Разголена у дома - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разголена у дома
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 4797 пъти
Обичам понякога да ходя по - разголена у дома. Но на моменти ми се струва, че мъжът ми не одобрява това. Преди време намерих голи снимки в компютъра му и много се нараних от това и сега имам някакъв комплекс, че ако бях като момичетата от кориците нямаше да му пречи, че обикалям из дома по дантелени бикини и потниче...

Естествено, снимките бяха гледани само веднъж, и то в началото на връзката ни, но оставиха траен белег, и аз не знам защо - може би съм очаквала повече от него.

Дали нещо в мен не му харесва, когато ми направи лек намек да се облека?

Не съм дебела, изглеждам нормално, 50кг., 166см.
Имам си гърди, талия, дупе, като всяка нормална жена, не съм и много по - различна от голите жени в списанията, само дето те имат адски много Фотопоп и грим.

Имам предвид, че съм нормално момиче, и се чудя защо вместо да ми се зарадва и да се закачи той не обръща внимание или премълчава, сякаш нещо не му харесва...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 258394b7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво да ти кажа... Първо - не търси вина у себе си и не си вменявай разни глупости. Това, че е гледал някакви си голи снимки нищо не означава. Ти използваш това като обяснение за неговото поведение към теб, за това, че може би не те забелязва достатъчно. По този въпрос е писано и изговорено много, няма смисъл да повтаряме казаното от много други. Съветвам те директно да го попиташ какво го притеснява да ходиш по-разголена, това, че не те харесва или има нещо друго, а защо не му кажеш и за снимките. Не можем да гадаем какво става в главите на другите и да искаме от тях да знаят от какво имаме нужда. Затова трябва да се говори - директно без заобикалки. Ако проблема е във външния ти вид, било той и перфектен, какво прави такъв мъж с теб, да върви да си търси късмета. А ти си избий комплексите от ума, ако той те обича истински, трябва да те приема каквато си, ако ли не- явно живее не с теб, а с някаква своя фантазия.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3af085c8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От много голотия омръзва и даже съм чела, че това води до апатия и липса на желание за секс при много мъже. Просто навсякъде голи или разголени жени. Нищо загадъчно, нищо интересно. Може за това да не иска да свиква с голотата ти. Тя е знак за интимност, за правене на любов, а превърне ли се в ежедневие - омръзва.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 26459c4a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Защото е еснаф...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3e638a2f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чувство за собственост - може и да позяпаме чуждото, но към своето - я по-строго, да няма много разпасване и малко ред може и да не е от полза, но и вреда няма, да се знае кой е шефът.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b81ebcff2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   от авторката - говоря с него но отрича.... оправдава се че някой съсед можел да ме види... дори когато щорите са пуснати....

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 258394b7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Милица / пост 1 / Може и така да е, да го е страх, че някой може да те види. Има мъже при които чувството за принадлежност и пристрастеност, дори собственост е много силно развито. Но това не кара жените им да се чувстват едва ли не пренебрегнати и обидени. Дори напротив-стигат до обсебеност и манящина от любов, готови са да изпълнят всякаква прищявка. Тук има нещо друго, но това само ти го знаеш или още не си го разбрала. Ако винаги е бил такъв, защо го забелязваш чак сега, ако това е отскоро, причината не е дома ви, нито в теб, повярвай ми. Все пак каквото и да си говорим ти имаш нужда от съвет, ситуацията си я анализирала много пъти, знам. След като отговорът му ти се струва меко казано несериозен, просто престани да му обръщаш внимание. Щом не те заплашва с нещо, нека си говори. Домът ти си е твоя територия / и негова също / и в него всеки от вас трябва да се чувства комфортно. Ти искаш да си гола и просто си гола, това е. Кажи му, че си избрала този начин да го съблазняваш, а забележките му само те отдалечават от него. Попитай го ще му харесва ли ако започнеш да го отбягваш и скрита зад фередже си живееш свой живот. Това, което проявява той е скрита ревност предполагам, затова го успокой, че сте вкъщи и няма от кого до се страхува. Успех и дано всичко се оправи.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f2d1ed2705
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А моят мъж, ако имаше как, щеше да изгори всичките ми дрехи, но на мен не ми е комфортно да се размотавам полугола. Пък и съм убедена, че ако тръгна така, скоро вече няма да му прави впечатление.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3ebcb40f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   не си му омръзнала, а ти си комплексарка, казвам ти го - сори и с лошото си настроение му разваляш кефа. Освен това не е зле да го питаш какво бельо харесва и така да се разкарваш. Аз съм от почти десет години с моят и наскоро открих едни нощнички, с които вечер си се разкарвам...
Купи му сама разни списания като Плейбой и го питай какво му харесва, не се комплексирай, че човекът си е гледал голи жени - човешко е, за Бога - мъжете се водят от визуалното, да не е обратен - харесват си му голи жени. Аз мъж нормален не познавам, който не гледа с удоволствие мадами, но на тях им е ясно, че не са реални - харесва им. Нима на теб не ти харесва някой модел, но това не значи, че не ти харесва мъжът ти или, че би правила нещо с модела - Брад Пит си е Брад Пит - готин е, ама не бих правила нищо с него...
Така мисли и мъжът ти, нека си гледа човекът, това няма нищо общо с теб.
Повече комуникация и се научи да се харесваш - няма да ставаш по-млада и няма да си вече толкова хубава като сега, ако ти не се харесваш, как искаш мъжът ти да те харесва?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b81ebcff2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката: Номер 8, не съм комплексарка, имам с какво да се гордея, наистина. Не мисля, че е добра идея да му купувам такива списания или да правя подобни изцепки вкъщи, нашата връзка е, как да кажа, много силна, защото никой не мастурбира, никой не гледа порно, просто и двамата гледаме единствено към собствените си тела, пълна вярност. Дано не звучи странно на някой, но наистина се чувствам добре така. :)
Номер 6, благодаря за помощта, наистина много ми помогна. Снощи отново си ходих така и той ме закачаше, натискаше и т. н. Мисля, че е било просто период, каза че почти не спял от работа, понеже става в 5 всяка сутрин.

Благодаря! Благодаря! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: b27526ee80
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке - ама ти искаш съвет, после „изцепки“ - какво искаш в действителност.
Според мен лично, имате доста странно и нездравословно отношение към сексуалността като двойка, ама щом и двамата са щастливи и доволни - всичко е супер, но винаги трябва да са ДВАМАТА.
Съветвам те да не ровиш повече по компютъра му, особено интернет протокола, ама той като си те знае, си го трие сигурно, не рови за нищо на света служебен компютър ако има или смартфон, не наемай детектив да го следи, къде ходи след работа или преди работа или през обедната - може да не ти хареса и да не пасва в модела ти на сексуалност, който те прави щастлива във връзката ти.
П. П. наричам „странна“ сексуалността ви, защото поне според съвременната наука, мъжете са водени от визуални дразнения в сексуалността си, имат пона 19 полу-ерекции на ден, мислейки или виждайки жени, за да са здрави просто им трябва това (кръвоснабдяване). Според мен (нека господата кажат) няма нормален хетеросексуален мъж, който да не иска да гледа голи жени или порно - цялата индрустрия е направена за тях и е за мен поне меко казано „странно“ да забраняваш на един мъж да бъде такъв в неговата сексуалност...не познавам мъж, човек, който пък дава да му се забрани мастурбирането - много познавам обаче, които биха казали, че кравите са лилави, за да е щастлива половинката им, какво си вършат ...това си е тяхна работа (и така трябва да бъде).

Ако обаче това си е нормално за вързката ти, както и идеята, че тя е пълноценна, само защото не мастурбирате - успех, различни хора, различни идеали - само че ако единият само ги има, другият обикновено тайничко си наваксва, за да може партньорът му да бъде щастлив...

Успех - важното е човек да е щастлив или доволен, няма ненормално нещо в секса - включително той да не отговаря на съвренените представи, и в Средновековието хората са имали секс, какво пък - днес ни има, може да не е било толкова зле!

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 600e690c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   10, съгласна съм само за мастурбацията, но може на тях да не им се налага. Иначе от къде решихте със сигурност всички, които го пишете, че мъжете били визуални, а жените какво сме? Колкото мъжете са визуални, толкова и жените. Глупостта "жената обича с ушите" идва от това, че много повече не набляга на външния вид на жената, защото тя е превърната в сексуален обект, колкото и да ви се иска да е така и да оправдавате мъжете с глупости от сорта, че били по-визуални. Няма никакво доказателство за това, всичко е на базата на културни различия. Съвременната наука го била казвала. Пак казвам, доказателство, освен това, че обикновено мъжете гледат порно? Да си замисляла, че може да има други причини?
Едно време като не е имало порно, какво? Даже сега от презадоволеност постоянно имат проблеми.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b81ebcff2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, единствено е важно моето мнение. Мисля, че имам връзка, за която много хора мечтаят. Наистина :)
Относно мастурбирането, не го измислих аз, а той. В което няма нищо лошо. Просто като ни се прави секс го правим заедно. Не се разделяме, излизаме заедно, чуваме се често. Няма за какво да го следя, а онези снимки изскочиха случайно. имам му пълно доверие.
Съвременната наука не ме интересува, както и висшата мода, защото и двете са творения на заскучали болни мозъци, а после последователите им пишат и разгласяват наляво надясно.
Пак относно мастурбирането - ние си имаме доверие и никой не прецаква другия. Съжалявам, че при повечето двойки се случва и хората са обезверени, :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: e2a1679970
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Не искам да те разочаровам, ма нещата с времето много се променят. Така, че вярвай си и се радвай на мига!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 258394b7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Милица / психолог / Здравейте на всички момичета, които се развълнуваха от темата. Искам да ви кажа, че тук влизат всякакви хора, това е една отворена трибуна и всеки има право да изрази мнение. За него е помолила авторката на писмото. Но има нещо, което се нарича уважение към проблемите на другите, към тяхната личност и всеки трябва да се съобразава с това. Зная, че някои от вас са по- темпераментни, по- прями и директни, но нека това не граничи с обидата и цинизма. За едни подобен проблем ще бъде смешен, за друг ужасен, за трети трагичен, както казвате разни хора. Нека когато не можем да помогнем на някого просто да го подминем, да не използваме обидни квалификации и да правим крайни оценки. Много трудно, почти невъзможно е да се помогне без разговор очи в очи, визуалния контакт е нещо безценно, а хората, които пишат тук наистина се чувстват зле, повярвайте ми. Не всеки от тях има времева и финансова възможност да плаща за помощ. Интернет за момента спасява положението. Знае ли някой от вас в каква ситуация ще изпадне утре? Дали този, който в момента е крачка назад и му се присмиваме няма да се окаже, че се засилва? Помислете над това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker