Да го зарежа ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да го зарежа ли?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1738 пъти
Здравейте драги читатели на този сайт,

От близо над половин година имам познанство с мъж, който е по-голям от мен с прибизлително 7-8 год. Аз съм на 30, а той на 37 години. Запознахме се по тривиален начин чрез фейсбук. В началото на познанството той бе доста активен, непрестанно ме търсеше, но и имаше такава възможност, тъй като по цели дни бе в чужбина и реално нямаше какво да прави. Търсеше ме неуморно. С течение на месеците горе-долу се поознахме и той ме уверяваше, че когато се видим би много се радвал на сериозна връзка. Аз му дадох също така, ясно да разбере, че ми харесва и че аз търся връзка. Върна се в Б-я, намери си работа и сега, дори не ми звъни, а когато аз звъня - не вдига....
Само информативно - аз живея в единия край на Б-я, а той в другия. На първата среща си позволи да ми каже, че не търси нищо, което промълчах, тъй като до скоро твърдеше съвсем различно, а на втората среща ми каза, че съм дошла, за да цитирам "не е сам". Аз съм му подкрепа в много отношения или поне така си мисля, но от него, дори и една мила дума не получавам, само критики и обиди.
В момента преживява някакъв дълбок семеен проблем и изцяло се е дистанцирал, дори не ме търси от една седмица. Опитах се да се свържа с него, за да помогна и разбера какво му има, но той просто в един момент спира да говори по време на разговора или затваря.
Не мога да разбера тази цяла ненормална история и отношение.
Помолих го да ми каже, ако не ме харесва и желае, за да се оттегля, но отговор на това не получих.
Толкова съм объркана, че не зная дали въобще да се занимавам с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: e9ef9184f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тези фейсбук връзки до никъде не стигат....зарежи го

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e83197ae5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си на 30 години, не на 15. Щом се държи така с теб го разкарай. Със сигурност ще намериш нещо по-стойностно. На мен ми прилича на използвач. Вярвай ми, не ти е нужен.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5a56b14572
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами той на практика те е зарязал, така че ако ти се оттеглиш ще е само за да си спасиш достойноството. Няма друг вариант. Днес са семейни проблеми, утре в работата, а за теб няма да има време защото не те иска. На 37 г. щом си мисли, че има безкрайни възможности...ок нека си живее в розова мъгла. Блокирай го.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 02140c2712
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има друга! Държи те в резерва. Бий му шута овреме!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fc27460287
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Предполагам няма секс? На мъжете интереса ни силен в началото и после прогресивно намалява, жените имат нужда от време или поне с такова впечатление оставам или поне казват така, при по-младите жени нещата стават бързо изглежда. Какво се получава мъжа показва интерес, жената се радва и го дава бавно за да се увери в неговите намерения, на него му писва и приключва цялата история или се държи все по-зле. Причината - егоцентризъм и нарцисизъм в голяма част от жените. Обяснявам - вместо да гледа какво тя да направи за него за да го предразположи и задържи тя гледа какво той прави за нея и как се държи. Скоро мъжа се уморява от цялата ситуация и нещата се развалят.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a5291919e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма нужда да го зарязваш. Той вече те е разкарал. Продължавай напред.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 501acb09f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Меко казано да.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f795665c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нещата са елементарни. Пращаш му нагласени снимки, оня си въобразява нещо. Срещате се, вижда реалността и му се изпаряват всякакви желания. Просто след толкова време илюзии му е трудно да ти каже директно да си гледаш работата и увърта.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5e6511bad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вниманието на околните се завоюва, то не се подарява! Какво очаквате от околните, ако вие не се отворите към тях? Има поговорка, каквото повикало, това и отвърнало! Но ако не отговаря на твоята активност, по добре не се натрапвай!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d11d419da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Здравей, мило момиче. Щом се замисляш върху това дали да прекратиш комуникацията с него, значи има сериозен проблем, който до този момент остава нерешен, а твоите собствени решения се колебаят. Това не бива да бъде така още дълго, защото по този начин биваш манипулирана емоционално от нечие чуждо поведение. В този ред на мисли прочети това, което бих искала да изложа пред като факти, и помисли искрено и разумно какво решение ще вземеш.

Когато един мъж действително желае една жена със сърцето и тялото си, той търси нейната компания във всеки възможен случай, иска да чува гласа й, да я вижда, да я ухажва и глези, да я привлече всячески към себе си. Ако пък е възрастен мъж и наистина желае тази същата жена, и въпреки, че я желае, я отбягва като дявол - тамян, значи този мъж има сериозен психологически проблем, който има нужда от решение при професионалист.

Но според мен не това е причината в твоя случай. По споделеното от теб съдя, че въпросният мъж е изгубил всякакъв интерес към евентуална комуникация с теб. Имал е някакви планове, но липсата на характер и сигурност в решенията от негова страна са го накарали доста бързо да се откаже от предишните си планове. Или си го хванала в момент на скука и самота, които впоследствие са били заменени с въпросния семеен проблем, изискващ време и енергия, заради което вече не си му необходима, или е глупак, който се радва на новата придобивка само докато му е новичка и лъскава, а после, когато види, че има интерес от нейна страна и му е в кърпа вързана, я сменя за друга виртуална приятелка.

Като цяло прогнозите ми не са добри за него, който и случай да разгледам. Вложи усилие в грижата за себе си, скъпа. Започни да ходиш на фитнес, да се храниш здравословно, смени маникюра, прическата, гардероба, средата, дори призванието - изобщо, прави онова, което те кара да се чувстваш щастлива и пълноценна, докато срещнеш един истински достоен мъж. Как ще го познаеш? Там няма да има подобни игри от типа: "интересна си ми - не си ми интересна", "искам те - вече не те искам", "обещавам ти - не си спазвам обещанието". Там ще усетиш сигурност, разбиране и искреност. Без лъжи и задкулисни интриги. Просто ще знаеш, че този човек е честен. Без "ама". Без "но". И без "да го зарежа ли".

Колко до въпроса ти от заглавието - да, зарежи го. Нищо добро не те очаква с безхарактерен лъжец като този, за когото пишеш. Колкото повече се опитваш да го оправдаваш, разбереш, извиниш, толкова по-бързо и неусетно ще се окажеш жертва на един хитър манипулатор, от който зависи щастието ти.

А ти си умна жена, прекалено умна и твърде скъпа за евтини изпълнения от този род. Повтаряй си това всеки път, когато някой, когото си допуснала до себе си, реши да свали от цената ти и да тества достойнството ти.

Ти.
Струваш.
Повече.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 75a3434ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Заради такива псевдопсихоложки като 11-ката сме на на този хал. Прекрасно мнение, разкошно. Разкрихме човека, че е долен манипулатор и изкусен лъжец, а дали има нещо друго, което авторката крие - не е важно. Как разбрахме, че авторката е "умна, даже прекалено умна" историята също мълчи.

Това не е нещо повече от едно дълго и "напудрено" мнение от леко надута феминистка (не е хубаво да те категоризират, нали? ! ), целящо да повдигне леко накърненото его на авторката. Да се надяваме да не я превърне в поредната надута, меркантилна кокошка, която трови следващия заради "грешки на предишни, които са я превърнали в мнителна ледена кралица".

Истината е проста - или нещо не му е допаднало в комуникацията ви или си е намерил друга. Толкова. Всеки си има критерии и не е като да сте женени или да сте сключили договор. Може да я е срещнал в новата си работа, в самолета към България или в съседния блок. Няма как да знаеш. Да, тъпо е, че няма смелост (не знам защо се налага думата "топки" в днешно време, друг тъжен момент), да ти го каже в прав текст, но когато някой не иска да комуникира с теб, не бягай след него. Нищо няма да постигнеш, освен да му храниш самочувствието. Продължи напред и не поглеждай назад.

А ако той реши в даден момент да те потърси, ДИРЕКТНО му обясни защо не искаш да се занимаваш с него.

Поздрави и успех,
И

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fa002e74f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм номер 5. И аз като номер 13 съм възмутен от психо-брътвежите на 11. Какви са тия глупости? "Ти си прекрасна, ти си уникална, ти не трябва да правиш нищо освен да ЧАКАШ някой който ще те оцени". Не, не, не! Вместо това на авторката трябва да и се каже ясно, че вместо да чака някакъв митичен образ, който ще дойде да свърши всичко във връзката, който не прави грешки и чете мисли, то тя трябва да поеме отговорност за тази връзка и да я ИЗГРАДИ. Тоест основния акцент е действието и поемането на отговорност за ставането на нещо хубаво.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker