Отвътре боли, но отвънка сияе! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отвътре боли, но отвънка сияе!
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1399 пъти
Здравейте, драги читатели! Пише ви момиче на 14 години.
Момиче, като всички останали.Тази година бях 7 клас и както знаете в края на годината се държат матури. Много се трудих през изминалата година. Ходих на уроци, стоях до посреднощите над учебниците и се стараех доста. Годината беше тежка. Тежка беше заради първата ми любов. А именно "лошото" момче от класа ми. Преживях какво ли не. Прекрасни мигове имахме заедно, дълги разговори, обиди, караници, просто не мога да го опиша. Дори когато трябваше да го мразя, аз го обичах най-много. Обикнах всеки негов недостатък, но той ме нараняваше все повече с всеки изминал ден. И както знаете любов с любов се забравя, Господ чул молбите ми, се появи поредното момче. Познавахме се от преди това и не съм предполагала, че изобщо някога ще сме гаджета. Много си го харесах. Излизахме, той ме изпращаше до училище, пишехме си постоянно и аз му се доверих напълно. Но един ден той просто ми съобщи, че между нас няма да се получи и това е окончателното му решение. Опитвах се да го разубедя, но той си беше решил. Лошото беше, че дълго време ме убеждаваше че той е различен и че всичко ще е наред и точно, когато му повярвах той ме разби. Започнах да се затварям, да плача, да го следя в социалните мрежи, да разпитвам за него, да се депресирам, да правя нещата, които щяхме заедно да направим. Започнах да си пиша с няколко момчета, за да се разсеям малко и всъщност се получи до някаква степен. Той почна да ми праща снимки с момичета, което мен ме дразнеше и го махнах от въпросната социална мрежа. Успокоих се и се разсейвах с почивки, с приятели и един той ми писа, че сйжалява и се извинява и че е осъзнал какво е загубил. Аз се разплаках, защото по-лесно ми беше да го мразя. И се започнаха същите неща. И вече когато съм добре се моля да не се появява друг, да не се влюбвам, а да бъда свободна. Или поне да не влагам чувства и емоции. Как го правите момчета? Как се появявате в нечий живот, карате човек да се привърже към вас и после просто си тръгвате? Може ли някой да ми обясни? Защото ако можех и аз бих го направила. Толкова е лесно. И не ти пука за никой...звучи прекрасно.А вие дето четете и си казвате "Поредната пикла на 14, която се филимира с измислените си любовни драми!" мислите ли, че тийнейджърите нямат проблеми? Защото е лесно да се критикува, но е така, от малки се сблъскваме с трудностите на живота. И това не са "просто драми", а са чувства. Такива каквито, не виждам много хора да показват. Съжалявам аз съм емоционално дете и просто исках някъде да напиша това, което мисля. Знаете ли коя е най-голямата ми мечта? Да бъда щастлива. Само това. Нищо повече. Пожелавам ви го и на вас. Нека носим усмивките на лицата си и бъдем силни . Отвътре боли, но отвънка сияе!
А.П

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9652f955b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тоя е тъпак. Можеше поне да те оправи. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7c47136d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бях в същата ситуация като теб. Бъди силна и не се нахвърляй на първия срещнат само за да го забравиш. Хората са казали, че “времето лекува” и е така! Смятай това като натрупан опит или просто една “спънка”. Гледай напред и съм сигурна, че ще намериш стойностно момче, което те заслужава! ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a9eeb129dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нямаш си и на представа колко хубаво ми стана като го прочетох тоя бисер... Радвам се че ''лошото и готино'' момче от класа те е ''наранило'', вие 14 годишни пикли само с такива се занимавате, жалки сте...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c0b4ba08a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам какво да те посъветвам приятелко. Харесвам момче вече от 3 години и така и не успявам да го забравя. Просто повярвай в себе и си върни момчето. Повярвай си и ще видиш че няма нищо невъзможно. Искаш ли да ти кажа каква е тайната им тръгват си а след като ги догониш и им простиш им играеш сигурно момиче което ще направи всичко за тях. Не бягаме след момчета!! Това е. И това оправя нещта остави го той да те потърси той да плаче, защо те са боклуците а ние страдаме някога питала ли си се? Защото го играят безчувствени а всъщност чувстват дори повече от нас просто бъди готина не му мисли много не плачи и не се обяснявай нека разбере какво е изпуснал. И си много права малките също имат емоции понякога дори повече от големите. Късмет мацка с теб съм! ❤️

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d9c516ae97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първия път боли най-много. Не си запознат какво значи да "загубиш някого", даваш много или поне колкото си способен да дадеш.
На твоята възраст и аз исках приятел.. за щастие бях по-грозновата от другите, много проблеми ми е спестило.
Няма да ти говоря за морал, всеки минава през своята връзка- и първа и втора и трета.. но хората днес искат повечето да вземат и малко от тях с готови да дадат.
Пази се! Наистина ако можех да съм на твоята възраст бих искала някой да ми даде същия съвет. Гледаш любов по филмите, проятелките ти и те може би си имат гаджета.. нормално е да искаш любов, но... Хората не винаги са искрени, много момчета ще ти казват каквото е необходимо, за да мине номера.. и после няма и помен от тяхните думи.

И не, аз няма да кажа, че това са глупости.. Започнах да се интересувам защо на моята възраст и особенно на по-големия ми брат като, че има разлика в отношението и начина между хората на твоята възраст. Последните 15-20 години се гледа на връзките и отношенията по много различен начин. Има много неща, които ти влияят на съзнанието още от някои анимации за части от секундата.. които като си дете не забелязваш и дори като родител не забелязваш понякога. Влияят уж "безобидно", но не съвсем.
Чудя се когато имам дете как ще го пазя, от това което преживяваш ти и много други днес, но това остава омаловажено.

И бъди щастлива, дано намериш начин да го преодолееш бързо.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 90e7b1a0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мацко, момчета бол. Ще си намериш някой. Не си пропилявай времето с някви идиоти. Намери си компанийка с момичета, излизайте си, играйте карти, правете квото искате. Да ти кажа, да си сингъл е по-готино ;)
-момиче 02

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker