Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1293 пъти
Здравейте на всички от сайта,
Надявам се да получа компетентен отговор, защото повече глави мислят по-добре от една, а и много ми се иска да видя какво мисли женската аудитория.
На 24 години съм. Запознах се преди повече от месец по интернет с 1 момиче. Имах дълга връзка, която приключи преди повече от година и оттогава се чувствах празен докато не срещнах това момиче. Излизал съм през тази година с доста момичета, но никога не съм искал да имам нещо повече с тях или от тяхна страна не е имало кой знае какво.
Винаги съм се раздавал максимално и като разбрах, че това момиче е било разочаровано също от предишната връзка, реших наистина да й покажа нещо по-добро. Въпреки че, не сме един до друг в реалния свят, правех всичко за нея да се чувства добре и прекаравахме едно огромно време заедно.
Преди 5 дена тя каза, че си е купила билет за някакво голямо парти подобно на Tomorrowland, което ще продължи 3 дена (от петък вечерта до понеделник на обяд) и тя ще ходи всеки ден като ще пише, когато има възможност. Бившия й също щял да бъде на това парти, той си имал приятелка, на нея не й пукало вече за него, така че не трябвало да се притеснявам. Преди да замине вечерта си писахме доста време, чухме се, всичко беше наред. На следващия ден, тя дори не ме потърси. Някъде следобеда тя се събуди, видях, че публикува в социалните мрежи "сторита' от партито, обаче все едно не съществувах. Най-накрая реших да й пиша и тя ми каза, че се чувствала зле и нямала желание да пише. Разбрахме се за следващия ден. На следващия ден пак без желание и се дразнеше, че се опитвам да узная какво я тревожи и защо е толкова зле... Представете си, аз изтръпвам какво е станало и вече си мисля какво ли не, тя се дразни, че се интересувам от нея...
На последния ден от партито тя каза, че ще седи до другия ден на обяд и вероятно щяла да пише в понеделник вечерта. От както отиде на последия ден не е влизала в социалните мрежи. Чувствам се доста зле, постоянно мисля какво се случва, не мога да се успокоя и не мога да върша никаква работа нормално.
Не мога да разбера как всичко преди това скапано парти беше прекрасно и изведнъж все едно не ме познава и въобще не влиза. В главата ми се въртят 2 версии - или че нещо с бившия е станало и тя се опитва да бъде с него или че е намерила някакъв нов на самото парти. Не знам какво да си мисля. От 5 дена нямам никаква информация.
Чувствам се наистина зле. От толкова време не бях чувствал нещо хубаво и изведнъж то да си отиде толкова бързо без никаква вина....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 506c9404be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж приятел, заеби тия работи по интернет. Мацката е загубила интерес, дали заради бившия, дали заради нов няма как да ти кажем. Ако не сте се виждали на живо, ти си влюбен в някаква си твоя представа за нея, която може да няма нищо общо с реалността. Остави тия виртуални истории, търси си нещо истинско. Като се запознаеш в нета с някоя, постарай се максимално бързо да пренесеш общуването на живо, иначе нещата се забатачват.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 28c6b425e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вие нямате никаква връзка, освен тази във виртуалния свят, така ли? Само си пишите и на теб ти е хубаво??? Момиче съм на 27... Едно време и аз си писах с момчета и ми беше забавно, споделяхме си какво ли, писали сме си „романи” честно казано флиртуфахме, но всичко стигаше до там, до живота във виртуалния свят.... изключвах си компа и излизах навън, където си имах реален живот, срещах се с реални хора и съответно се вкарвах във филми с тях, а не с тези от нета.... Според мен, нямам идея как стоят нещата между вас, какво си пишете, как ти пише, но от това, което прочетох, според мен тя още си мисли за бившия и си го преследва.. тъпо ѝ било и не ѝ се пишело, защото явно не се получават нещата с него или пък се получават и няма време за теб... съжалявам... мисля, че си утешителното другарче...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0cc11e6d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Така е като си търсим жени в интернет. Смятам, че тази история трябва да ти е за урок за в бъдеще. Относно историята ти сам си написал какво може да е станало и най-вероятно е станало. Нямаш право и да я виниш, защото тя не ти е длъжна, явно те игнорира, какво се буташ?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5ec2dd5be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз обикновено на твое място щом усетя нещо такова преставам да се интересувам от нея и зарязвам цялата работа. Очевидно има някакви причини за нейното поведение ама като не е честна и не ги споделя не ми се занимава да се опитвам да разбирам какво става и да се занимавам с драми. Куриозното е, че в много такива случаи тя пък се активизира. Може би трябва да гледаш по-леко на нещата и просто да продължиш напред, да не се занимаваш повече? За какво ти е да влизаш в драми и се измъчваш и да страдаш и да си отдушник на някакви нейни проблеми а тя да се държи сякаш е специална? Прати и една и я забрави.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 88e7ab8466
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Правилно си мислиш - друг ѝ е в главата, не се занимавай с нея. Всичко е ок, не се тревожи, пий една студена вода и продължавай напред. (коментар от мъж)

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1764d75df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Стяга багажа й при нея, разбери какво става. Ако има друг се отдалечи от нея и виж реакцията й!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2fc1dcfc7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зарежи я. И никога не се раздавай толкова.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 007004769f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Спри да я търсиш и виж дали ще те потърси тя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker