Аз ли не разбирам жените или какво ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли не разбирам жените или какво ?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1754 пъти
Здравейте, Мъж съм, извинявам се ако заглавието на темата ми, не е точно, но се чудех как да го формулирам, защото вече тотално се обърках, и ще се радвам ако получа логични отговори, защото не мога да си обясня какво става.
Ето за какво става въпрос, от доста време вече не мога да си обясня какво се случва, и защо всяка жена с която се опитвам да имам някакви взаимоотношения, просто в един момент изчезва, безпричинно, дори без да обясни какво става. Имал съм доста връзки, които са без успех, по една или друга причина, но напоследък, става така, че запознавам се с дадена жена, всичко е супер, разговори срещи, шеги, закачки, с една дума всичко е чудесно, но в един момент, просто тя изчезва, спира да ми се обажда, да пише, без видима причина, дори без да обясни защо. Което наистина не мога да си обясня, и поне за мен е странно, защо защо и защо. Ако някой може да ми даде логичен отговор, ще е много добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 85a865aab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм жена, харесвам жени, излизам с жени, живея с жени, спя с жени, повечето ми приятели и познати са жени.. и пак не разбирам жените. Спокойно.
Ще ти издам една тайна обаче. И ние не се разбираме самите себе си.
Направило ми е впечатление, че мъжете са по-аналитични и последователни, затова ви е трудно да се примирите с женския хаос. Малко са тези представителки на нежния пол, които действат предимно от рационално ниво. Обикновено са по-възрастни. Иначе младите ги люшкат емоциите и повечето са на принципа "накъдето ме дръпне - натам". То са интуиции, страхове, травми, настроения и какво ли още не.
Например при мен в мамента се проявява невероятното явление "предменструален синдром", сменям настроенията на 20 минути.
А иначе това може да се дължи на ред причини. Аз самата го правя, когато загубя интерес или този човек ми е бил само за запълване на време. Има жени обаче, които го правят и за валидация. Идват, помпаш им егото и като им дадеш това, което са искали - чао. Лошото е, че може и да не го даваш привидно, ама то тая гад има радар и те усеща ако си захапал.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7537a6675a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Така бих постъпила аз спрямо мъж,който не ме чува какво му говоря.Примерно повторила съм поне десет пъти какво искам от тази връзка,но отсреща няма разбиране.Та какво друго ми остава,освен да изчезна вместо да се обяснявам до безкрая.За да се получава така и то с много жени сигурно има някакъв проблем в твоето поведение,който ти самия не осъзнаваш,помисли върху това.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d940aa5791
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако изчезват след секса, значи не им харесва. Обаче не прави генерални изводи. Просто не се отказвай, не си срещнал подходящата. За това често трябва време и търпение, дори не и търсене!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5bbd590b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Съжалявам но не сме оракули, много оскъдна информация даваш. Или нещо в твоето поведение не е наред или просто не си срещнал подходящата.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e7457e104c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Важи и за двата пола:

Липса на елементарно възпитание.
Липса на уважение.
Страх и нежелание за поемане на отговорност за своите решения, независимо дали решенията засягат и други хора.
Ниска емоционалност. В днешно време има много роботи.
Незрялост.
Егоизъм и егоцентризъм.

Избягвайте тези хора. Не са надежни. Имат свои нерешени проблеми, с които не знаят как да се справят.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 71e378bd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 - Да това което казваш е така, и съм забелязъл, че повечето жени наистина незнаят какво искат, или пък си търсят мъж, които да им напомни че още са вървежни.

Номер 2 - При мен няма как да се получи това което имаш предвид, изслушвам докраи, и ако се направя, че не съм чул нещо, след това тънко напомням, че все пак съм слушал какво е казала, и да може би има нещо което правя грешно, не всички са перфектни, но това си е до лично разбиране и интереси.

Номер 3 - Относно секса, няма какво да коментирам, все още не ми се е случвало, жена да се изпари след секс, а за второто, все още имам търпение и не съм се отказъл.

От Автора: Благодаря за коментарите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 872db85204
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   В днешно време, повечето жени търсях хубав секс и пари. Макар и да прозвучи, гадно аз също съм от тези жени. С моите родители имаме собствен бизнес, работливи хора сме но не бих се хванала насериозно с беден, мързелив мъж. Все пак съм свикнала на такъв живот, не мога да се примиря с по-лош от този до момента. Не знам какво е финансовото ти положение и ти как се определяш, но ако не изкарваш добри пари и не плащаш сметките на приятелките си, това най-вероятно може да е причината за неуспеха ти. Дори и да звучи глупаво, според мен е задължително, приятеля ми, да ми плати сметка и т. н
Не знам дали, изобщо помогнах с моето изказване....
Пожелавам ти успех и не се отказвай, в крайна сметка всеки намира своята половинка, рано или късно.
Ж 22

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 71e378bd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Номер 5, - каква информация ви е нужна още, опитах се да го обясня вакратко, но ако трябва, ще обясня с детаили какво имам предвид.
Номер 6- да и това е така.
Отново Автора.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 71e378bd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отново Автора, пиша накъсани отговори, защото не ми излизат всички коментари наведнъж.
Отговора ми е към номер 8.
Мога да кажа, че имам горе долу добра работа, и изкарвам доста добри пари, естествено чу съм от мъжете които няма да позволят, жената с която са да плати сметката в ресторанта или там където сме излезнали, противно на принципите ми е. Но все пак наистина се замислих над последната част от коментара на номер 2, и ще се опитам до променя някои неща, защото може би, без да осъзнавам, ги правя грешно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5a56618d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 5: не даваш друга информация за себе си освен че си мъж. Ако мислиш че жените ще ти се връзват само защото си мъж, нещо много си се объркал.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 71e378bd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До номер 5 - От уважение няма да коментирам втората част на вашият коментар.
На 31 г. Съм, 182 см. Мога да кажа, че съм добър, мил, винаги внимателен, държъ на малките детаили, винаги се старая всичко да е перфектно, дори мога да кажа, че съм перфекционист, до наи малката част, гледам всичко да е идеално, винаги съм гледал, на жената която е до мен, да отделям нужното внимание, обичам да правя подаръци, малки жестове, които да напомнят какво значи тя за мен, но не прекалявам, когато има нужда винаги намирам време, а когато трябва не се натрапвам излишно, мога да кажа че изкарвам добри пари, имам добра работа. Не се правя на вижтеме кои съм аз, за да впечатля дадена жена, нормален човек съм, които иска съвсем нормални неща, много обичам да пътувам. Мога да ви напиша страшно много, но мисля че е достатъчно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 358030d86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторе внимавай да не поемеш по пътя на провайдъра, защото не е добре за теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e3faee8117
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторе, всичко опира до това, че болшинството съвременните млади българки страдат от сериозни комплекси за малоценност, имат нужда да са постоянно в центъра на вниманието и да им се повтаря колко са най-най-, защото в противен случай изпадат в психическа дупка. Всичко това се дължи на следването на глупави модели на подражание (облъчвани от телевизия, предавания, статии, песни и т. н. ), слаба воля и неизползване възможностите на собствения разум. Българките преди 20-25 години не бяха такива. Всичкото това стадно поведение на съвременната българка е по неин личен ИЗБОР. Обяснението/оправданието на родната млада жена за това в най-общия случай е "Защото съм жена! " или "Защото така! ", което само по себе си нищо не означава и е жалък опит за избягване на отговор за първопричината. Истината е, че всеки човек се държи точно така, както на него му е угодно. Всичко останало са оправдания. Повечето от съвременните жени в други държави са с коренно различни, нормални поведение и ценностна система, не преиграват и не са златотърсачки. Има и малък дял нашенки, които също са свестни, отговорни и работливи, не лъжат и не плетат интриги. Но за съжаление са все по-оредяващо малцинство.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c825800cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Може би чака ти да я потърсиш пръв, не си ли се замислял? Аз съм такава ситуация и го чакам ама той се ослушва и нищо не прави...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 71e378bd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 16 - винаги аз правя първата крачка, и не чакам момичето с което съм, тя да ме търси.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker