Южно-корейските мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Южно-корейските мъже
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 4735 пъти
Здравейте, на 25 години съм, пише ви фенче на южно- корейската култура. Забелязала съм, че в тази страна маниерите на ПОВЕЧЕТО мъже към жените са доста по-добри от тези на нашите. Преди една година посетих Южна Корея и останах с това впечатление в маниерите на хората там. Много са учтиви един към друг, но най-вече ми допадна отношението на мъжете към жените. Големи джентълмени са и то при това красиви и сладки, просто имат силен чар, който въздействат силно на повечето жени, убедена съм, че не съм единствената българка така. Там представителите на силния пол се отнасят с жените като с богини. И дамите също към тях се отнасят добре. Също така там мъжете са много, много поддържани. Особено ако става въпрос за брада, мустак и всякакви други косъмчета по тялото. Е, освен веждите, разбира се. И за това, ще си слагат грим, то не е нещо фрапантно, просто са поддържани. Повечето известни си слагат гримове по лицето, не говоря само за азиатците. Та.... относно мъжете към дамите... Тук обикновено едно момче, за да впечатли момиче, го прави по по непривлекателен начин. Също така тук жените се представят за леки, в повечето случаи, докато там един мъж впечатлява жената по.... не знам как да го опиша, може би по по джентълменски начин и не бързат да преспят с момичетата. Там романтиката се усеща и без много интимности. Другото което е, че почти не псуват, най-много ако са ядосани за нещо, но никога няма да ви напсуват в лицето. Просто ми се искаше и тук мъжете да бяха джентълмени, но вече според тях това вече не е на мода, а по скоро секс флиртовете. И само да вметна, че там имат казарма, после ми викайте, че били гейове и не знам си какви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5a75a2264c
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

1.   Не забравяй обаче, че:
- С малки п...и са. За средностатистическата българска кофа дори неусетни или трябват няколко наведнъж
- Има много травестити, при които полът се определя трудно
- Както каза, величаят жените и са джентълмени. На българската мома обаче и харесват големите батки-надутковци, умеещи да въртят винкела и да псуват. Признай, че и при тебе е така, поне малко.
- Не са чалгари, което си е недостатък
- Пиенето не го умеят, от 100 грама нашенски концентрат са труп. Това впрочем важи за всички азиатци.
- Само разни Кии и Деута карат. Друго си е БМВ тройка 95 година.

Каквото и да говорим, българската мома си сака нашенски .й.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0a2031878b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   За твое щастие, броят на гейовете в Българиоя нараства с притеснително висок темп, ще намериш твоя човек. Горе главата!!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 874aab88ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Азиатската култура е велика. Там, обаче, има една многоизмерност и противоречивост в отношенията, искам да кажа, че ако жената не оценява любезността и джентълменството на мъжа и си позволява повече, отколкото й е предписано, той, според същата традиция може да обърне другия край на тоягата и да я попилее от бой. Такива ми ти работи. Там жената трябва да е много, ама много внимателна в отношението си към мъжа, защото иначе санкцията е жестока. Именно затова аз пък съм се насочил към корейките, китайките, тайландките, може би донякъде японките. Там жените са класи над българката именно в отношението си към силния пол. Оказват му голямо уважение и респект. Затова и не ти е неудобно към такива жени, да проявяваш галантност, която българките много рядко оценяват. Българките, направо казано, се опростачиха до немислими размери и представляват една отблъскваща жалка картинка. Тук, нашенките, асъл, ако ги напсуваш, повече ще им допаднеш. Това азиатската култура е в съвсем в друго измерение. Конфуций, другите философи, традициите... - всичко това е съхранено и се спазва. Единственото, което не ми харесва в южно-корейките, е, че едва ли не всяка втора си е правила един или друг вид пластични операции. На това съм принципиален противник. Освен това, в Южна Корея много чудновато се преплита национализмът и анти-американизмът с другата крайност- маймунското подражаване на западния начин на живот. Този парадокс много добре е отразен и осмян със сарказъм в прочутия хит на Сай "Гагнам стайл".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a13380615b
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Супер дайвай ги насам че тука наште мъже за чеп за зеле не стават.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 30512b9516
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Eх, завиждам ти благородно, че си ходила там. Надявам се и аз да отида, за да добия представа. Мъжете се поддържат да и това прави впечатление. Не важи предполагам само за идолите, които и ги гримират, за да изглеждат още по-добре. И сериали съм гледала, макар и малко, и смятам, че наистина са доста добре поддържани. Но то и самата им раса е такава. Дразня се, когато започнат да ги плюят, че били гейове и т.н, само защото изглеждат добре. За мен лично са доста сладки.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 86becc142b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото ти се иса ама не. Тия са педали.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e98e40152c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Щом казваш...Принципно азиатските мъже не се котират особено за разлика от жените им...Учил съм в САЩ, където има много азиатски студенти, та там много корейки, японки и китайки си хванаха гаджета бели мъже, докато обратният вариант въобще не се срещаше. Обикновено жените въобще не ги смятат за привлекателни...но всеки с вкусовете си.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f13b9c59ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Пикли като тебе няма да търсят истински мъж, а ''джентълмен'' който да ги издържа и боготвори, не знам какви маниери и отношение ми говориш точно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 16798767c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

10.   Ебаси колко фалшиво звучиш, явно темата за азиатките ти е влязла под кожата и искаш да си го върнеш :-) Между другото само за информация - корейците изобщо нямам впечатление да се отнасят добре с жените си. Нещо повече - Южна Корея е една от страните с най-масова проституция, дори си имат витрини за това. Още нещо, вече знаем как феминизма деградира отношенията в обществото, но в азиатските страни ефекта е дори още по-голям, например Япония изчезва поради явлението на т.н. herbivore men тоест това са огромната маса от днешните японски мъже които не се интересуват от жени и не искат да имат връзки. Те казват, че връзките са твърде сложни и оплетени и не могат да се занимават. Предпочитат да играят компютърни игри и да гледат манга филми, дори си имат любими анимационни манга героини и си представят, че живеят с тях. Нещо повече - имат технологични устройства с тези любими манга героини в които са инсталирани реплики и тези herbivore/тревопасни мъже си общуват с тези устройства и дори са влюбени в героините които се пресъздават от тези устройства и смятат, че имат пълноценни връзки с тях. Съжалявам, но феминизма и женските очаквания и претенции прецакват всичко до което се докоснат и всичко в обществото се разпада без значение от местоположението. Докато мъжете и жените не се обединят против либерализма, феминизма и подобните им извращения, разпада в обществото и нещастието ще се задълбочават докато се стигне до срив на този цивилизационен модел.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 81bb6e5dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Обаче имат малки тутурутки. Това е от огромно значение и другите качества, които им приписваш, не могат да го компенсират.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 242e5269e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

12.   Авторке, темата ти (не става ясно въпроси ли задаваш, мнение ли искаш, или споделяш такова?) може да се обобщи със следното ти ключово изречение:
"И дамите също към тях се отнасят добре."

Хайде да започнете (мнозинството от жените) да се отнасяте добре с мъжете, в което включвам и да не гледате на мъжа като на ходещ портфейл и да чакате (любимото ви занимание - чакането) да бъдете черпени, ухажвани, да ви се угажда, вечно на вас да се обръща внимание, мъжът да диша с идеята да ви е все на вас удобно, а на него не, и после ще си говорим за отношението на българския мъж, произтичащо от женското отношение, накратко описано в настоящето изречение. :)

Мъж съм, но не се заяждам с жените, а давам повод за размисъл, тъй като ти хубаво пишеш за "дами", но почти никоя българка не е дама, а дори напротив - повечето жени под 30 години са се специализирали в хитрости и преследване на личен интерес, мързеливи са и основната им цел е как да се възползват от парите на мъжа. Ето от това тръгва всичко. Естествено, че оставям едни 5-10% за свестните българки, но сред по-младите от тях дори и 5% е твърде голям дял. Тези на по 40 и повече години са в по-голямата си част свестни, но някои от тях са такива, не защото по природа са си свестни, а защото вече са поостарели, с някое килце отгоре, понатрупали горчив опит с мъже-играчи (усетили са, че от твърде голямо чакане и преследване на принца на бял мотор най-много да стават краткосрочна редовна бройка на батките) и като цяло не се чувстват вече така харесвани и конкурентни на по-младите жени.

Един мъж преди 40-те, който желае в България да има в пъти повече млади ДАМИ, вместо мързеливи хитри търтеи!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0ce3bc67a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Че хвани си един кореец. Като искара 8 см. ще ревеш. Ама знае ли се...може да ти купи айфон

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8a5bfe15ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Номер 10 няма какво да се добави, хубаво е че има хора с такова мислене.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 755a8780e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Един приятел спечели един конкурс преди няколко години и ходи в Южна Корея. Това е държава на контрастите. Там тоя приятел се нагледа на много работи.
Не всичко е като по корейските филми, действителността е доста по сурова. Бих казал, че филмите им (въпреки че и аз чат- пат гледам някой корейски филм) са доста пропагандни.
Изискани джентълмени правят всичко за жените си, интересуват се от желанията им и тн. чиста пропаганда и манипулация, на която доста млади момичета като теб се връзват.
Корейците не се отнасят толкова добре с жените си, самата им култура, ценности и тн. е леко расистка. Корейците си търсят само корейки.
Доста от така наречените секси мъже в кино и поп индустрията са с пластични операции. Средностатистическият кореец изобщо не изглежда като по филмите. Има стряскаща тенденция, че всяка пета жена или мъж се подлага на пластична операция, за да изглежда точно като К- поп звезда, което за мен е доста болно.
Младо момиче си, сякаш леко наивно, като искаш търси си корейският принц, но да не останеш разочарована.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1cdaf3bdb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Виж колко теми има за чужденци - какво мислите за корейците, какво мислите за англичаните, германците, кенийците ... Една тема няма да похвалят един български мъж. Все търците чужденец, да се уредите с добра партия ей така, защото сте прекалено красиви, за да работите.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 24cfbbdf62
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Едно посещение в Корея и 2 корейски филмчета и вече корейците голяма работа. Като не си им сърбала попарата, е лесно да ги идеализираш. Много наивно разсъждаваш. То ако живота беше като по филмите и песните, ехеееее... Стъпи малко на земята.

А и те корейците боб ти хвърлят от кое време да дойдеш в Корея, че да те вземат за жена и да те глезят по цял ден, пък ти само да красиш домвете им. Нерде Ямбол, нерде Истанбул.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 242e5269e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Някой трябва да е с наистина слаба психика, за да се поддава така лесно на облъчваща пропаганда от филми и общи догадки.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fb32e7b5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

20.   Някои от коментарите потвърждават за пореден път, че българинът е ориенталец. Жената не те ли гледа като послушно кученце в очите, е долна и златотърсачка. Трябва да ти се върти на пета за всичко, а Бай Ганьо само ще виси пред компютъра или пред телевизора и ще дебелее. Или ще се запилява с авери или ще се сваля с други мацки. Но от жената не трябва да се чува звук. Слезте на земята! И после защо никой не ви отразява за нищо. Българинът не знае как да се държи с дама.

Да, номер 12. Има дами, както има и кавалери. Но не са в кварталното кафе, мола или на пейката пред блока. Или по баровете и чалготеките. Истината е, че тайно точите лиги по кифлите и ако ви падне такава, ще я уважите. Но иначе ги плюете. Толкова мъже сами си плюят в лицето и стават за смях.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6a4777bdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   От авторката:
Наясно съм, че там наистина пластичната хирургия е популярна(или вече не толкова? ) и доста жени са се подлагали на нея, както и мъже. Но има нещо, което не мога да си обясня... Щом пластичните операции там са популярни, защо тогава вече започнаха да говорят за това, че не трябва да си правят, че трябва да си естествен, че сме си красиви сами по себе си, красивото е това отвътре, а не отвън. Знам, че и някои от известните личности също имат пластични операции, но не само там, нали? Ами тук? Бол от известни певици, които слагат филъри по устните като маймунски дупета, силикони по гърди, по скули и незнам си къде още. В Корея песните им дори са сладникави, не сексапилни. Е, добре де, има тук-таме някоя песничка с по сексав клип, но тук в България бол от певчески изпълнители, които се разголват и недомислени текстове. И това са пример за по малките? И нашите моми искат да подражават на тях? ! Не знам, може би от западняците следваме този пример? Междудругото отново за корейските мъже/момчета, там просто на вид са по нежни, но това не означава, че са някакви женкари с кашкавалени ръце! А това, че са им малки, най-важното ли е? Интимността ли е най важното в една връзка, или уважението, доверието и обичта? Сега до номер 1. Батките с бмв-тата ли само могат да впечатлят повечето момичета? Ето това ни е проблема на някои ни мъже, че не знаят по какъв начин да спечелят момичето, което харесват, например. Не става само с лъскави неща, кръчмите, чалготеките и така.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6a4777bdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Ама и вие сега как ми размътихте главата! Дали наистина корейските сериали, изпълнителите, държанието им са примамки за нашите очи?? А всъщност в реалност не са такива учтиви, добронамерени както ги представят..?

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1a08540c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Повечето български мъже не се грижат за външния си вид. Обикновенно грижата за външния вид е съпроводена със вземане на анаболи и ходенето с прическа нула номер. Голяма част от мъжете в България не са джентълмени. Един приятел караше нарочно гаджето му да е на диета за да може да плаща по-ниски сметки в заведенията.

В Корея мъжете се грежат изцяло за външния си вид. Като се почне от плочките и се стигне до косата. Също в Корея и жените се грижат и изглеждат много по-красиво от фолк певиците в България.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 31135ba96f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Това, което описваш, по-скоро ми изглежда като сюжет на корейски сериал.
Гледала съм няколко такива сериала, и там мъжете се държат по точно този начин. Дори едвам ще ги видиш да се целуват. Но и когато това стане, целувката не е страстна. Дори рядко е с език. И това е главно заради аудиторията, гледаща сериалите, която е предимно женска. Те предпочитат тези сладки и мили моменти, където човекът се грижи толкова добре за момичето. Нещо, което е доста пресилено и напълно нереалистично в реалния живот.

Със сигурност има и мъже, отнасящи се добре с жените. Не че ги няма изобщо. Просто са по-малко.
То и тук има такива, както и на други места.

От едно посещение на дадена страна, не е достатъчно да се разбере как се отнасят един към друг хората там и т. н..
На пръв поглед, може да ти изглежда всичко перфектно.

За външния им вид е ясно. По-горе няколко човека са го споменали вече. Но не всички са толкова поддържани, нито пък толкова добре изглеждащи, като тези в сериалите и музикалните клипове, по които доста момичета примират.
Иначе не е лоша страната за екскурзия, макар че предпочитам Япония в пъти повече.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2f1caab2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Номер 12, напоследък все попадам на мнения как жените се интересували само от парите, от материалното, търсели само богати и красиви мъже, а останалите били пренебрегвани. Това важи за младото поколение - да, но как пък само за жените? ! Искаш да кажеш, че алчността като качество е само при жените ли, това е смешно... Или че жените гледали само външния вид. За много повече жени това не е така, за разлика от повечето мъже. Сега за младите е приоритет да си живеят доста "нескромно", отколкото да имат (повече от едно) деца и все пак не ми казвай, че мъжете искат повече деца, а жените - не. Всички тези качества са характерни за младите поколения, ама защо някои мъже ги преписват само на жените...
По темата не знам какво да кажа... Интересно ми е само авторката как от една екскурзия разбра толкова много за корейците. Може и да е така, просто ми е интересно как един турист може да опознае толкова добре манталитета и семейния живот на местните.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9fccc06430
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Пичове замислете се защо момичетата не харесват нас, а всякакви други чужди изроди. В Англия има безброй случаи на истински англичанки, които се влюбват в забулени талибани, само като пример го давам.
Няма как момиче да хареса безродствено мекотело с голямо самочувствие и скъпа кола от тате, като спука гума даже да не знае как да развие болтовете за да я смени.
Бъдете истински българи, патриоти, имайте мъжко самочувствие с поне единица покритие. Когато видите слаб в беда помагайте, не се крийте като мишоци, защото напоследък българите станахме наистина мишоци. Хора с ланци и татуси като видят някаква несправедливост подминават.
Замислете се за Левски и защо дори по времето на турското българите сме имали по-добра демографска оценка от сега.
Успех, дано все по-малко българи прибягват до азия за да търсят принцовете!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 717a2cf7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Гледал съм много азиатски дорами и съм съгласен с теб, че те са друг вид хора, много по чисти душевно даже и да са наивни! Аз не съм кореец или японец, но също съм много наивен и романтичен, което не смятам за свой недостатък напротив горд съм че съм точно такъв на фона на цялата селяния и чалгария навсякъде! Нормално е да търсиш мъж, който ще се държи с теб като с богиня, а не като с боклук или бройка, и аз не разбирам подобно отношение, ненавиждам го! Мен също са ме обиждали много, че съм приличал на обратен, защото съм много слаб нямам мускули, нямам и косми, правя си косата на кичури и ползвам мъжка козметика, достатъчно съм възпитан да не се държа с една жена като говедо и точно това ми прави проблем в една говедарска държава като Бг! Предпочитам да съм себе си и да съм нежен и мил с жените както според мен трябва да е всеки мъж, а не да се правя на животно и да си падам от нивото заради това, че разни примати щели да си мислят за мен разни си техни приматски тъпотии..!
Да, за мен момичето което съм избрал да е до мен и моя партньорка е богиня, защото аз съм човек и имам чувства, не съм да се изкажа в "техен стил" - коч който да мисли само какво да яде, къде да сере и къде да си го ръга! И да си го сравнява колко му е голям! Това е смешно и жалко и се радвам че родителите ми са интелигентни хора и са ми дали друг пример! Съветвам те да си търсиш нормално момче, независимо какво казват за него масата от идиоти, един истински мъж никога не наранява хората до себе си, независимо приятели, приятелки или деца или даже непознати, ако е мъж ги обича и иска те да са ок тогава и аз съм ок, остави хейтърите да си хейтят, те затова са сами и нещастни! И винаги ще завиждат на хора като мен и теб! Да не ти пука!

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6a4777bdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Номер 28, много ми харесва как мислиш! Трябва да има повече мъже като теб! Браво!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6bebc14224
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Кажи и за севернокорейските нещо, защо ги разделяш така?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 242e5269e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Авторке, задай собствения си въпрос към болшинството млади българки. :)

"Интимността ли е най важното в една връзка, или уважението, доверието и обичта? "

Къде ги видя тези млади нашенки, толкова търсещи уважение, доверие и обич? НЕ ми отговаряй с примери за 50-годишни лелки - при тях е ясно какво могат да дадат и какво търсят. Кажи за жените в детеродна възраст, които все се оправдават, че търсят добре уреден с пари мъж "заради отглеждането на поколение". Като искат да отглеждат децата си, да се хващат да бачкат здраво, наравно с мъжете, а не да чакат наготово! Готованки - много, работещи жени нематериалистки - малко. Почти всичките от тези повлекани търсят висок, едър, черпещ и плащащ мъж с хубава кола и по възможност собствено жилище, ама да ги има още на 25-годишна възраст, иначе бил комплексар, мухльо и льольо. Ако няма кола, за 90% от младичките пикли мъжът сякаш не съществува. :) Ако пък той е под 185-190 см, е още по-несъществуващ за тях, пък ако ще и пиклите да са някакви почти джуджета с 1-2 глави по-ниски от него. Не, те искат мъжът до тях да е по-мъж от мъжете на другите жени, за да ѝ завиждат и да не ѝ се налага да работи. :) Това го знаем повечето млади мъже, особено тези от нас, които преди не сме нямали коли, а сега имаме и пределно ясно виждаме грозната разлика в отношението на едни и същи жени към нас, в зависимост от материалното ни състояние и придобивки. И не говоря за някакви свръх красавици, а за обикновени жени, които се целят твърде нависоко, без да имат покритие. Разберете най-сетне, че като имате един отвор в повече от мъжете и заради това сте обградени от кандидат ебачи (които вие услужливо наричате "ухажори", за да ви се помпи самочувствието по изкуствен начин), това не ви прави велики. :) Да, съгласен съм, че и вие виждате много мъже простаци около себе си, но защо така упорито не искате да забележите непростаците около вас? :) А, да - те не са принцовете на бял кон от мокрите сънища, нямат татуировчици, не са нагли дървари, нито колата и доходите им са от онези луксозните, каквито вие искате. И после елате пак да си говорим за "уважението, доверието и обичта"!

Като толкова ти харесва да възвеличаваш южнокорейските мъже, какво пускаш тема тук, а не си хукнала все още към Южна Корея да си хванеш някой от онези като от филмите им, за да те обича и гледа като писано яйце? :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c0dae903e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   №26, авторката никога не е била в Южна-Корея. За да си даде по-голяма тежест на темата тя би трябвало да каже по каква причина е заминала, колко време е била там, с какви хора е разговаряла и на какъв език, в хотел ли е стояла или в някакво семейство, или пък е била на гости на някакъв мъж. Когато има такава информация ние наистина ще ѝ повярваме на впечатленията ѝ от тази азиатска страна, но тя не споменава нищо подобно, сякаш това е кой знае каква тайна. Авторката е гледала някои корейски филми или сериали и от тях си прави генерални заключения, които въобще не отговарят на реалността. Но тя обича да се представя, че тя ходи надлъж и нашир по широкия свят. Била е из цяла западна Европа, в Русия, а може би е била в Китай и Монголия само дето още не е имала причина да спомене за тези ѝ пътешествия. Най-много ме изненада последното ѝ изречение от темата: "Че там имат казарма, и после не ми викайте, че били гейове". Как авторката разбра, че където има казарма там няма гейове. Навсякъде има гейове, но в казармата има код на поведение. Не може един гей в казармата да се дупи наляво и на дясно. Ей това изказване ми говори, че авторката си няма никаква представа за Ю. Корея, освен това което е гледала по корейските сериали.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 50563c431c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   31 - жените, които са работещи и независими нямат нужда от мъже с прекалени изисквания, каквито, изглежда, са повечето коментиращи от мъжки пол тук.

Ако жената има достатъчно възможности да отгледа дете сама за какво и е някакъв ревнив и хленчещ готованко?

Повечето мъже не си дават сметка, че раждането и отглеждането на дете - поне в първата година, си е тежка работа.

Значи не стига, че тя трябва да си износи и изгледа детето със собствени средства, ами и да прислугва, да е секси и поддържана, да не мрънка. А вие какво можете да дадете в замяна, номер 31?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 242e5269e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Номер 33, номер 31 съм. Ще ти отговоря кратко и ясно - написал съм какво мога и какво не мога да предложа на една жена в тема номер 133344 със заглавие "Какво за жената означа един мъж "да ѝ носи тръпка"? ". В самото заглавие съм допуснал правописна грешка, но хора сме - грешим. :) Поздрави!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 92268a466d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Мъже, айде стъписайте се на земята най-накрая и започнете да се грижите малко за себе си! Това един мъж да оформя веждите си, да се грижи за кожата си, за косата си НЕ Е ГЕЙСКО! Не разбирам какво ви харесва да ходите като някакви урангитани или като някакви баровци дето само искате жени за е**не? ! Да приличаш на богат мафиот не привлича жените! Тях ги привлича поддържаните интелигентни мъже(е поне повечето)
И вземете да се научите какво е романтика, а не на втората среща да си легнеш с жената.

Вече МНОГО форуми се изпълниха за корейците!

Българския народ ще е пропаднал, докато в музиката нашите изпълнителки мязат на въздух под налягане, с напомпани джуки, дупенца, гърди и където и да е било, защото подражаваме на тях. И най вече, като се държат и обличат като първата проститутка. Не им ли омръзна така да си продават телата??

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9bb0201ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Значи ще се изкажа малко в страни от темата. Авторката -серьозно ли жено ти си на 25. Забелязах тук в сайта доста пишещти на не малка възраст да звучат детински. За жалост главно жени. За жалост защото и аз съм жена. На 39 г. със син на 20. Сина ми няма вили могили. Има двама родители -прости бачкатори. Не е оставен и няма да бъде винаги ще подкрепям детето си но.. Излетя птичето, . замина на 19 г. за чужбина. Да работи. Самоиздържа се не хленчи. Научихме го, че мъжа е мъж за да подсигури гнездо и още много други разбира се. Но като чета тук се чудя. Коя ли горска сойка ще му разпердуши живота. Коя ще доиде и ще чака на готово. Коя ще го предценява по това колко няма. А не по това как е възпитан и че никога няма да легне на чужд гръб или да се откаже. Много сте прости момичета. И сте мързеливи. И пушите и миришете на вкиснато защото като мъже фиркате. На 39 съм не на 109, но къде ги търсите тия мъже като вижте се какви жени сте.
Да не излезне че съм злобна бъдеща свекърва само ще спомена, че имам и дъщеря и я възпитавам найстина да е равна на мъжа. А не да е равна само в правата, но не и в задълженията.
Ако искаш романтика трябва да знаеш и как да я провокираш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker