Нашите се държат с мен като уроди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нашите се държат с мен като уроди
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1067 пъти
Искам да знам има ли изобщо нормални семейства които да обичат децата си, а не да ги спукват от тормоз защото моето е такова! И майка ми и баща ми са супер строги с мен и заради тях съм изтърпял много болка, само защото са решили да ме "възпитават" да не съм лигльо! Аз не съм такъв, но когато са ме хващали да си плача сам в стаята и става още по зле започват да ми крещят че съм им правил "сцени", че не можели да търпят моите глупости и лигни! И майка ми е така, не само баща ми, един път се прибрах и казах че ми е лошо, тя започна да ми бие шамари, крещеше ми да се стегна че ми нямало нищо а мен ми беше много зле и съм припаднал не знам от какво беше, събудих се гол в тяхната спалня, заливали са ме с вода и после ми се развикаха че съм вземал дрога! Това не е вярно, бях пил само малко с един, но даже не са ме завели в болница. Никога не съм бил даже на лекар, като ми стане нещо и са ми казвали "Ще ти мине, не се лигави всеки го боли нещо няма да умреш"! Аз от малък свикнах да крия от тях къде съм се порязал, откъде съм паднал, сам съм се превръзвал и от изгорено което ми остави белег на ръката и сам си спирах кръвта от падане от колело, от стъкла защото ако им кажа става много по лошо, започват да ми крещят и да ме удрят че съм правил само "бели", а те са виновни за това! Баща ми ме учеше да плувам много добре го помня като ме хвърли във водата в язовира където ловяхме риба и щях да се удавя, а той не ми помагаше само ми викаше да се боря и се бях нагалтал с вода когато реши да ме извади. Научих се да плувам и то много добре но не тогава и много време имах страх от вода. Когато ме учеше да карам колело пак бях малък на 8-9, сега съм на 16 почти и ме пускаше по един наклон с колелото без да знам как да спра и какво да правя, падах и имах рани навсякъде, имах бинтове по ръцете краката но той казваше че е нормално. Научих се но сам, само да не ме засилва повече, всичко решават те с майка ми, аз какво искам не им пука но аз вече не го имам за нормално! Баща ми е учил като млад и бойни изкуства и ме е убучавал, от това излизах винаги с синини, той ми казва че всеки мъж има белези по тялото си, но аз не искам! Завиждам на момчетата даже по чалготеките и тия пред блока, по добре да съм "лигльо" , всичко съм се научил да правя тихо и никой да не разбира и като плача и като ме боли и като си бия чкия, всичко го правя като слушам някой не идва ли и да се направя на заспал. Мразят ли ме? Защо ме мъчат така? Искам да съм нормално момче с нормални родители и нормален живот, и с момичетата не мога да се отворя а ме харесват и то много, аз се дърпам от тях и ги обиждам без да съм искал, защо точно на мен се случва това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2856100729
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Горкият! Стана ми жал за теб.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2e4986bba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Търпиш още 2 години и си намираш работа и се махаш някъде на квартира. Друго не мога да ти предложа. Аз също идвам от семейство, където баща ми ме биеше, но не чак като при теб. Но моя много обичаше да ме наказва да стоя към стената с вдигнати ръце по 2-3 часа. И аз имах и още имам проблем с момичетата. Откакто се махнах обаче (бях тъкмо станал на 19, защото тогава завърших средно, смених и града), се развивам доста по-добре. А и баща ми и майка ми взеха да осъзнават някои от грешките си от миналото и като се прибера да ги видя ми се извиняват.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 71c6653603
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Миличък, горкичък той! Мен на 4г. Ме пускаха по наклон с колело и се забавлявай страшно много, дори не са ме пускали на дълбокото защото плувам от както се помня и имам рани от изгорено и падане къде ли не. Разбираш ли колко си разлигавен наистина?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ab4564a88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как ми се иска да можех да ти помогна, разбирам те. Семейството ми е ужасно с мен, само дето съм момиче. Май с теб просто ще трябва да стискаме зъби още 2-3 години. Ще следя темата.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5db3653288
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   като станеш на 18 намираш работа и се изнизваш. съжалявам че така се случва, остават 2 години само дотогава.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3bcf80091c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Вариантите са ти два заснемаш някак си тайно тормоза или записваш на телефона обидите и отиваш с тях при социалните или търпиш още 2 години и после се изнасяш и прекъсваш всякакви връзки с тях. Те все някога ще съжаляват за лошото си отношение като остареят и няма кой да ги погледне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker