Момичето от фитнеса. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичето от фитнеса.
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1910 пъти
Здравейте,

Влюбен съм в едно момиче, но не знам как да и го кажа.
На 23г съм, тя е на 18г. Попринцип имам доста голям проблем със споделянето на чувства към срещуположния пол, паникьосвам се, започвам да се изнервям и върша глупости.

Запознах се с нея във фитнеса, (нито за това отивам, нито пък съм някой сваляч просто вметка). Първоначално дори се разминавахме като пътни знаци, докато веднъж не ме заговори тя... малко по-малко.. ден след ден започнахме да си лафим, дори и бях писал няколко пъти.
Единственото място на което я засичам е залата и само там се случва да контактувам с нея, от малък град сме и г. д. я имах видимо и преди това, но малко по малко след разговорите по час след тренировка започнах да я харесвам.

Постоянно ме заговаря, идва при мен пита ме за упражнения и прочие.. помагам и.. виждам в нейните очи някаква искра но нз нз как да подходя.. ако и изтреса хайде на кафе или някъде да излезнем, все едно ми застава бучка на гърлото и не мога да изрека тея думи.
Преди две години съм го правил и съм си патил, защото жестоко ме отрязаха и сега сякаш ме е страх, винаги си мисля какво ще се случи и за напред.. винаги обмислям всяка една ситуация с няколко хода напред какво би станало..

Харесвам я такава каквато е, нито аз съм перфектен нито някой би могъл да бъде, всеки си има кусури..

Най-големия ми проблем е да не е само в моето съзнание това което си мисля.. или просто да ме има като "приятел" и до там.

Някакви съвети как да и го кажа по тактично? То е ясно че всяко едно момиче усеща когато има нещо подобно. Но погледа и, начина по който говори, все ми дава някаква надежда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6ae0e30514
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каниш я първо на кафе, после ако мине добре на вечеря в ресторант.
Опитваш да я докосваш от време на време и внимаваш как реагира.
Ако се дърпа, дърпаш се и ти и я оставяш тя да направи стъпка напред.
Ако не се дърпа, скъсяваш разстоянието и в един момент я целуваш.
После и казваш, че я харесваш и искаш връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8b8bb2248d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами няма как да разбереш дали е само в твоето съзнание, без да го провериш. А няма как да го провериш, без да ѝ кажеш. Може да се окаже, че и тя си мисли същото, но и тя се страхува да го признае, да не я отхвърлиш и т. н.
Действай смело! Покяни я някъде да излезете, подари ѝ цвете, кажи ѝ нещо романтично, сподели ѝ чувствата си. Ако не се отдръпне пак я покани, примерно на 3-тата среща я прегърни, опитай се да я целунеш и т. н.
Няма нищо страшно! Всички милиарди хора по Земята, които виждаш са резултат на подобни признания и споделени чувства... Точно пък ти ли няма да се справиш? Щом тя те заговаря, значи има някакъв интерес... Аз не заговарям хора, които са ми антиптични :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 78f403f919
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Здрасти, аз съм мъж който има някакъв опит в общуването с жени и според мен в тази ситуация най-добрия подход е да я караш леко, бавно и внимателно и ако има някакво събитие свързано със спорт да я поканиш за компания да отидете заедно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 531ebf7f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е важно да кажеш, а да покажеш с отношение и жестове че харесваш момичето. И без това може само да я стреснеш ако директно признаеш, така че карай я по деликатно. Но в един момент ще трябва да направиш крачка ако и тя ти е показала че те харесва. Тогава не стой като пън а действай. Ако те отреже значи не е твоя човек.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d6017d4a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Знаеш ли, с размисли си губиш времето и съм се убедил в това. Просто я покани да излезете. Кажи и какво мислиш. Е, не веднага, искаш ли да тръгнем. Кажи и например, че смяташ че е хубава или нещо от сорта. Каквото ти е на сърце! Губих си времето с една със седмици - да и кажа ли, да не и ли кажа. Накрая взех, че се пристраших - казах и. Тя постепенно се отдръпна от мен. Няма никой умрял, нали? Това не ме комплексира, че тя просто не си иска приятел в момента. Напротив. Дойде втора. С нея изобщо не губих време и нерви. Казах си и на втория ден, откакто я срещнах. Бях толкова влюбен, че не исках да потъвам в размисли, а направо да пробвам. И познай. Тя също изпитваше същите чувства. Това, което искам да кажа е - то ако е писано, ти е писано. Не губи време и нерви. Отивай и действай, както ти казва сърцето. Сега вече съм една година с това момиче и се обичаме, само защото реших да не губя време и да и кажа!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a37821a124
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нищо не прави докато не си сигурен, щом толкова се стесняваш. Тя може изобщи да не е влюбена в теб. Говорете си, смейте се. Попитай я как си прекарва времето извън фитнеса. Разпитай я за хората с които си гл прекарва. Има ли си приятел. Пада лк си по някого... и така лема полека нещата ще си дойдат естествено. Не е нужно да събираш кураж и прочие. Просто се пуснк по течвнието.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 56c2078034
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом те е заговорила и продължава да го прави не си и безразличен. Я си представи, че съмненията ти се окажат верни и наистина те харесва. Няма как да разбереш ако не предприемеш нещо. Тя е направила първата крачка, сега е твой ред. Ако толкова те е срам на живо, нали казваш, че сте си писали, покани я така. Като я поканиш на среща нищо не губиш-или си оставаш в положението, в което си сега или с момичето излизате. Действай.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1e404677ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мотай се още и ще те отбичи. Щом виждаш, че те харесва какъв ти е проблема? Пробваш, пък ако стане - стане, не е края на света... Ако ти не я поканиш, някой друг ще го направи и после ще почнеш с "Колко са гадни жените"...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 77c491aa99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Автора:
Благодаря за коментарите, много изчаквам и там е проблема, но точно след като написах темата влезнах в инстаграм и видях, че е споделила от тея въпроси/отговори.. Доста хора и бяха писали с Въпроса: "Мнение" беше отговорила: Сладур, красив, сладък, здрав, Целувки.. и т. н.

П. П. попринцип много не се итнересувам от тея соц. мрежи, ама хайде и аз да пробвам.

Реших и аз да драсна мнение за мен? красавице ( на друг език и го написах тъй като ми е споделяла, че учи и други езици пък и да съм сигурен, че няма да се дублира с друг въпрос)..

отговора беше: Хубав, умен, забавен, приятелче,

Как пък от 20 човека на никого не написа приятелче пък точно на мен... :D явно това от което съм се опасявал си е така, да харесва ме, но явно само като приятел.

Бях я бъзнал преди седмица за това, че прави кардио (разходки) до една хижа и преди ми беше споменавала. че отива и я попитах кога ще ме закараш с теб? Тя - ами следващия път ще видим.
Тъй като един от коментарите тук беше за подобно за спортно.. извън залата да ли да не отида, но ако тя си е изградила мнение като за приятел просто трудно да стане обратното. Тоест да излезна от friendzonata..

Сега идва тази седмица и да я засека и да нея засека в залата нз какво и как да подходя, след написаното" приятелче " някак си това ме върна с един/два хода назад.

П. П. 2. Относно това да ли съм безразличен: Всеки път като ме види, и тръгне да поздравява ме гледа с един изпъклени очи, а попринцип не гледа така. Като говоря с нея я гледам право в очите(не такова плашещо а просто и гледам реакциите) и понякога се изчервява и се усмихва едно такова детско с малката си усмивка.

П. П. 3 Разпитвал съм я какво прави след/преди фитнес, попринцип не излиза много или ако излизала е било с родителите, но пък за сметка на това работи и е доста активна в соц. мрежи което е малък парадок.,

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fae9d4fc65
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мнооого мислиш авторе, ама много.
Действай, иначе ще ти избяга рибката.
Номер 1 съм.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 77c491aa99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От Автора,

Така и не можах да я видя вече цяла седмица.. пък да и пиша май няма смисъл.. исках ако и кажа или поканя някъде да е на живо не през соц. Мрежи

Преди време и бях писал обаче се държеше като на разпит, задавам въпрос - отговор, никаква обратна връзка.. един път не ме попитам дори как съм или какво правя и от тогава не съм и писал повече.
на живо не беше така, разпитва ме, говори ми, питам я нещо отговаря при това доста обосновано, а не с отговори от типа да, не. Нз.. самата тя си ме заговаря.

Не си го обяснявам, или съм много тъпо парче баница или нз.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 656834d64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Артистка. Бутнала те е във френд-зоната и те държи резерва. На това мяза. Лошо. Но можеш още нещо да опиташ. Само не й говори за любов и такива подобни, че ще станеш досаден. Може от време на време само някой мъгляв лек комплимент. Ако имате контакти - разходки, излизания, гледай да я докосваш непринудено и не много нахално. И да говориш забавни, весели, нелепи неща, опитвай се да я разсмееш. Колкото по-нелепи, толкова по-добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 77c491aa99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   За съжаление хлътнах по нея и то жестоко. Така е като съм мил и добър с хората това става, отиваш в зоната или по-точно те отхъврлят... Когато си искрен с някого те гледат в очите и устата какво ще кажеш, защото не си част от тълпата, това хем ги впечатлява, хем ги плаши явно.. защото тя и погледа и с който ме гледаше бяха повече от заинтересовани.

Както и да е.. вече две седмици нито съм и писал нито съм я срещал.. но тя си ми го каза заобиколно... в инстаграм беше писала от тея въпрос%отгорвор... викам си айде и аз ще опитам.. писах и за мнение..

Оттовора беше, красив, умен, забавен, приятелче.... как пък на нито един друг не написа приятелче от 20-30 отговора а пък точно на мен.. и повече не съм се занимавал както казаз вече втора седмица.

Хем да наистина аз не съм и споделил нищо и няма как тя да знае за моите чувства реално, но просто "отношението" на отсрещния понякота те кара да се замислиш да ли има нужда да го правиш..

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c6affe0989
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторе, ако на живо ти отговаря повече, а като си пишете е лаконична - не обича да чати, или й е досадно да пише, прави й се нещо друго, чатенето отнема много време, и е някак непълноценен диалогът, защото не виждаш човека отсреща, което мен ме изнервя.
Просто, бъди пич, покани я да отидете на излет в планината за събота и неделя. Стига с тия кафета и ресторанти.
Жена съм.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 77c491aa99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От Автора, непълноценен да е диалогът? някак си не се връзват нещата, та тя е постоянно в инстаграм и фб и постоянно нещо споделя... тя сама ми е казвала, че нищо друго не прави освен да си чати, споделя в нета... както и да е.


И да бъда пич и да не бъда, то се е видяло, Дори вече не се надявам да я засичам, щото като я видя и пак ще си замотая главата с нея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker