Презерватива се скъса и той свърши в мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Презерватива се скъса и той свърши в мен
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1506 пъти
Здравейте. Аз съм на 17 години и много се притеснявам поради факта, че бях в последните си дни в цикъл 6ден и с приятеля ми решихме да правим любов, но ето че презерватива се скъса.. Веднага след като разбрахме отидохме за ескапел и го изпих, бяха минали 20минути от половия акт.. Не знам какво да правя сега, четох че има и симптоми и не знам дали и аз ще ги имам и аз и се притеснявам дали много ще ми се обърка менструацията следващия месец. Моля някой на който му се е случило подобно нещо или знае да пише.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 49a032c708
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен ми се беше случило абсолютно същото нещо, с разликата, че аз бях точно в овулация. 30 минути по-късно пих Ескапел, гадеше ми се ужасно до края на деня. 4-5 дни по-късно ми дойде менструацията, явно предизвикана от хапчето, а трябваше да ми дойде след 2 седмици.
Следващата ми менструация дойде след повече от 45 дни. Не забременях, но беше стресиращо, бях на 18, непосредствено преди матури, балове, кандидатстване...
Съветът ми към теб е да не се притесняваш. От хапчето могат да настъпят всякакви промени в теб, което е нормално. Все пак това си е хормонална бомба. На 15тия ден от предполагаемото зачеване можеш да си направиш тест за бременност - направи си, и ако не ти дойде до още 15 дни, си направи отново.
Взела си хапчето навреме, шансът е малък. Успокоявай се така и не прави грешката да се следиш за симптоми на бременност, защото само ще се стресираш допълнително. Просто се тествай периодично, докато не ти дойде. Според мен няма да забременееш.
Между другото Дюрекс ми се е късал само веднъж, а обикновените повече. Дюрекс Лове и тънките никога не са се късали при мен. Вижте защо се е скъсал и елиминирайте причината - може да е марката, модела, недостатъчно овлажняване... На твое място бих се въздържала докато не се изясни ситуацията с бремеността и не бих позволявала на момчето да свършва в мен, дори и с презерватив. Ако стане нещо отново, второ хапче преди новия цикъл не се пие. Правете си го с презерватив и нека той свършва отвън.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9373938ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом е веднага след цикъл няма страшно, шансът е минимален. А с ескапела който си изпила шансът практически е нулев. Отпусни се и не се тормози, но следващият път ползвайте лубриканти, с тях шансът да се скъва презерватив доста намаляват.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e253773096
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Случи ми се и бях в овулация. След няколко дни прокървих, после цикъла ми закъсня. Направих си тест и беше отрицателен, след около две седмици ми дойде. Това прокървяване се яви като менструация според тялото ми, затова ми дойде след месец. Не е задължително след приема на хапчето да има прокървяване, но цикълът ти вероятно ще се размести. Съветвам те да изчакаш да минат две седмици от акта и да си вземеш тест за бременност, за да си по-сигурна можеш да отидеш на консултация при гинеколог. Иначе не е особено страшно, просто хапчетата за бърза контрацепция са пълни с всякакви хормони и объркват тялото ти. Нормално е тялото ти да реагира странно и да си объркана от случващото се, при всеки е различно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fab54f481e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Усмихвам се като чета, защото преди много години аз и мъжът ми правихме секс един-единствен път с презерватив-тогава презервативите не бяха актуални като сега, мъжът ми ме пазеше като свършваше навън. Още първият опит беше фатален-презерватива се скъса в мен.... и ясно какво последва. Скочихме като обезумели, правих си промивки с оцетена вода-тогава ескапела го нямаше, мъжът ми горещо се извиняваше-представям си каква пародия сме били. Нямаше последствия. Остана ми спомена и често се шегуваме, когато се присетим за това. А ти не виждам защо се страхуваш-с тия ескапели едва ли ще имаш проблем. Пиши какво е станало.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3eeda3d34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Реагирали сте бързо, така че сигурно си ок. Само имай предвид, че трябва да продължите да се пазите, ескапел не ви пази следващия път, за всеки случай ти казвам. Ако много се притесняваш, отиди на гинеколог да ти обясни, колко малък е шансът да си бременна.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e9b548daa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Спокойно! Няма нужда да се притесняваш... И на мен ми се е случвало, но по време на овулация и дори го приех след 9 часа а ти в рамките на няма половин :) При моята менструация не е имало нищо различно, доколкото си спомням, но май по-често се случва да има някакви промени, така че и за това не се притеснявай. При всеки е различно. Само един съвет от мен - колкото и да му се иска на момчето да свърши вътре в теб (с презерватив говоря), колкото и да ти се иска на теб да му доставиш това "удоволствие", просто точно преди това да се случи, нека го изкарва. Казвам ти, спестява много главоболия...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker