Не мога да преодолея раздялата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да преодолея раздялата
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1368 пъти
Здравейте.

Пиша просто защото исках да си излея емоцията.

Запознахме се в чужбина в работна среда, във много голяма компания със много работници. Той беше над мен в организационен план, а аз над други. Женен, работлив, учтив, умен, добър и отдаден на кариерата си. Винаги гледаше да помага с каквото може. Почти не виждаше семейството си защото работи дълги часове и пътува. Аз тогава учех в университет и работех на по половин работен ден няколко пъти в седмицата. Стана така че започнах да го харесвам и той мен. Беше по-голям. Аз на 24 а той на 37. Имаше романтика и т. н., нищо сексуално и дори и целувки нямаше. Веднъж стана така че го целунах по врата като му дадох прегръдка. Прегърнахме се поради някаква причина. Той също ми е давал прегръдки, но до там. Знаеше че го харесвам, защото езика на телата ни си казваха нещата, а аз си си му го и казах на няколко пъти. Започнах наистина да го искам, въпреки че е женен. Беше идеалният мъж от към характер, поведение, интелект, душа. Не говоря за външният вид и че беше по-голям. Не ми пукаше - просто виждах нещо вътре във него, а и красивите лица остаряват, а идеалните тела се променят в даден момент искат ли хората или не. Не можех да преспя с него и да причиня това на жена му, а и не исках да го прелъстя и да изградя изкушение на което да се потдаде. Не исках да имам и мъж за една вечер, две или три и да се живее живот на нож в гърба, със край който би бил болезнен за жена му, потенциално и за кариерата му и за живота който си бе изградил. Ясно че мъжете мислят и със онези си работи. Всъщност той искаше любов. Знам че много хора се женят в определен момент просто защото искат да престанат да мислят за любов. Обществено и по личен избор също е прието че в даден момент човек е време да се останови семейно. За това и в повечето случаи хората изграждат семейство със човек който не е точно това което са искали винаги, но просто заради личната нужда са се взели. (И не, не казвам че хората не се обичат).

Както й да е.

Един ден исках да говоря с него. Той знаеше за какво искам да говоря и че ще му кажа неща които ще променят вижданията ни, защото думите ще са изречени на глас. Избягваше ме.

Един ден обаче покрай ученията, проблемите, многото промени и чувствата ми към него, нещата ми дойдоха емоционално в повече. Казах му че напускам и започнахме да говорим. Казах му че напускам заради опит със много неща, както и че е първият мъж към когото някога съм имала някакви силни чувства а не мога да го имам. Смятах че да се махна ще е най-добре. Попита ме тогава, дали значи че той е виновен? Казах му че не става въпрос за вина и че не е нещо лошо, а добро, защото се радвам че той е първият мъж към когото имам чувства. Казах му всичките неща които ми дойдоха на ум. След това казах че ще си дам предизвестието. Нещата се усложниха следващият ден, тъй като ме избягваше а нямаше как. Започна да се държи странно и агресивно. Тръгнах си.

Минаха месеци от както се случи това и не мога да спра да мисля за него. Знам че се държа странно защото му казах всички онези неща, и защото искаше да ме махне от главата си. Знам че беше между чук и наковалня, защото и той ме искаше а беше женен и защото не можеше да ме има. Смятам че направих правилното нещо и че не изневерихме на жена му. Ако веднъж го направи - ще го направи пак. Надявам се случката да му е дала урок и да се замисли за това какво наистина иска в живота си. Просто искам да е щастлив. Знам че иска любов най-много от всичко. Дано да оцени жена си и тя него.

В отношенията живота предоставя недоразумения, изненади, неизказани думи, неразбрани ситуации, eмоции, мисли.. понякога е много жесток..

Надявам се друг стойностен човек да дойде в живота ми, за да мога и аз да му дам цялата си любов. Това искам най-много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: b7149a8ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Страхотно, мисля, че си постъпила правилно и голямата любов те чака напред в твоя житейски път. Радвам се, че не си се поддала на изкушението и смятам, че ще бъдеш наградена за това с щастие.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4592542072
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   През тези месеци, които си мислила за него комуникирали ли сте?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e6b161cf6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Миличка, много си сладка. Мъж на 37 няма как да те обича. Той обича жена си и децата си. С теб иска да се наслаждава-на младото ти, нераждало тяло, на това, че си изпълнена само с мили чувства към него и го чакаш и тръпнеш да си с него и така да избяга от реалността. Реалността в семейството е друга- там има проблеми, задължения, отговорности... както и много хубави семейни моменти. И не, не си права-хората се женят за тези, които обичат, за голямата си любов. Това не означава, че на по-късен етап няма да срещнат някой, който да ги привлече. Хубавото в твоя случай е, че не си пресякла границата. Намери си някой, който да е за теб, а не да бъдеш изтривалката на някой.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2bf50f3e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Правилно си постъпила според мен, олекнало ти е и можеш да продължиш напред. Знам, че ще е трудно. Аз направих същото за жена, и двамата бяхме силно привлечени един към друг, аз може би по-силно се влюбих, а тя беше във връзка тогава. Не се стигна до секс, усетих че са силно свързани, а към мен е предимно физическо привличане и моментно увлечение. Сега, след 14 години, са все още заедно и имат 2 деца. Аз срещнах моята половинка няколко месеца след това, женени сме, и също имаме 2 деца. Трудно ми беше много, но разбрах че ако бяхме продължили, най-вероятно нямаше да изкараме дълго, а и тя щеше да си съсипе връзката. Сега от позицията на времено съм доволен, че постъпих така, въпреки че от време на време си мисля за нея.

М36

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f5ebb40adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да определено стойностно си постъпила с мисъл да щадиш околните, не и себе си
За в бъдеще ще ти кажа само един чалъм-на мъж не се обяснявай за чувствата си-даваш им силен коз за манипулации и изкривяване на нещата, а мъжете имат навика силно да изкривяват призмата когато така им изнася
Щади се, пести си приказките, гледай никой да не знае какво ти кипи от вътре и гледай театъра на куклите около тебе-защото като не знаят какво изпитваш, съответно не знаят и как да те манипулират
И нечии празни приказки престани да слушаш-казано е-по делата ще ги познаеш
Успех мила

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e9e95f1648
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хубави коментари :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker