Защо не мога да изпитвам любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не мога да изпитвам любов?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1179 пъти
Здравейте.
Не мисля, че възрастта ми има някакво значение, но..
На 17 години съм. И сега не казвайте как, , Не съм видяла нищо от живота", защото не е така. И така.. проблемът ми е, че досега съм имала много гаджета, но нито едно от тях не съм го обичала поне малко. Известно време съм във връзка с някое момче и след време го зарязвам дори без причина, или ако той скъса с мен изобщо не ми пука, не изпитвам абсолютно нищо, защото никога не съм го обичала. Опитвам се, но насила не става. Същото е и с приятелите ми. Имала съм досега много приятели, и след време всички са ме зарязвали без основателна причина и на мен никога дори капка не ми е пукало. Всички се обичат един друг, тъгуват когато се разделят, а на мен ми е безразлично, изобщо не ми пука за хората и чувствата им. За последните 3 години харесвах 2 момчета, и то само заради външния им вид и увлечението ми траеше няколко седмици. И се бях влюбила в тях, защото те самите бях много влюбени в мен. Единият сам ми призна, че ме харесва, а другият ме гледаше докато минавам и говореше на приятелите си, че съм красива. Допреди това когато не знаех, че ме харесват, аз също не изпитвах нищо, но след като разбрах, че ме харесват автоматично започнах и аз да ги харесвам, въпреки, че аз дори не знаех защо ги харесвам. От малка харесвам хора, които харесват мен. И дори не знам защо ги харесвам. Харесвам някой, който е грозен, лош, невъзпитан и се чудя какво точно харесвам в него, и не мога да си отговоря, аз просто го харесвам. От повече от 1-2 години аз не съм харесвала абсолютно никой, реших и, че няма смисъл да си хващам гадже, ако реално не съм ни най-малко влюбена в него, защото само момчето ще страда, а аз не искам това. Имаше един период, в който си мислех, че щом не мога да харесвам момчета, значи съм обратна, но не-и в момичета не мога да се влюбя. Убедена съм, че съм хетеро. Аз искам като всеки нормален човек някой да ме обича и аз да го обичам. Но не мога. Защо съм толкова безчувствена? Хващам си гадже ей така да имам, но реално изобщо не го обичам и не ми пука за него, зарязвам го с лека ръка и ми е безразлично всичко. Някои ще кажат, че е хубаво, че по този начин не си наранен и не страдаш. Не е хубаво, защото всеки човек има нужда да обича някой, а така си във връзка, но пак се чувстваш празен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: b8ee3c28b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво е влюбване и какво е обич?
Защо толкова обмисляш и искаш да обичаш някой?
Определено не си видяла нищо от живота. Не го пиша, за да те обидя, но си е така.
За последните 3 години си харесвала две момчета, но после твърдиш, че от 1-2 години не си харесвала абсолютно никой.
Но иначе си имала много гаджета.
Да обичаш някой и да търсиш обич - тези неща не стават на сила.

Вземи мисли за бъдещето си, университетите и изпитите.. а не за неща, от които си още доста далече.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5965f450c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Същата съм като теб. Все ми е тая дали ще имам партньор или приятели. Имала съм връзки, да, макар и краткотрайни, но не съм обичала никого истински. Знам, че звучи зле, но просто не ми идва отвътре. И все разкарвам хората стане ли дума за среща или връзка, просто защото знам, че не се получава. Не мога насила да харесвам или обичам някого. С приятелите е същото. Дори да познавам някого дълго време, пак не ми пука за него. Да се разделям с хора не е голям проблем за мен. Нито се чувствам гадно, нито се депресирам. Казвали са ми, че съм безчувствена, но то това си е самата истина. Казвали са ми и че това е психически проблем. Най-вероятно сигурно е така, но предпочитам да не усещам нищо и да не ми пука за хората, отколкото да съм като другите, които страдат за раздяла. Сигурно е гадно и си представям как се чувстват, но надали ще изпитам точно това чувство. И не вярвам в това, че всичко един ден ще се промени и че ще се влюбя в някого, защото няма да е така.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 318a7a3a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Възможно е да си Асексуална, не съм сигурна как точно се определня когато някой е Асексуален, но нямам друга идея каква може да е причината. Ако искаш пробвай да говориш с някого или потърси в интернет какво е да си Асексуален, защото мисля, че това е причината да не харесваш никого. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 565b409edd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен ми звучи като защитен механизъм. Да си преживяла нещо травматично като малка? Какви са отношенията с родителите ти?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 74a21cda20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Докато не се научиш да чувстваш, не мисля, че е редно да се хващаш с който и да е, зло човече такова.

Лошото е, че има мноооооооого хора като теб, които са по-големи от теб, но използват тази емоционална инвалидност по-умно - освен всичко си гледат интереса: Пари, екскурзии, подаръци и т. н.

Моят съвет е да се съберете, да си направете нещо като секта и да си татуирате някакъв знак на челото, та ние, нормалните хора, да ви заобикаляме отдалеч.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker