Мъжът ми е от белите якички, а аз не знам какво да правя с такъв. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми е от белите якички, а аз не знам какво да правя с такъв.
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1817 пъти
Здравейте,
пише ви жена на 27, имам връзка с мъж на 32, връзката ни е сравнително сериозна, година и половина, като от 2 месеца живеем заедно.
Чудесен е, мил към мен, веселяк, страшно интелигентен и дисциплиниран. В любовта нямаме проблеми. НО!
Идва от особено семейство, майка му е нормална жена, баща му е бил бизнесмен през целия си живот. Масон е. Познавам го бегло, изглежда добър човек, държи се малко дистанцирано, не говори много пред мен. Не се меси, виждам, че ума му е над емоциите. Много уважавам това.
Ето къде е проблема, приятелят ми има страна, за която аз доскоро... не, че не подозирах, по-скоро не осъзнавах напълно
Адвокат е, избягва да говори за работа пред мен, тъй като вижда, че се отегчавам, понеже не разбирам почти нищо. Работи в голяма кантора в София, преди 6 месеца го издигнаха до някакъв шеф на отдел с 18 подчинени адвоката. Толкова знам, толкова ми се казва...
Преди няколко месеца ме взе с него на някакъв коктейл, случва се рядко, обикновено коктейлите им са само от адвокати, безкрайно скучни поне за мен. Та, там се запознах с други ''съпруги''. С една от тях се чувствах доста комфортно, тя с мен също, на горе-долу една възраст сме. Започнахме да излизаме и след това, сближихме се и от време на време споделяхме по нещо за мъжете си. Имаше няколко ситуации, в които на нея й се искаше да коментираме нещо от работата им, но аз нямах представа за какво ми говори? ! А се очакваше да знам... След няколко подобни случки започнах да разпитвам вкъщи, имаше малко изненада, че се интересувам, но нищо не скри от мен. Започна да ми разказва всяка вечер с подробности какво се случва, проблеми, идеи, кой-какво. Всичко.
Оказва се, че моя човек е наиграл сума народ, за да стигне до тук... Още като студент е почнал с шмекериите.... това си го знаех. Ходил на бригада, с първите пари вкарал няколко счупени коли които тук продал за здрави, и така, през цялото си следване човека трупал пари, пари, пари... понеже семейството му го издържало през цялото му студентство, всичко това оставало спестено. Станал адвокат и завъртял парите през някакви дела. Сега като ми разказва какви дела работят направо се хващам за главата... всичко е на договорки! Разказа ми как за пари от противната страна е губил дело на клиента си нарочно, който след това на 100% фалира. И това се е случвало много пъти, случва се и до днес. Щях да падна като ми ги разказа тия неща.... увери ме, че тия неща са нормални за тоя бранш. Нищо не казах, мина време и нещата някак си останаха така... продължава да ми разказва, но с по-малко подробности. Всичко беше окей до вчера...
Обяви ми, че скоро има конкурс за частни съдебни изпълнители в София и си е купил място? !? Тъй като почти не знаех какво точно е това, разпитах и.... отново щях да падна. Ще им взима жилищата и ще ги продава на търгове, че да връща парите на банките? ! Ясно ми е, че все някой трябва да го прави и е по-добре от това да защитава убийци и изнасилвачи, ама ми е прекалено... не му ли стигат парите и стабилната работа? !

С нас не се е променило нищо, държи се супер, съобразява се с мен, обича ме. Изпълнява си ''съпружеските'' задължения с лекота, глези ме, но с мярка. Никога не ми е посягал, никога не ми е повишавал тон. Само с поглед или дума и веднага разбирам какво иска да ми каже. Респектира ме като истински мъж. Няма за какво да се оплача, но тая негова страна, другата.... аз с тоя дявол ли живея? !
Жени, помогнете ми... направо ме е страх да живея с такъв човек. За какво семейство да мисля с него, като в главата ми е как може някой да го гръмне утре!? Излишно ли се притеснявам или поводите ми за тревога са си напълно реални?
Направо не знам... обичаме се, но от както започна да ми споделя за работата си имам чувството, че започвам да се страхувам от него повече отколкото го обичам...
За момента не обмислям раздяла, тъй любовта е жива, нооо... знам ли... Дали аз самата ще бъда щастлива, знаейки с какво се занимава той? възможно ли е чувството ми за справедливост да притъпее с времето и да свикна?
Дами, дайте съвет, въпреки, че е трудно да се постави човек на моето място.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: f4953b697d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, според мен с времето ще свикнеш, вече имаш някакъв стандарт на живот. Помисли си ако се разделите и, да кажем, се влюбиш в някой по-неплатежоспособен мъж(а такива под път и над път), ще съумееш ли да запазиш любовта си без пари? Кътай си мъжа, радвай се на живота, като дойдат и децата ще го заобичаш още повече. Не всичко е пари в този свят, но да не се правим, че само с любов се живее ;).

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 08075741a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е много стара тема и периодично забелязвам, че се повтарят

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7b9b93cc82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Темата ми е позната, май същата я има. Номер 1 - отвращаваш ме.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f4406f491b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе дребна рибка е мъжлето ти, споко. В неговия бранш тези неща са си нещо обичайно. А и България като цяло сме си просто едно село.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7f1f15384b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Поредната партенка за "малоумни" читатели. След като те е страх да живееш с него, просто го напусни и се омъжи за учител, тъкмо им увеличиха заплатите. Какво ревеш!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d7bce9b81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Виж, мило момиче, щом е масон, не очаквай нищо хубаво. Ще те затрупа с пари и с подаръци, ще се опита да те купи, както си е купил всичко в живота. Той всъщност май вече те е купил... Според мен просто си търси малко по-скромна женичка, която да му роди деца. И никога не забравяй, че каквото му кажат от масонската ложа, то е закон за него. Ако хипотетично го накарат да те зареже или да продаде евентуално ваше бъдеще дете /не че има причина ложата да му се меси в личния му живот с теб, но НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО/, познай кого ще послуша. Лошото в случая ти е, че този човек разполага лично с голяма власт, а чрез масонските си приятели - с много по-огромна власт. Имаш два варианта. Стискаш зъби и живееш цял живот нещастна, като пиле в златен кафез, или го напускаш ДЕЛИКАТНО. В никакъв случай не го озлобявай към себе си, защото човек като него може да ти вгорчи живота за десетилетия напред. Дано съм бил полезен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 46aec83e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочети няколко от книгите на Джон Гришъм.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b9ce59c4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторке как можеш да пишеш такива глупости на публично място.. че аз ако се напъна утре ще знам кой е мъжът ти и коя си ти!!! какво остава за някой друг??

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d0b87552c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Стара тема.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 906613f78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искаш ли деца от такъв човек?

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9cfc091b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тази история ми е много позната... май съм е чела и друг път тук...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dcf38208a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Послушай номер 6.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7be31b9a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Няма наръчник за такива мъже. Освен да го зарежеш и да си вземеш антипода му. С него ще се справиш ли без упътване?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2a98aabd86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Имам близък в ложата. Пълна пародия е. В България колкото има "звезди", толкова и "масони". Плащат някакъв тлъст членски внос, събират се един път в годината в някой лъскав хотел, уреждат се някакви назначения на селско ниво, а най често всичко си остава само сладки приказки. Някой умен човек върти една група идиоти с мания за величие и ги лъже, че са масони и сигурно им се смее, докато харчи парите, които те плащат за да си викат масони.
Нито адвокат, нито съдия изпълнител са "лоши професии", такива не съществуват. Има добри и лоши хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker