Тиндър и това, което „предлага“? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тиндър и това, което „предлага“?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 6124 пъти
Здравейте. :)
От известно време обмислям да започна да използвам Тиндър, но не мога да си изградя някакви впечатления сама. Искам да попитам: какви са вашите?
Бих искала да кажа, че си търся нещо сериозно, до колко възможно е да го открия там? Масово само с*кс за една нощ ли се търси от страна на мъжете? Имате ли някакви интересни (или странни) случки от първи срещи, организирани благодарение на това приложение? Какви са рисковете?
Приемам и всякакви други отговори, изразяващи някакво мнение. Смятам, че на живо все нещо куца и попадам на неправилните хора, та... поне да опитам нещо ново. Чувствам се като неомъжена жена на 30, а съм едва на 19, хаха. :D
Благодаря на всички, които ще си направят труда да отговорят. Оценявам усилията на всеки коментирал. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 50d6ab6249
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ползвам го от известно време моето впечатление е:
1. Пълно е с фейк профили
2. Повечето хора го ползват за си чешат егото
3. Сериозна връзка от там няма как да излезе
4. Част от женското съсловие са компаньонки
От скромния ми опит съм се научил, че да възможно е да се получи нещо от интернет. Но по-успешен начин от това да се запознаеш с човек на някакво събитие или просто по улицата няма и никой не може да ме обори.
Прекалено си млада за да ползваш такъв тип запознанства при положение че всеки ден се разминаваш с не малко младежи който ти допадът, друг е въпроса, че социалните мрежи промениха начина на запознанства и всичко е резервирано в момента от към директен контакт. Тъй като е по-лесно да видиш целия живот на човека само от Facebook от колкото да го опознаеш в реалния живот.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f97b2f367a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж на 25 и от скоро почнах да го ползвам.
Не съм стигал до среща, но не съм и супер активен там.

Идеята е че като харесаш снимката на някой, ако се случи и той да хареса твоя снимка, програмата ви информира и двамата че си допадате и чак тогава ви позволява да си пишете. Може да избереш до какво разстояние искаш да е тоя човек какви години също.

В общи линии всички търсят секс там, само че мъжете си го казват, а жените се правят на луди и пишат като теб че търсят нещо сериозно.
Ест. Българските жени са с прекалено голямо самочувствие за да се съгласят за едната вечер дори и с някой, който им харесва.

Забелязал съм че има доста момичета на около 18-19, дори програмата ме мачва с тях, но имам чувството че няма какво да си кажа с жени на твоите години и не им пиша. А да не забравя жена да пише първа е = на никога, тъй че...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9e14823927
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз също съм на 30, жена и го използвам за секс, но в момента нужда от друго нямам. Давай смело, има доста привлекателни мъже там и общо взето на жените лесно ни излиза късмета. Но на втори срещи не се надявай, поне на мен не ми се е случвало.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f805b5848a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз съм на твоята възраст и имам малко опит в такъв сорт комуникация. Виж в приложението масово хората си търсят секс за една нощ, но ако отстояваш своето и не се отказваш ще намериш някой подходящ за теб. Аз срещнах моя приятел в Badoo преди година и половина и все още сме заедно. Всеки ще ти каже различно, някои имат ужасни истории от такива приложения, аз примерно не, но ще ти кажа да се пазиш защото в каквато и ситуация да си има всякакви луди мъже(и жени). Ако не стане и не намериш мъж подходящ за теб - поне си опитала, ако стане - браво. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 240aef6040
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Сериозна връзка от Тиндър? ! Ти сериозно ли?

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8b4cd6ec65
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз преди го използвах, за да си търся сериозна приятелка, но точно там нямах успех. Срещнах я на друго подобно online място за запознанства, но нещо не върви между нас. Май не сме един за друг и може скоро да се разделим.
Мисля си пак да използвам някое подобно приложение, но ще взема да сменя подхода. Това да тръгна с мисълта за нещо сериозно сякаш не ми се получаваше добре, за това си мисля, че е по-добре да тръгна с идеята просто за секс, пък ако стане и евентуално се харесаме то и другото ще се подреди.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7a67c4a24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моят опит от Тиндър, като мъж, е доста разочароващ. Не само лично, но и като обществено влияние. "Ползвам" го от година и половина някъде (ползвам в кавички, защото просто стои инсталирано на телефона и отвреме-навреме отварям). Така, отначало имах обикновени снимки, на които се виждах нормално. Почти нямах лайкове. После на едно море си направих готините селфита с яките слънчеви очила, потниче, гривни и не знам си какво си и хоп... лайковете взеха да идват. Само дето аз не съм се променил. Все съм си аз. И на старите снимки бях аз, и на новите - пак съм аз. Т. е. Тиндър е една изключително гадна шитня, която прави хората още по-поворъхностни, отколкото са.

Та, ако не си "топ" мъжки, който е готов да бъде харесан само на база външен вид, или супер зажадняла за секс жена, която не желае сериозни отношения, като номер 3, не си струва. И сам ода кажа, че повечето мъже лайкват 90% от предложените им жени, а жените - около 10% от предложените мъже. Т. е. изборът е изцяло в ръцете на жените. Затова Тиндър е много удобен за жени, търсещи просто секс, и може да се каже, че донякъде стимулира тази култура, което за мен е доста разочароващо, тъй като жени с голям брой сексуални партньори обикновено не са свестни и не стават за сериозни отношения.

И въпреки, че имах лайкове (даже супер лайкове)... почти не си пишехме с въпросните. Самата идея ми е тъпа, празна, бедушевна... Не съм излизал на среща с момиче от Тиндър,

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 532eaabce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм била на известен брой срещи с мъже от Тиндер. Има и свестни мъже, които търсят сериозно обвързване, но масово се делят на
1) невзрачни мъже, които търсят само секс, но не могат да намерят чрез реално общуване и за това използват Тиндер
2) готини мъже, търсещи секс, на които им се получава и чрез реално общуване, но след секс няма да те потърсят
3) нормални мъже (не лош външен вид, професия, бла бла), които обаче са емоционално разбити поради някаква причина и не могат да заформят каквато и да е нормална връзка
Поне аз на такива съм попадала. Имало е и свестни, с които не се е получавало, просто защото не си допадаме.
Зависи какво търсиш. Ако е само секс, без абсолютно никакви очаквания след това, спокойно можеш да намериш мъже 10 от 10, с които да си помпаш самочувствието и да си прекараш добре. Също става и за запознанства, с едно момче се видяхме от там, не се харесахме като мъж-жена, обаче си завъзразхме приятелство и се виждаме от време на време. За сериозна връзка обаче... не е невъзможно, но по-скоро въпрос на късмет и здрави нерви. Ако вложиш достатъчно усилия и не ти писне след първия месец, може и да стане. Моя приятелка вече две години е с момче от Тиндер, даже живеят заедно. Друга няколко срещи удряше на камък, отказа се и се върна при бившия.
Едно предупреждение: както навсякъде в интернет, и в Тиндер хората лъжат. Някак си чрез смартфоните сме станали по-малко предпазливи, отколкото преди и се доверяваме по-лесно, по-бързо се срещаме с човека... Имай си едно наум, че човекът когото срещаш, може да ти каже всичко, но често няма как да провериш дали е истина, защото нямате общи познати. Бях се запознала с един невероятен мъж, наистина много красив, умен и по негови думи - успешен. Заведе ме на две доста скъпи места, което потвърждаваше думите му. Бях очарована от държанието му, не само от парите, а и си допадаме в интелектуално отношение. Беше ми разказал доста неща за себе си, а в един момент, съвсем случайно лъсна факта, че е мошеник и го търсят от полицията. Това, което ми беше казал, не беше вярно. Той не разбра, че съм разбрала, блокирах го отвсякъде и не съм го търсила повече. Може би и аз съм наивна, но пази се, защото всякакви ги има.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1004b1e13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Масата момичета от там, с които съм общувал, са си запълвали времето. Или попадам на психопатки. Веднъж и на 38 годишна проститутка...

С всяко влизане се надявам да си съвпадна с момиче, което не е там за авантюрата, но уви...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 13ebe7f8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Каква сериозна връзка в Тиндър бе? В Тиндър няма нормални за секс, камо ли за сериозни взаимоотношения. Вярвай ми, имам профили в повечето страници за запознанства и засега само един що годе нормален познавам. Тиндър е да се забавляваш и да си губиш времето. Току виж и правиш секс ако видиш нормален мъж. Друго недей да очакваш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f805b5848a
гласове:
1 2 3 4 5
  (71 гласа)

11.   Аз се запознах с годеницата ми там, но честно казано е малко рядкост да намериш сериозен човек там.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ba9fdc2791
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Почти всички там търсят само секс, така че не е добро място за търсене на сериозна връзка. Иначе самото приложение предполагам, че ще ти хареса. Тъй като си младо момиче буквално ще бъдещ залята от лайкове и ще имаш много голям избор.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1fa542f5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Абе има всякакви хора там, не са само за еднократни връзки. И аз имах приложението, пък не бях тръгнал да изневерявам на жена си, а ей така от любопитство.
И да, със сигурност има и свестни мъже, но дали ще се засечеш с такъв е на късмет.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cb2825225c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   27 години, мъж от София.

Тиндер е много успешен за жените. Всички мъже в тиндер са там за реални срещи, независимо дали само за секс или за сериозна връзка. Никои мъж не е там да си убива времето или за нови приятелства.

За мъжете не е много на оферта. Жените там са доста по малко, като голям процент са да си убиват времето и не търсят реални срещи. Много малко са там за връзка или секс. Не се различава от сайтовете за запознанства. За да ти върже нещо от там трябва да инвестираш време и пари. Стигал съм до срещи, но не бях очарован от момичета и не ги потърсих повече. Има го факта и че тогава ми се обади бивше гадже за да се виждаме за секс. Ако не го беше направила щях да продължа да излизам с тях с цел просто секс, тъй като след въпросните срещи мнението ми за тях доста падна. Но при положение че вече имах секс на масата продължаването на отношенията с тях ми се виждаше безмисленно тъй като никоя от тях не ставаше за сериозна връзка.

За жените всяка ще намери каквото и да търси в тиндер, за мъжете 1 на всеки 10.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bd3071156e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз го използвам от около месец и имах кратка връзка с момче, но не се получиха нещата. Аз лично следвам едно основно правило - давам match почти изцяло само на момчета с описание, дали някаква информация за интересите си. Ако е само снимка, много рядко, защото при мен външният вид не е толкова важен. Понякога аз пиша 1ва, ако съм проявила интерес към момчето и по държанието и т. н. се вижда какво търси.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f3ddfb38cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Много хора го използват, аз включително. Изтегли го, пробвай и ако не ти хареса просто го изтрий. Има и яки хора там, а тези които търсят секс си личат от километри с разголените си снимки и грубо поведение. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9ad2123e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Намерих сериозна връзка там колкто и да не е за вярване. Но преди това излязох на повече от десет срещи сигурно. Който търси намира, при мен се получи. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 52fe0ba84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ако изглеждаш що-годе прилично, приготви се да получаваш "лайкове" на килограм всеки ден. Тиндер е благосклонен към жените и суров към мъжете, освен ако не прилича на Брад Пит, един мъж би останал разочарован от приложението.

Аз имам трол профил там, с тъпа снимка и остроумно описание, предполагам не е нужно да казвам че досега съм имал един-единствен match от близо 100 "лайка" които съм пратил. Знам мъже, с нормални снимки, които са харесали стотици профили и match досега не са имали.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6aae98d102
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Всеобщото мнение е че е една млада и много красива жена няма да излезе с никои от Tinder, камо ли да си търси пък секс, но аз съм пример и не съм единствената като слушам отзиви на колежките ми по офисите на фирмата, в която работя. Момиче на 25 съм, в момента завършвам медицина. В приложението намерих мечтаният любовник с атлетична фигура, красив, потентен и много надарен, няма какво да се лъжем всички жени гледат порно и са изкривени като представи за размера и се опитват да гонят този стандарт. Още като получих мач с него и от самият му профил знаех, че ще стигнем до среща. Масово жените се срещат с едни и същи мъже, така че останала част от мъжете за съжаление няма шанс и да изборът е изцяло в ръцете на жените. Не съм търсила други секс партньори в Tinder, защото с този получих всичко на един път, иначе имам други контакти и момчета с които си пишем, имаме общи интереси и може да се случи и нещо повече дори сериозно. Разказах на моя приятелка също много хубава за сексуалните си подвизи от Tinder и с кои съм се срещала и изпаднахме в смут, като разбрахме и че двете сме били с един и същ, което за София е трудно достижимо, но пък доказва горното ми твърдение, че жените са адски селективни и горе долу стигат до едни и същи.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3270f993a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От годинa и половинa сме зaедно, живеем зaедно от 3 месецa. Минaлaтa годинa бях нa свaтбa нa двойкa от Тиндър. Колегaтa купувa годежен пръстен зa Тиндър девойкaтa. Препоръчвaм! :д

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0656acd084
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Относно "Tinder", вероятно малцина знаят, че всъщност тази платформа се поддържа от група разведени или с неуспешен любовен живот крайни феминистки, чиято цел е да насаждат силна неравнопоставеност при запознанствата между мъжете и жените, използващи едноименната програма. Неслучайно и бивши служители на тази фирма впоследствие създават две конкурентни програми, където подобни умишлени гадории липсват. Общите оценки за ползата от "Tinder" като успешен посредник за запознанства главоломно се сриват в последните две години, именно заради споменатия феминизъм. Неколкократно съм чел статии относно скандалите в тази фирма и винаги ми е било забавно да чета как чужденци (мъже) от всякакви държави разказват историите си под статиите. Съветвам ви да изгледате и ето това видео, което онагледява къде е проблемът в "Tinder" като платформа, коренящ се в ръководния му екип от богати фанатизирани феминистки-мъжемразки:
https://youtu.be/wj-fTtKkkzM

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 76b0a6ba00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Използвам tinder за забавление или секс, или и двете. Жена съм малко над 25. Когато съм в България ме лайкват предимно локалните и румънци, повечето от тях с никнеймове тип Жоро Любимеца, и поради тази причина си закривам профила. Активирам го извън граница далеч от жоровците със собствени бизнеси, които ми пренадуват главата по разни кафенета. Някак си запознанства с разностранни мъже, различни от преживяното с предишни, ми доставя по-голямо удоволствие. Не всичко във въпрпсното приложение е с идея кафе и секс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker