Харесваме се от четири години и все се разминаваме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесваме се от четири години и все се разминаваме
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1857 пъти
Историята е дълга и объркана. Жена на 32 години съм. Преди четири години се запознах с един мъж, да го наречем Георги - на моите години. Аз тъкмо започвах нова работа, а той напускаше и ми предаде ролята си. Веднага си допаднахме, личеше си, че е лапнал по мен. Аз също го харесах - беше много мил с мен, страшно забавен - умаряше ме от смях и като външност ми допадна. Но понякога се държеше като лигаво дете, сърдеше ми се за глупости, което ме отблъскваше. Друг колега, Пешо ме впечатли. Беше настоятелен, забавен, красив. Стана така, че няколко дни преди Георги да си тръгне, с Пешо се бяхме забили. С Георги взех да се държа по-студено и на него си личеше, че му е кофти. Скарахме се за някаква глупост. В деня, след като си тръгна обаче, направи най-сладкото нещо, което ми се е случвало - по своя приятелка ми изпрати кошница, пълна с рози. Много се трогнах, но му казах, че имам мъж в живота си. И Георги изчезна. Пешо обаче се оказа... че е женен. Разбрах няколко почти шест месеца след това. Уж скъсах с него, сложих си статус "Необвързана" във фейсбук. И Георги пак се появи в живота ми малко по-кусно - случайно или не. Появи се във фитнеса до работа. Оказа се, че живеел наблизо. Много му се зарадвах, той на мен също, прегърнахме се. Няколко месеца, като тренираше си говореше с мен, изпращаше ме, канеше ме на кафе. Аз обаче в тези месеци продължавах да се виждам с Пешо, просто не можех да му устоя. И все се надявах да напусне жена си. Накрая и това се случи, събрахме се официално с него. Момчето, което ме харесваше, отново изчезна. Три месеца по-късно сценарият се повтори - Пешо се върна при жена си, аз писах на Георги. Нямах идея може ли да стане нещо или не, но имах нужда от добро отношение. И пак същата работа - тренировки заедно, кафета, закачки и... аз пак тайно започнах да се виждам с Пешо. Докато пак не се раздели с жена си и не се върна при мен. Георги беше разумен, оттегли се без излишни драми. Мина още година, в която с приятеля ми си бяхме официални, но тази година беше кошмар. Той пиеше, изневеряваше ми, обсебваше ме, обиждаше ме. И така до преди година и нещо, когато се напи и ми посегна. Това беше краят. Колкото и да го обичах, го разкарах завинаги. Но той придължи да ме преследва с месеци, да ме причаква. Накрая стигнах до жалба в полицията. И чак тогава той ме остави. Беше полудял.
И пак старият сценарий. Онова момче отново се появи, изпращаше ме, пишеше ми. Излязохме няколко пъти на кафе. Даже аз го поканих. Флиртувахме, но когато ме канеше на вечеря или кино, отказвах. Харесвах го, даже много, но не можех да преодолея бившия си. Мисълта да съм с друг мъж, дори такъв, когото харесвах, ме отвращаваше. Това продължи месеци, докато в един момент Георги просто изчезна - този път без да ми каже нищо. Изминаха десет месеца от тогава. Не ме е търсил, не ми е писал, не ми е харесвал снимки във Фейсбук. Само за рождения ми ден ми драсна два реда и това е. На два пъти го видях случайно в квартала. Беше много мил, изглеждаше добре, във форма, уверен. Личеше си, че и той много ми се зарадва, прегърна ме. Надявах се да ме покани на кафе, но не го направи. Преди две седмици последно се засякохме в магазина. Прегърнахме се отново, този път го замъкнах на една пейка. Говорихме си цял час, пихме бира, смеехме се, флиртувахме. И хора, казвам ви, по погледа му си личеше, че още е луд по мен. Познавам, когато един мъж е влюбен. Накрая ме целуна по бузата, обеща да се обади скоро и... три дни нищо. Писах му два пъти от тогава за кафе, но той все отказва, бил зает. Преди никога не ми е отказвал покана. Но иначе ми отговаря мило, веднага, не се прави на интересен. Каза, че вече тренира до офиса си, не идва в квартала. И там няма как да го засека. Тъпото е, че последния месец, не знам защо, мисля постоянно за него. Никой не се е държал толкова добре с мен, не ме е разсмивал така. А и последно като го видях си беше доста секси. Знам, че няма сериозна приятелка, каза, че е сам. И знам, че ме иска, но се дърпа. Моля ви, кажете ми, каква е логиката - той ме преследваше четири години. Държеше се, сякаш ще иска да е с мен, каквото и да стане. И си личи, че още ме харесва. Аз най-после се отървах от онзи ненормалник, с когото загубих три години. Не знам даже как съм го обичала. Не мога ли да бъда с добро и готино момче? Да си имаше приятелка, разбирам - щях да съм щастлива за него, да му пожелая щастие и да си останем приятели. Но той е необвързан. И ме харесва. Как да го накарам да предприеме нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 13f9baa9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Думи нямам, наистина. Както и да те нарека, няма да ми публикуват коментара, така че : "скъпа авторке", какво точно можеш да предложиш ти на такъв стойностен човек? За теб най-доброто е да срещаш посредствени селяни, които да си избиват комплексите и шамарите по теб, повярвай - там е тръпката за такива като теб. Остави момчето на мира. Начесвала си разбитото си его с неговото добронамерено и влюбено отношение, докато си начесвала други неща с някакъв съмнителен екземпляр? ! Да ти е идвало на ум, че от това боли? ! Да ти е идвало наум, че света не се върти около теб и твоето благоразположение? ! На 32, сериозно ли?? Пожелавам ти да се научиш да цениш чувствата на хората и да уважаваш добрината, с която са те удостоили. Забрави за това момче, достатъчно болка си му причинила вече.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ccb11e7186
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти си го направила на маймуна това момче, сега си се сетила за него. Влюбен, не влюбен, ти за тия четири години си му разказала играта - хем не си била чак толкова наивно млада, на 28 си била. Той си е запазил достойнството и, ако е умен, какъвто изглежда, че е, няма да се занимава с теб. Нали ще се мерне някое неустоимо лошо момче още забравиш всичко, дето си му говорила

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 626dee64b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката:
Защо ме нападате? Не съм била с него през тези години - и какво? Бях във връзка. Да, ужасна връзка, токсична, но човек не избира в кого да се влюби. Тогава така ги усетих нещата. Честно, сега ми се повръща, като се сетя за бившия си, не разбирам какво съм виждала в него. Но по-добре ли щеше да е за момчето, което ме харесваше, ако бях започнала и с него да се виждам, докато съм във връзка с друг? Не съм го лъгала, той знаеше за положението ми.

Не се срещам с посредствени селяни и лоши момчета, както твърдите. Последната ми връзка беше изключение. Преди това всички мъже, с които съм била, са били добри мъже, кавалери, имали сме чисти отношения. Просто случайно се влюбих в боклук. А и когато се влюбих в него и той се държеше добре, после откачи. Не знаех, че е женен.

Не искам упреци, а съвет как да спечеля един готин мъж. Чувствата явно са налице, свободни сме и двамата. Просто нещо го спира, явно ми няма доверие вече.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 13f9baa9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке, №1 съм.. Не те нападам или упреквам. Просто ти казвам, че няма реално какво да предложиш на този човек след всичката болка, която си му причинила. Съжалявам, нямаш шансове с него, съсипала си ги всичките. Той никога няма да погледне сериозно на теб и на една евентуална връзка. "Не искам упреци, а съвет как да спечеля един готин мъж. Чувствата явно са налице, свободни сме и двамата. Просто нещо го спира, явно ми няма доверие вече. " Понеже искаш съвет, ето: За да спечелиш един готин човек на първо място е необходимо и ти да си готин човек. Трябва ти самата да се промениш и да започнеш да уважаваш чувствата на другите. Няма и как да ти има доверие, като през цялото време си го ползвала за носна кърпичка и при първа възможност си се мятала в леглото с лошия батко. Бил съм на мястото и на двамата, и на едно от тях не бих се върнал, повярвай! Там боли! Не те нападам, просто с най-искрени чувства ти желая да се промениш и да станеш добър и последователен човек. Любовта и уважението на твоето момче няма да върнеш, но ти ще се почувстваш по-добре.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b6525eeb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не била с него през тези години. Ти буквално си го направила за подигравка. И аз не знам как да те нарека. Всъщност, знам, обаче няма да го прочетеш, няма да го публикуват.
Едно ще ти кажа само, че нещата рано или късно връщат обратно.
Колелото се върти.
Като гледам и начина, по който пишеш и се изразяваш, имаш нужда и от други неща.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2e055b9475
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката, след всичко, което си причинила на този мъж, искаш не ти да го спечелиш, а той тебе. Искаш той да направи усилията, той да те ухажва и предложи, а ти да стоиш и да решаваш да или не. Пропускаш факта, че той вече го е правил многократно, а ти си го отрязвала заради другия. Ще си спестя упреците към теб, като искаш съвет ще ти дам. Оставяш тия женски номера да чакаш той да те покани, той да те потърси, предложи и подобни. Обаждаш му се ти, викаш го на среща и там разкриваш картите си. Без задни мисли, без номерца, без глупости. Казваш му "Бях глупачка, бях... (ти си избери какво точно) да те пренебрегвам толкова години заради някакъв боклук. Искам те, искам да ти се реванширам за всичко... " И там още каквото решиш, че има за казване.
Мисля, че все още има чувства, но след всичко дали ще иска да е с теб, няма как да преценя. Единствения ти шанс е да подходиш открито с него. Успех

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a213a3c22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Стана ми ужасно гадно докато четях историята ти. Просто искам да ти го кажа. Няма никакво намерение да ти давам съвети как да привлечеш този човек. Не искам да му правя подобна лоша услуга. Твоето отношение е еманация на най-дразнещото женско поведение, което съществува. Георги е проявил главазамайващо търпение.
Надявам се с цялото си сърце този човек да не ти се върже и да не тръгне с теб. Ще го зарежеш в момента, в който се появи някой "по-готин" с когото ще усетиш "тръпка" и ще се се "забиеш". Няма лошо, просто нрава ти е такъв.
Остави човека на мира. Сега не ти обръща внимание (което ти си свикнала да получаваш в изобилие от него) и си решила, че го харесваш, защото егото ти нашепва, че той винаги трябва да е в краката ти и да ти начесва самочувствийцето. Ако имаш търпение това ще отмине.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: db4b3b93c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз не виждам никакво разминаване в описания случай. Момчето е имал несподелени чувства към теб, а ти си го използвала, за да запълваш твоите емоционални дупки чрез него. Повечето жени, поне по-младите, обичате да имате някой обожател, с който да си оправяте самочувствието, да се чувствате невероятни и сладко да го отрязвате, защото не ви заслужава. Казвам го това, защото и аз съм срещал една-две с такова поведение. Но в крайна сметка ги преживях и оттук насетне няма как да вляза в подобен капан повече. С времето един разумен човек се научава, че самоуважението е по-ценно от всякакви увлечения и любови. Най-вероятно и онова момче те е преживял. Както се казва, научил си е урока и от него няма какво да чакаш. Но поне недей да проявяваш такова наивно нахалство и да се опитваш да го залъгваш с покани и внимание, докато чакаш следващия пешо.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: db4b3b93c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жалко, но в живота е така. Разни Пешовци въртят по две мадами и си вземат своето, а свестните момчета с години напразно се надяват, а накрая за тях остават огризките на разни боклуци.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 12a0100d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Правилно го каза. "Два драснати реда във фейса". От мен получи само това. И знаеш, че съм прав. И не можа да се примириш. И заради това се съюзи с ония. Но те познавам добре. Винаги използваш сарказъм като защитна реакция. И иронията също ти е любима. Не се хаби повече. Излишно е.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 446302c143
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля, че си самовлюбен нарцис на когото не му пука за другите и се интересува само от себе си. Мисля, че заради хора като теб и от женски и от мъжки пол социалните отношения и доверие се развалят и връзките стават все по-трудни, защото когато някой е изпитал на гърба си подобно токсично отношение като твоето му е много трудно да опита наново непредубедено.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1925299c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз се надявам клетия човек да не ти се върже отново. Най-добре ще е да си харесаш друг и за двама ви.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker