Връзка с азиатка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с азиатка
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2517 пъти
Здравейте,

Момче на 23 години съм и от няколко месеца излизам с азиатка. Семейството й живее в България от 80-те и фамилията й е българска. Чувствам се много добре с нея. Тя е много мила и скромна, разбираме се, угажда ми за всичко, излизаме и всичко е перфектно освен това, че родителите ми не я приемат. Държат се расистки с нея. Казват ми да я зарежа, понеже децата ни са щели да бъдат много грозни. Как да ги убедя, че тя е прекрасен човек? С никоя от предишните ми бели приятелки (а нейната кожа е много светла между другото) не съм се чувствал толкова щастлив.

Моля редакторите да публикуват темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 56f5d8ef23
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обясни им, че като се смесят 2 раси се раждат красиви деца, може да им покажеш снимки на такива деца. Родителите ти и по-точно българите сме смеска от много раси, тъй че е глупаво да се държат така. Разбирам да бяха скандинавци- там расата наистина е чиста-руса коса, сини очи, бяла кожа и т.н. въпреки че и те вече се смесват с емигрантите. И това важното е ти да си щастлив с нея. Ти ще живееш с нея, не те. Кажи им, че с държанието ти показват неуважение към теб а държиш да се поправят иначе и ти няма да ги уважаваш.
П.с. такива момичета са много сладки до преди да ги опознаеш. Много са луди, скандалджиики, ревниви и примитивни. Имай си 1 на ум за по-нататък.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bfa7e67eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами авторе, щом си на 23 години, родителите ти нямат думата.
Не ти е лесно, знам от опит, все пак са майка и баща, срещу тях се тръгва трудно. Но запомни, че единствено ти решаваш бъдещето си и никой друг. Слушай сърцето си.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dfef8682de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Желая ви много щастие!
Родителите ти, когато си видят внучетата, друга песен ще запеят. Обичайте се и да не ти пука!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3cb60b1840
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Пълнолетен си, подяволите, защо ти пука дали родителите ти харесват жените, с които си? Освен това, е явно, че са глупави хора, защото за всеки умен родител, щастието и здравето на детето им е най-важно. Да се налагат над някой друг, комплексари. Сори, ама са такива.
Интересно ми е, с какво право някои родители се държат като тирани с родните си деца. На бас, че са те тормозели като малък и са изисквали от теб неща, които ти не си искал да правиш. Те ли ти избраха какво да учиш, я кажи? ”Насочват те ” цял живот, нали? Отскубни се от тия хора, на 23 г. си, ако не се отдалечиш от тях ще съжаляваш, обещавам ти. Има родители - душици, с които ти се иска да си в съседство когато имаш свое семейство, да си говорите и да си помагате, е - твоите не са от този тип, твоите са задушаващи и докато си им пред погледа - ще те тормозят.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 524a960424
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Аз съм на мнението на родителите ти - не създавай мелези и хибриди. Пази кръвта си чиста. Тя е като река идваща от много далече, от древността, водите и са чисти и бистри, не я замърсявай, пази я за потомците, както предците ти са я опазили за теб.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3e2502ea42
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Има един лаф: once asian, never caucasian.
Тоест, който веднъж е бил с азиатка не иска и да си помисли повече за европейка (кавказка раса)...
Човече, аз бих заменил всяка нашенка за азиатка!
Азиатките имат куп предимства, започнато от възпитанието че тя трябва да се грижи на мъжа да му е добре и свършвайки с това, че долу са по-тясни....
Те са пълната противоположност на нашенските глезени кифли, които си мислят че е достатъчно само да си хубавеят за да ги отглежда някой льольо.
За потенциалните деца: аз лично намирам децата, особено момичетата смес европеец/азиатка много хубави.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 767e4a33be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ти цял живот мама и тате ли ще слушаш или тая глава за равновесие я носиш?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7df195ac86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От Автора до номер 4: Не му обиждай родителите ако обичаш. И как си вадиш такива изводи за семейството ми? Никой не ме е тормозил и никой не ми е избирал какво да уча. Аз сам си решавам всичко. Просто не искам да се държат с нея по този начин.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 653e1a5614
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелю! Искренно ти завиждам! Не само за азиатката, но за това, че си намерил жена която те допълва. За това, че се разбирате. Че си щастлив и уверен с нея. Бих дал всичко за да имам подобен човек до себе си! До някъде родителите ти са прави, но само за това, че си тяхно дете и искат най-доброто за теб. Такава жена се среща много трудно. На 39 съм и от моя гледна точка ти се възхищавам за това което имаш. Моята майка е властна жена. Колкото и грижовно и внимателно да се отнася с мен и внука си, то толкова мизерии прави на жена ми която /е изтървана/ от лудницата. Седни с тях, поговорете си и не отстъпвай. Ако трябва излез на квартира. Знам, че е трудно, но ти ще живееш с тази жена не с мама и тате! Не изпускай питомното за да гониш дивото!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7fd975d774
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ами като не искаш да се държат с нея по този начин защити я, ти мъж ли си или лукова глава?

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 02cf834b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ограничен мироглед имат твоите родители. Прати ги на екскурзия из Европа малко свят да видят. Ти си на 23 а не на 15, няма кого да убеждаваш и вашите са си вашите а ти от 5 г. си пълнолетен. Само не ми казвай, че живееш с тях още. Представям си какво дуднене пада у вас. Няма какво да обсъждат, говориш, убеждаваш,....да твоят житейски избор.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 828da86d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   6, готин виц, но няма нищо общо с реалността. Белите жени са най-хубави. Азиатките стават само ако никоя нормална бяла жена не те иска. По същия начин дебелите и грозни бели жени ходят с негри и араби, защото нормалните бели мъже не ги искат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4212f2534b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Щом имаш такава мила и разбрана азиатка до себе си, това е направо шестица от тотото! НЕ Я ИЗПУСКАЙ! Родителите ти сами ще я приемат, като ги поставиш пред свършен факт. Азиатките са много по-добри и по-лоялни съпруги от българките. Все пак, внимавай да не я разглезиш - и те са жени и ако им позволиш да ти се качат на главата, си загубен. Баща ти и майка ти няма къде да ходят, като им поднесеш на ръце първото им внуче!! Ти си щастливец!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f15dee7eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе, радвам се за теб, че си сигурен в момичето да себе си. Интересен ми е случят как е възможно човек при двама небългарски родители да има българска фамилия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker