Да се захващам ли сега с гаджета ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се захващам ли сега с гаджета ?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2062 пъти
Имам следния въпрос. Момче на 18 години съм, много от моите връстници си имат гаджета, аз не съм обвързан, но не ми е неприятно от това. Може би защото поне по мои наблюдения връзки на тази ранна възраст не издържат дълго ( 2 - 3, макс. 5 години ) и в 95 на 100 от случайте, хората не остават с първия|та си. Не, че не провявам интерес към момичета, но няма да тръгна да се хвърлям просто ей така и след време да скъсаме. Та се чудя ако ми хареса някоя, да правя ли опит да я заговарям и да пробвам дали можем да се сближим, или да не се занимавам с тези неща, докато не завърша висшето си образование, като мисля евентуално да се пробвам за магистър в чужбина (все още ми е малко смела идея, но това е друга тема ), да си намеря стабилна работа с добри доходи и тогава да се занимавам с гаджета?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: b94a82a66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От всяка връзка ще научиш нещо ново дори и да не се задържите дълго. Не е гаранция, че ако почнеш да се занимаваш с момичета на 25-30 години първата с която нещата ще станат по-сериозни ще е единствена. Така че, според мен не се насилвай, но ако някое момиче ти харесва действай, но не очаквай нищо-не тръгвай с мисълта, че ще е еднодневка или доживотна. Каквото такова.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8d90a465d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отговорът е толкова прост, колкото е и самият ти въпрос. Ако искаш някого, ако изпитваш топли чувства и ти е скъп, то няма нищо лошо в това да споделиш времето си с него. Дори да не се стигне до брак и да прекарате 2-3 години, то ти ще си дал шанс на сърцето си. Ако говорим за любов, а не за страст, то не е загуба на време. От една истинска връзка можеш да научиш много за човешките отношения и още повече за себе си, приеми го за удоволствие с бонус важни уроци, които няма да прочетеш в никой учебник. Спрямо дългогодишен брак и стабилно семейство, няколко години връзка са нищо, но за младите е нещо прекрасно, защото е време, в което си се развивал и си расъл редом с любим човек. Не гледай толкова негативно на връзките, има нещо повече от два подписа и бебешка люлка, но това ще ти стане ясно едва когато се влюбиш. Ако, обаче, не изпитваш нищо особено към някое момиче и ти е абсолютно все едно дали ще си с нея, наистина ще загубиш само време и ще останеш разочарован. Връзките трябва да идват с желание и чувства, иначе няма никакъв смисъл. Затова и все са ми били странни хората, които съвсем съзнателно търсят голямата любов- ами, няма да стане насила. Любовта идва изневиделица, обикновено когато най-малко я очакваш и мислиш. Не е задължително една любов да те проваля и да те кара да забравиш за учене и развитие. Всичко е до човек, ако за теб учението е важно, винаги ще успяваш да съчетаваш нещата. Ако бъдещата ти приятелка е свястна, ще е по-вероятно да ти се сърди, че не учиш, отколкото, че сте излезли два-три часа по-късно. Влюбиш ли се, дай си шанс, но ако не се случи, продължавай да се концентрираш върху други неща.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b3685e447c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако си харесаш някое момиче, действай смело. Много добре е, че не ти е станало фикс-идея, защото всичките ти приятели вече си имат гаджета, а ти седиш сам. Така можеш да подходиш много по-спокойно към ситуацията и да не умираш от ужас, когато тръгнеш да сваляш някоя.
Хубаво е да имаш някакъв опит все пак, на 22 ми се вижда малко странно тепърва да се занимаваш с жени. Та не се притеснявай, то само ще си дойде и сам ще поискаш. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 41530854a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хубаво да има баланс в живота, както и да натрупаш някакъв опит в отношенията си с жените. Така ще ти е по-лесно да изградиш качествени отношения на по-късен етап.
Дори да не е връзка, ами просто да излизаш от време на време на някоя среща.
Още повече, че сега ще срещаш много хора, а после като тръгнеш на работа средата ти малко или много ще се стесни. И ако нямаш опит, ще ти е в пъти по-трудн

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f72272cc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И на 45 ще се чудиш "кво станА? "

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0c375f6f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Или го можеш или не,не става въпрос за пари момичетата искат добро отношение с тях. Да им подаряват цветя без поводи да им се показва колко се държи на тях и още някой неща. И ще ти кажа само едно там където има пари няма любов и приятелство!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ba7c623b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изчакай да се пенсионираш направо за по-сигурно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 29e786210d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ти си много разумно момче! Щом нямаш душевни терзания от липсата на гадже и искаш да си подсигориш бъдещето с образование, не се занимавай с гаджета. След време, когато си по-интелектуално развит и имаш стабилна и доходна работа, ще можеш по-разумно да си подбереш подходяща жена, и ще имаш по-добри условия и мироглед за безпроблемна връзка. Де да бяха всички като теб, щеше да е рай на Земята.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0aaab5bbbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Сега са годините, в които трябва да опитваш нови неща, да експериментираш, да живееш. Ако някоя връзка с момиче не сд окаже трайна, това не е провал или загубено време. Това е изживяна емоция.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8188c7d29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, авторе! Хубаво е, че търсиш сериозна връзка , а не поредната забежка, но мисля, че прибързваш малко. По думите ти търсиш едва ли не, жената, с която ще прекараш остатъка от живота си, а за това няма подходящо време... никой не пита кога, то просто се случва. Преди това не искаш ли да имаш някакъв опит с момичетата, после ще ти е доста по-трудно да свикнеш.
Моето мнение е да действаш, кой знае , може още първата, с която се сближиш, да се окаже сродната ти душа (не е гаранция, че ще се разделите, както казваш).
Успех! :) :) :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 81b6368cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Принципно не виждам нищо лошо да се занимаваш с момичета, не виждам нищо нередно или което ще попречи на развитието ти в образованието. Много добре мога да те разбера за това с връзките. Самата аз не искам да имам точно заради това, което ти обясни. Даже никога не съм имала , нищо, че съм на 16 и си имам обожатели. Та да дойдем на тема теб. Момче, сега са ти годините, наслади им се. Ако наистина си харесаш някое момиче, просто действай. Правилната партньорка ще я намериш, дали ще е първата ти връзка, дали ще е втората, третата и т. н. Живей си живота и това е. Ако ще е увлечение за 1 нощ, няма смисъл. Ако е връзка колкото и време да е, дори и да не е била правилната ти просто ще трупаш опит от връзките и ще почнеш да мислиш по-различно. Смисъл, не търси нещо конкретно а просто се остави на течението. Това е, надявам се да съм била полезна

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 447c374472
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Брааааат, пори ги сега, докато още ти става, че времето лети, не е шега работа!
Давай, с рога напред!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5401bb1c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ти като тези, дето на по 20 и няколко години се гордеят, че са девствени...
Какво да ти кажа - изгубено време, пропуснат житейски опит за събиране. Сега ти е времето да правиш проби и грешки... На по-късен етап ще е много по-трудно, болезнено и драматично. Когато възрастта напредне (25-30) към времето да създадеш сериозна връзка и семейство, ако трябва тепърва да се учиш на "а" и "б" сериозните жени ще гледат на теб като на недорасляк... Ще остане само възможността да се хванеш с някоя такава като тебе, с големи вече очаквания и нула опит... И познай какво ще излезе от цялата работа...
Харесап ли си някое момиче, или дори то да хареса тебе - тръгвай смело! Иначе после ще се псуваш не заради това, което си направил, а заради това, което не си направил. Времето назад не можеш да върнеш, нв можеш да наваксаш нито пропуснатите спомени, нито несъбрания опит.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1beaf91b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Лелее, недей отлага нищо, особено нежната работа.... Всяко нещо с времето си, а любовта е най-вече за младите!! И ако си уредиш отрано живота в едно стабилно семейство, най-добре. Лошото е, че сегашните девойки не са много девойки, повечето за стабилна връзка не стават. Та, бързай бавно. Да не попаднеш на някой бурен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker