Вижда се с бившият - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вижда се с бившият
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1354 пъти
Заедно сме от 1 година аз съм на 20 тя е на 22 всичко е екстра обичаме се но тя още подържа контакт с бившият си той и пише звъни й понякога и взима пари назаем. Дотук нямам проблем но вече става прекалено звъни й докато сме заедно разбирам я че го е обичала но и аз имам някакви чувства все пак говорихме затова но изглежда че тя няма да спре да се вижда чува и т. н за изневяра не става въпрос просто мисля че е време да излезне от живота й но ако това не стане мисля аз да излезна от нейният.. какво да правя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 826bbe0d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това което си написъл ме върна години назад във времето... Аз като твоята приятелка подържах отношения с бившия, чисто приятелски. Имах си нов приятел, но продължавах да се виждам на кафе с бившия и да си споделям с него много неща, също така съм му давала пари на заем. :) Отношенията с бившия приключиха след около 6 месеца след раздялата ни, защото си хвана ново гадже, което много го ревнуваше. Но да вметна, че нашите отновения бяха наистина приятелски и от моя страна нямаше никакви чувства.
Според мен трябва да си търпелив, такива отношения с бивши са до време.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7a6dee2363
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бившия/та като се навърта е проблем, не само че ще стигне до изневяра ами и до бог знае още какво. Не си подходил правилно още в самото начало вече е късно чадо. Давам ти сценарии през който аз съм минавал: Ходих с едно момиче 3 години любов, емоция квото се сетиш. Разделихме се но продължихме да поддържаме контакт всеки пордължи по пътя си, дойде момента в който тя започна да се кара с приятеля си й познай на кое рамо идваше да плаче. Малко мили думички, малко гушкане, неща който искаше да чуе и свърши под завивките. Като познавам себе си ме е страх да имам доверие на когото и да било. Жените са емоционални създания и когато има някакъв проблем те са много податливи. Бягай надалеч пич, бягай.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e55d6a7181
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом вкарва миналото си в настояшето и кажи да избира, миналото или настоящето, среден вариант няма, според нейният отговор, ще вземеш решението си. Аз не толерирам такива контакти, ако е някой нов е разбираемо, но да се мота със някояй от миналото - не, мерси

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3dc14fb28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз бях в подобна ситуация.За да съм мила и да няма злоба си писах с бившия дълго време.Отдавна всичко беше приключило.Никакви чувства,никакво желание да се връщаме един при друг.Дори си споделяхме какво ни случва в новите връзки и си давахме искрени съвети.
и новия ми ме хвана,ако има нещо за хващане там.не съм трила хронологии защото не съм се чувствала гузна или застрашена.
и скандали глупости и скъсахме дори да му обяснявах че е чисто приятелство и за мен най-голямата глупост е да се върнеш при бившия.
и сега съм сама но не ми пука.Даде ми се добър урок
авторе,следи я какво си пишат,защото може все още да има чувства,но ако няма чувства между тях не я притискай да си блокирва контактите.По добре да си чати с бившия който не обича от колкото с някой нов с който да се появи тръпка

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f48669815b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Винаги има и още нещо ако няма то е възможно на 99% а това, че толкова и пука (пари, звънене и т. н ) на нея и пука, за нея не е минало това не е минало, и твърде лесно може да стане бъдеще. И аз така исках приятелски отношения с бивш "нямаше нищо" ама свърши в леглото и не, защото съм такава или от онзи тип а щом още се търсят чак пари твърде много е пука и, и не е ок. Лесно може да стане нещо просто не е номер 2 също е дал пример така, че правилно мислиш или те приключват или ти с нея друг вариант няма като жена бих развивала теории на приятеля си, че е възможно да няма нищо, но не е опита ми го доказва многократно не и не ама идва момент, и хоп а тези който са в миналото са си там. Тя му обръща твърде много внимание важен е ако те устроива да сте двама ок :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 683e0a781c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен зависи колко чести са контактите. Ако се случва веднъж на няколко седмици мисля, че няма от какво да се притесняваш, но ако е всеки ден или през ден - бягай далече.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4374195d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора: Пишат си често всеки ден в това съм сигурен за виждане не знам най много 1-2 в месеца интересното е че и казах че не ми е приятно но нищо затова реших и аз да си пиша с който искам няма да се подригава с мен

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 34399bd77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ох и аз не разбирам тези приятелства с бившите... Обичала го е ок, но вече една година сте заедно, какво имат да си говорят? Ако разбера, че приятелят ми така си общува с бившата и не желаеа д спре, просто ще се разделя с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker