Той внезапно изчезна . - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той внезапно изчезна .
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1538 пъти
Здравейте!
За първи път пиша тук но имам нужда от помощ.
На 24 години съм и от една година имам връзка с едно момче.
Даже от 4 месеца вече жиеем заедно и се разбираме перфектно.
Проблемът ми е че преди няколко дни той внезапно реши, че ще заминава за Англия и от тогава съм в депресия.
Не знам кога ще се върне, дали въобще ще го направи, дали да го чакам или да продължавам на пред.
Обичам го, но не вярвам много на връзките от разстояние и съм страшно объркана в момента.
Гадно ми е, всеки ден ми се плаче, нямам желание за нищо.
Гледам и на никой да не споделям, но ви моля за съвети.
Благодаря предватирелно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: eddbbf1694
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не заминеш с него? Какво те задържа в България? Ако го обичаш истински - бъди проекция на неговите амбиции, бъди негова упора и ще бъдете щастливи завинаги.
Връзката от разстояние е обречена - правилно го чувстваш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bc6af0f3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! И при мен ситуацията е подобна, но моят приятел заминава за Испания и то утре. Там ще е 4 месеца, ще работи. Заедно сме от 5 месеца, 3 от които живяхме заедно. Сега се прибрах в родния си град. Всички близки ми дават съвети да си гледам задълженията, да си намеря хоби и да се вглъбя в нещо, но от 3 дни съм сама вкъщи вече и се чувствам ужасно. Несигурно ми е, самотно ми е много. Не мога да спя, сънувам кошмари, но ще го чакам. Ако наистина го обичаш и виждаш това и в него - чакай го. Ще се чувате и виждате всеки ден по камерите. Той на бригада ли отива? Аз не съм много убедена в чувствата на моя приятел, че са силни като моите, но въпреки това ще го чакам. Ти не можеш ли да заминеш с него? Аз мога, но майка ми не ме пусна, въпреки че съм на 22г.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e70e4b4f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съчувствието ми имаш....
Но при тази оскъдна информация как да ти помогнем?
Той заминал, по работа ли, по какво?
Живеете заедно, не сте ли говорили по темата? Къде живеете, кой и как ще плаща разходите по жилището.... колко време ще липсва, какви са му плановете, какво ще стане с личните му вещи ако няма да се връща?
Разкажи по-подробно за да можем да вникнем в ситуацията...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cd6c8f1fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Живеете заедно от 4 месеца и той просто така става и заминава?! Без дори да ти каже къде точно отива, какво ще прави там и дали ще се връща? Много интересна връзка имате, честно. Ти май си нямала гадже, а съквартирант. Когато държиш на някого, пък макар и да се налага временно да сте разделени, е нормално подробно да му обясниш къде отиваш, защо отиваш, как да се свърже с теб и т. н. Да и аз съм подържала връзка от разстояние, обаче ние прекарвахме часове наред в разговори по скайп и знаеш в подробности как му е минал деня, какви са му плановете и т.н. Що за отношения имате щом дори не смееш да го питаш за плановете му? Просто му кажи честно, че искаш да знаеш какво точно смята да прави. А не той да си намери друга и да си живее с нея там, а ти да си стоиш сама и да си чакаш, евентуално дали пък след 5 години няма да се прибере за лятото. Трябва да знаеш какво следва от тук нататък. Късате ли? Или това е само временна раздяла? Може да отиде да работи там само за няколко месеца. Ако ще поддържате връзка от разстояние как ще действате и т.н. И изобщо при всяка нормална връзка в случаи като този хората си говорят! Обсъждат заедно положението, вариантите и т.н. А не да станеш и да се изнесеш без дума. Заминавам и точка. Ама кога? Къде? За колко време? Защо? Това са все неща, които би следвало да кажеш на партньора си. Иначе все едно не държиш на него и ти е като съквартирант. Днес живееш с него, утре се местиш някъде другаде и живееш с някой друг, след това отиваш в трета квартира...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: de787d6899
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Горе главата, момиче!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 87191e3734
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако не си студентка вече и нямаш солидна работа, замини и ти. Имай предвид, че там невинаги е прекрасно. Зависи какъв труд ще изпълнява - квалифициран, или не. Е, парите са по-добри от БГ, но и наемите са по-скъпи и т. н. И може наистина да не се върне доста време.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 916409021d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тези теща трябва да ги обсъдите в пряк разговор помежду си. Какво иска той? Какво искаш ти? Какво следва? Връзка от разстояние - временно или не? Ще се връща ли? Ще отиваш ли при него? Имате ли допирни точки и искате ли да сте заедно или изходът е раздяла?
Ние няма какво да кажем. Говорете!
Успех!
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1f4a6e9b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дали ще се върне или дали иска да е с теб може да знаеш само от него, ние тук можем само да гадаем :)).
Аз вярвам, че когато един мъж иска една жена той мисли как да я има при себе си.
Тоест дай си време от месец в който той трябва да те потърси с предложение да измислите някак да идеш при него.
Много мъже ако имат възможност в такава ситуация биха поели цената на билет, биха помогнали с място където да останеш ако искат да те имат за себе си.
Ако не получиш такова предложение знаеш, че явно не е толкова сериозен поне към теб. А ти нямаш нужда от мъж който не иска теб.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f8aba4bbd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Бил е при тебе само за да те използва, търсил е евтини секс услуги. Щом така лесно те зарязва, значи не е имал никакви чувства. Просто го забрави, и не се доверявай на празни обещания. Човек в нужда се познава, а не в приказки!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4de0c91dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Факта, че не ти е предложил да отидеш с него е достатъчно показателен. Внезапното изчезване е страшна обида след едногодишна връзка. А и връзката от разстояние не е връзка-забрави го и продължи напред, колкото и да е трудно в началото.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7c4f4d7b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На 24 си и не можеш да решиш какво да правиш. А защо не отидеш и ти с него щом без него се чувстваш гадно. Но щом той внезапно е решил да отива сигурно му е писнало от теб и това е един добър предлог да се отърве от теб. Сигурно си била непоносима напоследък в отношението си към него. Или пък не вижда никакво светло бъдеще с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1828f39692
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами ако той държеше на теб нямаше внезапно да замине а щеше да коментира желанието си с теб и да коментирате да заминете заедно или първо единия после другия.
Факта че сам тръгва трябва да ти отвори очите да не си губиш времето и да продължиш напред

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e4b617c346
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Наистина ти съчувствам. Разбирам какво ти е. Мисля, че трябва да го помолиш за един сериозен и откровен разговор, защото, кажи му, това не е някаква обикновена стъпка, - това те поставя в сложна и необичана ситуация, изискваща някакво решение от теб. Просто трябва да му поискаш сметка, като какво смята да прави в бъдеще, как гледа на вашата връзка, смята ли, че тя има бъдеще? Можеш ли да разчиташ на него? Да, или не? Откровено му сподели, че ще ти е много тежко сама, у след като вече си свикнала с него. И вече в зависимост от това, какво той ще ти отговори, трябва да си направиш изводи, които да ти помогнат за твое окончателно решение - да скъсаш, или да опиташ да продължиш. Да отговори - държи ли на теб? Леко ли му е да бъде разделен от теб, смята ли да създава семейство, или поне дали иска да те запази за максимален срок в живота си? Кое е приоритет за него? Какво точно дири в чужбина - образование, реализация, кариера, пари? И въобще, какви са му ценностите, йерархията им в живота? Опитай се да не си натрапчива, но мисля, че си длъжна в една културна форма да му поискаш сметка, за да не те поставя в положение на свършен факт, а да си наясно с нещата и да можеш и ти да си движиш живота сама. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e4b617c346
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Наистина ти съчувствам. Разбирам какво ти е. Мисля, че трябва да го помолиш за един сериозен и откровен разговор, защото, кажи му, това не е някаква обикновена стъпка, - това те поставя в сложна и необичайна ситуация, изискваща някакво решение от теб. Просто трябва да му поискаш сметка, като какво смята да прави в бъдеще, как гледа на вашата връзка, смята ли, че тя има бъдеще? Можеш ли да разчиташ на него? Да, или не? Откровено му сподели, че не вярваш особено на връзките от разстояние, ще ти е много тежко сама, след като вече си свикнала с него. И вече в зависимост от това, какво той ще ти отговори, трябва да си направиш изводи, които да ти помогнат за твое окончателно решение - да скъсаш, или да опиташ да продължиш. Да отговори - държи ли на теб? Леко ли му е да бъде разделен от теб, смята ли да създава семейство, или поне дали иска да те запази за максимален срок в живота си? Кое е приоритет за него? Какво точно дири в чужбина - образование, реализация, кариера, пари? И въобще, какви са му ценностите, йерархията им в живота? Опитай се да не си натрапчива, но мисля, че си длъжна в една културна форма да му поискаш сметка, за да не те поставя в положение на свършен факт, а да си наясно с нещата и да можеш и ти да си движиш живота сама. Но ако ти отговори нещо формално, само за да да се откачи, явно не гледа сериозно на теб и трябва да скъсаш. Пиши какво е станало. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 15c5dc0e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравейте на всички.
По принцип ми предложи, като си стъпе на краката да отидя при него, но не знам дали искам.
Тук съм добре, добра заплта взимамжи честно казано не ми се ходи в Англия при положение че 14 години бях в Испания и знам какво е да си чуждия на чуждото място.
Говорихме по темата преди са замине и той каза че не иска да ме губи и че отива там за да може да имаме по - добро бъдеще. Не знам вече една седмица го няма и ми е ужасно, представям си ако това се протече една година.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker