Връхлитат ме спомени от миналото. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връхлитат ме спомени от миналото.
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2098 пъти
Здравейте на всички. Имам нещо като проблем - спомените от миналото. Преди 3 години се запознах с едно момче - и дваматана мига започнахме да се гледаме, да се закачаме, започнаха да прехвърчат искри като цяло. В този ден ние бяхме заедно над 5 часа. Всичко премина добре, вечерта преди да се разделим за довиждане ме прегърна силно и не ме пусна 1-2 минути. Летех от щастие... но не за дълго. След няколко дни говорихме и решихме да се съберем. Всичко беше перфектно, летях в облаците от щастие, докато един ден не отидох да го видя и той ме отблъсна. Останах известно време на мястото, но което беше и той и като ме виждаше се хващаше за главата, удряше, личеше си, че беше бесен. Така и не разбрах какво стана. Блокира ме на всякъде. Да уточня, че сутринта се видяхме с него и той беше с негови приятели и когато ме видя ме прегърна и много се зарадва да ме види. Няколко часа след като се видяхме, той ме отблъсна. Вече цели 3 години аз така и не разбрах какво се случи между нас, защо ме отблъсна.
Само знам, че след като ме отблъсна е страдал много и винаги си го е изкарвал на някого или нещо, след като стане дума какво е станало с нас. Може би ще си кажете, че съм се унижила, но реших с помощта на негов братовчед и мой близък да говоря с него. Когато отидох пред тях той не ме видя. След като ме видя аз го хванах за ръката, исках да говорим а той ме отблъсна и каза няма какво да говорим остави ме намира и блъсна вратата. До колкото разбрах, някой "доброжелател"и на двама ни му е казал нещо и той от там прекъсна взаимоотношенията ни.
Плаках много. Изпаднах в тежка депресия, щом го видех капачките ми омекваха. Той за мен бе съвършен. Вече цели 3 години продължавам да мисля за него и за това което се случи. Сега и двамата сме обвързани, но до колкото разбрах, момичето, с което е той е наркоманка и го е дръпнала на долу. След като научих това отново заплаках, искаше ми се това да е лъжа.
Моля Ви, кажете ми как да постъпя? Искам да го забравя, а не мога. Винаги когато почти съм се отърсила от случилото се аз го сънувам и отново се сещам и спомените отново ме връхлитат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 79578c62f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много гадна работа, честно! И аз съм изпадала в подобно положение няколко пъти - от един път момчето спира контакт с мен или се отдръпва постепенно без причина. Винаги се е оказвало, че някой му е говорил глупости. Много съм страдала и плакала, за един даже плаках целия ден на рождения ми ден! Но знаеш ли какво установих... щом един човек вярва не на теб, а на някакви си там други и то СЛЯПО, тоест без да те изслуша и да се поинтересува, значи той не те цени достатъчно!! Трудно е да го приемеш, но трябва... това е по-здравословния вариант. Не ти трябва човек, който не ти вярва и който се влияе. Така един ден даже и да сте заедно, пак може някой да му каже нещо и да те зареже. Е вечно ли ще е така - зарязвам те, искам те, зарязвам те, искам те? Не ти трябва такъв човек. Избирай хора, които избират теб.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2c601e87eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как да го забравиш ако се виждате често и той няма как да те забрави.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4a45d64c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Така се стекоха обстоятелствата, че скоро не съм го виждала, но преди го виждах почти всеки ден. Сега и да не го виждам аз пак се сещам за него. Трудно е да го забравя, даже невъзможно. Усещам как той е в сърцето ми. Искам да го забравя, защото момчето с което съм дава много за мен и гледа да съм щастлива.
Авторката.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8f0ffacc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Продължи напред или му признай да ти мине, знаеш ли колко хора си признават и вече нищо не чувстват. Разбират че дори и да са имали нещо, то е било далеч от любовта. Пък ако се замислиш сериозно, може и да не се наложи да признаваш било то какво. Излизай с други хора, пробвай и ще намериш правилния с когото миналото ще връхлети само за да ти покаже че избора ти да гледаш в бъдещето, а не в миналото е бил 100 процента правилен. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2c601e87eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Се едно момичето на живота ми го е писала. Абсолютно същата ситуация само дето при мен и прегръдки и целувки нямаше само една тежка травмирана несподелена любов. Ама аз съм си виновен познавах я от дете сега сме на по 19 20 години за това време трябваше да и открадна сърцето аз глупака я зарибявах по фейсбук голям малумник съм бил даже не знам на какво съм се надявал по този виртуален малумен начин да я накарам да се влюби в мен. Беше обвързана аз го знаех и се надявах защото се познаваме от доста време да го зареже и да е с мен малко егоистично от моя страна ама си я обичах от 3 4 клас. Любовта ми към това момиче не изчезна след всичкия алкохол и боклуци които звех почти всяка вечер плача за нея и няма ден в който да не в мислите в мечтите ми и в сърцето ми чувството ми е че ако не ги правя нещата за нея и ме мога аз да се грижа за нея тя да е добре и обезсмисля ми се да върша каквото и да е за когото и да е искам си я. Историите се доближават не ми се вярва това го е писала момичето от моята история ама повярвай ми това момче не спирално да те обича. Не можеш да мислиш за някой ако той не те обича, ако и ти мислиш за него двамата се обичате

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 21773257cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Такива мъже и въобще хора не заслужават да са щастливи. Винаги съм се чудел на тъпотията, олигофренията и т. н. на хора, дето мълчат, не ти дават и дума да кажеш и т. н. В такива ситуации, каквото има да се казва, се казва на 100 % и се изслушва другия, пък от там насетне каквото щще става, да става.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 766ebd6dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не зная дали ще го прочетеш, но ще ти кажа следното: Не се опитвай да го разбереш и не се мъчи, това ще обърка повече теб. Бях в твоето положение преди много години и понякога пак се сещам за нея - тази, която се кълнеше в мен, а ме предаде първа. Така и не разбрах какво се случи и защо ме подритна без да има причина или намесен друг човек. С годините си дадох сметка, че съвестта ми е чиста и няма смисъл да се мъча и да мисля за нещо, което явно не е зависило от мен. В интерес на истината съдбата ни срещна скоро и като плесник зад врата явно за нея, тя ми предложи да се видим, явно и хареса това, в което съм се превърнал, професията и всичко останало. Сега обаче съм женен и не съжалявам за нищо. Ако съдбата не ми беше скроила този номер преди години, нямаше да имам прекрасна съпруга и смейство, нито кариера като сегашната. Както са казали хората всяко зло, за добро!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker