Напразно се залъгвам вече,а? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Напразно се залъгвам вече,а?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2431 пъти
Здравейте,

На 23г. съм и имах връзка тригодишна връзка с момиче, но се случи така че се разделихме, по-скоро аз сложих край на връзката без кой знае каква причина. Както и да е. След като се разделих с нея се срещнах с една моя стара позната, с която не се бях виждал от 5-6 клас. Случайно се видяхме и я поканих да пием кафе, но нашето кафе продължи почти до сутринта. На всяка тема си говорихме с нея.
Започнахме да се виждаме всеки ден след работа, започнахме да изпитваме привличане помежду ни и нещата УЖ се случиха - целунах я, тя не ме отблъсна, а напротив, желаеше ме. Толкова хубав момент..

Та, аз мисля, че наистина съм влюбен в нея и тя в мен, но тук идва проблема.
Нека опитам да започна отнякъде..
Виждахме се два месеца като не сме пропуснали нито един ден. Понеже и двамата обичаме да пътуваме и да обикаляме ходихме на пикник, на разни забележителности из България, на разходки в други градове и всичко беше перфектно. На мен ми стигаше да съм с нея, само към нея гледах, а през тези два месеца съм се разминал с доста момичета и никоя не ми е привлякла погледа. Само тя е в мислите ми, бяхме направили планове за бъдещето(странно в двумесечна връзка, но все пак).. Буквално всичко беше приказка. Но тук идват проблемите - От седмица не сме се виждали, пише ми адски рядко, звъня й не ми вдига. Имаше моменти, в които буквално имах нужда само от нея, а тя не вдигаше. Оправдава се, че е заета от работа и искала да си почине след това. Наскоро почиваше и щяхме да се видим, но така и нищо не стана. Чаках я часове наред да ми пише. Казва, че ме харесва, привързана е към мен, влюбена, но ме отбягва? !
Аз никога не съм се сблъсквал с такова нещо, моят принцип е, че ако искаш нещо, то отиваш и правиш всичко възможно да го получиш. Толкова опити правих да я накарам да излезе от тях, но уви. Без успех. Вече съм леко отчаян. Да се откажа ли? Макар че това не е типично за мен и бих съжалявал адски, ако се откажа, но не трябва ли от двете страни да има желание?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7d072133a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво да ти кажем, отръпни се от нея и ти и виж реакцията й! Или си има друг или има някакъв проблем и е в депресия или труден период. Защо не за станеш пред нея, очи в очи ? Аз първо бих застанала очи в очи с някого, който ме отбягва, а после бих се отдръпнала, не, а видимо дали ще разбера какъв е проблема. Поне ще знаеш, че си опитал всичко, но и сега д аз се отръпнеш става, защото ти достатъчно си опитвал да се сближиш с нея. Тръгни напред, ако останеш в тази позиция ще се съсипе от тъга.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 613e4556cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като гледам си отсвирен вече. Сега остава да го првживееш и да продължиш напред. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 28b11667f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не де отказвай! Хората съжаляват за нещата, които НЕ са направили, а не за тези, които СА направили. Обикновено е така. Поне такава е равносметката на хората преди да умрат.

Забрави за всички правила, игрички и очаквания. Просто бъди себе си и ако отсрещната страна те види и приеме - значи сте един за друг, ако ли не - то се усеща. Стремежът към това момиче не е случаен, трябва нещо да се случи, запомнящо се.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bb9c8f460a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе как се втурвате от връзка на връзка 3 години с една и веднага влюбен в друга айде моля те! Личи си колко си пораснал.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 465e88bd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Като прочетох изречението " На моменти имах нужда само от нея " и ми идваше да се хвърля през терасата.
Какви са тея глупости бе? Каква толкова нужда си имал, та само единствено тя е била способна да я задоволи.
Спрете да издигате тея жени на пиедестал. Ако се беше държал като олигофрен с нея, щеше да имаш по-голям шанс.
Между другото за 2 месеца вие освен разходки, секс правихте ли?
Ако не сте правили секс... мисля, че вече знаеш отговора.
Само с пикничета и да гледаш към нея няма да стане.
Пак ти казвам. Жената предпочита да се чуди дали изобщо си падаш по нея, отколкото да си като кученце, което може да отведе където пожелае.
Отпиши я тази мацка.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 65f56d9ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От автора: Правихме секс, да. Доста пъти, побъркваше се от кеф, надали е там проблема. Оправданието й все е, че е доста изморена от работа и искала да си почине след работа.

Към #5 - Момичето си е доста симпатично и умно. Учи висше, работи. Има доста амбиции за бъдещето и в част от тях и аз присъствах. Затова ми е странно как изведнъж се отдръпна. Познавам се със семейството й и те ме харесват, така че и варианта те да й говорят нещо отпада. И какво остава? И аз не знам. Иначе себе си съм бил с нея, разсмивал съм я страшно много пъти. И всеки път като се усмихне се влюбвам още повече..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 28b11667f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към номер 5
Супер зле си, жалко, че повечето мислят като теб.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d88e738d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Говорели сте си с часове. Виждали сте се всеки ден.... Дупе и гащи, сродни душички... Жената, обаче, това вече го приема като рутина. Става й скучно. Мернала е някакъв друг див и загадъчен субект, който е възбудил нейното любопитство и въображение и тя сега единствено за това си мисли - как да надникне зад тази негова интригуваща и непроницаема маска... Явно нещата не са утешителни за теб, но мъжът, винаги съм го казвал, трябва да гледа истината в очите. Жената иска да има някого до себе си, да за да не е сама, иначе егото й страда НЕПОНОСИМО! ... Обаче, ако е много питомен придружителят, тя бързо губи интерес - той вече е прочетена книга, и си търси ново четиво, което да й върне интереса към живота. Просто си и дошъл в повече - всеки ден заедно, всяка минута... знаете си и кътните зъби... Всичко си споделяте... - ти си й станал приятелка, а не мъж. Рутина и скука. Уви... Постарай се да направиш това, което те е посъветвала №1 - колкото се дистанцира тя, толкова и ти, не се напъвай да строшиш леда с глава - невъзможно е. Ефектът на огледалото. Опитай дори да й се покажеш с готина мацка. Е, има риск така нещата просто да приключат, ама за какво ти е такава, която няма да тръгне след теб, ако те губи? Или поне да се поинтересува, какво става с теб? Явно не те цени, вече си господин никой за нея. А, между другото, тая сега ти бие шута като възмездие за предишната ти приятелка, която си отсвирил, и то без видима причина. Явно момичето доста е страдало. Приеми така нещата.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d88e738d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И да, както пише №5, ако не ти е пуснала, не сте се чукали толкова време заедно, явно те държи само за канарче, а ти си хвърчиш в облаците. Би трябвало да си поискаш - а така само тя не те взима на сериозно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d88e738d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е готов мъж под чехъл. Акселерат-чехльо, тъй да се каже. В перспектива, и не много далечна, тя и рога ще му слага, и то какви! Много пищни и разклонени, защото послушен мъж под чехъл престава да привлича сексуално жената. Сега е сляп от любов и тази перспектива той не я вижда, обаче хората са изучили добре алгоритъма на жената и вече са го написали в умните книжки. По-добре да я остави, защото ще си изгуби годинките и ще му изпие мозъка, ама като го гледам, сам се е наврял в хомота. Вие, като баща, сте длъжен да го предупредите, въпросът е, той доколко ще го вземе под внимание.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 28b11667f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Абе, всички сте неадекватни. Какъв чехъл, какъв секс, какви глупости, жалко е, че тия коментари са от жени, почти сигурна съм. Ако сте курви, не обобщавайте за всички жени. Аз пък харесвам мъже като автора, а вие се събирайте с пропаднали като вас и не давайте съвети за любов, защото понятие си нямате.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 045d8f0668
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До #11: Благодаря за подкрепата. Доста започнаха да ме нападат без причина, но както и да е, затова съм споделил историята си, макар и анонимно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1ee26e97c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Според бърз, но задълбочен анализ, бившата ти или някой друг е казал на сегашната ти как без причина си я разкарал. За някои това може да не е проблем, но както я описваш тя не е някаква обикновена патица, а е по-интелигентна и това е достатъчна причина вече да не те взима на сериозно. Така, че кажи точно защо отсвири предишната, за да ти дадем подходящи съвети за в бъдеще.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 58771972d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мисля си, че просто момичето има нужда от време за себе си, малко пространство. Всички имаме нужда от това. Все пак вие сте били почти нон-стоп заедно до момента...

Виж, проблемът не е заплетен --- Дай й време тя да те потърси следващия път. И виж какво ще стане - ако до седмица примерно не го направи, просто я попитай директно. Ще бъдете заедно или не, за да не си губите времето взаимно. Директността в такива ситуации не е безполезна. Но първи й дай мъничко време за себе си.

Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 045d8f0668
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До 13: Честно казано те двете не се познават, а и никога не са се засичали някъде в града. Бившата не знае с коя излизам сега или поне аз така си мисля.

Сега нека кажа защо се разделих с бившата си - Последните 6 месеца нямаше нищо между нас, буквално не правихме нищо заедно. Аз й предлагах все да правим нещо заедно, да отидем някъде, дори ме режеше като искам да хапнем някъде навън. И все такова рязане от нейна страна. Нямаше желание за абсолютно нищо и реших да я попитам какво се случва с нея. Тя ми отговори, че просто няма желание за нищо. И така, дните си минаваха, а ние си стояхме вкъщи, правеше изключение като излизах с приятели. И в крайна сметка решихме да си дадем време и няколко дни по-късно аз й звъннах, за да й кажа, че искам да приключим.

А със сегашната или вече не знам каква ми е - Не сме се виждали доста време вече, сеща се за мен от дъжд на вятър. Ако направи една крачка напред, то след това прави две назад. А и тя е имала дълга връзка, която е приключила преди няколко месеца. Знам, че не иска изобщо да чува за бившият си и това го изключвам като причина, за да се отдалечава от мен.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d88e738d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз съм №8, 9, 10. Съжалявам, погрешно пуснах тук коментар №10, той е предназначен за съвсем друга тема, но няма опция как да го изтрия. Затова изглежда така странно.
Въобще не те нападам, само искам да те предпазя от по-нататъшни неприятности и разочарования, защото твоите грешки почти всички ги правим. Приятелю, не слушай тая смахната от №11. Въобще, НИКОГА не слушай съвети от жени, още по-малко от момиченца! Те само те объркват. На думите на жени не бива да се обръща абсолютно никакво внимание, ако не искаш да се проваляш постоянно. И с двете е станало това. И двете ти връзки са поразително еднотипни. Как не го забелязваш, не знам. Историята с първото ти гадже се повтаря и с второто. Това потвърждава предположенията ми. Много им се нахвърляш, много им се слагаш, много им се разкриваш. Те не ценят тези неща. Омръзваш им. Именно № 5 има право, макар че кифлите тук го плюят, но те го правят, именно защото не обичат да бъдат разкривани, искат и в бъдеще да омайват и баламосват мъжете, а те да ги водят за носа и да си правят, каквото им скимне. Ако не направиш така, че тя да те търси, тя да тича след теб, тя да скучае за теб, а не само ти за нея, а пък тя да те реже и да ти играе номера, просто зарежи. Никога не им се разкривай прекалено, никога не им говори за чувствата си, колкото и да ти се иска. С това убиваш интригата.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 28b11667f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторе, не взимай съвети от номер 16, тези проверки, игрички и стратегии са за фалшивите хора, които не могат или ги е страх да бъдат себе си. Такива хора не са искрени, не може да им се вярва, още по-малко може да се очаква да обичат истински.
Никой уважаващ себе си и уважаващ човека насреща - няма да се опитва да привлича или задържа нечие внимание, да играе игрички, да се прави на психолог и да изпробва чувствата на партньора си.
Бъди себе си, не взимай съвети от номер 16 и такива като него! Те си намират майсторката или живеят сами и озлобени.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d88e738d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   №19, аз съм 16. А за каква да се разкрива, т. е, да бъде себе си, пред момиче, което с държанието си показва, че не го уважава? Не се счита с него, реже го, отбягва компанията му, показва му, че той не е важен за нея. Не е лоялна към него, демонстрира му безразличие. За какво да си вади душата на показ - това означава, че сам не се уважава. То ест, ти го съветваш да изпие докрай чашата на унижението, с което ще си разруши самочувствието тотално. После как ще го възстановява? Тя напълно се е закрила за него, а той да се разкрива, да е себе си? Логиката ти липсва напълно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e18c590b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторе, как се развиват нещата?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 65f56d9ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От автора: Развитие нулево. Опитах хиляди неща вече и започнах да се изчерпвам.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a75d470488
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Може и да има конретна причина, а може и просто да се е уплашила от скоростното развитие на връзката ви и да премисля дали иска това. Подобно поведение е по-характерно за мъжете, но хора всякакви. Дай й време. Изчакай я, но недей да пренатягаш. Всичко така или иначе ще се нареди по един или друг начин. Животът продължава! :)
Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 28b11667f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Авторе, лудата съм (както ме титулова номер 16)
- не знам дали момичето си заслужава, но ако чувствата ти са силни и ти смяташ, че си заслужава да ги вложиш - бори се, преследвай ако трябва, бъди краен!
Само така ще разбереш дали има чувства към теб - ако категорично те направи за пет стотинки, тогава се откажи, но за целта, трябва да я притиснеш максимално, само така ще разбереш какво има към теб.

Номер 20 - Ами ти, какво му предлагаш? - да стане робот, лицемер и гадняр като масата народ?
Аз искам да запазим добрите хора, не давай съвети, да бъде зъл, така, най-много да намери някоя зла жена, докато, ако бъде себе си (с богата душевност е, според прочетеното), то може и да намери жена, която да го оцени такъв-какъвто е.
А това е ценното.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5b43e8e74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   За някои неща мога да се съглася с №8, 9, 10 и 16, но за други - не!
Очевидно е преживял доста нелепи ситуации и говори с едно леко загатване на омраза към женското поведение.
Същност причините за подобно поведение идват от това, че жените просто си имаме афинитет към драмата! Факт! Независимо дали е собствената, на съседката, на колежка или в Сподели.
Конкретно за причините на това очуждаване на твоята приятелка са няколко:
-Наситила се е на сексуалното привличане към теб, с което и чувствата, които е имала са се изпарили (дори е леко спорно дали изобщо е изпитвала нещо към теб, ако заради това постъпва така);
-На хоризонта се е появил друг мъж, с когото не е сигурно дали ще се получат нещата (затова и в прав текст не ти казва, че иска да се разделите, а си оставя вариант да се върне при теб, ако не се получат нещата с другия);
-Изпитва уважение към личността ти и я е страх да те остави, осъзнавайки че ще те нарани, затова го прави по начин, по който "да се сетиш сам";
-Затънала е в работа и проблеми и се притеснява, че ако ти сподели ще я отхвърлиш;
-Не знае какво иска;
-Повлияла се е от мнението на човек, който няма добро такова за теб;
-Възприела те е като "приятелка".
Във всички случаи е грешно да я търсиш и грешно да не я търсиш, защото: ако продължиш да настояваш ще я отблъснеш и ще я накараш да те нагруби и зареже по най-тежкия начин за теб, но ако спреш да я търсиш и да настояваш да се видите може да си помисли, че не държиш на нея и така нещата ще станат по-лесно от към разтрогване на връзка ви.
Моят съвет е да продължиш напред, защото който и да е вариант от тези по-горе не е оптимален за теб. Сигурна съм, че някъде ще намериш човек, който да се бори за връзката ви така както ти го правиш сега.
Merriyah

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 65f56d9ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   От авторчето: Преди две вечери се засякохме съвсем случайно - тя в компания на три момичета, а аз на моята групичка и с нея само се гледахме. Когато отклоня поглед от нея усещам как тя ме гледа. Но нито тя, нито аз направихме нещо. След като се прибрах вкъщи реших да кача снимка с нея в Instagram като Story и скрих лицето й с емотиконка нарочно. Беше първата, която видя това Story и ми писа малко по-късно - "Влюбена съм в теб, искам те, но в същото време съм ужасно объркана. " и аз й отговорих на това съобщение, но само го прочете и това беше. Пробвах да й звънна, но ми затваряше и реших да не настоявам, а й звъннах поне 5 пъти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker