Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1536 пъти
Искам да споделя какво ми се случи наскоро. Майка ми искаше да вземе децата от градина и да ги заведе да играят. По късно вечерта отидох да ги взема и отидохме при мъжа ми който беше на гости у негов приятел. Поседяхме малко и ми каза да пиша на.... (най добрата ми приятелка) да дойде довечера у нас на гости с децата. Моят телефон беше останал в колата и взех неговия.... отварям ваибър и какво да видя.... Писали си с нея колко си липсвали колко време мислели един за друг и т. н. Дори същата вечер са се разбрали двамата да се видят у нас. Но след видяното си взех телефона и и звъннах да дойде и тя се съгласи Казах на мъжа ми че съм видяла какво е правил и получих отговор "ееее какво толкова че съм искал да я е*а голяма работа сега проблеми ли ще правиш". Замълчах. В тоя момент тя дойде и каза "Какво става да се връщам ли" аз казах "няма смисъл". Тя остана и пита какво е станало. Показах и телефона на мъжа ми и неможете да си представите физиономията която беше на лицето й. След минути я питах защо не ми е казала толкова време (почти 20 дни) като сме се виждали всеки ден поне по 1 път и тя каза "какво да кажа, как да ти кажа такова нещо", е та извинявай но ако си ми приятелка наистина защо да криеш ако и ти не искаш нещо? След цяла вечер спорове реших да простя и на двамата. Мъжът и в Афганистан и живота му да е застрашен всяка секунда а тя да си вее.... Прости х и на мъжа и не казах. Вече почти 2 седмици след случката тя спря да ме търси напълно а мъжа ми само ме тормози психически. "Психично болна съм била, не ставало нищо от мен, само проблеми съм му правела защото аз му изневерявам и сега с това че съм ги хвана съм си намерила оправдание да оправдаят себе си.. но той не бил глупав.. " Кажете как да обясня на тоя човек че не му изневерявам и че не съм му простила за това, а че го обичам истински. макар че много от Вас ще кажат какво правя при него още но разберете че наистина го обичам. Всеки ден се старая да му е направено всичко както му харесва и той пак ще намери за какво да се заяде. Нямам желание да правя каквото и да било за него вече защото с неговото държание към мен неиздържан психически. Дайте ми съвет какво да правя" ако остана" и ако си тръгна
. Моля ако има жени или мъже със същата съдба да споделят как са се справили. Благодаря ви!
От една много наранена майка която сама отглежда децата си въпреки че баща и е при тях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7e76621459
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оженила си се за пълен селтак и ако останеш с него, ще трябва цял живот да го държиш за опашката. Което, едва ли ти е представата за хубав семеен живот. Освен това, с неговата простотия не можеш да не очакваш, че непрекъснато ще ти върти подобни номера.
Ако имаш къде да живееш и как да си гледаш децата, бий му един по гъза. Ако останеш с него-супата е ледено студена. Не се напъваш да му слугуваш, сещаш че, че и ти душа носиш. Остави го малко да порасмисли. Но, понеже, освен прост, е и много отмъстителен, едва ли ще се сети какво е в негов интерес.
И още нещо, но не на последно място-много бързо би ми изветряла любовта към човек, който има такова отношение към мен. елементарен инстинкт за самосъхранение.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4b332072fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дано да не попадам в такава ситуация, но аз не бих търпяла такива обиди. Изневярата мога и да я простя ако се извини и аз ще взема мерки да съм по-грижовна и да разнообразим живата си. Но да ми се прави на интересен, да ме тормози няма да позволя, или той да се маха да се научи или аз си тръгвам с детето. Има къде да отида и спестявания и т. н. т За щастие моя мъж е страхотен и никога не би ме обидил така, но има много нахални мъже и ги виждам на всякъде, изневеряват, перчат се, а жените им вилите гледат да им осъждат пращат им готвена храна за работа а те я хапват с любовницата ( това е един колега). Дано да вземеш правилното решение, все пак това си е нашето семейство.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1c3d1cc74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Уговорете тройка помежду си. Сексът сплотява. Така ще се почувствате по-добре и няма да има сърдити.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3706826399
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тези хора са големи наглеци. Не стига, че си им простила и на двамата, пък мъжът ти се надува и ти прави сцени. Както си написала с него и без него, все тая. Мисля, че като си тръгнеш с децата и го оставиш сам, без семество ще се кротне или просто му постави ултиматум. Ако наистина те цени и иска да има семейство, ще спре с глупостите.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e9171c0c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти си жена, която нямаш достойнство и никакво уважение към себе си

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b21629dea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ситуацията е нормална и се случва ежедневно на много хора.
Странното тук е твоята вяла реакция и още повече, тази на мъжа ти. Когато си се примирила и отстъпила, все едно си му дала зелена светлина да прави каквото си иска занапред... и още по-лошо, да се държи с теб все едно той е в пълното право да го прави и ти трябва да го приемеш.
Ти трябва да решиш дали искаш или не да продължавате занапред с този човек при тези условия.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5637948ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пффф.. хората си разменят партньорите, правят си тройки, 4-ки суингове... Какво си тръгнала да се шашкаш? Не само им прости, ами ги покани да се нашляпате. Като се върне мъжът ѝ - и него поканете! Хем ще се изкефи, хем ще му е много спокойно, че е в ръцете на приятели, а не да се шляка с някакви случайни спинаджии... В 21-и век живеем, бъди с малко по-съвременно мислене!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker