Ползите от извънбрачната връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ползите от извънбрачната връзка
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 3146 пъти
Здравейте. Мъж на 38г. съм. Имам прекрасна съпруга и 2 деца. Семейството ни е най-ценното и за двамата. Разбираме се страхотно. С времето, обаче секса и страстта в него се позагубиха. Много търсихме и четохме. Моля за съвет хора, които имат опит - Може ли извънбрачната връзка да помогне? Тук става дума за любовник за съпругата ми с моето знание и одобрение. Благодаря! И моля "моралисти" да не дават злояди коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 04be88bf63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че ще помогне, просто трети човек е излишен и семейството се разваля, дори е глупаво. Просто прекарвайте време само двамата, ако можете. Няма как да стане като в началото.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ff0af40884
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На твоите години съм и за себе си съм моралистка и не бих го направила, но щом и двамата сте съгласни защо не? Внимавай обаче да не се влюби, защото природата на една жена е малко по-различна. Аз например не бих могла да имам сексуална връзка с мъж, ако нямам тръпка, но това е индивидуално. Помисли добре върху последствията, за да не се получи обратен ефект. Вижда ми се малко, като нож с две остриета.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ba25e6849c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Може, разбира се, нормалните и разумни хора едва ли се ограничават само до един партньор през живота си.
Бях точно на твоите години, когато предприех тази стъпка. Беше ми необходима колкото е необходима глътката въздух за давещ се човек. Та от тогава 3 любовници, едната от които доста дългосрочна.
Жена ми така и никога не "изневери" - просто на нея никога не ѝ е било нужно това. Има си и такива хора - почти асексуални. Но поне успя да ме разбере и да не ми се "сърди", че след като аз имам свободен сексуален капацитет, който ме яде отвътре, а от друга страна има толкова много самотни и нещастни жени, то системата става далеч по-стабилна, когато това се утилизара по някакъв начин.
Трябва да ти кажа, че ако жена ми не беше приела толкова мъдро нещата, до сега семейството ни да се е разпаднало, а имахме деца за гледане. Тук идва това противоречие, че семейството не е само джиджи-биджи, а и дългосрочни отговорности, и интелектуално общуване, и много други неща.
Та търсете вярната схема и решението! Преди всичко търсете начин да запазите взаимното си уважение и приятелството. Не претупвайте отглеждането на децата си, и най-важното - не ги лишавайте от ежедневно внимание и грижи, защото това всъщност е най-важната дейност от съществуването на една двойка.
Който трябва - да преглътне егото си. Може след време да стигнете и до отворена схема, при която да правите тройки, сунгове... Ако жена ти се увлече твърде много по някого - карай ѝ се, съвсем сериозно! Помнете, че децата имат нужда от двама (техните си) родители, от авторитети...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 965f4d3d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никой не може да ти каже дали ще помогне. Това са неща, които може и да помогнат, но може и да влошат нещата. При всеки е различно. Може жена ти да и хареса, да се влюби и да и се струваш посредствен след това. Може обратното - да се освежи и да те оцени наново.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1ad601ca4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Извънбрачните връзки не помагат!!!
Вие не сте по на 50 години, че да сте си омръзнали, разлюбили и т. н.
Да, моралистка съм, защото гореспоменатото се прав, когато наистина рутината е влезнала във вашата връзка.
А, и не да й позволяваш да има паралелна връзка с друг, а да правите нещата заедно...
Да правите тройка, хем с жена, хем с мъж, да обогатите познанията си в секса, да използвате играчки, да измисляте нови неща.
Ако искаш жена ти да се ч***а с друг, нека ти да гледаш, но не извън полезрението ти, защото жените изневеряват емоционално.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 727808c256
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Според мен ще помогне. При нас определено това спаси семейството ни. Съпругът ми има проблеми и секса е много зле, което ме съсипваше. Един ден той ми каза, че много ме обича и не иска да го напусна, затова ме пускал да си намеря любовник, щял да не ме следи и проверява, но все пак да не му го натрапвам и да пазя достойнството му.
Вече 3 години имам любовник и съм много спокойна и всичко в къщи е супер. Ако го нямаше сигурно щяхме да сме разведени.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3f2d5506bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зависи си от хората. Моят съпруг също си намери любовница, с която поддържаше връзка доста време, като твърдеше, че това било нормално положение, и спасявало брака. В един момент и на мен ми писна, защото градът ни е малък, и всичко се знае. Намерих си и аз любовник. Като се разбра, станаха чутовни скандали. Вече оправданието за освежаването на брака не беше прието, щом става дума за мен. Което аз намирам за несправедливо, защото сме равноправни. И аз имам право на щастие, и на човек, който ме обича и държи на мен. Стана селски панаир, родата разбра, започна да се месии обвинява, целият град обсъждаше простотиите ни. Децата бяха поотраснали и разбираха, подиграваха им се в училище, абе, цирк. Не се разведохме, но живеем като съквартиранти, всеки на един етаж от къщата. Затова си мисля, че тази работа просто не е за всеки.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 51cdd13ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Приятел, ако жена ти ще го прави с друг и то с твоето одобрение, и ти го прави с друга с нейното одобрение. Т.е. най-добре пробвайте да си потърсите двойки за суинг. Иначе само тя да е с друг според мен не е оферта и най-вероятно повече ще навреди, отколкото да помогне.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 49a62883fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И какво е морал?

Замисли се, защо нещо си там с годините се е позагубило и гледай да го възстановиш, че и да го обогатиш.
Защо оставяш работата на друг?

Даже знам семейни, които твърдят, като излязат децата навън, половият им живот става по-активен, защото са сами и по-свободни и имат време за себе си.

Това с някаква си трета връзка е за слабаци.

Стегни се!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cd49ca0a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Връзки с подобна динамика съществуват, макар и рядко. Това е разновидност на отворената връзка, но със спецификата, че мъжът е моногамен, а жената полигамна. Мъжът в такава връзка се нарича cuckold (рогоносец), а жената hotwife. За да се запази интимността и доверието ти трябва да участваш. Дали ще гледаш, ще се включваш, ще го обсъждате, ще и бъдеш шофьор до срещата - двамата трябва да намерите какво ви допада. В противен случай рискуваш да останеш изолиран.

Обществото не гледа с добро око на подобни връзки, за това дискретността е препоръчителна. Познавах семейство, което живееше така. Страшно се забавляваха. Мъжът избираше и купуваше бельо, с което жена му да ходи на срещите. Когато тя флиртуваше, той "тайно" я наблюдаваше. Един път организираха да я "хване". Мъжът ми е споделял, че след такива сценарии с жена му се счупвали от секс.
След време обаче връзката им се измени, започнаха да включват доминация, пенис клетка, унижения и в крайна сметка свършиха трагично. Тя изгуби уважението си към него и се разделиха.
Така че, умната. Можеш да игроеш роля, че си неин сводник или че я "наказваш" след изневерите, за да не загуби уважение към теб.

Дядо Торбалан

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2d96abb9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ти обичаш ли изобщо тази жена?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: df757422da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В някои случаи извънбрачната връзка може да помогне, в други - да погуби връзката. Бих пробвала само ако нямаме нищо за губене - демек ако вече няма друг изход освен това или раздяла. Ако виждам вариант нещата да се оправят без да намесваме още хора, бих предпочела.
Иначе самата аз не съм със силно либидо, така че съм приела това, че ако мъжът ми е с голямо, то няма да си паснем. Ако толкова държа да бъдем заедно, навярно бих могла да го "пусна" да си действа с друг/а. Но като цяло не съм убедена, че реално това ще ми понесе добре. Зависи колко точно съм си загубила ума от любов и дали/кога чувствата ще отминат, а гордостта ще се обади. ;-)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 558e75102d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Не знам да има ползи, освен че хората прибягват до изневяра когато не си пасват сексуално с партньора и си го търсят навън, така да се каже. Същевременно не им стиска да се разделят, за да не си нарушат зоната на семейния си комфорт и от страх да останат сами. Правят го от чисто егоистични подбуди, но вместо да нерекат нещата с истинските имена се крият зад фрази "да не си развалим семейството", "държим на децата" и бла бла лицемерни фрази. То за какво семейство става въпрос с тия изневери? А и децата не са чак такива будали, че да не разбират какво става. Това за тях е меко казано лош пример. Раздалете се бе хора и си търсете щастието. Не се крийте като мишки и да се тупате в гърдите колко изкусни кръшкачи сте. Жалка работа е това.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e59d24e8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Щом "секса и страстта се позагубиха" (нямате физически проблем)... и те са от изключителна важност за съвместното ви съществуване, повече от семейството и двете ви прекрасни деца, се разведете.... Колкото и прозаично да звучи " от два стола, та на земята". Това е семейната ви переспектива. Започва се от един, два пъти в месеца, после всяка седмица... два три пъти в седмицата с преспиване, съвместна почивка ( с любовника), ... и идва момента на... "съжалявам....! ". Ако нямате физически проблем, влияещ на секса... не пускай вълкът в стадото. При мъжът сексът води до емоции, при жената емоциите водят до секс.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b9e22753a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ако искаш да останеш без семейство и жена, прати я на "бик". Що за глупости говориш? Ако не можеш вече да вдигаш самолета, купи и скъпа играчка и я остави на спокойствие!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b90612aa47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хах! Ще си сложиш таралеж в гащите, пич! ;)
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 69b8b17e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Намери любовник на жена ти, окичи се с рога и ела да напишеш тук какви са ползите. Ще ни е любопитно да разберем ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 970757dae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   хм...много противоречиви коментари. Може би всичко е доста индивидуално. Риск, предполагам винаги има.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0b6a563d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Да, може. Извънбрачната връзка може да спаси семейството ви, но това не трябва да те кара да настовяш жена ти да си хване любовник непременно и по задължение. По-скоро трябва да знае, в случай, че някой й "залепне за окото", има пълната свобода да се впусне в авантюра.
При мен е така. Особеното е, че по разни причини така и не консумирахме връзката си с "другия", а към настоящия момент сме на разстояние един от друг за доста дълъг период от време, но не сме спирали да поддържаме връзка. Дори го чух, преди да започна да пиша това.
При мен се стигна до тук, защото моя мъж не може да води хубави разговори на каквато и да е тема. Когато го попитам каквото и да е, той ми отговаря с въпрос, просто защото не знае какво да каже. И за него в едно семейство, домашните задължения винаги трябва да са свършени и ако остане време за някакво странично забавление, може и да се случи. Но преди всичко са измитите чинии, пуснатата прахосмукачка, изпраното пране... това всичко е резултат на лошо възпитание и изключително кофти семейна среда.
И му е странно, че след като се прибера от работа, сготвя, пусна прахосмукачка, простра, сгъна дрехите, отида в парка с детето, пазарувам, вечеряме, мия чинии, къпя дете... се измарям. И нямам желание за секс не заради друг човек, а защото съм изморена.
И само един разговор, само няколко думи по телефона с "другия", ме карат да се чуствам прекрасно, спокойна, уравновесена... и в случай, че не съм заспала приспивайки детето, се отдавам на страхотен секс. С моя си мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: db82b6c023
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Щом не искаш да съм злояд ок. Дай някъв номер да пръсна жена ти щом си мислиш че ще ти хареса. Прости хора с ниско самочувствие и никакво себеуважение. И не това не е злоядство това е просто истината която я знаете но не искате да си го признаете за да не осъзнаете колко сте слаби. Забравих да попитам обича ли го отзад?

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e59d24e8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До №22: Как си представяш живота... разговори и вероятна "консумация на връзката" и семеен живот!? Просто ми е интересно до кога и как ще издържиш...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4f9f2e7b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторе, защо търсиш нещо, което вече е отминало? Намерил си свястна жена, имаш хубаво семейство - пази си ги. А емоциите, и секса, които ти липсват си ги достави самостоятелно, без да предизвикваш драми и усложнения. Мъжете сме изначално проектирани като полигамни и това е положението. При достатъчно ум и хладнокръвие ще можеш да си запълниш липсите без от това да пострада никой. Но много важен съвет: твоята "дефиниционна област" да бъдат само омъжени жени. Тоест, такива, които търсят същото, каквото и ти. "Сингълките" имат други нужди и ти не си в състояние да ги посрещнеш, пък и не бива, защото няма да е честно спрямо тях. Така, че намери си някоя на твоето дередже, чукайте се тихичко и не се треси от морални дилеми. В някакъв момент, като ти омръзне, я смени с друга и така. Но най-важното: научи се да живееш със себе си такъв, какъвто си, а не какъвто според... хм, според неясно кого би следвало да си.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 624ca4d447
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Моето мнение е, че никоя изневяра не е донесла нищо добро на никого-няма такова нещо като градивна изневяра или изневяра за освежаване на брака. Колкото и да се стараят да ни убеждават в това хората които изневеряват грозното лице на изневярата лъсва под сладките им приказки. Абе неуважаеми изневеряващи то е ясно че нищо няма да ви спре, но не оправдавайте с красиви думи чудовищните си постъпки. А ти, авторе чуй какво ще ти каже една жена-жена трудно прави секс без чувства, а дори и да започне такава авантюра чувствата неминуемо ще се появят. Решавай си сам...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bce2961cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   #23 Мислех, че има доста по-интелигентни хора в БГ, но явно има цървули като теб.
Що ти не дадеш твоя номер да видиш как аз ще те пръсна. ТЪПАНАР!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6eab37fe47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Авторе, не съм моралист, но ти казвам: НЕ С СЪСИПВАЙ СЕМЕЙСТВОТО Си! Това, което се готвиш да направите със съпругата ти е отворен брак. Това не е за всеки! За мен лиюно, този формат на отношения, между лъж и жена, НЕ е семейство! При такава отворена връзка, е силно вероятно, съпругата ти да се влюби, най-общо казано да се породят чувства, между нея и любовникът й. Това ще доведе до разруха на семейството ти! Другото, при такава отворена връзка е силно вероятно, на съпругата ти да й хареса да се чука на ляво и ка дясно с различни мъже, при което селейството ти ще се разруши! Освен ако не си, някакъв мухльо и чехльо, който да търи изневерите на съпругата си и да си играете на, , семейство"!
НЕ ДЪРПАЙ ДЯВОЛЪТ ЗА ОПАШКАТА, Авторе! Разнообразете сексуалнит си живот с жена си, влизайте в роли, ти бъди неин любовник и тя твоя любовница, но не намесвайте в брака Ви външен(трети) човек, независимо мъж или жена!
Опичай си акъла!
Само един въпрос:, , Идеята" жена ти да си намери любовник, твоя ли е или съпругата ти я предложи? Ако жена ти ти я е предложила, това е много тревожен сигнал! А ако ти й предлагаш, просто си играеш с огъня!
Знаеш, че при жените (почти винаги) има чувтва, т. е. жените влагат чувства (освен, ако не са курви), за да правят секс с еин мъж. А освен това, в резултат на секса, при жените се пораждат чувства!
Не знам защо, сам се буташ да станеш рогоносец?
Внимавай, много внимавай, за да не ти се разпадне семейството!
От мен ти казвам, че идеята е лоша и дори опасна!
Бъди жив, здрав, прав, корав и щастлив! И... пази си семейството!

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 672dea8345
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Твърде индивидуално е. Това, че при някои е сработило в положителна посока, няма никаква гаранция, че и при вас нещата ще се развият така. А и намирането на точния човек, наистина е сложна задача. Особено любовник (за мнгократна употреба). Все ми се струва, че трябва първо да опитате с еднократна авантюра. Какво ще излезе, как ще се чувствате и възприемате и двамата след това... Ако ефекта не е положителен, просто ще го приемете, че сте опитали и евентуално ще го забравите. Все пак вероятността да се получи всичко перфектно е твърде малка.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c99e9b66a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Полза има единствено и само ако половинката е асексуална и още не е дошъл момента да я напуснеш. Точка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 85861152e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Ползи има само, ако не ви хванат. Хванат ли ви започват едни разправии, които те карат 100 пъти да съжаляваш. Номерът е да знаеш кога да спреш или ако не можеш да спреш да си 1000 % сигурен, че няма да те хванат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker