Объркана съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм...
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1049 пъти
Здравейте! На 21 съм и краят на последната ми връзка ме обърка. Срещах едно момче в приложение за запознанства, започнахме да си пишем, излизаме, постепенно нещата се получиха. Уж всичко беше ок, красиви думи, жестове, но последния път като се видяхме беше по-различно. Някак по-дръпнат беше, въпреки че държането за ръце, целуването пак го имаше, инициирано от него. Изпрати ме до нас, всичко ок. И от там нататък нищо. Писахме си няколко дни и после спря да пише и да се обажда, като след 3-4 дни ми отговори, че в момента иска да е сам. Тотален туш. Уж всичко върви добре и накрая това. Та въпроса ми е защо един мъж би приключил връзка по този начин, без даже да ми го каже в очите или поне по телефона. Според мен, ако държиш поне малко на някой, заслужава най-малкото нормално сбогуване

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 973f5c5f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами нали се сещаш, че той като си цъка по телефона с приложенията, там не си само ти, а и още много други, подредени в списък като опашка...
Та между тях младежът си е намерил на пръв поглед по-добра партия и толкова!

Много ми е ТЪП начина, по който се запознавате чрез тия приложения! Едно време, за да харесаш момиче или бяхме месеци и години преди това съученици, или играехме заедно в квартала, или в една компания движехме, или на някакъв лагер, бригада, университет... Т. е. познавали сме се поне от няколко месеца, опознавали сме другия дори преди да се влюбим. Да не говорим общи познати и т. н.

Сега какво правите? От една снимка и няколко лафа, с човек който абсолютно не познаваш, нито си го виждала как действа в нормална ситуация, как се държи с хората около себе си, и хоп! вече тръгнали били...

Еми "лесното", "удобното", "бързото" и "големият избор", както виждаш, си имат цена!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4bae32c21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може и малко грубо да прозвучи, но според мен, за него ти ставаш, но не си кой знае какво. Т. е. харесва те достатъчно, за да се вижда с теб, но недостатъчно, за да бъде с теб. А може и просто да има паралелна връзка, която отнема от енергията му, било то успешна или любовно разочарование, или просто други приоритети (здравословни, семейни, училище и т. н. ) Моят съвет е да не го притискаш, да му дадеш време, и ако той прецени ще те потърси. Но потърси ли те, помоли го да ти обясни какви намерения има към теб, каква те чувства. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 66ac4a43f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Държал се е дръпнато, защото не е бил сигурен какво иска или не е знаел как да ти каже на живо, че иска да се разделите. Когато му се е отворила възможност да ти го каже индиректно, т. е. по чат, е събрал повече смелост.
Бях в подобно положение с бившия ми, само че с него не се запознахме чрез приложение. Имаше период от една седмица, в която той не ми звънеше и не ми вдигаше телефона, когато звънях аз, не ми пишеше и не ми отговаряше, когато му пишех. Последните пъти, когато се виждахме все едно беше насила. Накрая изплю камъчето и каза, че иска да се разделим, но не пожела да го направим очи в очи, защото нямаше смелостта. Написа ми доводите си за раздялата и оттам нататък спряхме да поддържаме всякакви отношения.
Във вашия случай може би просто не сте си допаднали или той не е бил сигурен в чувствата си. Зависи колко време сте били заедно, но е възможно ако не е било прекалено дълго, той и да е криел нещо от теб (например да си е пишел и излизал с други момичета или да има чувства към някоя бивша, или нещо друго). Има вероятност и да е станало нещо, за което да не иска да сподели с теб. Вариантите не са малко като цяло и истинската причина, знае само той.
Съветвам те да изчакаш известно време и после да го потърсиш и да му кажеш, че искаш да се видите и да поговорите, като това няма да е молба от твоя страна да се съберете отново. Просто поговори с него на четири очи, виж какви причини ще изтъкне за раздяла, как ще се държи. Ако има проблем някакъв, можеш да опиташ да му помогнеш. Но недей да си даваш напразни надежди, това само ще те нарани.
Не отговори ли на искането ти, остави го и продължи напред. Няма смисъл да му се молиш, така само ще го отблъснеш и ще се унижиш. Щом веднъж е пожелал раздяла, дори и да се съберете отново, вероятността той пак да иска да се отдръпне не е никак малка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 26686b1e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много просто, защото макар за теб "Уж всичко върви добре" за него върви на зле без секс и страст докато му писне и не може да издържа повече и прекратява всичко.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d0895d51a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката.
И аз дълго време си мислих, че може би наистина има някакъв личен проблем, но каквото и да е можеше да отдели 5мин да ми го каже в очите, а не по този тъп начин. Просто исках адекватно обяснение и нормална раздяла. Ясно е, че ще. ми е, тъпо, но по този начин съвсем ми беше кофти. Продължавам напред, както се казва, ако някога реши да ми каже какво стана супер, ако не ще сие остане тайна за мен

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4bae32c21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Точно така. Кажи си - той губи! Даже не си помисляй повече за него! Животът е шоу и както знаем the show must go on :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker