Как да и кажа че съм влюбен в нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да и кажа че съм влюбен в нея?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 3137 пъти
Здравейте на всички момче съм на 17 години почти 18! Това лято дойде братовчетка на едно фр с която се познавам от 3-4 години! Винаги съм я харесвал още от първият момент, но това лято нещо се промени и започнах да се влюбвам в нея! Момичето на години е колкото мен! Така въпроса ми е как точно да и го кажа, по принцип щом и се обадя винаги е навита да излезнем, когато започне някоя любовна песен тя припява и ме гледа, даде ми паролата на телефона си а дори най-добрата и приятелка не я знае, което ме навежда на мисълта че и тя ме харесва и има чувства към мен! Моля кажете вашето мнение и ми дайте съвет как да и кажа! И други момичета съм харесвал но нищо повече а с нея вече е различно и ми е трудно, но ме е страх да не ме отреже, защото тогава ще полудея! Помогнете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9a2626d450
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не и казвай. Кажеш ли и има вероятност да те загърби. Като останете насаме прегърни я и се опитай леееко да я целинеш. Това ще е достатъчно.

И смело. Нали си мъж? А и не се умира от това ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0b8af929cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, трябва да се държиш по мъжки, а не по детски. Не я гледай като кученце, покани я да излезете с репликата: "хайде да излезем". По време на разходката в парка я хвани за ръчичка. Изненадай я. Кажи и, че много искаш да я заведеш на едно място и я заведи. Говори си с нея хем като приятел, хем я закачай и занасяй. шегувай се с нея, но в никаквъ случай с някви нейни физически недостатъци! По някое време я, хвани през кръста и и кажи, че много ти харесва. Тогава бавно я целуни! Първоначално нежо след това страстно. Нека и се подгънат коленете! Кажи и, че я харесваш, но че искаш да я опознаеш. Не и казвай веднага, че си влюбен и прочие детинщини. Нека я гложде отвътре, нека се чуди дали имаш чувства, нека се бори за тебе! Според мен, от това, което си написал, тя те харесва и чака да направиш първата крачка като мъж. Като мъж обаче, не като момченце. Тя може и да е на твоята възраст, но иска МЪЖ! Бъди МЪЖ! Накарай я да лудне по тебе. Ако си изиграеш правилно картите, мацето е твое на 100%!

Важно!!!! В никакъв случай не изстрелвай децките реплики: "Искаш ли да ми станеш гадже" или "Искаш ли да ходиш с мен"? Много е лузърско за възрастта ти. За детската градина иначе стават.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bfd495f9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Идете да се разходите само двамата на някое по-специално място - парка, до реката, нещо такова, събери смелост и просто и кажи.
Или и прати сърчице по Фейсбук. Нали така е модерно сега. Ако и тя ти прати сърчице, значи те харесва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a6bec8b201
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 е прав. Не и казвай, а просто я покани да излезете. Но не я питай, а и предложи с нещо от сорта "хайде да излезем" или "имам 2 билета за еди кой си филм (за предпочитане да е романтичен или комедия), ела да го гледаме". И поканата да не е пред всички, да не се притесни и да ти откаже от срам, а докато си говорите само вие.

Може да я поканиш на кино, барче, парка и т.н., ти по-добре я познаваш и би трябвало да знаеш какво горе-долу би и харесало. Но не я питай къде иска, а ти като мъж и предложи директно. Мъжа трябва да решава.

И на самата среща гледай да правиш физически контакт - държане за ръката, кръста, докосване по косата и т.н. Разбира се, без да се натрапваш, но и без да се държиш прекалено дръпнато, ти на място по реакцията и ще усетиш дали и е приятно и до къде точно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9a2626d450
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе лято е - покани я на плаж или на СПА. Влезте в някое джакузи и веднага ще разбере, че я харесваш ;) Пък и ти ще я огледаш по-добре ;)

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 099dfd1db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С думи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker