Не изневерявайте! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не изневерявайте!
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2242 пъти
Здравейте, аз съм момче на 26 години и имах дълга връзка с едно момиче, но направих голяма грешка. Всичко започна преди няколко месеца. Бях се скарал с моята приятелка за нещо дребно и незначително с което тя ми беше развалила деня. Трябваше сам в този ден да отида да си купя дънки. Влизам в магазина с едно никакво настроение и изведнъж като погледнах продавачката в магазина, която беше толкова лъчезарна и веднага и цялото настроение ми се оправи. Бях забравил всички лоши неща, които ми се бяха случили в този ден. Неусетно се бяхме заговорили за всякакви глупости и нейния глас ми беше като много успокояващ. Чувствах се прекрасно и не исках да си тръгвам. След няколко дена случайно се засякохме по улицата и се заприказвахме като първи приятели. Докато говорехме до нас имаше кафене и предложих да седнем там. Доста време прекарахме в кафенето. Това момиче беше невероятно, но истината е, че аз обичах друга и колкото хубаво да ми беше с нея, аз знам, че това няма да се получи. За съжаление с това момиче излязохме още няколко пъти в продължението на месец. Един ден след поредната хубава вечер с нея, аз я изпратих до тях и тя ме покани. Без да се замисля аз вече бях в апартамента й полугол. Тогава изневерих за първи път. След изневярата се почуствах доста гузно, защото това беше голяма глупост от моя странна. Моята приятелка в момента си седи у тях и мисли за мене, а аз правя секс с друга. Това беше най-гадното чувство което съм изпитвах. Беше ме гнус от мене. Не знаех къде се намирам и след няколко дена и писах на онова момиче, че това беше грешка и нека да си остане между нас. Нямах куража да и го кажи лично. Тя в продължението на дни ми беше писала, първо с мъка, че ни иска това да свършва и колко много ме обича, и не може без мене. Последно време ми пишеше с гняв колко много ме мрази и аз какъв лош човек съм. Като го бях прочел това осъзнах каква голяма грешка направих. Това беше дъното, защото всичко което казваше беше истина. Веднага се разделих и с приятелката ми, като и разказах подробно, защо го правя. Тя беше в пълен шок и ми каза думи който няма да забравя. Вече бях минал още повече дъното. Аз не исках никой да наранявам, но го направих. Затова пиша тази дълга история с която да кажа на хората, че изневярата е най-лошото нещо и не си струва малкото удоволствие, което прекарваш с непознат човек. С една изневяра нараних жестоко двама човека, който не го заслужаваха.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: ec8b216b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво момче, един нормален и свестен да има, а не като админа дето ми банва коментарите!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c35d0fb8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1
За какъв нормален става въпрос?!?Тоя просто не е можел да се владее,изчукал е момичето и веднага е започнал да се жалва каква грешка е било.Така ли-грешка?След като е искал да спи с нея и е спал?!?Никаква грешка не е,а просто елементарно гузно измъкване от ситуациата,така както само мъжете го можете
И освен това точно на такива като автора им пожелавам от сърце в момента в който се разболеят от грип и не са на кеф и настроение,приятелките им веднага да започнат да търсят други.Както мъжете търсите друга веднага,като нещо не ви отърва!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1904bd27f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Коментар номер 1
Милия, за втори път срещам как се оплакваш :Д явно бая те е обидил :Д хД

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ffd6e38db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще изневеряваме пък! И ти изневерявай!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3f4a9864b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нищо ново под слънцето, вече изневярата е нещо нормално до такава степен липсва уважение и морални ценности, че хората бъркат кое е нормално и кое не е. Който може изневерява който не може да си чувства изневярата.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4425001860
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 2

За грамотността ти няма да говоря - плачевно е. Да генерализираш всички мъже, е много ограничено мислене. Жените също изневеряват, при това не по-малко грозно. Затова омразата си я дръж за себе си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 436592169c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Много си тъп. Едно е да изневеряваш, друго е подробно да обясняваш на някого какво си направил против него. Можеше по-плавно да се отдалечите и старата ти приятелка сама да си мисли, че е станало каквото трябва. Сега върви в манастир за 10 години да се самонакажеш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dfd389fb38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Случват се такива работи. Вече другият път ще си натрупал опит и ще знаеш как да постъпиш. Някои не се научават цял живот.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ff5e32bb2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами както сам виждаш - никак не е лесно да се изневерява! Трябва да владееш нервите си, съвестта си, поведението си... Демек, необходими са редица качества, които човек по рождение не притежава.
Така че супер-пичове са тези, които изневеряват, а не тези, които се крият като мишки и оставят възможностите да минават и заминават покрай тях!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9dd97524db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Туй на 26 ли го разбра?
Номер 4- върви на майната си като мн обичаш да изневеряваш, аман от боклуци
Номер 5 - ми да, то нали всички изневеряват дай и ти да почнеш... да го *** новото поколение

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 50250164c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чета ви коментарите и съм в някакъв шок и разочарование!
Хора, кога сте станали толкова зли? Нямате и капка уважение към човека, с когото сте, но и към себе си ли нямате? Това е вашият избор, вие сте си го избрали и сега, когато нещатата не вървят както ви се прииска ви прищраква да изневерите.
А, дали някой от вас се е замислял за чувствата на другият човек, може би той ви обича истински? Но вие сте с чиста съвест, гордеете се с това, което правите. Една изневяра, че на кого му дреме? Но като станете на 60 години и нямате кой да ви напомня да си пиете лекарствата се сърдете на себе си!
Авторе, видял си хубавата мацка, казал си я да топна чушката, сега не се съжалявай напразно!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 86e4134ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мисля, че си бил влюбен в онази жена и не е било само за единия секс. Трябвало е да оставиш гаджето си и да продължиш с другата. Човек се влюбва истински точно когато не го очаква.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f006570e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Научил си ценен урок - всеки търпи последствията от действията си. Затова във всяка една ситуация навреме трябва да си дадеш сметка какво печелиш и какво губиш, а не да се хвърляш презглава и после да се вайкаш. Това е животът - нещата са такива, каквито човек сам си ги направи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker