Глупавите мъже - защо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Глупавите мъже - защо?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2582 пъти
Здравейте. Темата може би не е точно за тази категория, но си мисля, че в някои случаи може да разклати любовта или поне илюзорното чувство за нея.

Имам въпрос към мъжете - защо има мъже, които не се образоват? Нито четат книги, нито вестници, не ходят на театър, не се интересуват от изкуство и наука?

Имам преки наблюдения над няколко такива мъже. Не може да се каже, че е заради финансовата страна на нещата, защото всичките имат пари да пият бира пред блока и да залагат в Еврофутбол.

Чувала съм оправдания, че нямали време да четат, че театърът не бил интересен. Сега, знам, че сигурно им е досадно да гледат картини, които не разбират, ама поне веднъж на месец не мисля, че ще им пречи да отидат на изложба.

Не, че имам против такива мъже, даже другата крайност ме отвращава - някакви очилати снобари. Като видя някой с две книги под мишница и започне да ми обяснява за проблемите в съвременното абстрактно изкуство, и ми става лошо. Но от друга страна, като съм била с такъв мъж, който не се образова, ми е било много криво - например отидем на някое откриване на изложба и келнерът знае повече за творчеството на Пикасо от него.

Не разбирам какво кара мъжете да не обръщат внимание на общата си култура, за да звучат по-интелигентно и да са по-секси?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 809204ab89
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А защо има жени, които не се образоват и не четат книги? Просто има хора, които са устроени по този начин и изпитват удовлетворение от пиене на бира и еврофутбол. Честно казано... аз също не разбирам нищо от творчеството на Пикасо и бих предпочел свободният си ден да го прекарам с бира в ръка, зяпайки някой мач, отколкото на изложба или театър.... не знам, сигурно и мен това ме прави като мъжете в изповедта, но просто считам, че когато човек почива, то трябва да разпусне по начина, който истински иска и обича - дали ще е бира с приятели, в СПА с приятелки, в някоя чалгарница.... или ако иска на изложби или някакви други културни и арт мероприятия.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 56c280198e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки е различен. Театрите, а и изкуството като цяло не са по- вкуса на всеки. Не всеки чете книги, защото при самото четене човек трябва да се съсредоточи върху книгата, а и ще е хубаво да е на тихо местенце. Повечето хора, които познавам обаче, предпочитат да са в компания и не могат да стоят сами. А за общата култура, ще дам пример с мен и приятеля ми. Тъй като е "обща" бих казала, че моята е малко по- богата. От друга страна пък, той е много запознат с механики и тем подобните теми. Та понякога като тръгва да ми обяснява, само стоя и го гледам и нищо не схващам. Просто нямам интерес. Това е. В крайна сметка, всеки чете, а и прави това, което го интересува.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: afa390b776
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Защото не ни дреме за изкуство и театри, имаме си други интереси. Честно казано, макар и да не пия бира пред блока и да залагам на еврофутбол пред това да ходя на театри и да гледам грозни картини представени като изкуство предпочитам 10 пъти първото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e4ad1c9eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм един от тези "глупави" мъже и ще ти обясня защо го правя.
Като за начало трябва да разграничим изкуството от науката.

Примерно аз не се интересувам от изкуство, не чета книги, не чета вестници и нямам никаква идея какви картини има Пикасо, но когато става дума за наука мога да седна и да чета много в интернет или някоя специализирана книга.

Защо не се интересувам от изкуство и съм "глупав" мъж ли? Ами обичам да се занимавам с нещата, които са ми интересни. Картини, склупотири и т.н. неща, които често се срещат по музеите не са ми интересни. Както не ми е интересно да гледам мачове, спорт като цяло или да играя компютърни игри.

Интересни са ми новите технологии, физиката, астрономията, донякъде историята, автомобилната техника и други подобни неща и там насочвам вниманието си. Мисля, че е по-добре да знам как ми работи автомобилът и ако нещо се случи какъв може да е проблемът отколкото да знам кой каква картина е нарисувал. Това разбира се си е лично за мен и моя начин на живот.

Относно книгите - ще се оправдая, че нямам време за тях. Не мога да си представя да седна да чета някой роман, когато винаги има нещо по-интересно за правене. Дали ще е екскурзия за уикенда, излизане с приятели или разходка с мотора - винаги ми е по-интересно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4d64a0bb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Защото сме хора и сме различни?! Според теб?

Тук се напълни с теми, които са с цел налагане на определено мнение и поставянето на етикети въз основа на тоталните небивалици.

Един се обяснява за жените и какво е истинското самочувствие.. чак някакви статистики си сътворил човека?!
А сега мъжете, които не ходят на театър и не се интересуват от изкуство били глупави?!

На мен ми омръзна от хора, които се изтъкват, че четат книги. И се имат за по-умни от останалите. За мен четенето е нещо като хоби. Определено обогатява речника, да, и не само.

Но колко трябва да е тесногръд човек, че да определя кой е глупав и кой не, спрямо нещата, които той самия харесва.
Не мога да разбера, какво е това желание да се търсят отговори на подобни въпроси... защо? Защо?

Всеки си прави това, което му харесва и му доставя удоволствие.
Това е.

ж,27

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 63a4dc6b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Глупавите жени - защо? Защо има жени които не се образоват? Нито четат книги, нито вестници, не ходят на театър, не се интересуват от изкуство и наука? Имам преки наблюдения над няколко такива жени. Не може да се каже, че е заради финансовата страна на нещата, защото всичките имат пари да обикалят из мола и да ходят по дискотеки......

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fb27cb10a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Същото заключение важи и за жените в България, не можеш така едностранно да го поставяш въпроса. Личните ми наблюдения показват, че българките също имат много ниска обща култура и то за културата и историята на собственати си Родина. Ти ми говориш за Пикасо, а колко от нас знаят кой е Христофор Жефарович, Владимир Димитров - Майстора, Антон Митов, Цанко Лавренов и др. ?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8c90601858
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Няма време. Хората, които са родени при много добри обстоятелства или пък имат богати родители и бъдещето им е подсигурено, или хора, които са се изучили и са направили добра кариера - такива имат някакво време на разположение и могат да се занимават с неща, като картини и театър. Но това са безсмислени неща, защото, докато водиш борба за оцеляване, трябва да мислиш за най-важното - не какво е нарисувал Пикасо, а как се сменя бушон. Тоест глупавите изглеждат глупави за образованите, но всъщност притежават една доста добра практическа грамотност, затова и не само в България, но и по света, хора, считани за тъпи, успяват да станат заможни.

Водещи, журналисти, автори и всякакви, които вече имат времето, почват да гледат отвисоко на масата, понеже не е чела това и това, или понеже не пише грамотно. Когато работиш нещо свързано с физически труд или нещо монотонно, което натоварва психически, като се прибереш, не искаш да мислиш къде се слагат точките, а как да си починеш най-добре.

Тези хора просто са видели как работи живота, прецени ли са, че обстоятелствата са стегнали примката и затова вземат, доколкото им е възможно - пият биричка, обсъждат политика, която нито могат да променят, нито нищо и правят деца. Те знаят, че не могат да клецат такива жени, които ходя по изложби, но повечето от тях са си направили сметката, че за такъв един живот не е могло да се направи кой знае какво.
Все едно да отида при един негър, който работи в Африканските мини от 8 годишен и да му кажа да се образова, за да живее по-добре. Кой ще е глупакът - аз, че не виждам обстоятелствата в неговия живот и съм надменен или той, че не изпълнява заръките ми? Мисля, че отговорих на въпроса.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 972c397c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ти пък си голяма претенция. И изобщо това, че някой не чете, не означава, че е глупав

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6fc1946e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, мъжете, за които говориш се наричат Прости.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 19e25b3ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Ами, мила автовке, можеш ли да ми кажеш първо на колко години си, защото това би хвърлило доста светлина по темата.
И второ, да опишеш каква точно комбинация от мускули, образование, обща култура и финанси трябва да притежава един мъж (в % ако може, че съм от ония зубърите) за да бъде удостоен с внимание от капризната ти особа.
Резюме на целия ти пост: "Искам тия напомпани добичета, по които си падам да бъдат и образовани и изтънчени, за да може всичко да е перфектно в живота ми!"

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1c81714432
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В интерес на истината има много малко хора (и мъже, и жени) с наистина богата обща култура. Обикновено в днешно време всеки се специализира в някаква област и в повечето случаи наистина си разбира от работата, но оттам нататък нула. Супер праволинейни сме станали. Къде ти театър, опера, научни книги и т.н., наистина не остава време, от личен опит казвам. Е, тези с бирата и залозите са си съвсем друг типаж. Не че имам нещо против, всеки има право да живее както му харесва. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 864e55406d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Всеки си има критерии за обща култура. За мен точно това което си посочила не е критерии за обща култура, като изключа книгите. Театри, мантри, изложби, опери, оперета, жертвоприношения и всякакви подобни. Но със сигурност е по-добре от бира и хазарт.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fd76cede7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Авторке, като и сама осъзнаваш факта, че келнерите са с по-богати познания по изкуство, образоват се, а и са с добри обноски, защо тогава не си вземеш келнер, а предпочиташ да си избираш мъже, от които все не си доволна? Къде го чукаш, къде избива...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e6b938131b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Добре си забелязала, но то това и за жените може да се каже. Обществото ни е болно, ценностната ни система е никаква, възпитанието ни е ограничено. Аз също повече от 10 г не бях прочела една книга, но когато на 40г напуснах България и взех да уча нов език, постепенно живота си го промених. Със сина ми беше същото в ученическите му години, но за моя радост излезе от тази яма, където само пиенето и купоните са от значение..

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2a7f8abccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

16.   Ебати ограниченото мислене честно. Не се интересуваш от Пикасо = прост си.

Трябва ли пък всички да се интересуваме точно от Пикасо? Или от изкуство? Ако се интеерсуваш от шах примерно, пак ли си прост? И защо само мъжете? Ако си жена, автоматично си умна ли?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d6afe9265f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Към номер 15 - самата истина казваш.
Хубаво е да сте честни, поне със себе си, да имате реална преценка за реалността, а не да се обиждате и оправдавате, на кой-какво му е разбирането за грамотност.
Масовото не бива да е мярка за нормалност, макар че в тия извратени времена е точно така.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 80f38780c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Причините са различни, повечето са посочени в предишните коментари. Само ще добавя, че четенето на художествена литература не е за всеки. Иска се специфично съзнание и много свободно време. До казармата много четях, но по онова време нямаше нито компютри, нито толкова телевизии. След това работа, а и започна масовото разпространение и развитие на компютрите и други забавни технологии, и не оставаше време за четене освен четене на информация от интернет.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 09f883ee16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   То театъра не е гаранция за интелект. Пример самите актьори и актриси, които не блестят с интелект.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 186355e374
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Значи това че някой мъже не харесват изкуството или операта ги прави глупави? Може ли модераторите да изтрият тази тема моля? Не мога да я гледам тази простотия повече, не й е мястото тук...

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b768e45450
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   21, аз също не намирам смисъл в тази тема, но пък и не ми пречи. А и попаднах на нея, кликайки на твоя коментар, досега все я подминавах. Чудя ти се, ами не я чети, щом се комплексираш. И да я има, и да я няма темата, все тая - по-умен няма да станеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ac6fd6f589
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Доста снобарска тема. Защо пък трябва да знае за творчеството на Пикасо? Ами ако не му допада Пикасо, само за да ти направи впечатление ли трябва да се насилва? Разбира се, ако е любител на чалгата, също не е вариант според мен, защото аз я ненавиждам.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f3a65f0484
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Цитат: Не разбирам какво кара мъжете да не обръщат внимание на общата си култура, за да звучат по-интелигентно и да са по-секси?

Ако общата култура е секси то Професор Вучков е сред най-секси мъже в БГ ;)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9e9bba739e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   "Като видя някой с две книги под мишница и започне да ми обяснява за проблемите в съвременното абстрактно изкуство, и ми става лошо. "

Ъъъ ...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ee4fdaa2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Взехте прекалено сериозно забележката за Пикасо. Авторката го е дала само за пример.

И аз забелязвам, че напоследък хората масово се интересуват само от прости удоволствия като гледане на спорт, пиене, филми, събиране с приятели и т.н.

Авторката е споменала мъжете, защото те са тези, които я интересуват. Никой не е казал, че жените са изключение. Не се хващайте за думата.

Според мен е въпрос на вътрешна потребност да се образоваш - няма значение в коя област, но поне нещо от науката или културата да ти е интересно.

Аз лично не бих поддържала отношения с мъже, с които не можеш да проведеш нормален разговор за нищо друго, освен спорт, работа, коли или телевизионни сериали.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4570406cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   29, и аз ти обяснявам принципно, че не е казано да се интересуваш от изкуство, за да си умен. И на спорта какво му има? Какво лошо има да се събираш с приятели? Тези неща прост ли те правят? Това твоето е теснодръдие и снобизъм, не е акъл. Мислиш ли, че Айнщайн е мислил само за изобразително изкуство, не е излизал с приятели и не е гледал филми? Ти примерно какво си постигнал/а, щом си толкова изтънчен/а? С някакво изобретение или елементарен успех в живота може ли да се похвалиш? С щастие и вътрешен мир поне?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ad6810cf93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Всеки си разпуска по различен начин, и аз не се интересувам силно от изкуство. В свободните си дни предпочитам да правя това което на мен ми доставя удоволстовие. И това, че някой е голям почитател на театъра не го прави прекрасен човек. Как има жени, които предпочитат да отидат на кафе, или в мола, или на шопинг, вместо да отиде на планина или палатка. Оставам с впечатлението, че понеже събота и неделя предпочитам да отскоча до някъде, за да се розходя, вместо да гледам картини на Рембранд и Пикасо, съм глупак... Абсурднто Бъдете здрави !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ad6810cf93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Има всякакви хора, никой не те е задължил да излизаш с такъв тип мъже. Избирайте си го бе хора, питайте ги какви са ич хобитата не знам. За общата култура до някъде съм съгласен, ама примера с театъра и изкуството е повече от нелеп. Всеки е различен и това му е хубавото, гледайте малко по-отворено към света.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bb806f7926
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   В България вече има тенденция да не се мисли от мнозинството. Забелязвам как се изкривиха постепенно ценностите и как това се толерира. За жалост докато се търпи така ще е. Най-потресаващо изказване наскоро, което чух в институция "няма нужда от образование в България". Когато това се повтаря и набива какъв е резултатът - образованието се зарязва. Много е тъжно, защото по този начин хората стават свръх елементарни, първични и агресивни. В последствие накрая повечето сме изолирани разединени, лесно манипулируеми и това, което може би чета във форумите теми от сорта на "защо съм сам", "защо всички са такива или такива". И аз съм сам (нямам половинка), но лично предпочитам да имам характер отколкото да се подавам на конформизма и да се правя на такъв какъвто не съм. Казвам го, защото от познати и други виждам тези, които се държат първично, цинично и нямат интереси като четене например, по- лесно си откриха приятелки, но и те плащат цената. Авторке както глупави мъже, така и глупави жени присъстват и на тези хора им личи от километри какви са. Това, което бих ти дал като съвет, гледай ти да четеш каквото те влече да поддържаш интересите си и да не им обръщаш внимание на идиотите. На 22 съм само, но осъзнах че от нерви заради идиоти няма смисъл. На думи всичко е лесно, но приложно е сложно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3215894e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   И аз ще напиша коментар, защото ме подразни темата.
Авторке, не се заяждам, но съм почти сигурна, че ти от друго нещо, освен изкуство не разбираш. Това дали те прави глупава?
Изкуството е създадено от човека за да носи наслада. А общите знания ти помагат в живота.
Ти подготвена ли си за живота? Неправилно разсъждаваш.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ee4fdaa2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   30 - в коментара си никъде не съм споменавала изкуство. Чети, преди да коментираш.

Що се отнася до спорта и излизане с приятели не намирам нищо лошо, но да не е само това. Аз също правя всички от гореизброените неща, но освен тях имам и много други интереси, свързани с култура и наука.

Също така не намирам нищо лошо в хора, които са по-семпли, ако мога така да се изразя. Просто те няма какво да правят в моя кръг от познати. А дали някой мисли, че съм тесногръда, защото филтрирам обкръжението си за мен няма никакво значение.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e5d863e4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   29, браво, ама тука в сайта са предимно такива, за каквито говори авторката, кой ли ще те разбере...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8c90601858
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Няма обективен начин да се определи кой е умен и кой е глупав. В "Черната овца" на Ахат има един пасаж, в който се пее как "хората сега са глупави стада", обаче никой слушащ песента не отъждествява себе си с тая част от текста, напротив - слушащият мисли другите за глупави, но никога не вкарва и себе си в това число.

Всяко общество е определило определен минимум от знания, които се наричат обща култура. Това са, да кажем, 10-те най-основни исторически дати от историята на държавата, в която сте родени, обща география, по-известни книги, които са на почит в дадената държава, заедно с някои по-известни от световната литература и другото е вече кой каквото е прочел, но това в крайна сметка е само фактология.

Така, ако някоя плеймейтка не знае някоя основна дата или столица, бива обиждана, че е тъпа. Отгоре на всичко, понеже не се снижава, хората са още по-склонни да я мразят и да обиждат(тук те нямат свободна воля). Това е много прост психологически модел, който може да се намери в Новия завет и горе-долу звучи така:
Ако те поканят на сватба, не сядай най-отпред, та да не би да дойде поканилият те с още някой - по-виден от теб - и да ти каже: "Стани, за да седне този" и ти да отидеш най-отзад засрамен, ами седни най-отзад, та, ако дойде поканилият те и ти каже: "Ела и седни най-отпред с мен", ти да имаш почит пред всички.
Тоест, който се снижава го възвеличават, а който се възгордява го принизяват - изключително простичък психологически модел, в който всички попадат, дискутирайки една или друга тема.

И точно това прави нещата субективни и показва, че хората никога не могат да отсъдят обективно - няма човек, който да не може да научи 20-30 думи(столици, върхове и т. н. ), обаче вместо да му се покаже как да ги научи, хората се юрват да обиждат, надпреварвайки се кой ще е пръв.

Самата дума "глупак" никога не се използва по етимологичното и значение. Използваме я за човек, който не е съгласен с нашата гледна точка и упорства на неговата си. Самата дума "глупак" няма дълбочина и трябва да е на база на някакво сравнение, което е винаги условно.
Обаче това "условно" също е субективно - хората със свободно време определят кое да се счита за ум. В миналото само заможните и хората без работа(децата на богатите) са чели и обсъждали глупости, писали са поеми и са се възхищавали на архитектурата на сгради и монументи, които са били строени от робския труд за мизерни пари на малкия човек. Парадокс.
И тъй като тия със свободно време са определили, че знанието на много поеми, имена на картини, сюжети и фактология от книги са важни, то, ако някой не ги знае, се смята за не чак толкова умен. И това се лансира и до днес. И пак е субективно - ако той знае 1500 факта свързани с картини, поеми и др., а друг знае 1500 факта свързани с механика, действие на автомобила и прочие, то пак всичко е памет, няма как да се определи кой е по-умен.
Третото субективно нещо е, че каквото масата обяви за правилно, то е правилно. И тук се връщаме към първия модел, който написах - масата никога не може да определи, понеже там всеки човек се води от мнението на другите и от собствената си неприязън към друг човек или група от хора.

Между другото, който е по-схватлив, вече е разбрал защо "Не съдете, за да не бъдете съдени" никога не е проработило дори за един-единствен човек.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 80f38780c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Цялата драма на авторката е заради перверзията ѝ да се изчука с интелектуален мачо - "Не разбирам какво кара мъжете да не обръщат внимание на общата си култура, за да звучат по-интелигентно и да са по-секси? "

Хем не ще прости, ама не ще и по-начетени "очилати снобари". :) На изложба и ти няма да идеш заради картините на който и да е, а ще отидеш, за да се покажеш. Можеш да ме опровергаеш много лесно - опиши разговорът, който ще водиш (поне думите от твоя страна) при евентуално посещение на изложба с подходящия мъж. За твое улеснение, може да кажеш кои картини на известни художници ще са на въображаемата изложба, и ще имаш конкретни теми за разговор. Надявам се да получа отговор, но едва ли ще има такъв. :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 536b26e5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Авторке - истината е, че ги мързи, а и изискванията към тях в днешно време са прекалено ниски.

Колко по-лесно е да пиеш бира и да гледаш мач на дивана. Книга? Това пък какво беше?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker