Трябва ли да крия миналото си пред нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ли да крия миналото си пред нея?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1719 пъти
Искам съвет за много неща, но това е последното за което ми е много трудно да говоря, и мисля че има връзка с много неща от живота ми преди. На 22 съм момче и майка ми ме е оставила с баща ми когато съм бил малък и има друго семейство в друга държава тя е избягала от него имат и 2 дъщери, баща ми никога не ми позволи да я търся, аз го направих във фб и тя не ми отговори.. беше ми много гадно, търпях му всяка вечер да се напива като изрод и това което е набрал да си го изкарва на мене и бой и обиди. Бил съм много сдухан заради него и в училище, а момичетата ме сваляха най много от всички от класа ми и това дразнеше другите момчета това ги караше да ме тормозят, а с момичетата просто съм ги разкарвал като съм се държал гадно, и от срамежливия "сладур" се вкарах в едни тъпотии с дилъри на дрога и по арести, и почнах да го правя с всяка, знаех че искат да натопят един приятел и по това време когато са го пребивали аз бях с една кур. ва и не ми пукаше, а знаех какво става беше ми много ясно, те ме биха и мен после че отказах някои неща, бяха ми скъсали дрехите и ме биха гол, заплашваха ме и се крих в нас много време, баща ми ме натрепа и той че съм се забъркал, и избягах при един приятел още съм му супер благодарен, че ми даде всичко и че спя и ям при него. Хванах си и гадже от неговата компания и наистина много съм хлътнал по нея, тя е страхотен човек, но ме пита неща които не искам да знае! Лъжа я, че съм му братовчед и мисля че не трябва да и казвам това което аз самия искам да забравя. Има ли смисъл да знае тя какъв съм бил когато искам да започна на чисто с нея? Това ми е въпроса, нали миналото е минало и всеки е правил грешки в живота си, трябва ли човека който обичаш да ги знае или е по добре да излъжеш и да продължиш напред?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 68949a8e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам връзка от 3 години. В началото си споделяхме истории от миналото, бяхме предпазливи и подбирахме думите си, но се старахме да казваме истината. С времето станахме по-открити. На този етап знаем всичките си срамни истории, всички лоши неща, в които сме се забърквали, всички малоумни решения направени в отсъствието на здрав разум. Ако мълчахме в началото, никога нямаше да се осмелим да навлезем в подробности и никога нямаше да се опознаем напълно. Той също е имал тежък живот, сбивал се е, спал е с момичета за по една вечер. Ако се бяхме запознали няколко години по-рано, нямаше да издържим и месец. Излязохме на първата си среща като двойка и той ми сподели, че не винаги е бил добър човек, че е правил неща, с които не се гордее, каза ми, че ако изобщо ми ги сподели, то ще стане с течение на времето. Радвам се, че беше открит пред мен, защото го обичам и държа да знам миналото му. Не си длъжен в самото начало да излееш цялата си чернилка пред момичето, но няма да е лошо тя поне да е наясно, че имаш сложно минало с лоши случки в него. Кажи ѝ, че започваш на чисто с нея, че осъзнаваш грешките си и няма да ги допускаш отново. Помоли я да те разбере и да те опознае. Сега се опитваш да си друг човек, но никога няма да изтриеш миналото си, а ако някой те обича, той ще обича всяка част от теб и ще остане.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4ffca5c830
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тези неща излизат наяве рано или късно, а особено щом се познавате от обща компания, все отнякъде ще дочуе. Най-добре е да го разбере от теб.
Друг е въпросът, че когато наистина обичаш някого, както ти твърдиш, и искаш да градиш връзка с него, тя не трябва да бъде започната на основата на лъжа. Да обичаш означава да познаваш всяко кътче от душата на другия, включотелно и най-лошите (особено най-лошите), и пак да искаш да си до него.
Според мен трябва да се разкриеш напълно пред нея. Ако наистина те обича и ако наистина тези истории са в миналото, както твърдиш, това няма да я отблъсне.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5bac9eb021
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се дръж като преди 50 години. Ще я загубиш. Разкажи и, потърси помощ за да излекуваш травмите, а не да ги посипсвяш с пепел. Утре ти подсъзнателно ще си като развитото ти семейство.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8a123f03ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако не те пита, не казвай или и кажи с две думи нещо, че миналото не е важно, че всеки има някакви грешки.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a1772b4011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не й казвай строго секретни неща! Знай си ги само ти! Някой ден може и да се разделите-и после тя ще разпространява тайните ти на Сульо и Пульо! Я се вземи в ръце и недей да разлайваш кучетата, защото един ден ще съжаляваш, но времето назад няма как да върнеш! Преди всичко тя не ти е майка, а някоя си от улицата, че да й гласуваш такова доверие! Аз ако бях на твое място, щях да й кажа да не си пъха носа там, където не й е работа! Аз по принцип не го правя, но имам ли гадже, ще му кажа да не преминава границите на моите тайни! Просто не е редно! Желая ти успех!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 56922a2daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миналото е минало но е основа за бъдещето и избягване на възможноста да ти се налага да отговаряш на въпроси които не искаш тогава когато е неизбежно защото тя по случайност ще научи истината и тогава не се знае как ще реагира а сега е много вероятно да оцени думите ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5939aef515
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Непогрешимата женска интуиция" отново в действие.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9a8c382b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако можеш да й имаш доверие, по-добре й споделяй. Бившия ми беше така - почти нищо не знаех за него преди да бъде с мен. А той знаеше всичко за мен. Ксто го питах нещо отклоняваше темата, което ме ксраше да се чувствам гадно, защото той не ме усеща като човек, с когото може да споделя каквото и да е.
Сегашния ми приятел е пъшна противоположност. Още от първите ни срещи си споделяхме адски много неща и за една година сме се опознали доста и вече дори си допълваме изреченията и се разбираме и без думи. Знаем си кирливите ризи, първите ни разговори дори зспочнаха със Какво искаш да знаеш за мен? И последва изреждане на аз съм еди си какъв чоеек еди си какво мразя, харесвам... Той също не обича да споделя по принцип. В това отношение е по-затворен и ако му има нещо няма да го каже на всеки дори на хората от компанията му, но с мен си говори открито и ми споделя много неща. Говорим си не само като гаджета, а и като най-добри приятели.
Казвам ти да й споделяш, защото това ше я накара да се чувства много специална. По-добре й кажи сега, отколкото изведнъж да чуе нещо от някъде и тогава ще стане по-зле.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e01c13eefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма такова нещо като започване на чисто. Тези неща са се случили с теб, независимо дали гаджето ти знае или не. Ако пазиш тайна, ти си самовнушаваш, че е "начисто". Тя ще разбере в един момент. Но проблема не е в нея. Трябва да мислиш повече. Ти не си виновен за родителите ти, но си вече голям и можеш да всимаш сам решения какво да правиш или да не правиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker