Вечно самотна... докога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вечно самотна... докога
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1347 пъти
Ами жена на 26 съм скоро ставам на 27, живея в малък град с немного възможности, срещам се с мъже но... Нещо не проработва. Не мога да задържа един мъж за повече от 1 ден. Срещаме се, заговаряме се, отиваме у нас, разсъбличаме се, в леглото, и дотам. На другата сутрин си тръгват рано-рано, без да ми обясняват и ни лук яли, ни лук мирисали. Нищо друго не ги интересува, освен секса. Но аз искам сериозна, продължителна връзка, като дори правя планове за деца. Не знам във мене ли е проблема, в другаде ли е... Прекалено грозна ли съм, прекалено тъпа ли съм, без чувство за хумор ли съм? ! Според мен не съм чак толкова грозна, защото все пак за да ме забелязват и да ми обръщат изобщо внимание е логично да има поне 1% привлекателност в мен, пък била тя физическа, духовна, или др. Не знам какво да правя... Да очаквам ли сред някой от тях да се натъкна на правилния, или просто си губя времето?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: c185b96c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как ще си вечно самотна като по цяла нощ си с някой? Самотните и това нямат. Трябва да очакваш някой от тези да се окаже правилният за теб, защото имате подобно поведение. Успех! :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6b50ea18d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Секс на първа среща не е добър знак.
По-малка съм от теб, но бих те посъветвала да не правиш секс с мъж, който си срещнала същия ден. За да му привлечеш интереса и да те желае наистина, а не само да бодне и да бяга, трябва да има някакво опознаване, той да вложи малко време, да има игра, това-онова. Не, че трябва да се правиш на недостъпна, но не бива да си толкова лесно достъпна.
От поста ти оставам с впечатлението, че спиш с всеки мъж, с който излизаш на среща и предполагам и останалите ще останат с това впечатление. Надявам се, че това са били 1-2 единични случаи, а не е някаква практика. Защото ако е, лошо. Мъжете за съжаление не са като нас и не се влюбват след секс. Тъй че освен ако не го правиш за удоволствие, си губиш времето. А ако градът е много малък, нищо чудно да ти излезе име.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ba99a9f4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Е, защо спиш с тях още на първия ден? Как да те приемат насериозно...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a74b373783
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей авторке не знам как ги мислиш тези неща изглеждаш ми като добро момиче , но си много наивна при условие ,че още на първа среща си лягаш няма как да те търсят. За сериозна връзка се искат други неща доверие,приятелско отношение е разбира се трябва и интимност , но това твоето си е избързване. Приеми съветите ми не като обида а като нещо което да ти отвори очите .

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fbefe3db4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   А замисляла ли си се да НЕ правиш секс на първа среща. Поне аз оставам с такова впечатление от написаното.
Мъж съм, и много по- силно впечатление ми правят жени, които не правят секс на първа среща, жени които са по- скромни и срамежливи, които искат първо да опознаят човека на среща, а не да му се хвърлят веднага.
Просто жени, които веднага започват с леглото не ни правят добро впечатление и от там не искаме да се задълбочаваме после.
Каза, че си от малък град. Можеби ако често ти се случва да спиш с мъж на първа среща, може вече да ти се носи славата на по- лека жена. Помисли над това.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dd42056fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   "Прекалено грозна ли съм, прекалено тъпа ли съм, без чувство за хумор ли съм". Не, просто си по-лесна и от Полша(потърси меме-то в интернет, за да разбереш, ако го разбереш). Сигурно като мъжете спят с теб на първа среща, после очакват да им родиш деца и мислят, че си супер сериозна. Особено пък в малък град, където най-вероятно всичко се знае. Казват си момчетата, мечтая си да имам деца и семейство с жена, която пуска на първа среща. Може да сме много модерни днешните хора, ама виж как имаме все още предразсъдъци за такива неща. Повярвай ми, всички имат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f44084630f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хаха чак се чудя дали това го е писала жена или пак е някой чичо дето си вихри фантазиите. Някакси не е в стила на жена да пише как спи с всеки на първа среща. Яко намирисва на фалш цялата история хаха.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f44084630f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Тази история яко намирисва на фалш. Не е в стила жена да пише как спи с всеки на първа среща. Някой чичо пак си вихри фантазиите.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7b5d54749d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Срещаме се, разсъбличаме се в леглото и до там... ". Абе моме, ти кой искаш да ти върже, като на първа среща си даваш котето? Ние на момичета, които са порядъчни им търсим кусурите, а какво остава за момиче, което се съблича на първи срещи с някакви кочове. Взимай се в ръце, надявам се че си много повече от това, което си написала че си!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d0f66d465d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж ся,
По това, което си написал(а), изглежда, че или си наистина наивна, щом на 26 не си срещнала полезен съвет от приятелка, кое как става в живота (ако нямаш или не се разбираш с родителите си), или изобщо не си момиче, а си някой зевзек, дето се е**ва с публиката тук.
Все пак, ще ти предложа алтернативни решения за поведението, за да можеш да си избереш нещо, така да се каже:
1. Малко е трудно да кажеш "поживях си, научих, че мъжете търсят кефа навсякъде, където им падне, иа з също се накефих, ама взе да ми омръзва, пък и връстничките ми друсат дечурлига, докато аз си чеша рунтавелата нахалост. Давай да спирам с тая скука и да се кротна със семейство, като останалите. " Щом си в малък град, село, че даже и в София да си, бъди сигурна, че любезно усмихващите ти се съседи и познати, зад теб споделят помежду си, а и с други: "онази ли? С нея няма проблеми. "Наше момиче е. " И да ти кажа, това е лекият за възприемане вариант. Цинизмите са значително по солени. Ето защо, където и да си, ако искаш нов живот, ти е нужно ново място. И ново поведение. Всички харесваме "лесните" момичета, но нали сме си балканци -не ги искаме у дома си, а само в леглото -на път, в хотел, в бардак, на плаж, на дърво, където и да е, но не и да отглеждат децата ни (освен почасово, но и това не е сигурно).
2. Ако държиш на мястото, където живееш, не е невъзможно, но ще ти е по трудно, след като всички те познават. У нас битува пословицата "Бивша к** няма". Това ще ти е голям проблем, но не и нерешим. Има мъже, които предпочитат точно сериозния сексуален опит, но трябва да забравиш за секса "за една нощ". Ще ти се наложи да прилагаш правилото: "Кой е**, е**! Мара вече не е к**! Лично познавам поне десетина отказали се к**ви, и няма нищо лошо или неприемливо в тях, но познавам и такива, които само се заричат, след това не устояват на инстинктите си и прожалят живота на собствените си деца.
3. Ако си зевзека от навеяния в поста ти стил, живей със здраве и с пожелания да срещаш повече (бройки) такива момичета, за каквото се представяш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker