Готова ли съм да приключа тази връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Готова ли съм да приключа тази връзка?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1742 пъти
Не издържам на всичко това, което виждам. Той не ме наранява, просто... не прави НИЩО. Не излиза с хора, не иска да излиза с мен, не иска да пипне нищо вкъщи. Просто постоянно стои на компютъра и излиза само с майка си и семейството си. Искам да отидем на почивка, той никога не иска. Всяко свободно време сме при техните. Искам да оправим в къщи нещо, той вика да кажа на баща ми. Не си мърда и малкото пръстче да свърши нещо, а постоянно иска нещо от мен. Искам да имаме приятели, той не иска да говори с никого, все никой не му харесва. Той е мъж на около 30 години, а майка му постоянно му прави проблем за това къде ходи, той се изнервя и не иска да ходи никъде. Боже ненормална ли съм, не издържам вече. От около 7-8 години сме заедно, но вече идва предела ми. Нямам сили да приключа всичко, но не издържам вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2888755860
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Олеле как обичам да утешавам отчаяни женички като тебе! Сълзите им с устни пия! Ама направо, за 2-3 седмици така ги влюбвам в себе си, че името си не могат да кажат после!
Преоткриват любовта, преоткриват младостта, страстта, припомнят си усещането да си желана, обичана и жива... Пътуване до екзотичен остров, файтон или рикша, вечерна разходка по безкрайния плаж, вечеря сред прибоя под лунна светлина, такова обслужване от мургави пъргавелковци, че те карат да се чувстваш като бял човек, като господар... Морски дарове, шампанско. След това - разкошна вечерна рокля, танци. А приз нощта, о-о, през нощта... до пълна изнемога...
След това, разбира се, раздялата с "любимия съпруг" е доста по-лесна. :) Само че при мен понякога възникват усложнения, но се преживяват :)
Чудил съм се дори дали да не го превърна в нещо като професионална услуга. 4-5 съм измъкнал до сега от блатото по този начин. Много ми харесва да правя "бели" и "поразии"! :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9492442a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен връзката ти не е започвала изобщо тъй като приятелят ти още е обвързан с мама и очаква от теб ти да си обвързана с тате. По-добре сама отколкото с инфантилно мамино синче. Не ходил никъде и няма никакъв социален живот, за да не му мрънка мама все едно му е първата любовница хаха. Изритвай го да ходи да суче и да ти остане като обица на ухото - ти си жена и имаш право да бъдеш щастлива, обичана и уважавана, както и ти да даваш същото в замяна. Това няма как да се случи, ако сте на мама и тате децата и всяка сеободна минута търчите при тях.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 29851a1673
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Имате ли деца, женени ли сте? Ако нямате деца и не сте венчани, какъв е проблема?

Впрочем едва в последните години разбрах колко са прави жените да питат къде са истинските мъже. Да истинските мъже сме наистина малко. Просто като гледам какви мухали са се навъдили, лошо ми става. Значи, след като се разведох с първата ми жена, чуках наред,в това число и няколко обвързани несемейни (имам принцип никога омъжена и никога жена с деца) нещастни жени, чиито гаджета бяха точно като описания индивид. Чак тогава осъзнах какви дебилни мъже и какви търпеливи жени има на тая земя. Всички обвързани мацки, с които съм имал краткотрайни връзки се оплакваха точно от липса на внимание, от празните погледи на гаджетата си. Чуках предимно млади мацета, които бяха толкова загоррели, че чак не ми се вярваше, че има мъже, които не ги чукат. Даже първата, с която се срещах около 3 месеца ми казваше: "За тия месеци с тебе съм правила повече секс, отколкото с него за 3 години". След около месец, в който излизахме, тя го разкара, започна да се влюбва доста в мен и реших, че трябва да и охладя ентусиазма. Срещахме се още 2 месеца, просто не бях готов за сериозни неща след развода с първата ми жена. Но поне я освободих от токсичната и връзка. Така се получи с още 3 мацки, които също бяха свестни, но имаха нужда от смелост за да приключат безсмислените си връзки с пълни мухъли. Онова, което разбрах през онзи период е, че има мъже-дебили, които не чукат гаджетата си, висят само на компютъра, пият бира, не си мърдат пръста за нищо, не водят мацките си никъде, дори на обикновени разходки. Не разговарят с тях и реално връзките им ерозират точно заради подобно поведение. Една мацка ми разправяше, че гаджето и гледа порно и прави чикии по-често, отколкото да прави секс с нея. А мацката беше жестока 26 годишна брюнетка и беше доста страстна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2ec4f40cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Все едно описваш моят мъж, с тази разлика, че сме с дете. Честно казано не му обръщам внимание вече, живея с него заради детето иначе да съм си събрала багажа. Ако нямате дете бягай, ще стане по-зле с годините.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9492442a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Как да не си готова да я приключиш като не си я почвала. Твоят приятел явно е инфантилен (чака на теб без той нищо да прави т. е. още се има за бебе, което трябва да бъде обслужвано), обвързан с майка си (излиза само с нея, оставя я да му държи сметка къде ходи и му мрънка, за да прави каквото тя иска) и чака на баща ти да ти се прави на мъж (никой истински и зрял мъж не би отстъпил тази функция на бащата на жена си). Не заслужаваш това, ставай и си заминавай. Като случиш на мъж ще се чудиш как си го търпяла този.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ef5a2b6eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм мъж на 26, имам приятелка, която е като теб. Иска да излизаме и прочее. Аз предпочитам да си стоя на компютъра, но ѝ удисвам и излизаме. Не мога да я игнорирам. Гадно е. А и искам да се чувства щастлива. Позната ми е ситуацията и да то кажа положението ти не е розово. Виж, опитай се да поговориш с него, ако мислиш, че имате бъдеще. Ако ли не, просто се разделете защото не можеш вечно да живееш така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2de339b2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Готова си и още как две мнения по въпроса няма Странното при мен е че попадам на боклуци един втори по лош и от първият и започвам да се замислям къде греша. Няма и вятър да отведе този боклук от живота ни. Правилото е желязно късаш хвърлял и продължаваш Време за губене нямаш

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 558189f000
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Дайте си почивка един от друг. Отиди примерно на море без него. Чак пък късане, без да е направил нищо? Помисли си. И да не те отчайвам, ама има много мъже с такива кусури. Всъщност и коментарите го потвърждават.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker