Влюбена в двама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в двама
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1258 пъти
Здравейте! Не знам защо пиша тук, просто исках да споделя чувствата и мислите си с вас, понеже няма на кой друг да разкажа. Ето на кратко моята история. С приятелят ми сме от около година и нещо заедно. Всичко започна като на шега. Видях го и се влюбих. Общо взето наща връзка започна много трудно, мислех си че с времето разногласията и различията между нас ще се оправят че ще се хармонизират, но виждам че отново сгреших. Аз му повярвах, доверих му се и го приех такъв какъвто е. След време обаче започнаха лъжите от негова страна. Лъжи за абсолютно всичко, не ме допускаше до себе си до чувствата си до мислите си. Разбрах, че е играе комар. Бяха ми дръпнали доста пари от една банкова сметка, но аз нямаше как да разбера кой го е направил понеже тя беше не на мое име на работодателя ми в Англия. Както и да е парите си отидоха, после разбрах, че е той. Простих му, дадох му шанс. Заминахме заедно в чужбина, отново с мои пари спестени през годините. Обещаваше ми че ще преуспее, че ще напредне, аз вярвах и се надявах. За малко скъсах с него, но след по малко е седмица пак дотичах в ръцете му, защото си мислех, че не мога да дишам без него. Той пак продължи с комара и с другите лъжи, и все още продължава. Не изпитва нужда да ми споделя важни решения които взима. Няма да навлизам в подробности. Появи се един човек, засичаме се всеки ден в метрото, започнахме да флиртуваме без думи, после се заговорихме. Разбрах, че е женен и има две деца, ноо един път ме спря и ме целуна, аз го отблъснах, той ми каза че няма да се повтори. Започнах да го избягвам, един ден дойде да ми се извини. Казах му ок, и си тръгнах. Но постоянно мисля за него искам да го виждам и да си говорим. Приятелят ми вече не ме прегръща целува и т. н. В секса поне всичко беше идеално, вече и това не правим. Не ме желае и като жена, просто се чувствам толкова самотна, че тези 10 15 мин прекарани в метрото с другия ми се отразяват добре. Днес пак се заговорихме, знам какво ще ми кажете, че съм някоя курва, може и да съм, но той ме подтиква към това. Не знам искам да го боли така както мен ме боля, докато пише на бившата си, дпкато харесва снимки на сруги в социалната мрежа, докато ми изиграва парите в казината и докато го издържам от както съм с него. Вече не знам кое е правилно и кое е грешно. Как трябва да се чувствам и да действам. Просто е празно и студено вътре в мен. Благодаря на всички, които са прочели историята ми и ако някой е открил частица от себе си в нея нека ми драсне един ред.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5271282525
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако някоя жена трябва да даде пари за нещо на мъжа си, после ще му натяква цял живот и ще се оплаква. За мен ситуацията е следната - престани да се правиш на принцеса и да очакваш, че в едни отношения всичко ще върви гладко и че ти си специална и заслужаваш най-доброто и ще прелиташ от цветче на цветче докато го намериш и оправете нещата докато не е късно. Компромиси се правят в името на вашите отношения. Най-лесното и популярно е всеки да е егоист и да се оплаква и щом нещо не му хареса да бяга и да търси наново щастието, това обаче е път без изход водещ към самота и неудовлетвореност.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c916cfb299
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Ако обичаш двама души едновременно, избери втория. Ако си обичал достатъчно първия, няма да се влюбиш във втория. " Джони Деп

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 711f4d6968
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Познавам двама човека, които се занимават с хазарт и едно мога да ти кажа - това е болест, почти никой не се е измъкнал от тези неща. (да не кажа никой) По - силно е, от самия човек и дори да спре за известно време, пак започва и така, вечно.
Това трябва да го приемеш и да не се надяваш, че някой ден ще спре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: cab27476e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иди на психотерапевт. В чужбина ще ти го поемат. Прочети за отзивите за него в нета, преди да го избереш. Приятелят ти е за боклука, но ти трябва опора. Ако имаш приятелки, и те ще свършат работа. Споделяй.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2bdfde95eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разкарай ги и двамата! (Ж30)

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5e9df080a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първият изобщо не си струва - ти си с него по инерция и може би от страх да останеш сама. Но, реално, не е за теб по никой начин (лъжи, комар, липса на близост - точка по въпроса). Вторият е влязъл в мислите ти, защото се чувстваш самотна като си с първия. Това не е достатъчна причина да си с него.
Съвет - разграничи се от втория, а с първия, категорично и максимално бързо КЪСАЙ, и то окончателно. Казвам го като мъж.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bc39cecb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пт авторката към нпмер едно: Не се правя на принцеса, нито мисшя че съм най—великата от всички. Нямаш си и на идея колко компромиси съм направила, не съм му дала пари веднъж или два пъти, аз го издържам едва ли не. Явно и ти си от ония мухльовци, които си муслят, че всички жени са му длъжни

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ef449d5557
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Прочетох всичко и... вече започвам да се чудя като оставя приятелката си за по-дълго време сама дали и нея някой така случайно не я е целунал? Немога да разбера как така това го приемаш с лека ръка??? И на всичкото отгоре флиртуваш. Ами аз сега така на моята възраст ако да кажем скъсам с приятелката си та те всички или вече са е*бани или вече са били с 100човека.
Единственото нещо, което обмислям е да не късам с приятелката си и да си я пазя за първа щото работата е сериозна!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker