Срещнах жената на мечтите си, но късно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срещнах жената на мечтите си, но късно
преди: 13 години, 4 дни, прочетена 7859 пъти
Аз съм мъж на 32 години. Моята история е следната, твърде дълго живях сам и имах нужда да бъда с някой. Затова започнах да градя живота си с жена към която не изпитвам нищо. Оженихме се, сдобихме се с жилище, кола, преживяхме доста неща заедно. Но липсата на каквито и да е чувства от моя страна към нея си казваха думата. С годините охладняхме един към друг, започвахме да се отбягваме и превърнахме живота си в една всекидневна рутина, без желание за близост, без емоции, само навика да бъдем заедно.

Тогава случайно се запознах, с жена в която открих всичко за което някога съм мечтал, всичко от което съм имал нужда, жена която цял живот съм търсел. Към нея можех да изпитам всичките тези чувства, които са ми липсвали.

Успях да я опозная и да се влюбя още повече в нея. Но съм с вързани ръце и не мога с лека ръка да зарежа всичко, което изградихме с жена ми дотук за 6 години. Нямам и сърце да и го причиня, тъй като тя разчита много на мен.

Въпроса ми е, дали си заслужава да зарежда всичко, което имам и постигнах, до сега? И с какви очи да тръгна да се боря за единственото, което ми липсва - любов, без да знам дали ще го получа в замяна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 дни
hash: 24269fa65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че си заслужава, но гаранции за пълен успех няма... както с всичко в живота.

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: f4ffc3001f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има едно лафче "Ако ти се работи спри почини си ще ти мине ". Ситуацията ти е същата. Ще мине време това което чустваш ще отмине и ще е като със женати.

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 67bb7a4951
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Случвало ми се е да искам да съм с някого, да го поттискам повече от година, така и не мина... После се събрахме, но в последствие ми чукаше яко сол на главата и се разделихме....
Чак мен ме хваща страх като искаш да се откажеш от това което си изградил заради някоякоят харесваш, нио ти прецени какво имаш да губиш и действай

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 дни
hash: 5bb6c8d8e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом нямаш деца действай смело!
Мъж 28

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 3ac57f2ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Тъй, оженил си се без чувства, за да бъдеш с някого, както си му е редът - навремето така са събирали младоженците, без да са се виждали дори, но по ред причини същите после са теглили хомота и не са се разтуряли. Сега времената и нравите са други, но щом не знаеш дали ще получиш любов, за какво се бориш тогава? А и се колебаеш, нямаш сърце да причиниш това на жена си - ситуацията е прекалено несигурна. Дали няма да пеживееш ново разочарование - гаранции никакви. Поне докато не си сигурен - не си струва.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 дни
hash: e28822154e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Дотук аз разбрах, че си постигнал с жена си... нещо материално. ''Всичко'' е ''всичкото материално'', постигнато с нея.
Е, да, доста е трудно да се дели общо имущество, но не е и невъзможно. Ти преценяваш как искаш да живееш- щастлив или по-богат.
Няма нужда да казвам, че първо трябва да прецениш другата жена- дали чувствата й ще са силни колкото и твоите. Дали тя ще е щастлива с теб толкова, колкто и ти.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 дни
hash: 328f1b71f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом жена ти разчита много на теб, значи, че от нейна страна положението е друго. Вие с нея сте си достатъчно близки, а на теб сърце не ти дава да постъпиш така с нея, защото го разбираш, а и защото сигурно тя е чудесен човек. Да, 6 години не са малко, но не са и много. Това е един период от вашия съвместен живот. Понякога мъжете си фантазират, че може нещо да имат с други жени, а в последствие да се разбере, че всъщност няма взаимност. Преди да си сигурен, че тя-другата жена няма някакви чувства към теб, просто е излишно да се палиш. Има и друго-всичко е преходно, освен духовната връзка, която човек създава. Външността привлича, ума и очарованието те омагьосват, но обичта е нещо различно. Обичаш някого, в началото, защото е съвкупност от всички тези качества-за теб. Но след време, от цялото великолепие остава много малко-видимо, а невидимо само ти може да знаеш, богатството на душевността на твоя партньор. Заради което го обичаш повече от всякога. Помисли! Ти сам трябва да решиш. Помисли какво ще загубиш в лицето на съпругата ти. Материалните неща нямат общо тука. Но, когато решиш окончателно, колебания не би трябвало да има. Ти си довел положението до тук, и ти трябва да го оправиш. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: cd24cb473a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Бори се за любовта си докато е време! Защото ще съжаляваш горчиво един ден. Че какво е живот без любов, без страст? С времето ще си омръзвате все повече, ще те дразни дори присъствието й, ще съжаляваш, че си пропуснал любовта. Не стана ясно имаш ли деца, но обикновено подобни бракове се запазват в името на децата. Дори и с деца не е хубаво за тях, защото винаги личи, че родителите не се обичат. Пиша това от опит - и аз като теб, само, че много, много по-късно и без шанс да съм с единствената голяма любов в живота си. Аз - на 58, а тя на 40. С деца, внучета, редица проблеми, които няма да коментирам. И в резултат - тайна, многогодишна, любовна връзка, която ни помага да оцелеем и да усещаме все ки ден, въпреки, че няма как да сме заедно, че живеем.

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: cd24cb473a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   И защо мислиш, че си постигнал кой знае какво? Жилище, кола и какво от това? Най-важното, най-трудното за постигане е любовта. И то споделената и неостаряваща любов! Мисля, че съветът ми е ясен. Пиши все пак какво си решил.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 дни
hash: 566bacdeff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Склонна съм да се съглася с 4. Децата са основното нещо, което би могло да ви задържи, с всичко останало бихте могли да се справите.
Не съм съгласна с 2, защото при положение, че никога не си обичал жена си, с новата дори да претръпнете нещата ще са по-различни.

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 6d2b21d766
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Според мен се опитай да поискаш отпуск от съпругата си. Ако е на твоя хал, ще те разбере. Поживей с мечтаната жена и ако нещата потръгнат предприеми стъпката. Знам, жестоко е спрямо спътницата ти, но ако и тя не е щастлива с теб.... би разбрала. Много често виждаме нещата, които ни се иска, защото ни е някак сиво.

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 1b70a315d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Заслужава си...
А защо се съмняваш в чувствата на другата?

Поне докато не си сигурен, не си струва - е най-тъпия съвет, който ще получиш. Сърцата ни са хазартни. А любовта не изисква сигурност.
Смело

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 дни
hash: dfefec147a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Здравей, Приятелю и от мен! Разкажи за тази жена, в която си се влюбил. Тя познава ли те? Харесва ли те? Показвали ти го е? Има ли някакви чувства към теб? Тя сама ли е? Знае ли, че я искаш? Разкажи за нея!

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: a84f36379c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   А по-добре ли е да живееш в лъжа и докога би издържал на този брак, който е лицемерен. А жена ти не усеща ли всичко това - твоето безразличие? Жените по принцип имат радар за тези неща. Може пък и тя да се измъчва и да иска шанс за истински живот. А ако нямате и деца....

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 063d00dc6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   И какво сега? Ще лъжеш и двете ли? Защото, разбираш ли, на 26 ти е било мноооооого късно... Така става като се жените за първия срещнат, само защото "било време"! Или късаш с любовницата и оставаш с жената и общия бизнес или оставяш жена си и оставаш с голямата любов. Грешката си е твоя (че си се оженил не по любов), сега ще трябва да си платиш като жертваш нещо - или удобния брак или голямата любов. Избирай. Но не лъжи жените, те не са виновни за нищо. Бъди мъж, бъди честен. Така ще запазиш поне уважението им.

Борония

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 2efd694db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   за съжаление и аз съм в подобна ситуация въпреки че съм жена и обичам да казва на мойте приятелки който също са семейни ще го кажа и на теб -Някой ден ще срещнеш жената на живота си, но тогава ще си вече женен!

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: f50070ed01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Когато изядеш една торба сол с жената до тебе, тогава разбираш, дали е жената на живота ти. Същото се отнася и за жените.
И семейства, минали през любов, за да стигнат до такива, са разбирали, че не си пасват. Та къде е гаранцията, че влюбването извън семейството не е същото? Дори е още по-ограничаващо в опознаването и обвива в романтика обекта на влюбване. Проба - и е ясен отговора на въпросите ти. Иначе е загуба на време и енергия да мислиш и премисляш.

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: f6eb1b06b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не ги разбирам аз тези неща. Някой си бил самотен, нямал време вече и хоп се жени за първия срещат, после сасипва живота и на двамата! Хубаво, ама като не ти харесва да живееш така, промени нещо, вместо да мрънкаш, като си срещнал подходящата жена бъди с нея, а и така ще дадеш шанс на твоята сегашна съпруга да си намеря някой, който да я обича. Какви са тези трагедий не знам!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 дни
hash: b109a0f982
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От автора: Благодаря на всички за отговорите. За мен беше полезно да се поуча от опита и съветите на различни хора.

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 1b3e793730
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Аз си мисля за жена ти, която не е обичана, а също има право на любов. По-добре е да се разделите и да и дадеш шанс да намери мъж, който да я обича. Зашо си мислиш, че тя е щастлива да живее с твоята милостиня? А може би си егоист, който иска да има всичко и не го е грижа за чувствата на другите. Защото ти всъщност нараняваш две жени едновременно. Моят съвет е да освободиш жена си от присъствието си, докато сте млади, защото такива като теб държат в плен една жена да е нещастна цял живот, а през това време пробват с различни, защото видите ли "аз търся жената на живота си". След няколко месеца или години са разочаровани и нещастни и търсят друга и т. н.
Много жалко за жена ти наистина...

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 4581b00bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Познавам подобен случай. Човекът си среща жени, влюбва си се, поддържа паралелни връзки с години. Едната от паралелните връзки мисля че беше доста години. Пак се прибира при семейството, прави се на грижовен. Но смятам, че това изисква много хабене на време и енергия. Не се развежда, не са го хващали в крачка, но и не се отказва от този двойнствен живот.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 17 часа
hash: 0f9ceaa72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Довери се на сърцето си то ще те преведе по най-краткият път! Разума ще те преведе по най-дългият! Казвам ти го от личен опит. Любовта е смисълът на живота всичко материално е преходно. http://vbox7. com/play:e886abb4


Alen

 
  ...
преди: 13 години, 15 часа
hash: 91ed9766f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   21 - защо си сигурен/а, че не са го хващали? Може и да са, но да си е признал, че си е бил коцкар и номерът с влюбването го играе перфектно. Това няма нищо общо с това, което споделя автора.
Нали не смятате, че всички "влюбени" мъже са такива? Просто на някои жертвите им им вярват. :)))

 
  ...
преди: 13 години, 13 часа
hash: 4581b00bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   21 съм. Казах, че случаят е подобен. Не мога да твърдя, че е идентичен. Зная, че не са го хващали. Той ми е споделял. Естествено, не смятам че всички "влюбени" мъже са такива. Обикновено женените се "влюбват" и после им минава, което си е в реда на нещата.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 27 мин.
hash: ce13cf002c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   горните коментари са много правилни... ако нямаш деца - нищо не те задържа при жена ти.
Нещо обаче ми прави впечатление - ти мислиш какво би причинил на жена си - жената, която не обичаш.
Питай се обаче какво ПРИЧИНЯВАШ на момичето, което обичаш в момента - вкарал си я в ролята на любовница на женен мъж... И не, 24 не е прав - няма да ти мине, но ако погубиш тази любов, животът ще ти го върне.
Защо се ожени без любов? Имаш последен шанс да го поправиш

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fc9e16b49e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Най- важното тук е да бъдеш честен към себе си и към всички останали! Ссмо не лъжи! Защото един двойствен живот е много лоша алтернатива. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b64c9b0ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   "Цвето, живот без любов и лула тютюн не струва! " (Из "Тютюн"-Димитър Талев....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker