Аз ли съм толкова зле? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли съм толкова зле?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1666 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 21 години, което не знае какво е да си обичан (изключваме семейството). Истина е, че го сега съм нямала почти никаква връзка с момче/мъж. Не съм първа красавица, леко съм пълна, но не е болка за умиране. Страх ме е, че ще остана сама и няма да намеря някой, който да ме обича и който аз да обичам. До сега само разочарования. Последното беше на скоро. Всичко вървеше добре и изведнъж спира да ме търси, да ми отговаря на съобщенията и обажданията. Та въпроса ми е аз ли сък толкова зле или просто не попадам на правилен човек???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: eb0e9eb627
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да намериш човек, който те обича не е нужно нито да си първа красавица, нито фотомодел. Можеш да се разхождаш с анцунг в квартала, без грим, без прическа и да впечатлиш някой мъж, който харесва именно такива жени. Според мен правидлният ще се появи, рано или късно. Ако имаш добър характер дори да не привличаш с външността си ще успееш да хванеш окото на мъж, който държи на нещо повече от хубаво лице и тяло . Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d51bd3f5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, нормално е за един мъж който вижда, че нещата вървят много бавно да загуби интерес. Един мъж излиза на срещи с жена, защото има нужда от вълнения, интимност, еротичност и ако ти имаш държание сякаш ти си важната и ти определяш темпото на отношенията и те са бавни и постепенни той губи интерес и си тръгва. И аз съм така, не ми ли задържиш вниманието губя интерес. Не си само ти така, много жени не разбират, че трябва да се постараят да задържат вниманието на един мъж. Те са фокусирани само в това нещата да не стават твърде бързо а не разбират, че трябва да проявяват усилия и умения да задържат интереса. Интереса в един мъж е най-силен в началото, после намалява, намалява и ако той не получава нищо от тези отношения а всичко е свързано с това жената да се чувства добре то тогава на него му омръзва, решава, че има по-важни неща от това и прекратява контактите.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2ef86ab728
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не попадаш на правилния човек. В днешно време голяма част от твоето поколение има много изкривени представи, не само за връзките, а за всичко заобикалящо ни. Трудно е да се намери сродната душа, но бъди търпелива, а в същото време и не прекалено наивна. Опитай се да не оставяш хората да си играят с теб и не се привързвай към някой, който не е показал с действия, че има сериозни намерения. Не вярвай само на думи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 910b813660
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От самосъжаление нямаш никаква полза. Живей си живота и не се фокусирай върху разочарованията, така или иначе на никой живота му не е цветя и рози. Бъди по позитивна, изграждай и надграждай себе си, спортувай ако искаш да се чувстваш по добре.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bfbf9b8d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А какво можеш да подобриш? Дали можеш да изглеждаш по-добре, ме случай номер 1, 100% е писан от жена. И не става въпрос за анцуга.. просто мъжете никога не си взимат жена, която не им е симпатична заради уау характера. Ако не го привличаш си минаваш във "френд зоната", както и те минават за нас ако не о приемаме за евентуален приятел.

Къде се запознаваш с нови хора? С колко нови мъже се запознаваш на седмица? Ако номера е 1-2 максимум.. е малко. И трябва да помислиш как да го промениш.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e2800894c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Авторке, сама казваш: "не съм първа красавица, леко съм пълна, но не е болка за умиране." и заради това най-естественият съвет е и ти да се насочиш към групата на мъжете, които са като теб - не първи красавци и леко пълни. При тях възможността ти да срещнеш себеподобна душа е многократно по-голяма. Ако се целиш предимно към атлетични и хубави мъже, малко по-трудно ще стане, да не кажа и невъзможно. Но мнозина пълни и некрасиви жени искат именно такива полагащи усилия да се поддържат в добра форма мъже, без да си дават сметка, че те самите (жените) не предлагат същото, което може да предложи един такъв мъж.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ae04a0f07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката към номер 2

Благодаря за отговора и разбирам какво имаш предвид, но интересното е, че в случая се случи обратното - той определяше темпото, нещата се случиха бързо и все пак не толкова бързо, че да стигне до легло, като това се разбрахме още от 3тата среща.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4ef705e54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   1-2 мъже на седмица е малко? Че кой освен от интернет се запознава с 1-2 нови хора на седмица, това е нереално. На конвейр ли да ги кара от тиндър?! Не е добър съвет. Просто не се насилвай на всяка цена да имаш връзка. Огледай се за състудент, ако учиш или свободен подходящ колега на работа. Нека целта на запознанството и общуването първоначално да не е връзка, а опознаване, общуване. Хубавите неща ставата бавно!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c48bd936c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Омръзнало ми е от клишета тип "Ще намериш някой, който ще те обича каквато си" или "За всеки влак си има пътници".
Живеем във време, в което външния вид е водещ. За мъжете винаги е бил, да не се залъгваме. Като чуя мъж да казва, че гледа характера а не вида и ме напушва смях. Да, характера е важен. Но мъжете обичат преди всичко с очите.
Какво да направиш? Отслабни. Не да ставаш кльоща. Спортувай поне 2 пъти седмично, храни се балансирано. Важното е да излъчваш увереност. Смачканите и плахи хора не привличат никого. Ти си на 21, живота е пред теб. А и сред младите конкуренцията е голяма. Предполагам, че излизаш с твои набори? Така и трябва, но 20 годишните младежи гледат вида най-вече. Но на първо място ти самата трябва да се харесваш и да имаш самочувствие. Не да хвърчиш в облаците, да излъчваш увереност.

Ж32

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4f4fd7e24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   От номер 2 - Аз също те разбирам, но ситуацията е такава, че мъжете си тръгваме от една жена и прекъсваме контакти обикновено, защото не чувстваме, че получаваме достатъчно. Чувстваме, че отношенията се въртят предимно около жената и как тя се чувства и ние все едно сме на изпит, как ще се представим, какво ще кажем, ще минем ли някакви нейни измислени тестове, как ще ни определи тя, в кой шаблон ще ни сложи. Тя е 100% фиксирана върху поведението на мъжа и това бързо става много уморително, досадно и на мен ми се иска да си тръгна от такива отношения. Честно казано имах едни такива отношения с една жена, непрекъснато всичко се въртеше около нея, излизахме, виждахме се, аз се държах като кавалер, но в един момент всичко ми омръзна, защото за мен нямаше нищо в тези отношения. После ме търсеше над година за да сме се видели, но аз всеки път си намирах извинение, докато най-накрая се отказа. Жените не трябва да са фокусирани върху представянето на мъжа а върху това как да му угодят и как те се представят и как те да му задържат вниманието, това много жени не го разбират и затова мъжете си тръгват.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5e6c98eb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   2/ 10, мога ли да ти споделя нещо? Излизала съм с мъж, в когото бях (съм) влюбена до уши и винаги, когато го видя всячески се мъча да му угодя. Само той е важният. Познай дали се получи между нас... А не е да съм някоя дропла.

Alpha, ж. 29

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker