Аз и приятелят ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз и приятелят ми.
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1104 пъти
Здравейте, с моят приятел сме заедно от почти 2 години и се обичаме много. Прекарваме почти всеки ден заедно(като се има на предвид, че и двамата работим и не живеем заедно)и ни е приятно двамата, но на мен от известно време ме гложди нещо от вътре. Проблема е, че нямаме общи приятели, никога не излизаме в компания заедно, много рядко ходим на кафета примерно, а за дискотеки почти дума да не става. Сега и заради работата и двамата нямаме особено много време за такива излизания, но дори когато имаме се замислям, че нямаме с кого... Вече нито аз, нито той имаме някаква изградена компания. Имам 2-3 по-близки приятелки, с които се виждам на по кафе и той също рядко се вижда с неговите хора. Тъжно ми е като гледам мои познати и близки как постоянно излизат заедно с големи, шумни компании и се забавляват. И на мен ми се живее още, не ми е минал мерака за тези излизания, но никой никъде не ни кани, а аз не съм от този тип хора, които ще се натрапят, нито пък той. Моля ви дайте ми идеи как можем да се приобщим някъде, да станем по-социални? За сега не ни тежи толкова това, но предполагам, че всеки знае, че в една дълга връзка ако няма разнообразие и нови преживявания и забавления едва ли ще продължи дълго... Не искам да се превръщаме в скучна двойка. На вас случвало ли ви се е или и вие сте от хората, които излизат с големи компании? Споделете. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 97c5a2c5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не обичам да излизам, имаме интерактивна телевизия на Виваком домашен безжичен интернет! Но когато има важни събития във Варна, съм там! А и много не обичам тъпканиците, но когато има нещо интересно, го снимам и предавам на живо по Фейсбук! Поне от вчера е така! А и концертите на открито са друга работа, особено когато са безплатни! Но компания нямам и не ми трябва-все трябва да им звъниш, оказва се, че имат работа, поне така съм чел, особено тези, които отскоро имат малки деца-излизат до магазина, да разходят детето и се прибират обратно, вярно, че някои стоят по площадките часове наред! А и като видя някакви да се хилят като чалнати, направо ми късат нервите, не всички са такива, но не ми трябват някакви си, които нямат елементарно поведение в обществото! На 35 съм, скоро ще си търся и работа, но просташко поведение няма да търпя! А ти защо си мислиш, че това е живот-да се събираш с някакви хора и аху-иху! А и не обичам шумните места-концертите на открито не влизат в тази категория-озвучава се дотолкова, че да е поносимо за публиката! За какво се оплакваш-телевизия нямаш ли, че ти е скучно? Не ти трябва чак толкова да се впрягаш! Като дойде детето, изобщо няма и да се сещаш за друго, и също няма да ти е скучно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker