Случват се странни неща , а съм само на 18 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Случват се странни неща , а съм само на 18
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2035 пъти
Трудно ми е да започна...
Здравейте! Ако четеш това- добре дошъл в моя свят! Радвам се, че има подобни сайтове, в които анонимно мога да споделя историята си и не се налага да представям това, което ми се случва с името си. Пише ви 18-годишно момиче, в чийто живот се случват много, много странни неща. Не съм споделяла това с никой, защото.... се срамувам. Е, на вас ще споделя. До сега съм нямала гадже, първа целувка, интимност. Глупаво е да си правя реклама или нещо подобно, но истината е, че съм ходила на срещи, така да кажа мъжкото внимание не липсва съвсем в иначе според мен трагикомичната ситуация, в която се намирам. Не съм от кифлите, които изпадат в депресия, когато селфито не им се получи, напротив, съвсем обикновено момиче съм, и може би там е проблема, защото моите интереси са насочени в съвсем друга посока. Обичам да чета книги, да ходя на театър, силно свързана съм с фолклора, тъй като съм народна танцьорка, държа на семейството и уюта, харесвам всякакъв тип изкуство. Това обаче не се вписва в този меркантилен, изкуствен свят, в който чистите взаимоотношения не са на преден план. Разбира се, това ми е комплекс, но не мога да допусна до себе си човек, когото не почувствам, пред когото наистина да бъда себе си... Няма да ви лъжа, чувствам се непълноценна, защото всички в обкръжението ми вече са преминали през тези неща, имат връзки... И редовния въпрос е : "Защо си нямаш приятел, какво ти е, изглеждаш добре, умна си? " Побърква ме!
Отчаяна съм, че няма да си намеря свястно момче, което наистина да цени тези "отживелици". Аз не искам нищо повече от чиста любов...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 89e9139854
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно те разбирам, аз съм момче на твоята възраст и в тези отношения съм същия! Дано намерим точните хора за себе си!
- Х.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 56b398f0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, ти си тази, коята не допуска връзка, а питаш какво да правиш. Ако толкова не отговарят на очакванията ти, очевидното е, че трябва да чакаш. Но не си ли твърде претенциозна, с нереалистички, романтични очаквания. Естествено, все има право на претенции, но не към всеки тичат тълпи от желаещи, че да придиря толкова.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5946f9db91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Същата история е и при мен. Имам флиртове с момчета, но никога не се получава нещо повече. Хобитата ни (с авторката) се покриват почти изцяло, но вече наистина се чудя дали остана един свестен човек търсейки нормална връзка...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8aebfe8130
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей, ти си рядка находка в днешно време. Възхищавам ти се! И съм сигурна, че ще намериш точният човек!
Успех, мило момиче. Единственият съвет, който ще ти дам е да продължаваш да бъдеш себе си!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c5fd655e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Хей, слез на земята момиче, защото имаш психологически проблем. :(
Аз се занимавам професионално с народни танци, както и други стилове, не бих казала че се мрази фолклора, напротив, всички се радват.
Има много малки и млади момичета/момчета, които също като теб са се записали в школи по народни танци.
За книгите: Ти не виждаш, но аз виждам че има доста хора които си четат книги все още, и аз съм една от тях.
Мисля, че живееш в свят в който се мислиш за специална, а пък другите ти се виждат странни и неподходящи за теб.
Малка си още, ще пораснеш и няма да ти пука толкова за хорското мнение.
Съдбата и ти самата решавате кога да имаш гадже.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 033ae84291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз си търся такова момиче! И не се намираме, защото трудно допускаме хора до себе си :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d383f521c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не можем всички да сме еднакви, има хора които са по отворени има и характери които сме по различни, аз например съм красив за момичетата, слаб съм имам правилни черти, идеална кожа и дълга коса но нямам гадже, просто съм срамежлив, много момичета са искали да се запознаят с мен и са ме гонили и трябваше да ги лъжа къде живея и за тела ми, правил съм се на простак да ги разкарам! Харесва ми да съм сам и да слушам музика и да рисувам, мисля че ще ми е много трудно да намеря нещо общо с момиче с което да ми е ок заедно, дразни ме когато има някой който ми досажда! Може и ти да си като мен или търсиш нещо което го няма.. като "чистата любов", в този свят няма нищо чисто аз затова се пазя от него!
М 17

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 10c3fdfcdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако сега не можеш да си харесаш никого това е голям проблем, защото с времето положението само ще се влошава.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7e6ff42ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трябва значи по някакъв начин да смениш средата си. Например наистина на повечето жени оплакванията са им как гаджето не им е купило нещо, как не ги задоволява и такива. И действително повечето мъже очакват такива жени, колкото и да се оплакват привидно от тях, защото такива жени са им познати и знаят какво да правят с тях. Но когато срещнат умна жена, бягат. Трябва да смениш средата. Например аз съм от малък град, всички се познаваме. Тук буквално само нещастници. То не, че не са навсякъде, но е друго например да отидеш да учиш някъде или да имаш някакъв интерес и да се занимаваш с него, така и да попаднеш на друг контингент от хора.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ec79a3ad58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Търсеното и очакванията ти също са от значение. Всеки има определени желания, с времето си изграждаме цял стереотип, но това си е грешка. Твоята работа е да бъдеш себе си, а някой ще те хареса заради това, ако ще и по нищо да не си приличате. Приятелят ми рядко чете книги, той има проблем с очите и не издържа повече от час пред страниците. С него харесваме различни филми, слушаме различна музика, хобитата ни нямат нищо общо. Но той има същата ценностна система като мен. Важното е да искате едно и също от връзката си. Твоя човек може би ще може да играе само едно хоро и половината традиции ще са му далечни, той може да не чете много, да предпочита кино вместо театър, да разбира от техника, а не от изкуство... но ако иска в края на деня да лежите гушнати, ако иска само теб и никоя друга, то какво значение има, че сте различни? Не съди прибързано, малко двойки имат напълно еднакви интереси и това в никакъв случай не е крайно лошо, това дори може да ви обогати. Не търси човек, който на 100% да бъде като теб, търси някой, който няма да ти изневери, няма да ти посегне, няма да ти се разкрещи за глупост и да те остави сама със сълзи на очите. Меко казано е все едно, че не се вписваш в модата на обществото. Много хора искат вярност, обич и време.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cd54e10e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момчетата на твоята възраст не искат любов, само едно им е в главата. И не е ненормално, първо поживей. Всяко нещо по-реда си. Малко свали критериите. Например, ако някой не обича театър, не означава, че не е качествен човек. Разбира се, важно е да можеш да разговаряш с човека, с когото си. Да имате общи интереси. Но на тази възраст сериозните са малко..
Просто не чакай принца, няма такива. Всеки има недостатъци.

Не се чувствай непълноценна, че другите имат връзки. Много хора се хващат с някого ей така, да не са сами.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 32cdea8cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Номер 5, недей да плашиш момичето с "психологически проблеми". Между 15 и 18 всеки се мисли за специален - това е съвсем нормално за един тийнейджър, също и да се чувства неразбран, да вярва, че е единственият, който разсъждава дълбоко и т. н. Към 20-те вече се запознаваме с много и различни хора и чак тогава започваме да осъзнаваме, че не сме чак толкова специални. Но е съвсем нормално авторката да се смята за различна от другите, всеки на тази възраст е минал през това.
Към авторката - на 18 си. Животът е пред теб и въобще не трябва да се отчайваш. На твоята възраст и аз си мислех, че е много важно бъдещото ми гадже да харесва това и онова, да е такъв или онакъв. Но хората не са еднопластови. Ще се влюбиш и ще разбереш какво имам предвид - най-вероятно човека, в когото ще се влюбиш въобще няма да е това, което си представяш, но ще ти се струва най-невероятният на земята.
Бъди отворена към хората - не се опитвай да им наложиш твоите интереси, а се вслушай в техните. Другото ще си дойде само.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cc304c9b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Четейки заглавието очаквах тук да пише нещо СУПЕР странно, а то всъщност се случват съвсем нормални неща в живота ти. И подобно на номер 5 смятам, че имаш изкривена представа за реалността (макар "психологичен проблем" да не е добър термин). Всъщност доста хора се кефят на народните танци и четенето. Въпросът е, че ти може би изглеждаш недостъпна за масата хора, защото си сложила тази преграда между теб и тях. Ти ги мислиш за повърхностни хора, които не споделят твоите интереси, и започваш да се държиш по-отдръпнато, по-дистанцирано. Нали знаеш как работи подсъзнанието ни? То търси начини да потвърди собствените ни вярвания. Ако вярването ти е, че хората не те харесват, защото си "странна", то подсъзнанието ти ще те вкарва в такива ситуации и в такива междуличностни динамики, че да се потвърди вярването ти. И същевременно подсъзнанието не желае да се променя, защото този модел е познат и е осигурил оцеляването ти досега, следователно работи (подсъзнанието се интересува само от осигуряването ни на най-базовите ни нужди). Затова, трябва съзнателно, чрез волята си, да решиш как искаш да изглеждаш пред другите хора, но за целта трябва и да си промениш представата за "другите".

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2636b1020f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке, ти наистина си рядко срещана находка в днешно време. Струва ми се, че не цениш сама себе си достатъчно и ако това е така, трудно и другите ще те ценят. Уважавай себе си, за да те уважават и хората около теб. Силно вярвам, че за всеки на този свят има сродна душа, която го намира в даден момент от живота му. Запознавай се с нови хора, завързвай приятелства, забавлявай се, а пък това което трябва да се случи, ще се случи така или иначе. Работи върху себе си, изграждай се като личност. Не променяй интересите и вижданията си, защото те са ценности, които трябва да пазиш добре и ако някой не може да те приеме заедно с тях, значи този човек просто не е за теб. Вярно е, че хората на твоята възраст имат много странни виждания в днешно време, но не всички са така. За да видиш това обаче трябва да промениш средата си и да общуваш с различни хора. Има време за всичко. Само на 18 години си и тепърва ще опознаваш света. Надявам се да съм ти помогнала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker