За връзките между по - големи жени и млади мъже или какво се случва, когато една жена изтрещи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За връзките между по - големи жени и млади мъже или какво се случва, когато една жена изтрещи
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2217 пъти
Добро ден,
на читателите и държателите на сайта. Аз съм баща на две деца и прекрасна съпруга до себе си, на 52 г. Искам да излея това, което мъчи мен и цялото ми семейството, защото наистина чашата преля. Спомняте си филма "Фатално привличане" с Глен Клоуз и Майкъл Дъглас нещо такова се случва и с нас и по специално големият ни син.
Всичко започна преди 5 години. Нали сега е модерно по възрастни жени са прелъстяват по млади мъже и да изживяват любовта си във втора възраст, да се хвалят по форумите и да поощряват другите да вървят по същия път. Тогава 23 годишният ви син се залюби с 45 годишна негова колежка-началник във важна държавна институция. Разлика 22 години. Госпожата е разведена, като едното и дете, живееше при бившият и съпруг, а другото при нея. Нашият ни уведоми, че е влюбен в тази жена и ще живеят заедно да не го спираме. Ок, нява проблеми - модерни родители сме пък нали и той е пълнолетен. Запознахме се с госпожата не сме правили драма, но и бяхме сдържани. Няма да скрия, че жена ми рева цяла нощ, след като се прибрахме в къщи. Успокоявах я като и казвах, че това е временно, най - вероятно става въпрос само за секс, всичко ще мине. Цялата тази идилия продължи пет години. Правеха всичко заедно, в командировки заедно, на почивка заедно, на кафе с приятели заедно. Синът ми скъса много връзки с неговите връстници. Явно обаче в един момент нещо се пречупва в него и се влюбва в 26 годишно момиче, не от неговата работа. Момичето отвръща на чувствата му и той съобщава на госпожата в началото на тази година, че е влюбен в друга и трябва да скъсат. Сега тя е на 50, той на 28 г. Е, госпожата полудя. Синът ни веднага напусна работа и започна друга при приятелката си. Е, госпожата не се спря какво ли не прави и на кого ли не се обажда, за да го уволнят. Използва всичките си връзки и не само това уволниха и момичето. Наложи се сивът ви да си смени телефона, мейла, фиейсбук да блокира и какво ли не. В интерес наистината момичето, което е с него не се уплаши и не го остави. За капак на всичко тя пусна жалба срещу него в полицията, че сокато живеели заедно я бил окрал - някакви вещи и лаптоп. Хайде, адвокати и разправии. Нищо не излезе, но разправии. Започна да се обажда на жена ми, да я заплашва и други глупости. Неискам да ви описвам всичко, дори до момичето се докопа да я увещава да изжстави сина ни. То остана желязно. При тази ситуациях се наложи да намеря човек, който да я озапти, пред който има авторитет. Проучих и намерих такъв, макар и да ви беше трудно. Спря се, накрая.
Абе, жени взели сте каквото можете от младото. Оставете го да си урежда живота в определен момент. Кому са нужни тези изцепки. Има 22 години разлика е сериозна работа, не мислите ли? Сега, ама идва момента и за семейство и за деца. Нима 50 г. жена може да даде това на 28 г. мъж? Не може.
Написах горното и датова, защото синът ни вчера ни благодари за всичко, което сме наприли за него и каза, че ни обича и ни разплака.
Благодаря ни!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: c3b7b59c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Поучителна история драги, но защо смяташ че възрастта и нечовешката злоба, която поражда болно чувство за осмъщение вървят ръка за ръка?
Има злобни мадами на 20 г. с богати татковци с връзки които щяха да поставят сина ви в абсолютно същото положение.
Подбирайте средата си хора! И премахнете от обкражението си злобари, завистници и негативни човеци.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 326ddc69c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази просто е откачена и самовлюбена. Такива жени има на всяка възраст. И млада може да ти стъжни живота, ако се постарае достатъчно. Има и стари, които си знаят мястото. За тая кака - ограничителна заповед. Сериозно.

Дано синът е щастлив с новата си любима, желая им го от сърце.

Alpha, ж. 29 г.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 07ecabee1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Споко, наборе, нали знаеш - змията преди да умре - хапе! Какво друго ѝ остава? ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: edd3266e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много има за разстрел, админите, толерантността не винаги е най-доброто.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 431a4f2080
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кофти история сте преживели, добре че сина ви се е свестил, не се ядосвайте, ами се радвайте. Трябвало е да го остави на мира, но е гаден човек явно, има и мъже такива. Поуката е да не се занимаваш с колеги. Не мислете за нея, не го заслужава, гледайте напред.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b526d0b471
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Стар боклук като се разгори после няма гасене!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4a22eb8a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Запишете я на аудио или видео запис, съобщенията в интернет СМС-ите ги запазвайте. Това са доказателства, накрая събирате достатъчно и пускате жалба и ограничителна заповед.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d55686c53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Лелее, мислех, че такива работи стават само в сапунките :-) Е щом е с щастлив край бива.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 67a9a7c783
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз харесвам по-млади мъже, но си давам сметка какво мога да им предложа и какво не. Дългосрочна връзка трудно може да се получи. Не бива да се самозалъгваме, че ако има любов всичко е възможно. Изобщо не е така. Ти си дал поредния пример. Доста е драстично...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 25fed271e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Това което описвате се случва и в нашето семейство. Разликата във възраста е 22 години, но нашият син продължава вече 4 години да живее с тази жена, която също е разведена със син. Сина ни не желае да разговаря с нас, изцяло е обсебен от това " чудовище", твърди, че много, много я обича. Сега той е на 26 г. , а тя на 48 г. , не виждам бъдеще за него, но засега сме безсилни! ,! ,!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker