Мъжките лъжи към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96325)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22646)
 Секс и интимност (11203)
 Тинейджърски (20160)
 Семейство (4813)
 Здраве (7772)
 Спорт и красота (4051)
 На работното място (2140)
 Образование (5883)
 В чужбина (1290)
 Наркотици и алкохол (924)
 Измислени истории (736)
 Проза, литература (1492)
 Други (13043)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжките лъжи към жените
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1302 пъти
Темата е конкретна - лъжи, които се изговарят от мъже, единствено пред жени, с които - мъжете искат да имат нещо, било то - флирт, запълване на времето, неангажиращи взаимоотношения, просто секс за една нощ.

Следващото ниво е - лъжи към жената, с която искат сериозна връзка, лъжи към жената, с която имат сериозна връзка, лъжи към жената, за която са се оженили.

Споделете, жени - как сте били лъгани и за какво, не забравяйте да уточните в какви отношения сте били с мъжа/мъжете, как са се развили отношенията ви след разобличаване на лъжата/лъжите?

В началото на опознаването, най-честите лъжи, които са ми казвали са били за материалното им състояние, за което не съм питала, също и за професията им или позицията, която заемат. Винаги преувеличават. За намеренията им - често започват с 'искаш ли да се опознаем, защото те харесвам като човек', което е леко невъзможно, тъй като сме почти непознати... Лъжи относно семейството им, особено ако са от някое село (нищо против селата), лъгали са ме за родителите си, за бившите си и за това с какво се хранят, представете си :-D

Споделяйте на воля :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5f7e00064a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Откъде ги намираш такива?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ca7f9c62db
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Най-големите лъжи, които съм казвал на жена са:
Пъро:Не си глупава.
Второ:Не си грозна.
Трето:Не ме дразниш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ef5dbd2893
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Каза ми, че иска да живеем заедно, без реално да има такова намерение. Наричаше ме прекрасна и всякакви умалителни, докато ми изневеряваше.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5634b38899
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Ми аз като мъж гледам да не лъжа или преувеличавам, но наблюденията ми са, че жените предпочитат да бъдат лъгани за да се впечатлят. Ако им се кажат нещата както са си нямат много интерес, интереса им се изпарява и затова ги лъжат. Ако приемаха мъжете каквито са си без да ги преценяват и категоризират нямаше да ги лъжат, едното е следствие на другото.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7524cf2b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Преувеличават за материалното си състояние, защото очакванията към тях са високи. Нали трябва да са способни да издържат жена и дете. Ето, аз не мога, защото съм инвалид, и никога не съм имал връзка.
м34

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5da80ea585
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Лъгали са ме, че не са обвързани. Особено фрапантен беше един случай с иначе доста интересен мъж. Случайно интуитивно уцелих, че е женен, а той всичко си призна.
Един ме излъга, че не е девествен, явно се притесняваше. Тогава бяхме на по 20-ина години, нищо лошо. Още сме приятели с момчето.
Бивше гадже не ме излъга, а пропусна да ми каже, че носи очила. Не знам кое точно го притесняваше. Същият ми беше казал, че колата на баща му е негова. За мен нямаше значение каква е колата, обаче той явно искаше да ме впечатли. Връзката ни не издържа дълго, прекалено драматично приключи и то пак заради лъжи или по-скоро опити за манипулация от негова страна.
Като цяло рядко позволявам да ме излъжат, защото в повечето случаи знам с кого се забърквам, но все пак се е случвало. И жените лъжат много, да не се заблуждаваме. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7cab525353
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Ха странно що ли и жените са ме лъгали със същите неща, може да е съвпадение знам ли. Виж душа и мъжете и жените лъжат по един и същи начин нали с малки изключения поради наложения стереотип за мъжете и жените нали. Аз на пук на твоята тема ще кажа мен жените с какво са ме лъгали. Това че са самостоятелни и че не разчитат на когото и да било, парадират за умствен багаж, пък имат само 2 мозъчни кънки, материални облаги, ако са оборотни лъжат с колко са спали ако не са пък лъжат с колко много са спали не че ще съдя когото и да било относно това нещо но те все пак го изтъкват, лъжат относно живота си и ред други неща няма да намесвам лъжите които се изричат когато си във връзка не искам коментара да се превръща в роман.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 86d6be63b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Аууу вие жените много сте изстрадали бе... Жените в твоя случай не са много, пак се намери някоя която да преувеличава естествено... А нас като ни зарежете за някой със 1 инч по-голям или просто по-богат ние какво да кажем?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fca66436df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Честа първопричина за дадена лъжа е лош опит, бидейки искрен за това нещо.
Казваш, че мъжете лъжат за финансите се - жените издигнахте парите в култ и символ на успеха и естествено, че като го зарежат 2-3 ще започне да лъже затова.
Разбира се има и пълни идиоти, но много добри момчета започнаха да лъжат, след като виждат, че идиотите винаги печелят момичето, а добрите свършват последни. Просто копиране на успешен модел, а в "играта" на флирт, връзки и т.н, жените определяте правилата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 29431a2072
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Някои от нещата, които си споменала не са лъжа. Например:
" 'искаш ли да се опознаем, защото те харесвам като човек'"

Никъде не става въпрос за качества на характера, с които ти асоциираш горния пример. Харесва те защото си човек, а не птица, например. Въобразяваш си неща, които ги няма, заради надеждите и мечтите си. "Гладна кокошка, просо сънува", както е казал народът. Нахлепаните 1 звезди на мъжките критични мнения потвърждават липсата на връзка с реалността у някои жени.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e3e86c3afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Като питаш мъж защо лъже и преувеличава - ще ти отговори, че пак жените са виновни...
За всичко жените са виновни, да си знаете отсега, тази тема пак така ще се изроди.
Иначе мъж в дълга връзка ме е лъгал за следните неща - беше дълго време безработен, аз го издържах, уредих му интервю за работа (аз кандидатствах по интернет от негово име), излъга ме, че е отишъл на интервюто. Също лъжеше, че си търси работа.

Редовно закъсняваше за ангажименти и срещи с тъпи оправдания - закъснее 40 минути, каже че катаджии са го спряли. Идвам след малко беше най-често изричаната лъжа.
Премълча в началото на отношенията ни, че има дългове.
Често създаваше в околните погрешни впечатления - за пример - в момента е безработен, но нарочно ги оставя с впечатлението, че работи за себе си и има дребен бизнес.

В един момент започна да си пише с жени, естествено пак тъпи оправдания и там, не излизал с тях и т. н.
Веднъж намерих отворена опаковка презервативи в колата (без да става дума за употреба с мен) - и там няква тъпа лъжа издрънка, че знаел, че ще го напусна и затова искал да ме подразни, но сега съжалявал.

Е познайте, напуснах го и само съжалявам, че не го направих по-рано.
Неизпълнени обещания и т. н. - за пример, очакваше ме тежка ситуация, спор с работодател, исках просто да е наблизо за морална подкрепа, щом така или иначе няма друга работа - каза, че ще дойде и не дойде, намери си оправдание в последния момент.

В следващата ми връзка са ме послъгвали далеч по-скромно и за неща, които не са ме дразнили толкова много и не са имали чак толкова голямо значение.
Но от тази първа връзка ми остана някакво съмнение в хората и горе-долу добре развито умение да надушвам лъжи, манипулации, насаждане на вина и сходни прийоми.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 38bca3182f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Най-голямата ми лъжа към жена: Ти си много умна - а същата беше толкова глупава, че ви е бедна фантазията. Възпитание - не исках да ѝ казвам истината в очите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 28f6212080
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Подозирам, че ме лъже, когато вперва онзи познат ми поглед в очите ми и казва: "Толкова си красива, скъпа, просто не мога да спра да те гледам... " В превод: "Гладен съм, искам вечеря! Веднага! " Или сутрин: "О, колко ли мъже си мечтаят, когато се събудят, да плъзнат ръка по такива съвършени форми... " И аз си зная: "Кафе! Закуска! Веднага! " Много сте сладки, лъжльовци наши любими! Обичаме ви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker