Имам връзка с женен мъж. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам връзка с женен мъж.
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2068 пъти
Здравейте работя в магазин за алкохол и цигари от самото му начало съм в магазина и от тук започва историята от самото начало на магазина понеже е на една година идваше един господин на не повече от 30, всеки ден, всеки ден в продължение на месеци от скоро обаче се отпусна почна да говори повече докато един ден не ми предложи да излезнем съгласих се млад симпатичен мъж ми предложи среща защо да не приема разбрахме се след работа да се видим и мина срещата, само че в края на срещата ми заявява, че е женен в началото се шокирах и при следващото му идване в магазина просто се държах по студено, но нещо ме привличаше в този мъж, не знам колкото и да се опитвах да се държа студено, всеки път щом го видех просто губех ума и дума, нали знаете някой като ви влезе под кожата, а и той ми беше влезнал под кожата още преди да ми предложи да се видим. И така се стигна до втора среща, трета, четвърта и вече така 3 месеца. И тук вече става интересното при срещата ни вчера ми заяви, че иска да се разведе с жена си и че и казал, че има любовница за мен досега всичко беше и игра и не осъзнавах какво всъщност става, но ми стана доста зле като разбрах. Жена му не е искала развод, казала му е че е съгласна да му прости дори.. И нормално обича го най вероятно и нормално такъв мъж всеки би обичал.. Чувствам вина, която не знам как самата аз да си простя, голяма грешка направих 20 годишна пикла тръгнах да се занимавам с мъж на 30 години, мислейки че всичко ще мине и замине, но не влюбих се наистина и не знам какво да правя, ако аз му откажа да бъдем заедно, той ми заяви че отново ще се разведе с жена си понеже между тях било свършило отдавна. Аз го искам, но нормално ли е това чувство на вина, което от вчера не ми дава спокойствие.?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: ebfd7d596c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така ли иначе е щяло да се разделят един ден, щом той е предприел тази крачка значи не я обича, т. е това семейство е нямало да просъществува.
Абсолютно никаква вина не изпитвай!
Ти не си виновна, че брака им куца, явно не са един за друг.
Много изоставени жени ще ти дадат съвет да не се занимаваш с него, но не ги слушай

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 833beae7b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Историята е измислена от мъж, сори, ама си личи. Постарай се следващия път.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 84ebe95248
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Защо ти е това чувство за вина-няма смисъл.Сега ще изрита жена си заради тебе,след някоя година пък ще изрита тебе заради друга-танто за кукуригу.Само ако се видехте отстрани колко сте жалки...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b044033756
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди спокойна - няма да се разведе, поне не и заради теб.
Не ги слушай женените коцкари, те винаги се обясняват в любов, винаги оплюват жените си пред любовниците си.
Понеже си на 20 години, не си вряла и кипяла в това.
Почти всички с извънбрачни връзки не се развеждат, дори и да имат 3 годишна непрекъсната връзка, пък ти за някакви си 3 месеца.
Не се оплитай в мрежите му - Бъди достойно момиче, което не иска да бъде последната дупка на кавала.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 975ae84a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Решението е негово, ти нямаш вина. Той е мислил, преди да го вземе, не се тормози.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 289200a56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мило момиче, какво знаеш за този мъж? Какъв извод си правиш от следните факти:

- кани те на среща, въпреки че е женен;
- с лекота е склонен да изостави жена си след 3-месечна връзка с, както ти сама се нарече, 20-годишна пикла?

Достатъчно интелигентна си, за да разбереш, че такъв мъж спокойно може да те остави, когато види друга симпатична 20-годишна девойка.
Ако действително връзката му с жена му е била на приключване, той щеше да я е приключил вече. В началото на една връзка, да кажем максимум първите 2-3 години, двойката е твърде заслепена от физическото си привличане, за да обръща внимание на други неща. И точно затова много връзки приключват преди този период. След това идва осъзнаването, отговорността да си с друг човек. В добро и лошо, както се казва. Малка си още и нямаш представа колко е важно да имаш партньор до себе си. Казвам партньор, защото една връзка е партньорство, а не единият да носи другия на гърба си. Трябва да можеш да разчиташ на човека до себе си, а как ще можеш да разчиташ на мъж, който е зарязал жена си по такъв начин? Каква е гаранцията, че утре няма да се случи на теб?
В такава възраст си, в която ще срещнеш и други мъже, които ще искат да бъдат с теб, но красотата е до време и докато я имаш, избирай мъдро, за да не страдаш на 40. Инвестирай в себе си - образовай се, смени работата, пътувай, разшири кръгозора си... Мъжете няма да избягат, а точно този по-добре го остави, едва ли нещо добро ще излезе.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c9c79dd861
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В бъдеще ще те захварли и теб така и ще му бъдеш N-тата любовница.
Постави се на мястото на жена му.
Мъдрите хора са казали „не си вади онази работа там, където си вадиш хляба“
По - добре напусни или направи така, че да не идва в магазна вече.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3d4dc65d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Манипулира те, за да заживееш с чувство на вина, и да не го оставиш. Така ще си има съпруга в къщи, и млада любовница. Авторке, вярвай на опита на нас, по-зрелите жени-нито жена му знае за вас, нито ще се разведе. Но за да се убедиш, можеш да му поставиш ребром въпроса-не желаеш да си любовница, а съпруга. Щом всичко е свършило, нека се разведе и ти предложи нещо по-сериозно. Да видиш как ще избяга с 300. Малка си, неопитна си, и този мошеник си те балалайка както си иска.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d1354f9b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Със или без теб той ще се разведе, така че не знам за какво се чувстваш виновна. А и неговото реално не е изневяра, щом връзката с жена му е изчезнала и щом е бил честен с нея.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bfea210f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Влязал ти е под кожата, защото най - вероятно не излизаш често в свободното си време. Започни да излизаш повече и сред мъже, да общуваш повече с мъже и ще видиш как ще почне да ти минава. Сега просто си се капсулирала социално и от там емоционално и това те прави податлива по - лесно да се прехласваш или както си се изразила 'влюбваш'. Знай, че това батенце просто иска да те мине и ще ти каже всичко, което е нужно да те предразположи за да му пуснеш. Той е емоционално и психически много по-обигран от теб - вече е бил на 20, има 10 години преднина, което му е дало достатъчно време да осъзнае вълненията и емоциите на човек на 20 и следователно знанието как да подходи към човек на 20-теб, за да пожелаеш да му дадеш това, което иска, но не получава от жена си.
Та, замисли се..
Ако не беше писала, че си се 'влюбила' нямаше да се хабя да ти пиша тези неща, а просто щях да ти пожелая Приятно чукане ;)

Послушай ме и започни активно да излизаш сред мъже! И защо ти е да се занимаваш с женени - един женен човек никога няма да е на 100 процента отдаден на теб, винаги една част от акъла му ще е в децата му, докато ти ще боготвориш всяка секунда с него, а през останалото време, когато не сте заедно ще живееш на автопилот. И това не го пиша, защото толкова съм се загрижила за семействата на изневеряващите семейни, а за момичета като теб, които се превръщат в играчки на разни незадоволени от живота /който сами са си избрали/ батенца и чиченца.

ж30

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bfea210f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Искам да добавя, че съвета на номер7 'По - добре напусни' е изключително нагъл! Как така да си напуска работа заради някакъв си?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0190ddb8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката : До номер 2 няма да се впускам в обяснения даже и не виждам логика в това мъж да си измисли такова нещо ю

Благодаря ви за отговорите, искам само да поясня, че съм била свидетел на много техни разговори по телефона и нещата наистина не са окей поне от негова страна, начина по който и говори не е груб, но е някак празен и с безразличие.

До номер 6 благодаря за изчерпателния отговор, но съм склонна да твърдя, че за три месеца ми е разказал живота си от до срещитв не са ни били само секс и всеки откъдето е, както е обичайно за всеки женен мъж, не споменах, но съм имала връзка и с друг женен мъж и под връзка имам предвит точно само секс и всеки по къщите си при него беше разнообразие, а той търси очевидно нещо друго и за въпросните три месеца сме правили секс не повече от 7-8 пъти, а сме се виждали доста повече. Аз претупах историята доста набързо, но всичко започна по много сладък начин. Отначало идваше само като клиент с времето се опитваше да ме заговори явно с притеснения, а истината е че аз му бях хвърлила око и се опитвах всячески да разбера кой е от къде е разпитвах, но без успех. Малко по малко почна да ме пита как съм и всеки път ставаше по някоя издънка, когато ме попита нещо я си изтърве парите, бутне нещо в магазина, подпречи се на нещо, което за мен говори, че е бил притеснен. В крайна сметка не дойде просто един ден в магазина и да ме попита ама искаш ли да излезнеш с мен. Първо пушихме по цигарка, след това пиехме по кафе шегички закачки и така се случиха нещата, а дори и на първата ни среща бяхме на кафе и не не правихме секс дори и на втората и третата и четвъртата ни среща, съдейки по това от предишната ми връзка с женен мъж при него нещата още от първия път само секс и нищо друго и сега преди да ме осъдите как излизам с женени мъже, не го искам, но от известно време на такива попадам, но при този ми е някак различно, може не отричам факта, че може и да съм му някаква бройка, но и не го усещам така един мъж много си личи кога е курвар така да го кажем, а при него си личи че дори и жените в живота му не са били много не ми е споделял, но присто си личи въпреки, че очевидно е богат и както казах доста симпатичен мъж не вярвам, че някоя жена не би го харесала. Виждала съм жена му, понеже са идвали в магазина заедно, но тогава не ми е правило впечатление, а и нормално сега връщайки спомените бяха доста студени един към друг..
До номер 8 аз не искам да се женя за него доста съм далеч от тези мисли и нямам намерение такова условие да поставям понеже аз самата не го искам. Той ми предложи на мен просто да бъдем заедно пък какво ще стане времето щяло да покаже при разговора ни му казах, че не съм готова може би за това и че не искам аз да съм причината за раздялата му с жена му, а той ми заяви, че със или без мен той се развежда и че отдавна го е обмислял просто не е намирал как да го каже.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cda89ca8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Отново авторката. НОМЕР 10 аз съм на 20 години смяташ ли че ми е влезнал под кожата само защото работя и не излизам , че аз спя на ден по 3-4 часа достатъчно контактна личност съм, която по скоро не се прибира вкъщи. Смело мога да твърдя, че даже аз съм човека който е по-малко срамежлив от двама ни и който отпуска срещите ни. Така че не е това причината хаха.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0eb22072dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   от 10 - изобщо не казвам, че си срамежлива, нито пък го намеквам по някакъв начин. Но ако се стремиш често да си в разнообразна среда сред повечко и привлекателни мъже ще си пренаситена от внимание и няма да се впечатляваш особено кой ти влиза в магазина ;) А като не си на работа ти най - вероятно се виждаш все с едни и същи хора и ходиш по едни и също места, а това си е също социална капсулация.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c0383fc4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Този мъж ти разиграва най класическия театър - как щял да се разведе с жена си. Това с цел да те държи на кукичката колкото се може по дълго. Горкото шаранче, само такива наивни млади душички се хващат на тия сладки приказки.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 320de809e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Не тръгвайте с женени...!! Аз бях тръгнала с един неустоим женен женкар, който изневеряваше на жена си, още от началото като са се оженили с по 3, 4 на ден. Казваше аз я е... а, и след 10 мин следващата. Дори много рядко ги повтаря, е.. е и бяга. Много красив, перфектен от всякъде, неустоим чар. Нищо не им говори, не ги води по-кафета, не им прави комплименти. Просто се появява и жените му се лепят сами, сами го търсят. За имена не пита.
Красотата му и увереността му говорят вместо него. Като види жена и и казва качвай се в колата-всичките са се качили. Която не е поискал, нея не е имал. Комплимент не можеш да чуеш от него. Гали си само неговото его.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 84ebe95248
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Чета коментар 19 и не мога да повярвам на това, което е написано. То не е лъжа, че светът е тръгнал наникъде, че днешните момичета нямат никакви задръжки, но това ме изумява наистина. Започна вече да ме е срам, че съм жена, повярвайте-що за жени, що за момичета са тия дето пише за тях 19. С какъв ум ще се навиеш да си поредната бройка за някой, който не ти знае името, който не си е направил труда на едно кафе да те изведе? Но не е виновен той-луд изяжда и два зелника, стига да има кой да му ги даде. Никога, никога, ама никога не бих позволила на такъв помияр да ме докосне дори с пръст, ако ще да е по-красив и от Брад Пит. Най-важното за една жена, за един човек е да има достойнство. Каквото повикало-това се обадило. Моля ви, модератори, публикувайте коментара ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker