Не си признавайте за изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не си признавайте за изневяра
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2875 пъти
Искам да споделя с читателите на сайта, и в същото време да ги посъветвам-никога, ама никога не признавайте изневяра. Казаха ми "доброжелатели"за забежка на съпруга ми. Вманиачих се да науча истината, разпитвах го, манипулирах го докато призна. И защо ми трябваше това признание? Рових за всички мръсни подробности-а всяко нещо което изкопчвах ми причиняваше огромна болка, но аз като упорит мазохист не спирах. Нощем не спях, като на лента ми се въртеше всичко научено в главата. Мисля с, че ако не беше признал щях да поживея известно време със съмненията си и лека полека да забравя. Защо ми трябваше да се вкарвам в тоя ад, кажете ми? Адски трудно е, когато обичаш някого, ако не го обичаш щеше да ми е все тая-парите си ми ги дава до стотинка, никога не ме е нагрубил, прашинка не дава да падне отгоре ми. Моля ви, много ви моля, помагайте и давайте съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 59abb5ec3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен такова нещо не трябва да се премълчава. Защото когато обичаш даден човек не би било честно да криеш такова неща от него. Другият заслужава да знае, колкото и да е трудно да си признаеш истината, затова мисля че добре е направил като ти е казал.
След изневарата според мен имаш 2 варианта - да забравиш и да му простиш или да се разделиш с него. Тук вече ти трябва да избереш, защото това са си твоите чувства и твоя живот. Просто направи това, което ще те накара да се почувстваш по-щастлива.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c86d0bf102
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При всички положения е по-добре да научиш истината, колкото и горчива да е тя, отколкото да живееш в блажено неведение, не мислиш ли? Сега като знаеш какво е направил твоят човек, дай си сметка защо се е случило - имате ли проблеми в брака, какви са неговите обяснения, съжалява ли, искате ли да продължите заедно. Най-важното - мислиш ли, че можеш да преглътнеш подобно оскърбление и да му вярваш отново? Знам, че е трудно, но в живота се случват и такива неща.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 924f95f9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Какъв съвет да дадем...само вие си знаете в какви отношения сте...Сигурно е ужасно..Трябва да си поговорите, защо го е направил, в някаъв труден момент през койото сте минавали ли или просто не те обича вече??Ако естествено искаш да чуеш отговора..Може да каже, че не те обича и да последва раздяла..може да се опиташ да забравиш и да съживите връзката си, да го питаш защо го е направил и да се опитате да минете през това...Има изневяра и изневяра..Има секс за една нощ, има дълги връзки, може да се е напил...само вие си знаете..и мисля че трябва да говорите, а ако искаш съвети тук в сайта, просто е много кратка исторята и някак не разбрах какъв съвет искаш..Пожелавам ти всичко да се нареди, така, както ти искаш...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a5cd357c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Че кой си признава?Аз никога не съм си признавал няма и да го направя.
М 35

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8227b5f575
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами нали е с теб и те обича. Успокой се с това. Можеше и да е по зле. Радвай се, че е до теб.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d1b962459e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Кажи, че му прощаваш и забравяш случката. И друг път не рови.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b0f975d9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си се ровила докато разбереш всичко, пък после не признавайте. Що за логика?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3384a20d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Мисля с, че ако не беше признал щях да поживея известно време със съмненията си и лека полека да забравя. "

Нямаше да го забравиш, авторке. Съмнението винаги щеше да те гложди. Така е по-добре, остава да решите как ще я карате от тук нататък.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 41899fbb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Егати отрепката, разведи се ако нямате деца или ако ти идва отвътре, отрови му живота, тормози го до края на брака ви, който по възможност да продължи до края на живота му, ей така да му е зле.
Бъди мила, прекрасна и го използвай, а в следващия момент бъди контра, доминираща и мачкаща, после пак - мила и прекрасна, обожавай го, нека му е хубаво, после пак - тровене на нервите му, удари по самочувствието, нека се чувства като отрепка и недостоен за обич, в същото време му дозирай от твоята обич, сексуалност и майчина грижа.
Ако умееш, може да го манипулираш и да си играеш с него - цял живот или докато ти писне

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b427d9c908
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако не си готова за последствията, помисли преди да се ровиш. Нали знаеш поговорката - любопитството уби котката. Сега трябва да простиш - ти си искала изповед а след изповедта следва опрощението.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 318343ec66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Дори изневярата да не бъде казана, то тя се усеща.

Съветът, който дава авторът е най-малкото глупав, защото превръща човека автоматично в лъжец. А Вселената е мъдра, не е казано случайно да не правим това, което не искаме на нас да ни направят. Та, ако скрием нещо и излъжем, то и от нас ще скрият и нас ще излъжат.

Ме

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: aeb206be13
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Точно така, не си признавайте за изневяра. Нека връзките ви съвсем да се разпаднат... сериозно защо ги одобрявате тези теми?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ebe4acef27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 9 - Това което написа е ужасно! Как може да си изпълнена с толкова злоба и отмъстителност? !? Обърни се към светлината дете, обърни се към светлината!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 41899fbb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Кое му е ужасното, бе 14?

Че си с някого когото обичаш и сте се заклели във вечна любов, и вярност един на друг, а той ти изневерява - да, това е ужасното!

Аз не бих дала развод на мъжа когото обичам независимо от неговото поведение, но в никакъв случай, поведението му няма да остане безнаказано!

Да, ще си създадем доста кармична връзка, но никога не бих оставила мъжа си и само от неговото поведение зависи, дали ще живеем в мир и хармония или във война, но любов винаги ще има, и да - т. н. от теб злоба, не е никаква злоба, а сила, сила да дадеш урок, защото лъжците, неверниците, лицемерите и т. н. хора гаврещи се с други хора, ТРЯБВА да получат урок, не от кой да е, а точно от човека, с когото са се гаврили! Пък и ще им помогне да израстнат духовно.

Щом някой ми се е клел в любов и вярност доживот - ще ги получи и ще ми ги дава!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bc8e784eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Поне знаеш, че си свободна в отворена връзка ако смяташ да продължаваш с него. От тук насетне не му дължиш вярност, отчети т. н.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c84e5b8938
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Мъжката изневяра е съвсем безобидна, защото в такава връзка, мъжът не влага чувства, а само животински нагон, даден му от природата. В женската е много по сложно, защото жените започват първо с душевната изневяра, градят чувства към новата връзка и после подлагат и тялото си, това вече е истинско предателство. Мъжът мине и замине, все едно е направил една чикия(защото жена му не му е пуснала), но жената толкова задълбава в новата връзка, че после трудно излиза от трапа, който сама си е изкопала. Към авторката - щом мъжът ти е останал без промяна в отношенията си към семейството, значи е минал и заминал и вече е забравил тази лека авантюра, недей да ровиш повече. Добре е, че си е признал, значи е честен човек, а това, че ти знаеш, това вече е тежка верига за него, повече няма да помисли за нови авантюри, а и всичко е с времето си, и самолетите остаряват и спират да летят. Споко, нищо не е станало, бъди любезна и ще бъдеш щастлива. Понякога се държите ужасно с мъжете си, а когато те намерят ласка при мили жени, веднага скачате на нож, готови сте да го разпорите, каквото иска №9. Хайде не се правете на светици, всеки има някакви кусури, прекаленият светец и на Бога не е драг! А №9 или е самотен човек, или добре познава изневерите, затова е толкова войнствено настроен!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 26e06a2eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Благодаря за коментарите, пише ви авторката. Всички ми бяха полезни-кой
по-малко, кой повече. Някаква утеха са-все едно си говориш с приятели, и те те утешават. Даже не ме подразни агресивният според другите №9-според мен това е дълбоко наранен от изневяра човек. Виждам, че повечето ме упрекват, че бих предпочела лицемерието, мръсната тайна-повярвайте, не е така. Зодия Стрелец съм, винаги съм била за честните и коректни отношения, за истината-но опитайте се да ме разберете-когато такова нещо ти се струпа на главата, не знаеш на кой свят се намираш, предпочиташ нищо да не знаеш само и само да си спестиш малко от тая ужасна болка. Не знам, малко ми олекна от коментара на №17, въпреки че и той е доста критично настроен към мен. Веднага обяснявам защо-мъжът ми се кълнеше, че никога и нищо не е изпитвал към тая жена, каза почти същите думи като на 17. Не ми е ясна мъжката психология, просто искам да вярвам на тия твърдения, искам да запазя семейството си.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a60648c373
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   №18, авторке, радвам се, че поне малко съм помогнал да успокоиш душата си! Не съм алфа-мъжкар, смятам се за нормален мъж и коментирам като такъв. Не познавам мъжът ти, но щом ти е казал, че не е вложил чувства при секса с другата жена, значи е така( ползвал я е като надувна кукла), повярвай му! Ако той е бил влюбен, щяха да се променят отношенията му в собственото му семейство. Обикновено стават по сприхави, дразнят се от всичко, дори от децата си. А вашият мъж си е останал спокоен и щастлив със семейството си, какво повече искате, защо ровите? Няма да му се изтърка онази работа, а за да не ходи по чуждо, трябва всичко да получава от жена си! Като чета този форум, пълно е с постове на жени, които само хленчат от мъжете си, искали това, искали онова в секса, било ги гнус, било ги срам, било им обидно да седнат отгоре и тем подобни глупости. Ами като има такива жени, как мъжете няма да ходят при жени които го могат? Както в предният пост писах, той вече влачи веригата която сам си е нахлузил, това ще му тежи на съвестта завинаги, пиша го от личен опит, това му стига като наказание. Но за да се успокоиш още повече, му напомни, че му даваш шанс да е със семейството си, но при ново захождане, повече шансове няма да има. Защо не можете да проумеете, че мъжът е самец-животно което се стреми да опложда, такава му е природата и затова нагона го гони постоянно, а жената е самка, която си избира кой да я оплоди. Защо хората се изключват от животинският свят, и си измислят нови природни закони? Ако мъжете и жените са задоволени в семействата си, няма да има изневери и могат да са щастливи даже и при моногамен живот. Въпрос на късмет е това!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7bba47ee86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ужасното номер 15 е твоята гордост, реваншизъм и желание за мъст и това да нараниш този който те е онеправдал. За каква любов говориш? Това не е любов, това е злоба! Ето определението за любов: "Любовта е дълготърпелива, пълна с благост, любовта не завижда, любовта се не превъзнася, не се гордее, не безчинствува, не дири своето, не се сърди, зло не мисли, на неправда се не радва, а се радва на истина; всичко извинява, на всичко вярва, на всичко се надява, всичко претърпява. "

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5e24896cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Подкпепям №17, въпреки че съм жена.

Винаги съм настоявала партньора ми да излиза без мен, да се забавлява с приятелите си и изобщо не ме интересува какво в правил. Не го притежавам, в крайна сметка. Предпочитам да е с мен, защото ме обича, а не по задължение - нищо няма да постигна със скандали, най-много да го отблъсна от себе си.

Авторке, след като мъжът ти е признал за изневярата значи те обича. Не рискувай да провалиш връзката си, ще ти бъде много по-тежко без него.

Ние, жените имаме силно его и то ни пречи да гледаме реално на нещата. Преодолей обидата и не го прави на въпрос оттук нататък, иначе наистина отношенията ви може да пострадат сериозно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1553bc9c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Въпросът ми е към авторката. А разбрахте ли по поведението му към вас за изневярата? За какви подробности сте го разпитвали и защо са ви били необходими?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 26e06a2eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Щом има въпрос към мен, ще си позволя да се включа още веднъж. Нека първо благодаря за мъдрите съвети на 19 и 21. Все съм усещала нещо-аз сравнявам изневярата като това да се наядеш с чесън-в което и кьоше да идеш, пак мирише. Тогава бях пренапрегната до не знам къде-четях за тежък конкурс, работех в друго населено място и пътувах, правех всевъзможни комбинации как да заведа детето си и как да го прибера от детска градина-родителите ни бяха далече от нас, на никого не разчитах освен на себе си. Наистина много тежко време беше. Виждах как се прибира вечер-необичайно гузен, виновен, със забит в земята поглед и от входната врата бяга право в банята. Смазана от умора и стрес избягвах да се замислям. При цялото ми уважение към№19 ще отхвърля едно от обвиненията му към мен-винаги и въпреки всичко със голямо желание съм правила секс със съпруга си-от нищо не ме е срам и от нищо не ме е гнус когато съм с моя си любим мъж-обратно-била съм инициатор да направим нещо ново и нестандартно. А за какво го разпитвах-как е правила секс тя, с какво ме превъзхожда при положение, че е 11 години по-стара от мен-а от мъжът ми 10-той е 1 година по-голям от мен, как са се прибирали после, защото са правили секс в нашата кола, на връщане от работа. То добре, че са тия анонимни сайтове, та спокойно да си споделим болките-иначе аз и пред родната си майка не бих споделила това, което написах тук-ще ме е срам, без да съм виновна за нищо. Не, със сигурност съм допускала грешки, никой не е светец, но никого умишлено не съм наранила, и не съм навредила умишлено. Много е жестоко това наказание, което получих.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 41899fbb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Към номер 20

Цитирай ми... и ти си от деградиралите човеци, криещ се зад криворазбрани и изопачени нравоучения.

Когато се кълнеш в ЛЮБОВ И ВЯРНОСТ - е лицемерие да изневеряваш!

Изневярата не е нормална, хора!

За каква истинска любов ще ми дрънкат изневеряващите и защитниците им?

Вие, никога не сте обичали човека на когото сте изневерили!

А дано повечето хора видят ниския морал на тези човеци и да бягат от тях.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 23fdbb290c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   24- не гледаш реално на нещата, а от собствената си паничка. Хващам се на бас, че си жена. Не разбирате, че със сърденици няма как да задържите един мъж. Ако е решил да изневери ще го направи, чудо голямо. Важното е, че обича жена си и се е върнал при нея.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 41899fbb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Авторке, не се обяснявай на льольовците тук.

Нагли бе, прочели някъде, че вината е винаги и в двамата, и дай да си измият мръсните ръце като втълпяват на партньора, че той ги е подтикнал към изневяра.
Много сте жалки и ви е яд когато не можете да манипулирате, но обожавате да се правите на жертви, и да вменявате вина, без да поемате отговорност за действията си.

Всеки си живее с товара си, получава каквото сам си направи и умира така, както е живял (лични наблюдения), да не реши някой, че го кълна, не, сами си го правите

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker