Преподавателя по химия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Преподавателя по химия
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1148 пъти
Постоянно мисля за мой преподавател от университета. Всичко започна още на първата лекция по неговия предмет. Забелязах, че ме гледа доста особено и съвсем скоро осъзнах, че изпитвам адски силно привличане към този човек. Като повечето жени и аз не мога да дефинирам, кое е нещото, което така ме дърпа към него. В момента съм във връзка, която върви стремглаво към раздяла, всичко там е въпрос на много малко време и, може би, именно собствената ми неудовлетвореност ме тласка към супер забранен субект. Определено виждам, че има симпатии към мен, но нито имам смелостта да направя първата крачка, нито той взема инициативата. Зная, че той знае, че в момента съм обвързана и силно се надявам тези да са мотивите за мълчанието му.. Страхувам се, че може би всичко е една самозаблуда, проектирана от моето вълнение към него, смесено с щипка въображение и примес на нужда от нова тръпка. От една страна си мисля, че човек трябва да поеме известни рискове, особено за нещата, който не му дават покой, а аз наистина мисля за него всеки ден... и през нощта най -вече... От друга страна се сковавам цялата само от мисълта, за каквато и да било инициатива. Какво да правя, хора? Моля ви, дайте съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 987e4a00f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напиши му нещо супер-готино в сгънат лист и му го сложи на катедрата, някъде до чантата или нещо такова преди лекцията. Но така, че хем да го вземе и прочете, хем да разбере, че е от тебе. Можеш да си нарисуваш нещо като малко портретче на листа или да помолиш някой от колегите които могат да рисуват да го направи (без да им казваш за какво ти е, естествено).
Аз така направих и стана работата.
Имай предвид, че на него му е забранено по закон да има подобни отношения с негови студентки, иначе рискува преподавателското си място, научната титла, ако има такава към съответния ВУЗ. Всичко трябва да става изключително дискретно. Ако е женен пък ще му тежи и моралното право.
Разделихме се по други причини, но моя приятелка в друг ВУЗ така се омъжи след като завърши. Така че давай! Надежда винаги има. А и това не е нещо кой знае колко необичайно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1c8bf5bce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Донякъде те разбирам, защото съм била в същото положение. Според мен обаче не е редно никой от двамата да прави крачка, докато той все още ти е преподавател, защото появи ли се нещо повече между вас, повярвай ми, нещата ще станат много сложни. Преподавателят ти може да е в подобно на твоето положение откъм личен живот и също да търси нова тръпка. Няма как да знаеш, докато не започнете да си говорите и да обсъждате разни неща, а няма как да започнете да си говорите задълбочено за нещо различно от предмета, по който ти преподава, без да се появят съмнения от колегите ти, докато все още си негова студентка. Съветът ми е да не избързваш. Не се отдръпвай, но недей и да правиш крачка напред. Можеш като за начало да изясниш нещата със сегашната ти връзка и да обмислиш дали тя ти е важна, има ли бъдеще, ще я прекратяваш ли и т. н. и ако нещата там приключат окончателно и е сигурно, че няма да бъдеш повече с този човек, тогава да мислиш за каквото и да е продължаване напред, без значение дали ще е преподавателят ти или друго момче. Ако избереш да се занимаваш с преподавателя ти обаче имай предвид, че наистина подобни взаимоотношения въобще не са лесни, особено ако още си в началото на висшето си образование и възрастовата ви разлика е повече от 10 години. Надявам се да съм била полезна. Можеш занапред да споделиш тук какво е станало.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: eec41d6802
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Страхувам се, че може би всичко е една самозаблуда, проектирана от моето вълнение към него, смесено с щипка въображение и примес на нужда от нова тръпка. " - не предизвиквай съдбата, ще му изядеш хляба на човека. Мъж където си вади хляба, не трябва да си вади набора! Или химията не ти върви и търсиш лекият път за изпитите, или наистина ти се иска, но не ти стиска. Сама си решаваш!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: eb5389ddb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f8ba2ae10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Маймуна, преди да хване друг клон, не пуска този, за който се е вече хванала. Уви, повечето съвременни жени са точно като тази маймуна. Щом не обичаш приятеля си, а другиго, защо му губиш времето? Скъсай веднага, за да те преживее и да си урежда живота.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 73ddeb9981
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе, вие не разсъждавате трезво, да пробвала, пък можело и да стане... :-Д
Има много теми в сайта като тази, а не съм виждала теми от преподаватели харесващи ученичките си.
Авторката си въобразява, защото го харесва, именно, защото мисли в несъществуващата призма я кара да неосъзнае реалното.
Престанете да й давате грешни насоки.
Когато има стъпки към контакт с нея, тогава да й давате съвети, а не на заблудени студентки, които като видят забранения плод и стават влюбчиви вече.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker