Кой е този човек изобщо и струва ли си да създам семейство с него един ден? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой е този човек изобщо и струва ли си да създам семейство с него един ден?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1532 пъти
Здравейте. Никога не съм вярвала, че ще пиша тук за нещо, което смятах за невъзможно. Мислих, че тези неща ги има само по филмите и че на мен не могат да се случат. Но уви..
Имам дълга връзка. Запознахме се като тийнейджъри-детска закачка. С времето тази закачка се превърна в любов. Минахме през какво ли не, но и до днес сме заедно. Обичам го много. Някак си, си бях изградила за него представа, че е различно от другите момче (вече мъж). Не за друго- просто така се държеше. Общо взето всичко беше спокойно. До преди месец, когато се скарахме и видях другата му страна. Призна ми за неща, които е правил ( не става дума за изневяра), буквално е водил двойнствен живот. Стоях, слушах и просто бях като в сън. Всичко ми се срина за части от секундата. От една страна се радвах, че все пак е решил да ми сподели, а от друга се питах наистина ли съм била толкова тъпа, за да не заподозра или усетя нищо. Сега стоя и се питам, колко ли още неща има за които не знам и дали трябва да ги знам. Кой е този човек изобщо и струва ли си да създам семейство с него един ден? Объркана съм. Нещо в мен жестоко се пречупи, но не съм го оставила. А дали трябва? Ужасно е да си споделял толкова време любовта и живота си с някого и всичко това да се разбие буквално за секунди. Темата ми е с доста неясни и въпросителни, но мисля, че човек преминал през същото може добре да разбере написаното и да ми даде съвет, независимо, че не съм уточнила доста неща. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 61bb2bffe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай с този човек по-вече.Ако останеш с него ,няма да му имаш доверие,няма ти е опора,няма да можеш да обичаш такъв човек.Ще го намразиш съвсем скоро-защото той е не оправдал твоето доверие и ангажимент ,който си имала през цялото време към него.Всичко ще стане безмислено,животът ти няма да има опорни точки.Предполагам,че си свикнала с него и се чудиш как ще живееш без него.Няма д се свърши животът ти,бъди сигуран.Ще има и друг път пред теб.
Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 74a2d0c059
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И как ще го създадеш това семейство без доверие

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 91c468cbb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам, че ще прозвуча като баба ти, но... Момиче, опичай си акъла. Семейството се създава и гради с доверие. Загубила си съществена съставка... любовта, сляпата най-вече е съсипала не един и два живота. Ако се съмняваш - бягай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1b2272b2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   При мен беше същото, 3години връзка, голяма любов, голямо чудо.. Уж го познавах, ама накрая отидох за работя в неговия град и живеех с него, накрая разбрах, че е започнал да продава наркотици, че е теглил заеми, че също и взима наркотици.. Промени се много и аз така се чудех същия човек ли е.. Отидох само да го видя дали става за такъв сериозен етап от връзката ни и той се провали. Не беше търсил родителите си 3 месеца, а те накрая обвиниха мен, а аз не знаех. Аз го карах да им се обажда и той ме лъжеше че се е обадил вече, и накрая разбирам това.. Та те ме съсипаха психически.. А той се покри, понеже те не знаеха, че тпй продава и ме нападаха мен, защото аз нямаше как да се крия, при положение, че нямам вина. Както и да е, дойдох си, разделих се с него и като си дойдох реших да дам шанс на един мъж - сегашния ми приятел. Вече година ми е доказал какъв е, показахме си кирливите ризи от самото начало и вече си знаем характерите. А на онзи не можех да разбера характера съвсем, накрая се чувствах, всеедно, че съм била с коренно друг човек преди това.. Тежка беше раздялата, но като се прибрах и сълза не съм отронила, просто си дадох сметка какво съм спечелила и какво съм загубила от тези негово простотии.. Нямах много -ове..

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1ae649ca20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Реакцията ти говори, че може би е бил прав, като е криел от теб. Ако е нещо, което е в разрез с разбиранията ти, тогава си права, че негодуваш. Но без да се изясниш, излиза, че си някаква паникьорка, която не може да приеме човека какъвто е, а робуваш на своите фантазии. Не може да искаш съвети, без да кажеш, за какво конкретно иде реч. Иначе няма смисъл да пишеш тук.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b0b7a7393e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво ще рече двойнствен живот?

Ако ти е казал, че излиза за потича, а всъщност пие бира с приятели...какво толкова?!

Щом не ти е изневерявал...
Да не е таен агент нещо чак сега да ти го е признал?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b0a3bcaf90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много е неясно за добър коментар. Един генерален извод - когато хората привличат те представят най-добрите си и привлекателни страни един на друг. Ако много ровиш, искаш "да го опознаеш", "разбереш", позволяваш да се стигне до сериозни кавги в които има изпускане на нерви и т.н. тогава може да видиш и черти които няма да ти харесат. И последно за което знам, че пак ще нацъкат минусчета, не че ми дреме е извода който не ми омръзва да го повтарям - една жена не може да преценя правилно, това е факт. На тези които ще го оспорят в стил "женската интуиция не греши", къде е сега на авторката женската и интуиция, малките и проверчици в началото и другите подобни глупости? Успяха ли да я предпазят от погрешни завои? Не, обаче знаете ли колко правилни хора са отблъснати заради тези неща? Много. Хайде пак ми говорете за непогрешимата женска интуиция.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 690e7582a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Значи, мили хора (важи и за автора на темата "Огромна тайна" - осъзнавам, че може би не желаете да споделяте някои факти, но това първо е анонимен сайт, второ коментиращите нямаме кристална топка, с която да гадаем в какво, аджеба се състои двойнствения живот на половинките ви или каква чак толкова огромна тайна сте научили.
В конкретния случай поста съдържа куп ненужна информация, а е премълчан същинския, ключовия момент, над чиято база бихме могли да разсъдим и дадем по-полезен коментар.
Какво може да значи двойнствен живот без да е на лице изневяра - хомо или би сексуален ли е човека, по хазарта ли си пада, по стриптийз барове ли ходи, запива се с приятели ли, наркоман ли е?! Има толкова много варианти и не всеки може да получи еднозначен отговор.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cca465f1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зависи за какво точно става въпрос. Ще ти дам един пример. Имам приятелка, която беше с човек, който по принцип от самото начало я тормозеше, но на нея не й правеше това толкова лошо впечатление. Той самия се друсаше, занимаваше се с глупости, но и това не й пречеше. Случи се така, че тя забременя от него. Той я пребиваше бременна, тя разбра, че е лежал в затвора. Не го оставяше, той започна и да й изневерява. Пет пари не даваше за детето, накрая тя го остави. Обаче детето е на негово име. Той теглеше пари от лихвари, продължаваше с глупостите и накрая го убиха. Да, в деня, когато той трябваше да отиде при нея и детето му, той предпочете да си е с някаква любовница, отишли на някаква изоставена сграда, но там били и някакви други от типа на главорези и лихвари, пребили го и го убили. Лежа в кома сума ти време, но си отиде.... и сега търсят приятелката ми е нейното дете. И ги е завлякъл. Отделно на това момче семейството е същото като него и я тормозят. Ако твоя мъж е нещо , което дори малко се доближава до това, изчезвай. Освен, ако не искаш същото да те сполети. Един мъж трябва да е избран много деликатно, важното е да може да си защити семейството адекватно и да не ги завлича в глупости, нито да застрашава живота им. Аз също обичах с години човек, който мислех, че ми е голямата любов, исках да създам дори семейство с него, но си отворих очите, че той е безотговорен и е не наясно със самия себе си. Такъв човек би ме дърпал надолу. Не знам в твоя случай какво е направил, но ако е нещо подобно, недей.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3c112ad056
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ах жени, жени, каквото и да напише всяка една от вас тук в този сайт всички и вярвате. Не ли ви идва на им, че авторката си измисля истории за да не и е скучно сама в жилището й. Ами тя нищо не казва какво и е признал, а иска съвет. Не било изневяра!!! и какво може да е било, че да не го спомене. Човека може да е играл карти с приятели или пък шах с някой специален човек или пък може да е бил на някакви спортни състезания. Ако тя се е сърдила, че той отделя време за такива неща много ясно, че не и е споменавал за тях. Нооо той е водил двоен живот. Какво жестоко обвинение. Кажете й, че не си струва да създава семейство с такъв човек. Ама продължавайте да четете и ще видите какви нелепи причини ще измисли за неговия двоен живот, а в историята пропусна да ги каже. Може би й трябва време да ги измисли и вие да й дадете най-правилния съвет.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cedd702679
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, няма как да търсиш адекватен съвет тук по този начин. Явно са ти написали в коментари, че не може да се възприеме какво влагаш ти в двойнствен живот. Ако продава наккотици и е комарджия- заеби го, но ако са някакви малки нещица, които само дразнят. Говорете и се изяснете. То връзката и семейство не са черно и бяло.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 360d42ec6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз апелирам за повече подробности, даже и възраст на страните и продължителност на връзката! :) И понеже не знам дали ще има такива подробности, ще напиша моето предположение. Според прочетеното, залагам най-много на вероятността да става въпрос за някаква престъпна дейност.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2795e5c417
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами то всеки човек си има "друга страна". Ако ти не си готова да го приемеш и с двете му страни, какво правиш изобщо с някого?
Стой си сама и си свиркай...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e6b4b3a11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Щом си стигнала до там да питаш непознати, значи не си струва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker