат да зарязват сегашното момиче, понеже е добро и ги търпи.
Такива смотани взаимоотношения не ти трябват.
Или направи всичко възможно да си я върнеш или си дай време да пострадаш и да се излекуваш от болката си.
Има много литература за self help по темата в нета, потърси :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 624c18ec9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бори се за нея.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4f8a2e4280
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   И аз преживях нещо подобно. Хаха все едно си го писал за мен :). По същата причина се разделих с него разстоянието. Преди да се разделим 1 месец не ме потърси и сложих край, и след това се сети за мен. Не е лесно, но ще го преживееш. Няма да лъжа понякога още мисля за него, но вече е много по-рядко. Разсейвай се, намери си хоби. Старай се винаги да правиш нещо, за да не мислиш за нея.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c72c74a211
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   няма вариант за събиране, пробвах, връзката е в миналото завинаги

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 759d5cc2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами трудно ще ти е, да беше мислил навреме. Приемал си я за даденост и сега ти е ред да страдаш така както е страдала тя. Всичко се връща на тоя свят.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 101080985b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Разбирам те напълно. Това което не бива да правиш, е да не се обвиняваш. Всички грешим. Никога за провала на една връзка/брак не е виновен само единия. Но понякога стеченията на обстоятелствата довеждат до това, допускаме грешки и допускаме нещата да стигнат до там. Много хора не си дават сметка, че една връзка не е само цветя и рози, има кризи има и известна "умора". И в такъв момент, единия решава да зачеркне всичко. Пожелай и всичко най-хубаво. Ще го преодолееш-колко време? -при всеки е различно. Но не започвай нова връзка, за да забравиш старата. Направи го, когато решиш че бурята в тебе е отминала.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ae75ec1fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не започвай връзка, докато не излекуваш раните си... дали 5мес, дали година, няма срок за тези неща. Всичко иска време. Не подлъгвай себе си, нито друго момиче, така само ще загубиш.
След като толкова я обичаш, сигурен ли си, че направи всичко възможно да я върнеш, бори ли се за нея (не във фейсбук)?? Направи един последен опит, намери я! Ако не стане поне ще знаеш, че си опитал всичко. Дай си време и когато си готов да отвориш пак сърцето си ще го усетиш. Не бързай!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1987483a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Виж сега пич, много прекаляваш с чувство си за вина. Ако след време да речем хипотетично имате 2 деца, ипотека и безброй грижи, трябва да работиш здраво за да плащаш всичко, трябва да обръщаш внимание на децата и още един куп задължения, мислиш ли, че тогава ще имаш достатъчно време да и обръща внимание и да не я пренебрегваш? Това са най-евтините женски номера, с които се е опитала да си измие съвестта и да прехвърли вината на теб, за това спри да се измъчваш. На мацката ти просто и е омръзнала връзката ви и си е потърсила нова тръпка. Бъде повече мъж, вместо да ревеш и тегли майните и продължавай напред. Жените не обичат ревльовците, те обичат твърдите мъже, които ще се държат мъжки. Блокирай я и ти отвсякъде и я забрави, знам че е трудно, но всеки е минал през това. Сигурен съм, че след време тя ще те потърси, но ти трябва да си най-големия баламурник ако се вържеш отново. Хайде горе главата и успех

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 53befcc26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако бях на твое място щях да се усамотя някъде за ден, два и да си задам следните въпроси - дали настина го обичам, дали си представям живота с него, дали го усещам като човека за мен, дали родителите ми го одобряват и т. н.

Ако на всичко отговоря с ДА, то щях да направя още няколко опита да се срещна с него, щях да обиколя света, ако е необходимо, за да направя опит и да не съжалявам някой ден и просто да съм спокойна и да знам, че всичко, което е зависило от мен съм го направила.

Ти си подходил по лесния начин като не си направил почти никакво усилие, а веднага си скочил да търсиш нова жена.

Това ли е любовта ти?

Ме

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 38b514c727
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Виновен си, но не пред нея, а пред себе си. Че си я разглезил по един или друг начин, и тя ти е правила фасони и те е разигравала. Наистина е овца. Сиктера, и си живей живота. Не губи нито миг време, какви са тия 6 месеца, за да я преживееш!!! Кви са тия глупости, бе, кво е туй чудо? С новия шанс, който ти се е отворил, си постъпил крайно лекомислено. Ми това може да ти е късметът и да си изпуснал точно човека за теб. Въобще не мисли за тая патка. Щом така леко те е изоставила, значи има прекалено високо мнение за себе си, а такава цял живот ще те тормози. Бъди доволен, че те е освободила от претенциозната си особа.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a1ff22685f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Пиши и на и мейла от друг и мейл,извини и се за поведението си.Предполагам ти е казвала много пъти,но ти си я приел за даденост.Поискай среща и разговор,кажи и че я обичаш и че ти липсва.Според мен няма да откаже,и ако приеме наистина се попрви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker