Къде да си намеря срамежливо момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде да си намеря срамежливо момиче?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1896 пъти
На 23 съм, падам си ученолюбив, през повечето време уча (програмиране), не съм от типа мъже които ходят по дискотеки и заведения, викат, крещят и блъскат. Пробвал съм да се държа така, но не ми идва отвътре и изглежда нелепо и смешно. Приех мисълта, че не съм такъв и си живея така. Живея сам, сам си чистя, сам си приготвям храната, в смисъл не гледам на жената като на домашна прислужница нито пък чакам на мама да ми сготви и изчисти, казвам го защото четох сайта и май доста такива мъже има. Нямам кола тъй като честно казано в момента не ми е най-важното. Не пътувам много, а из града предпочитам да вървя пеша и да се раздвижа малко отколкото да вися по задръствания. Родителите ми можеха да ми купят кола, но не искам всичко в живота ми да е на тяхна сметка. Нямам гадже. Всъщност никога не съм имал. Не мисля, че съм грозник защото през годините е имало момичета които ме харесваха, но заради изключителния ми срам, нищо не направих и всичко мина и замина. Затова мисля, че проблема ми е срама, а не външния вид. Е да, ама не може да продължава вечно така. Напоследък пробвах да се запознавам с момичета, но все не ме харесват. Явно трябва да търся някоя от моя тип - да е срамежлива и тиха. Как и къде? Защото тези които срещам из града са по-отворени от мен и търсят друг тип мъж.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 43f8a61e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз пък се чудя къде да намеря момчета като теб... очевидния отговор е да не е по клубовете и прочее. Бих ти предложила да се разхождаш повече по паркове, молове, просто по улиците. Хубаво е да заговаряш момичетата. Това че са те отрязали веднъж- два пъти нищо не значи. След като си търсиш тиха и кротка, естествено не отивай при момиче, чието облекло не оставя нищо за въображението (макар сигурно да си привлечен от такива). Питай ги примерно как да стигнеш някъде и ако ти се сторят любезни можеш и да се опиташ да ги заговориш и за други неща и така... успех!
Момиче на 17

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6449a3544b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не срамежлива, а с подобни на твоите интереси и мироглед трябва да търсиш.
Къде ти се чувстваш добре? Предпочиташ разходки-гледай за разхождащи се момичета по същите места, където и ти. Вероятно ще предпочиташ и пикник вместо ресторанти, гледай там.
Ученолюбив си-огледам из библиотеки, книжарници, винаги можеш да започнеш разговор за определена книга/учебник без това да се види като нахалстване.
Форуми за хора с подобни интереси.
Аз из форуми съм се запознавал със страшно много хора (на няколко езика) но сложих снимка на два чивта преплетени глезени защото честичко се случва (съвсем елегантно и с уважение, без грам простащина и/или нахалство) да подписват или предлагат повечко опознаване. И това просто защото си говорим на общи теми, но почти никой няма лични снимки.
Иначе в друг форум сме се запознавали с хора с които ходим на планина например.
Много важно: бъди ТИ какъвто си, не си слагай маски, не преувеличавам (90% от мъжете го правят и после се чудят защо ги зарязват жените като видят, че не е това за което са се представяли в началото).
Така, както се опита си долу-горе мой тип мъж и знам, че на много жени също. Ако включиш и малко спорт (тичане, катерене, фитнес... каквото и да е, просто за здраве и тонус показваш уважение и дисциплина към собственото си тяло).
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2a5eb74c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Срамежливи момичета има , но аз наблюдавам тенденцията че, момчетата търсят по-нахакани и отворени момичета и някак по-скромните са незабележими, бледнеещи сред останалите. Говоря от опит понеже и аз заради своята стеснителност нямам почти никакъв опит с момчетата, но мисля че все някога някой ще има желанието да разгадае същността ми. Всичко с времето си, ще те оценят един ден.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ee3bd04788
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Със сигурност това момиче стои някъде и също като теб се чуди къде, как и кога ще си намери момче като теб. Време е да решиш дали искаш ти да я намериш, или тя да намери теб и дали ще действаш, или просто ще си живееш живота, докато я срещнеш. Не се притеснявай от това да общуваш с различни хора. Все някъде, я от общи познати, я съвсем случайно, ще се появи въпросното момиче.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fcf4e0bffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първо - посети психолог, за да си вдигнеш самочувствието.
Второ - ходи на някакъв спорт, фитнес или друго.
Трето - когато му дойде времето ще я срещнеш :)

Ме

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c30ed7e348
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тук, съдейки по темите - е пълно с такива, даже има тема 'момчета, харесвате ли срамежливи момичета? '
Ама, ей на, анонимно е.

И в реалността не е по-открито. Срамежливи, правещи се на общителни, общителни (да не кажа - к*рви), които се правят на срамежливи...

До усет е, няма формула, бъди добър в 'четенето' на хора.

Аз съм по горите, парковете, в библиотеката и вкъщи, но съм по-възрастна от теб, и отказала се да търся искрен мъж, и въобще... искрени и достойни хора, способни да обичат.

* Под 'срамежлива' в днешните времена, разбирам - нормално поведение, да бъде себе си, без да играе театър. Знай обаче, че това не е достатъчно за връзка, защото тези характеристики са достатъчни, само, за притежателя им, за да бъде истински човек, а не копие, наложено от някой си... (да не изпадам в подробности за световния ред).
За връзка ти трябва - човек, способен на взаимност във всяко едно отношение - каквото даваш ти - това да получиш.
Без да те отчайвам, но взаимността е като химера, освен ако и ти не си нискочувствителен, тогава ще си доволен на посредствени взаимоотношения като мнозинството от хора.

Какъв си ти, авторе? - годините, професията и визията не те описват достатъчно. Коли, пари, кариера... развивай се материално (за себе си и бъдещото си семейство, за благотворителност), но не е само това, всичко е енергия, ти включително. Обърни внимание на нещата отвъд материята.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3d60b29f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Запиши се на танци. Същия като тебе съм (работя в ИТ сферата и от 15 годишен програмирам). Танците ми помогнаха доста да се социализирам. Записах се на суинг, защото латино танците ми идваха прекалено "меки", но сега обмислям и на латино да се запиша, защото като цяло танцуването е кеф и вече съм стигнал едно ниво, в което не ми пука как изглеждам.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8aecc2b710
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм много срамежлива. Трудно ми е да се включвам в разговри, постоянно се притеснявам. Преди 5 месеца си хванах гадже по интернет, защото така ми е по-лесно да се отпусна. Виждам се с него през 2 месеца за по няколко дни. Още ми е трудно да се отпусна напълно, понеже това ми е първа връзка и всичко с него ми е за първи път :D. Но се надявам, че ще успея да преодолея този срам, пожелавам ти го и на теб. Аз съм твърде мълчалива и тиха, затова ми е трудно да съм сред други хора, защото най-често задаваният им въпрос е: "Защо мълчиш?"
Трудно е да си различен..

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fa4dc8c963
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И аз точно като твб си търся и не мога да намеря... бъдете по-отворени, бе, момчета. Заговаряйте ни

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4abfa38cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11 - Не става така, защото като го направиш и се сблъскаш с неадекватно и обидно отношение заради това, че си инициативен и общителен повече не го правиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker