Защо така процедират? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо така процедират?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1355 пъти
Здравейте! Аз съм мъж на 30 г. Нямам си приятелка и затова напоследък се регистрирах в няколко сайта за запознанства. Ето кое не разбирам. Всичките профили, на които пиша, не ми отговарят, а същевременно получавам съобщения от профили, които не съм посещавал. До тук нищо странно. Но на всяко съобщение, което аз получавам от тези профили, пише че искат да контактуваме на мейл, а не във въпросния сайт. Това нормално ли е? Освен това съобщенията са пълни с грешки, не правописни, а граматически. Смесват е мъжки и женски род, учтива и неучтива форма и единствено с множествено число. Според вас това реални профили ли са или фалшиви ( нещо като ботове, не знам точно как се наричат)? Ще съм много благодарен ако администраторите публикуват статията и читателите ми помогнат с отговори и мнение. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: f5547bd117
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сайтовете за запознанства са супер зле, без значение български или чужди.

Обикновено, трябва да плащаш, за да имат някакъв по - смислен вид, самите търсачки в сайта, но не мисля, че реално, качествените хора, стоят там с цел - да се чукат, регистрират се от любопитство, отчаяние или скука, виждат простотията и повече не влизат.
Всеизвестно е, че тия сайтове са за т. н. безплатен секс (ако ти се прави секс с пропаднали хора) и масата, която е там е с тази нагласа, съответно ако си от нормалните хора - просто нямаш място там, няма да намериш нищо смислено, или ще намериш някой безсмислен, правещ се на смислен.
Ако е за секса - поръчай си ескорт, ще спестиш време и пари. Ако искаш адекватни отношения - там няма да ги намериш, търси ги в живота си, ако ги няма - нещо ти куца в живота, било то - твоят характер, раьбирания, поведение... , среда, хоби, професия, макар че всичко е навързано.

И сега се изсипват хора да ме плюят - как намерили спътника си в живота, в сайт за запознанства :-D Сходните се намират, факт. Просто, там НЯМА качествени хора, истински интересни, умни и смислени.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f2dc9c4682
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всички такива съобщения са фалш и целят да си дадеш електронната поща, за да ти се пращат после камара реклами и измамни съобщения, също и адреси към еротични интернет страници, обяви на проститутки и прочее.

А тези, на които пишеш и не отговарят, са представителна извадка за 95% от жените в страниците за запознанства. Такива жени са там основно да си търсят начини мъжете да им надуват изкуственото самочувствие с разни флиртове и свалки. Повечето профили на млади жени са всъщност измама и зад тях често се крият тлъсти чиновнички или нещастни омъжени жени, които търсят анонимно забавление или си разнообразяват скуката в работно време. Има и други, които пък ще ти пишат само с цел да си излеят душевната помия върху теб, ще те ползват като психотерапевт, докато имат нужда да им слушаш преувеличеите истории, а след това без никаква причина ще спрат да ти пишат и може да те добавят в списък "Блокирани". :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 00b6540d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здрасти, не ти препоръчвам тези сайтове, защото са пълни с кифли които получават твърде много внимание просто защото е твърде лесно някой да им напише два реда съобщение и те си мислят, че са кой знае какво. Съобщенията които получаваш са от измамници. Схемата е следната - пращат ти мейл, почвате да си пишете всеки ден, разказват ти историята си и ти пращат снимки, после ти казват, че искат да дойдат да се видите, но възникват пречки с билети, такси и документи и ти трябва да помогнеш на своята принцеса като и изпратиш пари на определена сметка обикновено чрез western union. Не бих ти препоръчал да се занимаваш изобщо с жени онлайн, макар да изглежда лесен начин за запознанство всъщност не е така. Обикновено те са изплашени, изпълнени с подозрения към този начин на общуване, но го правят понеже нямат друга алтернатива, често нещата около тях са съвсем различни от това което представят и т. н. Намери си хоби което включва жени и се запознавай на място, това е начина за мен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ee1d68cf43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако наистина си на 30 и не ти е ясна врътката, значи нямаш наистина никакъв опит в тези сайтове.
Dirty Daddy има опит и ще ти обясни: обикновено това са разни пишман измамници от някоя бивша руска република или от Африка ( Гана, Нигерия).
Те пускат на килограм такива писма с надеждата някой да се хване. Захапе ли, започват да го омотават и рано или късно се оказва че:
- се намират в беда, ограбени, на летището на път към теб
- искат да дойдат да те посетят
- мама/ тате е в болница след снощна катастрофа
- имат наследени пари, но не могат да платят адвоката
- каквото друго се сетиш
и от теб, като единствен доверен приятел се измолва някаква сума пари, които да им изпратиш. Естествено те обещават да ти ги върнат. Преводът е по Уестърн Юнион, никога по банков път.
Когато решат, че не могат да измъкнат повече от теб, изчезват безследно. Дори не са жени, а мъже в близкото африканско интернет кафе.
По темата има много написано в мрежата, например потърси
за 419 Scam ( 419 e съответният член в наказателния кодекс на Нигерия)....
Аз съм се хващал за ташак, колкото да видя докъде ще стигнат и после съм ги пращал по пет пъти до съседния град да "си теглят парите" от Уестърн Юнион, като все "сгрешавах" номерчето/кода за получаване.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8b176c34cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сайтовете за запознанства са доста пошли и само ти губят времето. Пич нямаш приятелка защото нямаш социален живот, това със сайтовете е пълна порнография. Предпочитам да излезна и да се опитам да заговоря мадамите какво толкова ще стане? Най-лошото което може да се случи е да ти се изсмее или да ти тегли една майна което се преживява дори няма и да те запомни освен ако не си й направил добро впечатление. Най-хубавото нещо което може да се случи е да си намериш човека на живота си. Знаеш ли колко чикяри има по тези сайтове, социалните мрежи и тн. знаеш ли защо? Защото на живо нищо не струват и неща от сорта " беб4е искам да ти го... " изобщо няма смелост да ти го каже в очите. Много е лесен индиректния контакт но много трудно води до резултат, докато директния конктат е трудено но винаги води до резултат. Знаеш ли имам един приятел който ми помогна много с директния контакт, излизаме да се разхождаме и той заговаря рандом хора който не познава нищо ангажиращо от най-елементарни неща от сортна на може ли огънче до това да направиш комплимент на някой. След което ме караше мен в началото елементарни неща огънче, упътвания как да стигнем еди къде си, къде можем да хванем най-близкия градски транспорт и лека по лека с времето просто спираш да си самокритичен към себе си и спира да те интересува как изглеждаш в очите на другите защото те са също хора като теб и имат същите болжеки. Единственото нещо което те спира е самосъзнанието ти, мислиш си че другите хора са щастливи, нямат проблеми със социалната комуникация, нямат проблем в личен план, нямат проблем с външния им вид и им пука как изглеждаш вярвай ми и гол да се разхождаш дори няма да те запомнят как изглеждаш, всеки си има проблеми и комплекси не си придавай такава важност. Гони целите си но не подминавай с лека ръка всичко хубаво около теб, спортувай, флиртувай имаш един единствен живот не бъди поредния който ще остарее и ще си каже ей що не направих един какво си. Ако ти е толкова смачкано самочувствието и си асоциален си има специалисти който могат да ти помогнат признай пред себе си, че имаш проблем и намери решение има си хора за всичко. Не приемам оправдания от сорта на нямам време има ли желание има и начин, можеш да срещеш любовта и по път за работа защото се разминаваш със стотици хора просто трябва да ти стиска.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 40df1f499f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Фалшиви.. Искат да се докопат до и-мейла ти, за да те задръстят с всякакви реклами и спам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker