Първа среща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първа среща
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1611 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 19 г. и от седмица и половина имам приятел, който е на 24. Имаме връзка от разстояние, но скоро той ще идва в моя град. Аз съм от София, той е от Бургас. Проблемът е, че много се притеснявам и не искам да оплескам нещата. Не знам как да се облека, какъв грим да си сложа, как да се държа. Проблемът е, че дори не съм имала гадже досега и не съм се целувала и ще ми е адски притеснено, хората казват, че просто трябва да се отдам на момента и да се отпусна, но така звучи много лесно и знам че надали ще е така в действителност. Отделно не знам как да споделя на майка си и баща си, и двамата са много строги и разберат ли че имам гадже не знам какво ще направят с мен. Наистина не знам какво да правя. Какво бихте ме посъветвали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1ff6094da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И какво "ще направят с теб"? Пълнолетен гражданин на републиката си от една година! Даже се водиш отделно (от тях) семейство вече. Да не си на 13, че да се притесняваш? С две думи - не е тяхна работа. Имаш пълното право и грам да не им споделяш...
За другото - ако "се оплеска" нещо, значи просто не е бил подходящият човек за тебе! Какво значение имат прически, гримове и дрехи? Не се ли срещат човешко същество с човешко същество, защото са си симпатични по някакъв начин? Облечи се просто прилично, така че ти самата да се харесваш. НЕ СЛАГАЙ МНОГО ГРИМОВЕ - това отблъсква. Колкото по-малко криеш и лъжеш чрез гримове, прически и дрехи - толкова по-добре. Напротив - с дрехите се опитай да подскажеш на човека срещу себе си какво представляваш ти самата. Ако се смяташ за обикновено, скронмо момиче - сложи хубава теникса, обикновена, но стилна пола или пнаталон. Ако се смяташ за някаква тежка дама от висшето общество се облечи официално и го заведи на театър и т.н. Ако се смяташ за изявена спорна личност - облечи спортен екип и го заведи на стадиона да потичате... Това последното са глупости, разбира се, но се надявам да разбираш накъде бия...
Предполагам няма направо да скочите в леглото. Дайте си 2-3 срещи време да се опознаете, да потръгне комуникацията между вас на живо. Може да не се окажете точно такива, за каквито се мислите.
Нормално е в началото да е малко неловко. То няма да е само при тебе, но и при него. Трябва да го преодолеете това състояние, няма как... А за това е необходимо време, 2-3 срещи, както ти казах. Отидете някъде из центъра на разходка. Покажи му София - по няколко думи за всяка сграда. Седнете някъде на хубаво заведение или пица. Поговорете, хапнете. Разходете се из Борисовата градина или... едно време на Панчарево имаше много хубави местенца, сега не знам как е...
Следобед/привечер на кино, театър или нещо, което и на двамата ви харесва. Не бързай да каниш на първа среща у вас (а така ще избегнеш и евентуална среща с родителите ти)...
И това е! Няма гаранция, че ще се получи... Но ако нещо се разсъхне - не бързай да обвиняваш себе си или неопитността си. А и една седмица познанство абсолютно нищо не означава... Правилният човек би се съобразил с тебе, би разбрал притесненията ти, би изчакал, би те предразположил да се отпуснеш...
Смело напред! Каквото и да стане, дори и най-лошото, това е безценен житейки опит, който ще събереш! Който НЯМА КАК ПО ДРУГ НАЧИН ДА НАУЧИШ, освен чрез действие. После ще анализираш какво е станало... Важното е да се действа.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8d48a4b445
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си софиянка и си тръгнала да се занимаваш с мъж от провинцията...... Момиче, опомни се. .....

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c49a4d6ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Е как стават тия гаджета без да сте се виждали?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 605c404e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до 2 - надявам се това да е сарказъм

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a884e0575e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До номер 2, какъв ти сарказъм, направо си е майтап, на голо д.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dc034310bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 2 - От къде знаеш че е софиянка? !

Не искам да обиждам никого, но в София едно 10 % са кореняци, а другата половина са събрани от села и провинции.
В този ред на мисли, не мисля че като живееш в София си повече гражданин от другите.

Престанете с деградиралите разсъждения, доказвате колко е жалко съществуването ви.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2d714736d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Носиш най-небрежния грим, който не те закрива, ако може и без грим. Първо виж как ще изтече срещата дали ще останете заедно и когато стане малко по-сериозно ще им кажеш. Държиш се естествено, така както по фейса. Аз съм във връзка от разстояние от доста време, 320 км ни делят. :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 55b659e21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако искаш вярвай аз съм във същата ситуация... Но аз съм в Хасково, а той в Свиленград и аз съм на 15 той на 20. Ще следя какво става :) :* успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2f266e914f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   1. Облечи точно тези дрехи, в които се чувстваш най-уверена, като изключим претруфените дълги поли на цветчета :D Идеята е да си дискретно секси. Приготви си няколко аутфита. Късите деним панталонки, например, са лесно съчетаеми с почти всичко. Не забравяй да се съобразиш с пропорциите на тялото ти. Малки чантички тип клач с верижка са също толкова лесно комбинативни. Бял дълъг панталон слим фит. Сандали с къс ток побиращи се в чантата... за всеки случай. ;) Маратонки. Сандали. Не бъди строго елегантна или прекалено спортна. Намери златната среда. На твоята вързраст отиват пастелните нюанси като цвят пудра.

2. Гримът. Лято е и някакъв матиращ фдт или бб крем би свършил чудесна работа. А защо не само една матираща пудра колкото да не ти лъщи лицето на снимки. Гланц за устни в не много искрящ цвят. Спирала. Лек хайлайтър на скулите и бронзант. Не виждам смисъл в контурирането при младите момичета.

3. Косата. Най-важната част. Момчетата си падат по леки морски вълни или перфектно изправената коса. В пинтерест ще откриеш примерни прически според твоят тип. При всички положения трябва косата ти да е добре подхранена. Балсам, лек обем.

4. Гледай на теб да ти е хубаво и не мисли какво впечатление ще оставиш у някой. Ти си това което си и имаш още мнооого време да преоткриваш какво всъщност те прави с една идея по-свежа отколкото си. Усмихвай се и прави каквото ти се прави без излишни предразсъдъци.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker